|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
25.4.2008 11:12:35   
viator
Makala user posted image user posted image user posted image - da bo vse OK - sej bo, ker drugače sploh ne sme biti!  

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
25.4.2008 11:32:38   
Laubica
Nič ne bom obljubilauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
25.4.2008 11:53:32   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Grrrrr.....ne se hecat. Dej pokliči, pa reši tole. Drugače se boš še čez praznike nervirala...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
25.4.2008 12:03:13   
Laubica
Saj pred prazniki ne bom nič zvedela tak da nima veze -bom poluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
25.4.2008 12:08:47   
dodi
Mi smo s sprehoda....... user posted image user posted image user posted image kar dobro dene,kljub temu,da sem zmatrana...

No sedajle spravim mali dve v posteljo,pristavim za kosilo in grem mala dva telička spustit pod kravi....dela polno...pa potičko bi mogla spečt,ker jutri dobim obiske..pa ne vem,če se mi bo dalo al bom na koncu raje naredila pijano nevesto...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
25.4.2008 13:03:56   
natasaom
no,hana je zdrava user posted image ..mislim to je pa tu mač...najeda,najeda...zmešal se mi bo.drži me za hlače pa dere se..scrklano dete,,zdele se mi dere pa sem ji rekla naj se dere v svoji sobi..ona pa men nazaj  jokam!!!!

laubica-prosim pejt k zdravniku!!!!!!!!!!

makala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res je preveč za en dan user posted image  gre na velik kup srat..

viator,dodi,hana in ostale :želim vam en lep lep dan!!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
25.4.2008 13:04:47   
viator

Saj pred prazniki ne bom nič zvedela tak da nima veze -bom poluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image trma.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
25.4.2008 13:06:17   
viator
Mmmm Dodi - pridna. Oboje je super -potica ali pa pijana nevesta.

Natašauser posted image user posted image - tile naši zakladki nas znajo tudi fino znervirat...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.4.2008 14:51:33   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Grrrrr.....ne se hecat. Dej pokliči, pa reši tole. Drugače se boš še čez praznike nervirala...

Laubica,naj te ne bo strah,ker to je tisto,da iščemo vse možne izgovore--ne igraj se z svojim zdravjem--se še spomniš,ko si imela tisto v ustih,al kako že sem malo pozabila,se pa spomnem kako te je skrbelo,pa se je vse dobro razpletlo user posted image user posted image in verjemi,da bo tud zdaj bolje,da greš,mogoče ti morajo odstranit,ker se ti drgne in posledično nonstop draži--meni se je še kot najstnici odluščilo znamenje na hrbtu,ker me je sonce ful opeklo in kakooo je bolelo...ampak doma niso nobene pozornosti polagali nato,češ tako znamenje--lahko pa se ne bi končalo tako dobro--tako da se ni zanašat na srečo,ampak....sej nouser posted image user posted image ...laže je drugim pamet solit,ko pa smo sami v težavah,jih ni tako lahko rešit...lahko te še ne vem kako tolažim,pa bodrim,ampak to ti kaj prida ne bo pomagalo....sej veš....sej te sploh ne gnjavim user posted image ...sam res...pojdi k zdravnikuuser posted image user posted image user posted image

makala...to je pa...kaj naj rečem...malo tumač no,da se ti toliko slabih stvari zgodi v enem dnevu no user posted image user posted image user posted image ,kaj je bilo res nekaj nesrečnega v zraku,da ste mele tako smolo---še dobro,da si takoj šla k zdravniku in da si pozorna in gotovo se je samo kakšna lojnica zamašila ali pa kakšen mlečni vod user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje,pa da boste zdravi,pa da bo avto čimprej v redu,pa mogoče celo telefon najdeš user posted image user posted image user posted image --jes bi ob toliko stvareh še kaj drugega,kot samo zjokala se user posted image user posted image

viator,tale tvoj pult,.......pa jebentiš,če ni zlat,da tako dolgo mečkajo okrog njega no--po moje boš res rabila toplice pol...drgač si pa še kr takšen optimističen človk,kljub vsemu no kakor dolgo jih moraš gnjavit,vsa čast ti user posted image user posted image

