hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Nič ne bom obljubila Grrrrr.....ne se hecat. Dej pokliči, pa reši tole. Drugače se boš še čez praznike nervirala... Laubica,naj te ne bo strah,ker to je tisto,da iščemo vse možne izgovore--ne igraj se z svojim zdravjem--se še spomniš,ko si imela tisto v ustih,al kako že sem malo pozabila,se pa spomnem kako te je skrbelo,pa se je vse dobro razpletlo in verjemi,da bo tud zdaj bolje,da greš,mogoče ti morajo odstranit,ker se ti drgne in posledično nonstop draži--meni se je še kot najstnici odluščilo znamenje na hrbtu,ker me je sonce ful opeklo in kakooo je bolelo...ampak doma niso nobene pozornosti polagali nato,češ tako znamenje--lahko pa se ne bi končalo tako dobro--tako da se ni zanašat na srečo,ampak....sej no ...laže je drugim pamet solit,ko pa smo sami v težavah,jih ni tako lahko rešit...lahko te še ne vem kako tolažim,pa bodrim,ampak to ti kaj prida ne bo pomagalo....sej veš....sej te sploh ne gnjavim ...sam res...pojdi k zdravniku makala...to je pa...kaj naj rečem...malo tumač no,da se ti toliko slabih stvari zgodi v enem dnevu no ,kaj je bilo res nekaj nesrečnega v zraku,da ste mele tako smolo---še dobro,da si takoj šla k zdravniku in da si pozorna in gotovo se je samo kakšna lojnica zamašila ali pa kakšen mlečni vod zate in za tvoje,pa da boste zdravi,pa da bo avto čimprej v redu,pa mogoče celo telefon najdeš --jes bi ob toliko stvareh še kaj drugega,kot samo zjokala se viator,tale tvoj pult,.......pa jebentiš,če ni zlat,da tako dolgo mečkajo okrog njega no--po moje boš res rabila toplice pol...drgač si pa še kr takšen optimističen človk,kljub vsemu no kakor dolgo jih moraš gnjavit,vsa čast ti natasaom in neli......menda se zrihta pri vas zdravje,posebej mali Nataši,je prav bogica,ko to tako dolgo traja za Natašo......Hana ...itak.si tak sonček,da mami res ni dolgčas,vsakdan se nekaj dogaja