|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
11.5.2008 10:10:26   
mateyka
sej bo, sej bo user posted image mora bit user posted image
kar ne ubije, jača:
zdej sem tole user posted image
user posted image

da bom pol lahk tole user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.5.2008 10:51:31   
julci
Jutro oz. dober dan.

Smo že celo jutro dejavni.malo je včerajšnji zrak tk otrudo da je spala ko ubita od 10-6 zjutraj.Tk ni spala že 6 mesecev.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.5.2008 10:56:47   
julci
user posted image

Lana vse najboljše za 10 malih svečk,čestitke tudi mamici za tako fejst puncouser posted image user posted image
obema skupaj pa velikoooooooooo lepih,nepozabnih trenutkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.5.2008 10:59:24   
makala
Dan tudi iz naših krajev.
Krasno, da so lepi dnevi, da smo cele dneve zunaj.
Sem mela kar velik za prebrat.
Neži velikouser posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi.
Lari pa vse naj naj za obmesečnico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Njunima mamicama Majrim in Viator pa veliko lepih trenutkov s svojimi sončki.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.5.2008 11:00:25   
julci
Hana super da se greste kopat.Mi smo si včeraj namislili v 5 minutah,da gremo,pa smo šli.Sam ne vprašat kaka je bla cesta ,zdaj ko je obvoz .Čez teden bojo menda delali asfalt do  smuč koče,pol bo pa bomba.
Joj a jutr že začneš-a pol pa naš kafe v sredo odpadeuser posted image .Je tk hitro minil tt mesec,ko bi pihno.

Se še pol javim,grem na vrt kavico pit,mjami

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.5.2008 11:09:25   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

LARA ČESTITKE ZA 10 SVEČK
user posted image
Mamici pa tudi čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se švercam!  Od nas tudi ČESTITKE!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.5.2008 11:15:36   
mateyka
Lara
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.5.2008 11:19:26 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.5.2008 12:28:16   
hanna1
....aja,sem pozabila napisat,da smo mi kakšen dan nazaj še za en zob bolj zobati user posted image user posted image ,torej jih je že 6 in pridno grizemo vse,kar pride pod prste,pa vedno bolj pogumno dela samostojne korake-takole,3,4,5,pol pa je že lovi rokeuser posted image ,se že kar bojim da bom kmalu user posted image za njo,glede na to,kako polna energije je zadnje čase-najbrž zato,ker je ugotovila,da so tud noge uporabne user posted image -ga ni več kotička,ki ga ni oblezla

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.5.2008 20:20:38   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

....aja,sem pozabila napisat,da smo mi kakšen dan nazaj še za en zob bolj zobati user posted image user posted image ,torej jih je že 6 in pridno grizemo vse,kar pride pod prste,pa vedno bolj pogumno dela samostojne korake-takole,3,4,5,pol pa je že lovi rokeuser posted image ,se že kar bojim da bom kmalu user posted image za njo,glede na to,kako polna energije je zadnje čase-najbrž zato,ker je ugotovila,da so tud noge uporabne user posted image -ga ni več kotička,ki ga ni oblezla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano ,pa da bo mamauser posted image user posted image še boljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.5.2008 20:44:06   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano ,pa da bo mamauser posted image user posted image še boljuser posted image user posted image user posted image

To pa je že nekaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj že spite??

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.5.2008 21:02:49   
viator
Oj punce, najlepša hvala za čestitke...full so lepeuser posted image . Sem čisto raznežena danes...user posted image .. Kako tale moja najmlajša hitro raste...

Hanna - 6 zobkovuser posted image user posted image user posted image user posted image , vauuu. Pri nas pa nulauser posted image user posted image user posted image . Ugrizne me pa vseeno kar fajn..kako bi bilo šele, če bi zobke imela.
Jutri greš pa v službouser posted image user posted image user posted image - uhhh. Želim ti, da ti dan mine čim hitreje in da ne boš preveč pogrešala tvojih dveh zakladkov. Res drži se, bom mislila nate.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.5.2008 21:34:15   
julci
Jutri greš pa v službo - uhhh. Želim ti, da ti dan mine čim hitreje in da ne boš preveč pogrešala tvojih dveh zakladkov. Res drži se, bom mislila nate.
JAZ TUD,pa da čimprej mine

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.5.2008 22:03:56   
dašabina
Lara vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo pa cel dan uživali, bili na razstavi psov, potem pa s prijatelji kuhali kitajsko hrano in zelo je bilo fino...
Nočko...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.5.2008 22:43:42   
julci
Vidim da ni kera okol na čvek,vasje zgleda vreme zmatralo.

HANA jutr pa naj ti v službi hitro mine,bom mislila nate,user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.5.2008 6:01:38   
julci
user posted image
vsem skupaj,še posebej mamice,ki še uživajo doma s svojimo sončki,nam delovnim pa naj čim hitreje minejo ure v službi.
Hana drži se na prvi delovni dan,da bo Hana čim lažje prenesla  tvojo odsotnost.
user posted image
uživajte na sončkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.5.2008 8:26:27   
Duškica
Dobro jutro!!

