Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:34:18
|
|
|
|
natasaom
|
laubica..jest sem hani rdečo peso na džuser stiskala....kako se pa napiše džuser???
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:35:17
|
|
|
|
Laubica
|
Ja saj razumem bom probala če bo pil pesin sok
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:36:42
|
|
|
|
natasaom
|
men je kupljenega zbruhala (to ima po fotru) ne mara kupjenih gotovih jedi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:42:57
|
|
|
|
natasaom
|
ooooooooo nelli kako nataška?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:46:10
|
|
|
|
julci
|
Laubica saj s hrano lahko poskušaš.Samo meni je Mihanova zdravnica razložla,da tako mali otroci majo pogosto slabo kri.S hrano pa dobijo premali vnosželeza.P+a iz zelenjave se železo težje absorbira,kot iz mesa.mesa pa količinsko ne morejo tolko pojest,da bi zadostili potrebam.Zala ga je mela zdaj 101.midve mava Aktiferin kapljice.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:46:55
|
|
|
|
natasaom
|
nč,grem možeku družbo delat..pa hano spat spravt-popoldan je spala 2 uri...to se pravi,da bom do 11 pokonc.pa da bom še kej novga zvedla lahko nočko pa laubica-pejt k dohtarju
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:47:18
|
|
|
|
Duškica
|
Natasaom - lepo, da je Hana zdrava. sem se pa zdaj prav nasmejala njenim biserom. Naš pa je imel hemoglobin 100. Bom tudi probala s pesinim sokom, če ga bo pil. Laubica - kaj naj ti rečem - čimprej Julči, pa si dočakala vikend. kako je tvoj mož? Jaz sem bila z malčkom veni do osmih. Mi je 2,5 uri spal v vozičku in sem ga kar pustila. jaz sem pa zmrznila. Zdaj pa se bomo kar nekaj časa igrali, ker je naspan.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:48:51
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem pa zdaj tašči to znamenje pokazala -pa je rekla če ni vneto ali se ni zvečalo ,ali če nič ven ne teče pol ni nič narobe -tak da ne grem k dr.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:53:35
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jaz sem pa zdaj tašči to znamenje pokazala -pa je rekla če ni vneto ali se ni zvečalo ,ali če nič ven ne teče pol ni nič narobe -tak da ne grem k dr. Hujša si kot mali otrok. Pa si ga vsaj daj preventivno odstranit. To naredijo ambulantno-vsaj zdi se mi, naj me katera popravi....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:56:38
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom men je kupljenega zbruhala (to ima po fotru) ne mara kupjenih gotovih jedi ..jes ji zmešam sok ene pomarančemalo vodeal pa vode z namočenih sliv in polovico pesnega soka-zelo rada pije,pa P je rekla,da je u redu tako.Kupim telečja jetrca in jih narežem na rezine in ločeno zmrznem..nato dam eno tako rezino kuhat,nč ne popekam,malo krompirčka narežem poleg,malo kumine,solim malo in pol jetrce ekstra zmiksam,krompirček pretlačim s toliko juhice,kjer se je to kuhalo,da je jed gostljata-tud rada je....za malico-suhe slive namočim in pol del vode dodam soku ostalo v lončku zmiksam,nato dam v skledico in naribam plazma keks,nastrgam pol banane in četrt jabolka--zeloooo rada je (3-4 slive),pa še dobro je za prebavo,pa mesek,pa zelenjavo,...to mešanco soka pije vsakodnevno,pa malca je tud standardno enkrat sadna,...pa pred malico vzamema žličko Nonija-5ml-taka žlička od sirupa...http://www.mojnoni.si/...bomo videli,če ji bo vse skupaj kaj pomagalo,glede na to,da zelo rada je...aja...hemoglobina je pa tud Hana imela pri mislim da / mesecih 104 in pol sva pri posvetovalnici pri 9 mesecih,vprašali,če lahk probama s hrano najprej dvignit..zdej pa morava ob letu zopet dat kri--junija
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:56:41
|
|
|
|
neli99
|
ojla punce ... hvala za vse nasvete ... nataša mislim da tale bimbi deluje ... al pa lublanski zrak ... sva bile pri pulmologu in je ugotovil da ni na nič alergična. čez 14 dni naredijo še nek test za astmo. sem pa šla po uno bimbi kremo pa inhalacije pa je celo popoldne kašljala pa jokala pa teklo ji je iz nosu in očk ... zdej pa že dve uri spi brez kašljanja. mogoče pa bo to noč bolje. mam še eno vprašanje: kako delate inhalacije s fiziološko? a kar zavrem mal vode pa mal soli pa z brisačo? ... al sem čist mim usekala a ja sej res ... joj makala ... joj a more res zmeri ena met neki da me pol skrbi ... pa laubica ti tut k dohtarju prosim, da ne bomo skrbele
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:57:43
|
|
|
|
julci
|
Duška možek je dobil napotnico,da mu bodo strjen hematom ven sčistli,ker ima zagnojeno.pa še oteklina ne gre več dol.tk da grema v ponedeljek dol
