Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:13:25
|
|
|
|
dodi
|
Dober večer! Po dolgem času se spet malo oglašam.. Imamo polno dela in mi ne znese več toliko sedet za računalnikom...no zjutraj in zvečer si še vedno vzamem čas... Smo zdravi in upam,da tako ostane,čeprav mali dve že par noči ves čas nekaj jokcata in sem ko na trampolinu..zdaj sem tu...potem tam... bo že bolje... Kaj novega na obzorju?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:16:01
|
|
|
|
julci
|
Moja draga Hana prvi dan je najtežji,boš videla,zato pa boš zdaj še tolko bolj cenla skupne trenutke z maliko in Blažem.je pa res kar si napisala,prej vmladosti materinstvo in zdajje res velika sprememba.Zdaj veliko bolj vse dojemaš in drudače vse skupaj dojemaš.sem jaz na istem.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:17:38
|
|
|
|
julci
|
dodi a veš da sem prej študirala na vrtunate,kako folgaš.Mala se je drla,tk da jo je soseda malo pazla,da sem sploh lahko kaj nardila na vrtu.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:23:43
|
|
|
|
hanna1
|
....sej je kr šlo,sam druge obveznosti so mi čist požrle dan...Hana pa ni nč jokala...sam da vročina mine...mi ni jasno,kje jo je staknila,verjetno včeraj na kopanju..ko pa je topla voda ...dodi pozdravljena
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:25:22
|
|
|
|
hanna1
|
julci,sem mislila tud jes dons še na vrt,ampak sem pol rekla mojemu,da če tud nč nimam posjano,dons ne grem več od doma,ker Hana ne sme iz bajte
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:26:14
|
|
|
|
hanna1
|
...grem spat,ker križem gledam in moram nonstop črke brisat,ker napačne pritiskam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:28:21
|
|
|
|
hanna1
|
...jutri pa ...Klemen....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:29:45
|
|
|
|
julci
|
kdaj pa jutr delaš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:35:41
|
|
|
|
hanna1
|
.....popoldne....nočko....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:42:50
|
|
|
|
stephany
|
Hanna - upam, da boste imeli mirno noč! Pa lepo je slišat, da si kar takoj "padla not" v službi. Jaz sem rabila nekaj časa... Julči - ti boš imela pa veliko rožic okrog sebe, ko tako pridno sadiš! Majrim - kako pa kaj Neža? Že kaj boljše? Jaz imam pa jutri dopust! Koristim še starega. Klemna ne bom dala v varstvo in bova lepo uživala doma. Upam, da bo nocoj kaj boljše spal kot sinoči, ko se je zelo pogosto zbujal in kar nekaj jokcal, pa kar naprej je hotel biti priklopljen. Upam, da je bila samo luna kriva...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:49:14
|
|
|
|
julci
|
Julči - ti boš imela pa veliko rožic okrog sebe, ko tako pridno sadiš! če mene vprašaš bo več rožic kot zelenjave.Ko bo vse cvetelo,pa bom prilepla slikce.Sem pa danes videla,da so astre že zunaj,pa prve gladiole,pa regine,pa špic pobi,......obožujem rožice
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:49:26
|
|
|
|
dodi
|
Joj vse že greste v službo... Jaz imam porodniško do oktobra..pa sedaj sem dala not za podaljšanje...bomo videli a bo kaj a nič...oddala sem tudi za dodatek za nego...in sedaj lepo čakam in upam.... Kako kaj naredim...ma saj so kar pridni...sem pa navajena,da mi jih ene pet skaka pod nogami....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.5.2008 22:50:21
|
|
|
|
dodi
|
Kaj so pa špic pobi?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 6:00:35
|
|
|
|
julci
|
Dragi KLEMEN Iskrice se v očkah ti iskrijo, a na ličkih sončki ti žarijo. Mamina ljubezen naj te greje, v igri očka s tabo naj se smeje. Naj otroštvo tvoje bo veselo, in brez muk kasneje šola, delo! Leta srečna bodo naj in zdrava, tvoja pot pa varna, gladka, prava! Vse najboljše za prvo svečko,naš mali veliki korenjak.Zala pa ti pošilja en velik poljubček.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 7:19:07
|
|
|
|
dodi
|
Klemen! Minilo je že leto dni, ko prijokal si na svet. Naj sije toplo sončece na tvoje drobno srčece!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 7:37:49
