|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
26.4.2008 20:30:06   
Duškica
SOBOTNO ZATIŠJE?!

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
26.4.2008 21:01:34   
julci
Duškica user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše nogometaše.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
26.4.2008 21:02:37   
julci
Duškica ampak tvoj podpis je pa tk prazen,daj kako lepo misel.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
26.4.2008 21:40:49   
stephany
Dober večer!
Da se na hitro javim. Pri nas še vedno "kuhamo". Danes Klemen cel dan ni jedel nič GH, pa sem mu ponujala vse živo - zelenjavno juhico + pire, kompot, puding, Frutek, pa nič user posted image . Vsaj pil je kolikor toliko in pa se dojil. Hvala Bogu, da je še mleko...

Julči - user posted image user posted image user posted image  za proste dni! Izkoristi jih kolikor moreš!

Makala - user posted image user posted image user posted image  zdrži! Sine bo pa itak užival.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
26.4.2008 22:14:36   
nana35
Pozdravljene!Vidim da ste že pri 3.delu,pa se ne bi rada nič mešala v vaše pogovore,rada bi samo laubico pozdravila,mi je rekla da se tukaj dobivate vse ki ste po 35.letu.No,če vas ne moti bi se vam tu in tam oglasila!

:))

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
26.4.2008 22:16:54   
dašabina
Živjo, punce, vas mal čekiram...
Jutri spet fešta, jupi! Potem pa celo leto ničuser posted image user posted image

Makala, od moža nečakinja je tud šla v Španijo danes ponoč, hodi pa na gimnazijo.

Mi smo ok, Miha ima tako na uč že 7kg in postaja vsak dan večji smejko. Edino vsake tolko ga tako zašraufa po trebuščku, da je pravi sirotek.
Ana in Maša sta pa itak super fejst punci, ki vsake toliko mamici in očku malo kravžlata laske...user posted image user posted image user posted image  
No grem spat, me Maša preganja!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
26.4.2008 22:17:49   
dašabina
O še ena januarčica 2008 tukaj, dobrodošla!!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
26.4.2008 22:18:51   
nana35
Oj,Dašabina,midve pa se poznava!!Ravno sem gledala če je na seznamu katera od "naših!"

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
27.4.2008 8:59:01   
hanna1
Dobro jutro-dober dan user posted image user posted image user posted image

Jes grem pa dons na birmovanje,ampak so me šele včeraj povabili,drgač sem pa krstna botra in pol je bolj tako darilo,ker sem mislila,da ne bodo nič pripravljali...včeraj sem bila pa tud bolj ko ne odsotna--spet je par konzervic odsotnih in se pozna suša tu gor user posted image user posted image user posted image

nana 35--dobrodošla med konzervami user posted image user posted image user posted image ,ti kar povej kaj,sej nismo strogo rezervirane med sabo,se je tud dašabina šele pred kratkim priključila,pa je prav fajn počvekat z njo--mimogrede zdaj boste počasi že štajerke prevladovale user posted image user posted image ,a ne gorenjke---eh ve se ne date...uživajte ta lep dan,jes bom tud...najbrž user posted image

kavica:

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
27.4.2008 9:39:19   
julci
Jutro-danuser posted image

Nana dobrodošla med konzervicam.user posted image

Stephany upam da je Klemen že boljš.

Hana fajn se mej na birmovanju.

Kaj pa ostale čvekice kje se potepateuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
27.4.2008 9:46:12   
natasaom
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
27.4.2008 9:48:30   
natasaom
nimam velik cajta..dobim obiske pa moram kuhat pa mal pospravt-kar hana sprot ne razmeče...ati pa dela user posted image  

dobrodošla nana(upam,da se nisem zajebala zdeleuser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.4.2008 10:11:14   
mateyka
ja, zdej sva v ljubljani in moj oči je počasi boljš (ampak res počas - baje cca 1 leto, da bo ok). mi smo pa ostali 1 dan v stockholmu, ker nas niso hotel prioritetno spustit čez vrsto in nismo mogli ujet leta v ljubljano. še dobr da ma moj mož 2 strica tam in da je mel eden od njiju frej teden in nas je vzel pod streho za eno noč. + narest reebooking za lj. user posted image in keš.. vsaj adria je bla tok kul, da nam niso novih kart zaračunal ampak smo samo doplačal.. in ne morš verjet - še naslednji dan k smo bli ful zgodi tam so nas vseen moral prek vrste vzet, ker nam drugač ne bi znesl user posted image user posted image user posted image mislm, 2 counterja odprta za prtljago in 200 potnikov.. kekci. no in ko smo končno bli na brniku, nam en kufer ostane v arlandi (stockolmsko letališče) - in to Inarine stvari! user posted image grrr.. + mala ni mela svojga spanca ves ta cajt in je bla ful jokava. pa da ne govorim o hrani (več kot deci tekočine ne smeš vzet na letalo), in previjanju v teh majhnih letalih user posted image hejtam letenje. no pa saj to že skoz - itak mi je slabo od teh zračnih skakanj user posted image   ampak tole pa je blo mal za moje živčke trenirat.
no, tok zaenkrat. bom kasnej še kaj napisala user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
27.4.2008 10:21:32   
makala
Sm, da se javim.
Matevž je srečno prispel v Španijo in zdej 1 teden samga užitka (zanj), za mami pa skrbi. Ampak nej uživajo.
Dašabina tud Matevž hodi na gimnazijo.
Lana je pa spala od včerej od 19. ure do danes do pol 9. Res je cuker in že celo jutro se samo smeje in vriska. Najbrž je vesela, ker je sonček.
Vsem lepo nedeljo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
27.4.2008 10:57:50   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Pozdravljene!Vidim da ste že pri 3.delu,pa se ne bi rada nič mešala v vaše pogovore,rada bi samo laubico pozdravila,mi je rekla da se tukaj dobivate vse ki ste po 35.letu.No,če vas ne moti bi se vam tu in tam oglasila!