natasaom in neli......menda se zrihta pri vas zdravje,posebej mali Nataši,je prav bogica,ko to tako dolgo traja user posted image user posted image user posted image za Natašo......Hana user posted image user posted image user posted image ...itak.si tak sonček,da mami res ni dolgčas,vsakdan se nekaj dogaja user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.4.2008 16:55:34   
makala
Evo mene.
Avto mam popravljen, ni blo velik narobe, bremze nekaj, se ne spoznam. Ampak 100 E je pa šlo, pa nov telefon mam, ampak mi je še vedno ful hudo za tastarimuser posted image user posted image user posted image . Ker nimam nobene tel. št.
Laubica, pojdi k zdravniku. Veš jst tud že 3 mesece tipam zatrdlino, ampak je bla čist majhna, tku da jo nisem zmeri tipala. Včerej se mi je pa zdela velika in sem šla. Tud mene je blo strah it. Res kr pejt. Pa res, če ne bom šla jst s tabo za korajžo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.4.2008 17:23:45   
majrim
bom po pavici povedal...sem se kar nasmejala za včeraj...da gre lahko tako narobe vseuser posted image user posted image user posted image ...pa itak ni pravice na tem svetu..
laubica....dej ne ser....ne se zajeb....ta znamenja znajo bit nevarna...preventiva pa je preventiva!!!!!!!!!!!!!!..ne kliči hudiča,če ga ne rabiš!!!!!!!!!!!!!!!1...te bom jaz naročila veš!!
kaj delate v takem vremenu???user posted image ..zjutraj še lepo,zdej pa dežuser posted image
nelli99...pa pokliči,če boš res kej naokoli klatilauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.4.2008 19:59:22   
Laubica
.sej veš....sej te sploh ne gnjavim ...sam res...pojdi k zdravniku

laubica....dej ne ser....ne se zajeb....ta znamenja znajo bit nevarna...preventiva pa je preventiva!!!!!!!!!!!!!!..ne kliči hudiča,če ga ne rabiš!!!!!!!!!!!!!!!1...te bom jaz naročila veš!!
kaj delate v takem vremenu??? ..zjutraj še lepo,zdej pa dež

Pa res, če ne bom šla jst s tabo za korajžo.

PUNCE ZLATE STE -HVALA ZA SKRB,saj bom mogoče v pon. poklicala -samo ne vem a to svojo dr. pokličem ali dermatologa ali kakouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.4.2008 20:03:18   
natasaom
najprej svojga,da ti napotnico napiše

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.4.2008 20:12:00   
Laubica
hvalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.4.2008 20:15:50   
julci
PUNCE ZLATE STE -HVALA ZA SKRB,saj bom mogoče v pon. poklicala -samo ne vem a to svojo dr. pokličem ali dermatologa ali kako
tvoj osebni ti bo napisal  napotnico za dermatologa,pa ne se hecat s temi znamenji.Meni so pred leti preventivno na ključnici odstrani znamenje,ki je začelo rasti.Mam pa zraven bradavice kr veliko znamenje,pa so mi rekli da morem bit pozorna,če bi se začelo širit.Pa če se sončim brezmodrca,moram dat flajšter čez,ker lahko sončenje sproži user posted image zaradi katerega sem zgubla mamo.

Tako da laubica,če ne greš v ponedeljekkzdravniku,te bom po riti nažgala,pa rajtam nem edina.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.4.2008 20:18:40   
julci
Nataša teb pa ni dolg cajt zravn Haneuser posted image user posted image user posted image
Naša je prej pri atu tk cvilila in kričala,da sem jo v 1 štuk čula,ata je pa v 4user posted image facamala.Po novem je plazenje dolgocajtno.Frkla se drži za steno in se preprijemlje,ko hodi.Še malo pa bo šlo.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.4.2008 20:20:27   
julci
Makala user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok.Si mela pa resuser posted image user posted image na kupu.Kaj vse more človek prenest.Včasih,ko začne it kaj narobe,gre vse .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.4.2008 20:23:23   
julci
Ej da vam povem kk pridni so deževniki na mojem vrtu.Včeraj sem sadila čebulček,danes pa pride ata na vrt,pa najde 1/3 čebulčka razmetanga po gredi.Pol je pa sosed povedal,da delajo to deževniki.Mi smo pa mislili,da nam mačke hodijo po vrtu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.4.2008 20:27:52   
julci
a zdaj pa solo tolčem
user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.4.2008 20:27:59   
natasaom
zdele je prišla iz dnevne pa rekla:mami ati je pa reku da bi jest sirčka jedla-a mi daš košček?pa atiju tud.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.4.2008 20:28:38   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

zdele je prišla iz dnevne pa rekla:mami ati je pa reku da bi jest sirčka jedla-a mi daš košček?pa atiju tud.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.4.2008 20:30:07   
natasaom
ati;hana a boš papala?

hana;ne,jedla bom user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.4.2008 20:31:21   
Laubica
JULCI-BOM POKLICALAuser posted image
Včeraj si vprašala koliko je imel hemoglobina Timon-103
P.mi je napisala kremo z 10%olivnim oljem v lenolafetu-bomo videli-tam pri novemberkah je ena rekla da ji je p. napisala z 20%ker z 10 ni pomagalo,ena druga pa da sploh ni ta pomagala ampak samo od JUSTA-tee tree,tak da bomo videli
Zdaj mi še povejte kaj vse dajete otroku za boljšo kri????????????????

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.4.2008 20:32:10   
natasaom
v trgovini je pa eni gospe.ki sva jo prvič vidle..jest pa nisem več bolančkana-hehehe dej mi petko!!! user posted image user posted image
me je skor na rit vrglo

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.4.2008 20:33:48   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

v trgovini je pa eni gospe.ki sva jo prvič vidle..jest pa nisem več bolančkana-hehehe dej mi petko!!! user posted image user posted image
me je skor na rit vrglo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?