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Klemen! Minilo je že leto dni, ko prijokal si na svet. Naj sije toplo sončece na tvoje drobno srčece! KLEMEN ČESTITKE ZA1. ROJSTNI DAN
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 8:06:50
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro.. KLEMEN...VSE NAJBOLJŠE TA PRVI ROJSTNI DAN. To pa je res velika prelomnica. Veliko veselje in smeha obema, tudi mamici Stephany. Lepo praznujte danes. O Dodi, živjo. Sem se že spraševala, kako ste pri vaši hiši. Upam, da dobiš podaljšano porodniško... Hanna - tole je pa blo kar malo preveč za prvi dan. Joj, - so mi kar solze tekle...ej a veš da tudi jaz nekako isto čutim - zdaj materinstvo res bolj polno doživljam in bolj zavestno uživam v njem. Me je pa mora tlačila ponoči - da moram v službo, pa da zamujam itd....še malo pa bo to realnost . Julci - kolk si ti pridna...kaj vse si uštimala na vrtu Evo, moja princeska se je zbudila...moram v akcijo. Se zvečer tipkamo...ko s telovadbe pridem. Aja Majrim - upam da je boljše z Nežo....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 9:36:27
|
|
|
|
makala
|
Hitro, hitro mine čas, 1. leto je za vami Vsaka zvezda ena želja, za veselje, zdravje, srečo! Vse težava pozabite, novih dni se veselite. KLEMEN vse naj naj.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 9:58:47
|
|
|
|
majrim
|
Klemen!!!!!!! naj bo nekaj posebnega
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 10:03:49
|
|
|
|
majrim
|
hana...zate en velik objemček ...sej gremo kmalu vse za tabo drugače pa...eno veliko sra.... ...včeraj smo šle k P se malo pokazat...vročina, kašelj (katar) , iz nosa teče sto na uro, solzne učke...ni da ni..pa nam je dala ene kapljice in v četrtek gremo dat še vodo in kri..danes je vaj malo bolje spala glede na prejšnje večere...najhuje mi je to,ker popije mleko al poje jogurt in pol s kašljanjem vrže vse ven.. ..se mi zdi,da je že shujšala...še dobro,da ima malo zaloge ...v glavnem se mi trže srce,ko jo gledam..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 11:44:04
|
|
|
|
hanna1
|
KLEMEN Za mamina ušesa najlepši je zvok, ko prvič po rojstvu zajoka otrok. Srce materinsko ji sreča prevzema, ko prvikrat svojega sinka objema. Teh čustev opisati nihče ne zna, ker le v dnu srca se čutiti jih da. Zares veselim se še jaz skupaj z vama, saj vem, da sinku najboljša si mama!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 13:16:09
|
|
|
|
mateyka
|
Klemen vse najboljše za
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 16:23:01
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Kaj so pa špic pobi? Dodi po slovensko se jim reče CINIJE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 20:06:14
|
|
|
|
stephany
|
Drage punce! Koliko lepih verzov ste napisale in lepih želja! Se s Klemnom prav lepo zahvaljujeva. Današnji prosti dan sva pa maksimalno izkoristila predvsem za cartanje. Kolk je blo luštno... Evo našega enoletnika! Saj skoraj ne morem verjet, da je res mimo že leto dni....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.5.2008 20:16:14
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim hana...zate en velik objemček ...sej gremo kmalu vse za tabo drugače pa...eno veliko sra.... ...včeraj smo šle k P se malo pokazat...vročina, kašelj (katar) , iz nosa teče sto na uro, solzne učke...ni da ni..pa nam je dala ene kapljice in v četrtek gremo dat še vodo in kri..danes je vaj malo bolje spala glede na prejšnje večere...najhuje mi je to,ker popije mleko al poje jogurt in pol s kašljanjem vrže vse ven.. ..se mi zdi,da je že shujšala...še dobro,da ima malo zaloge ...v glavnem se mi trže srce,ko jo gledam.. Boga Neža-naš je tudi ful prehlajen in mu lije z nosa in očk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
NegadejziKaj uporabljate za nego kože svojega dojenčka? (po kopanju, previjanju, ...)olje (
48%)
mleko (
23%)
krema (
19%)
drugo (kaj?) (
9%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!