Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:48:05
|
|
|
|
stephany
|
Laubica - se pridružujem mnenju ostalih, da le pojdi pokazat znamenje zdravniku. Škodit ne more, a ne! Meni se je med nosečnostjo eno na hrbtu zelo povečalo, pa včasih je zakrvavelo, sem šla k dermatologu pokazat, pa je rekel, da je to zaradi hormonov. Da bo mogoče zginilo ali se zmanjšalo, drugače bi ga pa on izrezal (cena 100 EUR ). Na izrez še vedno nisem šla, je pa sedaj zadeva precej manjša kot je bila. Upam, da bo počasi čisto izginila ...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:53:27
|
|
|
|
Laubica
|
Joj ne vem bom se z možem še pogovorila -samo je zdaj v nočni pa saj ni nič ,mi je že žal da sem sploh kaj omenla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:54:36
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ma kaj naj rečem -mi je nerodno,že za tiso bulo v grlo in pol ni nič resnega -ja zdaj ko sem bila bolana sem imela že 2 tisti buli samo se mi je ena ko sem kašlala odstopla in sem jo dol požrla-ne vem kaj se mi neke čudne stvari dogajajo-a je kera od vas že imela tako bulo na mandlju?Veliko kot grah in belo?Noben še tega ni imel -meni se pa to dela Ma kaj nerodno,pa nismo zdravniki,da bi za vse vedeli,normalno,če se nardi ena tvorba,da človeka skrbi in prav je,da si takrat šla--kaj pa če se ti tako zagnoji in pol odstopi...samo na glas razmišljam --ampak tole..kot je rekla julci...zdravniki so zato,da pregledajo in svetujejo in ne laiki...pa če se s taščo še tako dobro razumeta,tvoje telo je tvoje in ti odločaš,koliko dobrega boš naredila zanj---med drugim tudi opazujemo vse morebitne spremembe--pa saj zato plačujemo obvezno zavarovanje in tvoja osnovna pravica je pravica do zdravniškega pregleda...pa to ni nič scarklanega ampak .....dej no Laubica,ne nas tako mučit,prosim,a ne punce,da je tako...pa še julci pride v ponedeljek dol,pazi se je
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:56:39
|
|
|
|
Laubica
|
Ma zlate ste-res vas mam rada -hvala,pa prosim ne si delat takih skrbi za mene
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:57:25
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica HANA-kaj delaš sama pesin sok ali ga kupiš Kupim Fructalovega,ker pese nimam ,ni tolk učinkovit ,sam nekaj je ...mimogrede...pese v solati oz.koščkov pa ...mi jih na jeziku ven nazaj prinese..ne mara ...tako pa zakamufliram in ...kr spije
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 21:58:50
|
|
|
|
Laubica
|
Aha-bom jaz tudi kupila -saj jaz tudi nimam pese
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 22:06:44
|
|
|
|
hanna1
|
julci.....trenutno je ni,pa me zanima,kako je ata,upam,da še pride kaj gor
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 22:11:20
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz pa grem spat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 22:45:58
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška možek je dobil napotnico,da mu bodo strjen hematom ven sčistli,ker ima zagnojeno.pa še oteklina ne gre več dol.tk da grema v ponedeljek dol Dol? Kam dol?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 22:46:23
|
|
|
|
Duškica
|
Lahko noč Laubica!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 22:49:14
|
|
|
|
Duškica
|
Stefany -
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 23:10:27
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 23:48:59
|
|
|
|
Duškica
|
Saj sem vedela, da že vse spite..... Jaz pa sem ravnokar naši Flori očistila akvarij. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 8:00:03
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro punce, da vas pozdravim in zaželim lep in sončen vikend, mamicam, ki so že v službi, pa veliko crtlanja s svojimi sončki. Laubica... , sej bo vse OK. Torej, mi se bomo počasi spakirali in gremo na Dolenjsko. Se tipkamo v nedeljo ali pa še bolj verjetno v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 8:16:19
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR-UŽIVAJTE MAXIMALNOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 9:49:34
|
|
|
|
makala
|
Dan. Jst pa počas pakiram, ker gre moj Matevž dons ponoč v Španijo na maturantski izlet. Me je kr mau strah. Sm iz NM gre 28 avtobusov. Laubica znamenje ti lahko kirurg ali dermatolog z dermatoskopom pogleda in že takoj oceni za kaj gre. Če pa je negotov, ga odstranijo. To ni velik poseg, zato kr pojdi. Pa ne rabiš drugih mnenj(tašče in ostali), ker gre za tvoje zdravje. Upam, da ne pametujem preveč, le želim, da si zdrava.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 10:03:13
|
|
|
|
Laubica
|
MAKALA-Tvoj sine gre v Španijo joj mene bi tudi bilo strah pa saj vsi vemo da bo UŽIVAL tak da mami nič bat Ja saj mate vse prav in nič ne pametuješ saj bom drugi teden svojo dr. poklicala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 10:26:11
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška možek je dobil napotnico,da mu bodo strjen hematom ven sčistli,ker ima zagnojeno.pa še oteklina ne gre več dol.tk da grema v ponedeljek dol Dol? Kam dol? pa ne v MB ampak v Slovenj Gradec
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 10:30:04
|
|
|
|
julci
|
Jupi jaz sem pa do 5.5 doma-mamo počitnice Tk dapunce se bo na veliko čvekalo. razen če nem sama. Makala Matevž naj uživa maksimalno Stephany za Klemena,da čimprej ozdravi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 11:16:28
|
|
|
|
julci
|
Punce čas za počitek in ful dobro kavico
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 12:52:50
|
|
|
|
julci
|
No če vas kavica ne dvigne vas bom pa jaz
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 13:20:05
|
|
|
|
majrim
|
se vidi,da je julci doma ..da vam še jaz zaželim lep vikend...grem k mami,dragi pa v svoje kraje ...se beremo jutri zvečer
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 13:45:17
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Punce čas za počitek in ful dobro kavico mmmmmmmmmm...njam--kakšna smetanca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 15:37:13
|
|
|
|
julci
|
Jaz bi pa rajš unga ko noge v smetani namaka,njamiiiiiiiiii
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 26.4.2008 18:32:00
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Punce čas za počitek in ful dobro kavico mmmmmmmmmm...njam--kakšna smetanca Pa res, NJAM!!! Smetana in dodatek... Mi smo doma. Že zjutraj smo bili v Zlatoličju na nogometnem turnirju in naši malčki so bili drugi in so dobili velik pokal. Ne morem vam opisat kako so bili srečni. Grem zrihtat najmlajšega in sebe, pa pridem nazaj, če bo katera tukaj. Sem zelo utrujena in po obrazu me je zažgalo sonce.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?