Hana mislimo na tebe!! Da bi ti čim hitreje minilo!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.5.2008 16:44:13   
stephany
Sedaj dva dni sploh nisem prižgala računalnika doma (se ga čez teden v službi "najem") in sem še dolžna čestitko mali princeski Lari in mamici Viator za obmesečnico!

user posted image     user posted image

Pa kaj vidim, Hanna je šla danes v službo! Hanna, upam, da ti je dan hitro minil in nisi preveč pogrešala svoje sončice!

user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.5.2008 16:47:06   
julci
Hojla se vidi da je lep dan -kuham kapučinouser posted image pa smuk na rr.zdaj grem pa na vrt.Se tipkamo zvečer.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.5.2008 19:10:06   
Laubica
HANA-upam da ti je 1. dan hitro miniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 12.5.2008 19:13:05 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.5.2008 19:34:40   
makala
Hanna, upam, da ti je 1. dan hitro minil in da ti bomo tako tudi ostali dnevi. Želim ti veliko delovnih uspehov in zadovoljstva na delovnem mestu. Ko pa prideš domov, pa veliko crkljanja.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.5.2008 21:44:45   
julci
kje pa ste danes čvekiceuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.5.2008 21:45:58   
julci
Hana kako si preživela prvi dan.Sem sklenla,da pridemo k tebi v Črno na pico,ko bo moj iz bolniške.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.5.2008 21:51:02   
julci
Majrim nič ne javiš kako je Neža,upam da je boljš.
Naša atud že 2 dni neki tečka,včeraj sem pa videla,da ma zgornje dvojkice čist na koncu .Malo še pa bojo ugledale luč sveta.
Drugače sem pa danes malo rila po vrtuuser posted image Sem še 150 čebulic od gladiol vtaknala v zemljo,pa ene rožice sem posejala,pa žametnice nasadila,pa eno okrasno travo.Pa malo že plela in zalivala.pa  je dan bil pri kraju.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.5.2008 21:52:24   
julci
Očitno bom tolkla solouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.5.2008 22:09:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
HANA-upam da ti je 1. dan hitro miniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa še res je....včeraj se pol nisem uspela javit,ker sem potem ko smo prišli domov  še zalavfala pomivalca,oprala stroj cunj in bila prisiljena zlikat...uffffff cunjuser posted image user posted image -pol sem padla v horizontalo...sem imela uro naštimano malo pred 6...ampak mi ga je Hana sračkala in ob 5 ni mogla zaspat nazaj,dokler ji nisem dala v flaški vode..je bila tako žejna,drgač pa ona ne pije ponoči...sem bila zjutraj ko en robot,sem si oprala lase ,pripravila malico in kosilo za Hano ,kosilo za nas-vmes mi je zmankalo plina in pol pride malo čez 7 moj iz spalnice s Hano in reče potipaj jo--malo je preveč vroča..me je kr..pa ne ravno prvi dan..ker pa se mi je že mudilo,sem mu samo dala navodila in šla.sej služba je kr minila,me je pa,ko sem šla po hodniku do garderobe tako stisnilo pri duši in takoj so se mi vlile solze-še dobro,da ni bilo takrat nikogar--mislim da mi je takrat res kapnilo-konec je nekega čudovitega obdobja-sej sem se takoj pobrala in tud služba je minila,ko da sem bila samo par dni doma ne pa celo leto,ampak sem imela tako našponan dan,sem hitela iz službe,pa hitro pojedla juho-za drugo ni bilo več časa,pa v Ravne na pregled z Blažem,pa hitro še malo špecerije usput,pa takoj na roditeljski sestanek-sem kar na stopnicah glodala en rogljiček,so me ženske malo čudno postrani pogledovale-in tako do pol sedmih,ko sem končno lahko pocrkljala moje dete...kako mi je blo dolgčas,sem bila skoz z mislilmi z njo..njej gotovo ni bilo dolgčas..pa je bila vseeno vroča..pa je normalno jedla,pije pa res..veliko,glede na druge dni in prej je imela v ritki 39..sem ji dala svečko..zdaj pa jo tipam in opazujem.....in upam,da je samo kaj prehodnega...zdaj se poti,ni pa tako vroča...in spi...upam,da bo kaj boljša noč.....mi je pa toliko lažje,ko vidim,da nisem sama,da imam mojega user posted image ,ki se res trudi,čeprav je bajta skor v razsulu,ko pridem domov,predvsem pa da imam vas..sem se parkrat spomnila na vas med službo-ni kaj lepšega,ko si lahko neomejeno na razpolago svojemu otročku in ,kot sem rekla šefu...šele sedaj prav doživljam,kaj je biti mama in kako opazujem vsako malenkost,ki jo obvlada in osvoji...samo žal mi je,da tega nisem tako doživljala tudi pri Blažu..najbrž sem ga za marsikaj prikrajšala..oprosti mi sine,ker takrat še nisem znala biti taka mama,kot bi si zaslužil,upam,da nisem preveč zamudilauser posted image user posted image --Hvala drage moje prijateljice,ne veste,kako ste mi olašale prvi dan in hvala za vse vzpodbudne besede,potrebovala sem jih,čeprav sem bila do zadnjega trenutka optimist

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

nosečnost
Lelly28 RR

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

1. tromesečje (21%)

2.tromesečje (64%)

3. tromesečje (14%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!