NANA35 DOBRODOŠLA-lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
27.4.2008 11:00:17   
Laubica
MATEYKA-joj joj vam se pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa gremo KONČNO danes za najin rojstni dan(ki je bil januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image )z najinimi prijatelji ven-vedno je nekaj bilo da se nismo dobili -tak da odhajam se zvečer kaj javimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
27.4.2008 13:23:13   
julci
Mateykauser posted image na sončni strani Alp.

Uživajta kolkor se da.

Lepo da je oče boljš,takšne novičke so najlepše za slišat.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
27.4.2008 13:24:12   
julci
Laubica ti ga pa fajn zažuri dans-sam da nevš jutr mela mačkauser posted image

Natašati pa ne bit preveč pridna no.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
27.4.2008 16:41:00   
neli99
user posted image

pomlad razsaja user posted image user posted image user posted image  ... sem mislila da bom spet pol ure brala, pa sem se šele dobro usedla user posted image

nč ... sej nimam kej dost povedat ... dobrodošla nova user posted image user posted image user posted image  ...

stefany ... jst sem petra silila s hrano ko je mel vročino in bil bolan pa je zmeri bruhal. pol sem pa ugotovila da ko ma vročino samo pije, skoraj nič ne je in zdej se ne sekiram več če ne je če je bolan. samo da pije. bo že nadoknadil ko bo zdrav.

naša mala počasi okreva.

laubica uživaj!

pa en user posted image  vsem ki vas nisem omenila, da nou kake foušije user posted image  

a ja ... v petek je una pulmologinja pripomnila, da kil ma pa naša mala čez in čez dost ... vidiš viator ... sem se spomnila nate: eni se sekirate ker majo malčki premalo kil, jst se pa že sekiram da smo preveč zašpehani. sej ma res take šlaufke, da se mišelinko lohk boji konkurence ... sam sej je dojenčica in ... ma klinc jih gleda ... me jezi če bojo zdej me še sekiral da jo preveč futram.

a ja pa še to user posted image  ... sem ji dala prvo GH ... da vidite to reakcijo. je naredila tako faco gnusa da sem se ji prou smejala: nič ne mara, ne jabučka brez mleka, ne z mlekom, ne riževo kašico, ne krompirčka, ne kupljene kašice ... user posted image  sej zdej mi je še smešno, sploh ker zaloge ji pa res ne manjka ... sam upam da ne bo iz tega ratal problem.

pa lepo nedeljo še naprej user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
27.4.2008 16:44:00   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

nč ... sej nimam kej dost povedat ...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... sej sem vedla da bo pol spet taaaak post. jst ne znam mal napisat pa konc.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
27.4.2008 16:46:48   
neli99
če me jutri ne bo na spregled ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za nežinih 10 in natašinih 5 malih svečk  user posted image user posted image user posted image

sploh ne morem verjet da je že 5 mesecev ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
27.4.2008 16:48:27   
neli99

nč ... sej nimam kej dost povedat ...

sej zdej bom pa nehala user posted image user posted image user posted image

ne zamert, dans sem dobre volje user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
27.4.2008 18:13:13   
Laubica
NELI-ja SUPER da si dobre voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
T
ako mi smo doma-JULCI ni straha sem samo brezalkoholno pivo pilauser posted image user posted image user posted image user posted image najedli smo se rib,školjk,škampov,tak da je še ostalo.Potem pa še vrhunski sladoled in doma še kapučino in zdaj smo vsi hin od žretjauser posted image user posted image user posted image user posted image .Dobila sem pa grelnik vode ,ki sem si ga že dooooolgo želelauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
27.4.2008 18:15:11   
Laubica
NELI-sem prej pozabila saj se ti ne rabi še mudit z GH ,če ima zaloge je pa tudi dobro,za slabe dniuser posted image ,saj ko bo shodla bo šlo to vse doluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
28.4.2008 7:32:52   
mateyka
ja neli99, nč "vztrajat" in podobne neumnosti. počaki 14 dni in potem spet mal probi. vmes pa je pred njo in deli mmmm user posted image pr naši je blo isto - kak gnus je bila ta GH, brrrr user posted image včasih še ni ta pravi cajt in to je to - nič silit, bo že prišel čas. noben ni bil do 18 leta na mleku user posted image

oh punce, a ste vidle dnevnik včeri? men še zdej ne gre iz glave ta grozota:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/nov-primer-kampusch-v-avstriji.html
mislm, kva dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?