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 20:59:02
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jaz sem pa zdaj tašči to znamenje pokazala -pa je rekla če ni vneto ali se ni zvečalo ,ali če nič ven ne teče pol ni nič narobe -tak da ne grem k dr. Hujša si kot mali otrok. Pa si ga vsaj daj preventivno odstranit. To naredijo ambulantno-vsaj zdi se mi, naj me katera popravi.... meni so ga odstranili na kirurgiji z lokalno.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:07:07
|
|
|
|
julci
|
mam še eno vprašanje: kako delate inhalacije s fiziološko? a kar zavrem mal vode pa mal soli pa z brisačo? ... al sem čist mim usekala jaz delam ihalacijotako da zavrem5 literski lonec vode,dam not kamilce,pol pa skledo postavim v kopalnici v umivalnik,Zalo pa držim nad paro,s fiziološko oz.jaz mam kr nisito v razpršilo in je super,pa ji nosek sam našpricam,pol pa skiha ven.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:17:19
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz delam inhalacije tako-v velik lonec vode dam kamilice in morsko jodirano sol pol greva pa pod rjuho HANA -si že pišem kaj jeste za kri
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:28:27
|
|
|
|
stephany
|
Pozdravček vsem na hitro! Se pridružujem klubu bolančkov. Klemen je včeraj popoldan že spet malo smrkal, pa po malem kašljal, ponoči pa zakuhal - ob dveh zjutraj je imel 38,3. Zbudil in jokal se je pa itak n-krat. Je mami danes kot zombi. Sva se šla zjutraj pokazat k P, se kaže malo vneto grlo, pa malce pordela ušesa, pljuča so čista, je pa dala za vsak slučaj kri pogledat, pa ni nič bakterijskega tako, da AB zaenkrat ni potreben. Če bi se stanje poslabšalo je pa rekla, da se naj kar k dežurnemu oglasimo. Ker je bila v službi ful gužva sem šla delat za 4 ure, malčka pa je prišla čuvat moja mama. Sta se lepo razumela. Itak bi se ta mali samo cartal in stiskal. Preko celega dneva je pojedel samo en Frutek, pol riževega vaflja, pa en jogurt (ki pa ga je pozneje zbruhal). Je pa k sreči precej pil, pa dojila sva se tudi veliko. Sedaj na večer se je vročina spet dvignila na 38,5, pa sem mu dala pol žlice Calpola. Sedajle spi, samo ne vem, kako dolgo bo...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:29:12
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jaz sem pa zdaj tašči to znamenje pokazala -pa je rekla če ni vneto ali se ni zvečalo ,ali če nič ven ne teče pol ni nič narobe -tak da ne grem k dr. Nisi pridna veš! A bi lahko poslušala nasvete tvojih sobork - takoj k z zdravniku. Kaj ti bo pa naredil? Samo povedal ti bo, da je vse OK in se potem ne boš več sekirala in spraševala "le kaj je to".
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:31:09
|
|
|
|
KT
|
makala - uf, kakšen dan, ko ima hudič mlade jih ima veliko Z ekpresno pošto ti pošiljam en kup
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:32:26
|
|
|
|
KT
|
Jao, pa še Klemen - šccc, šccc bolezen
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:34:47
|
|
|
|
stephany
|
Z zamudo - a iz srca - čestitke za obmesečnico - Timon in mamica Laubica ter Vilma in Vida ter mamica Dodi!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:36:27
|
|
|
|
stephany
|
Makala - še od mene! To je bilo pa res preveč za en dan...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:39:11
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jaz sem pa zdaj tašči to znamenje pokazala -pa je rekla če ni vneto ali se ni zvečalo ,ali če nič ven ne teče pol ni nič narobe -tak da ne grem k dr. Nisi pridna veš! A bi lahko poslušala nasvete tvojih sobork - takoj k z zdravniku. Kaj ti bo pa naredil? Samo povedal ti bo, da je vse OK in se potem ne boš več sekirala in spraševala "le kaj je to". Ma kaj naj rečem -mi je nerodno,že za tiso bulo v grlo in pol ni nič resnega -ja zdaj ko sem bila bolana sem imela že 2 tisti buli samo se mi je ena ko sem kašlala odstopla in sem jo dol požrla-ne vem kaj se mi neke čudne stvari dogajajo-a je kera od vas že imela tako bulo na mandlju?Veliko kot grah in belo?Noben še tega ni imel -meni se pa to dela
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:39:41
|
|
|
|
Laubica
|
KLEMEN
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:46:17
|
|
|
|
hanna1
|
...bogi malček,ga spet bolezen draži..stephany,najbolj važno je,da dovolj pije,sej,če mu jest ne paše....bo že nadoknadil...sam da ne bo slabše..en velik ,da se bo pocajtal čez vikend,pa mirno noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:47:48
|
|
|
|
Laubica
|
HANA-kaj delaš sama pesin sok ali ga kupiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?