Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 20:16:25
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Kje ste -da vam povem da se pridružujemo klubu-slabokrvnih otrok smo dobili sirup za železo polovico šprice mi je ven plunil-ne vem kako boma midva to pila ima pa lepe mere-8520g in 67cm pri 6m kaj pa če bi mu s hrano pomagala?a se to da? da bi mu kuhala z železom obogateno hrano, sam ne tko narest kot je moja bivša sodelavka...žeblje je zapičla v jabolko,pustila 2 dni in pol jabolko pojedla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 20:17:20
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Prej ko sem šla v trgovino sem na ulici srečala mamico ki ima isto starega sina kot je moj Tinej in je v invalidckem vozičku peljala svojga sina-revček je bil čisto bel v obraz in lasje so mu manjkali v krogih,mamica je kar v tla gledala jaz pa tudi nisem nič upala je ogovorit ,me je pa tako šokiralo da sem se kar na cesti razjokala -mater ni moj dan Laubica tud mene kaj takega tako prizadane,sploh ko vem kako je mama trpela.Verjetno hodi otrok na kemoterapije.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 21:19:08
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci HANA a si domaaaaaaaaaaaaaaaaa-NUJNO rabim en nasvet Sorry,julci,sem šele sedaj prišla gor,ker sem prej enkrat tooolk napisala,pa po nesreči eno napačno tipko klofnila in je šlo vse cigrunt,sem šla kar stran,tolk sem bla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 22:04:53
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim laubica spominjaj se lepih trenutkov Laubica,tako kot je zapisala majrim-spomini ostanejo in gotovo je bila največja želja brata,ki si je sam izbral svojo usodo,da ohraniš v svojem srcu lep in dragocen spomin nanj-tega ti nihče ne more vzeti Timon,mali korenjak,ki danes praznuješ prvo prelomnico-6mesecev,ostani svetla lučka svoji mamici,očiju in bratcu Vida in Vilma,sestrici-še malo pa bosta pihali svojo prvo svečko,naj sreče,zdravja in ljubezni nikoli ne zmanjka v vaši družini mamici Laubici in mamici dodi pa še veliko lepih skupnih trenutkov,ki vama bodo vedno ostali shranjeni nekje v vajinih srčkih
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 22:23:24
|
|
|
|
dodi
|
Hanna -hvala za čestitke...res hitro mineva čas.... Laubica in Timon-vse naj naj in mnogo zdravja... url=http://www.wishafriend.com/glitter/] [/url]
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 22:38:33
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 22:45:49
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Timon,mali korenjak,ki danes praznuješ prvo prelomnico-6mesecev,ostani svetla lučka svoji mamici,očiju in bratcu Vida in Vilma,sestrici-še malo pa bosta pihali svojo prvo svečko,naj sreče,zdravja in ljubezni nikoli ne zmanjka v vaši družini mamici Laubici in mamici dodi pa še veliko lepih skupnih trenutkov,ki vama bodo vedno ostali shranjeni nekje v vajinih srčkih se pridružujem čestitkam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 22:49:52
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Kje ste -da vam povem da se pridružujemo klubu-slabokrvnih otrok smo dobili sirup za železo polovico šprice mi je ven plunil-ne vem kako boma midva to pila ima pa lepe mere-8520g in 67cm pri 6m Midve ga tud pijema-sam pijema železove kapljice.pa mi je glih prej vse ven zbruhala drugač pa za mere.kolko pa sta mela nivo hemoglobina.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 23:02:21
|
|
|
|
neli99
|
čer ... jst bom pa lih zdej diplomirala iz čiščenja noska ... sem prebrala vse kar je možno na med.over.net ... probala vse ... sam mislim da vedno se pa ne da tega nosa spucat pa če zliješ še tolk une fiziološke ... moram it še po ta litersko flašo. zdej mam une male flaškice od niveje. ma pustmo to ... dodi ... vilma in vida... ... jst sem se pa danes zmislila da grem z otroki na morje preganjat te bronhitise in prehlade. bomo šli drug teden enkrat ... se moram zorganizirat ... pa šele pol sem se spomnila da za ta malo nimam nič dokumentov... torej majrim prihajam v vaše kraje ... spet se je zbudla nočko
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 23:07:36
|
|
|
|
viator
|
Dober večer punce, uhhh..sem na hitro preletela... Laubica - danes je bil pa žalosten dan zate. Timon - korenjak. Voziček pa seka, res. Prva liga. Hvala za slike, sem dobila - super so!!! Vsem, ki praznujete - Timon, Vida, Vilma, Alina in Neja - in seveda mamicam Laubici, Dodi, KT in Diani5 - veliko veselja! Neli - joj, tole z Nataško..tile bronhitisi pa tudi vrag. Upam, da bo pulmolog kaj pametnega pogruntal, da bo v naprej mir. - tudi Natasiom, pa da bo Hana čimprej zdrava. Julci - kolk me je ujezilo ko sem prebrala, kaj se tvojemu sinu zgodilo. V šoli bi morali malo bolj odločno nastopit proti unemu dedu...vraga!!
< Sporočilo je popravil viator -- 24.4.2008 23:08:25 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 23:11:44
|
|
|
|
viator
|
Julci za tvojega ata . A je imel že prej težave? Joj, ampak danes je bil pa res en čuden dan.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 23:14:55
|
|
|
|
viator
|
Grem jaz tud spat...jutri spet zobar z Leo...pišuka skoz tam visim. Upam, da bo od jutri naprej mal mira, kar se obiskov zobarja tiče... Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 23:47:45
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Timon,mali korenjak,ki danes praznuješ prvo prelomnico-6mesecev,ostani svetla lučka svoji mamici,očiju in bratcu Vida in Vilma,sestrici-še malo pa bosta pihali svojo prvo svečko,naj sreče,zdravja in ljubezni nikoli ne zmanjka v vaši družini mamici Laubici in mamici dodi pa še veliko lepih skupnih trenutkov,ki vama bodo vedno ostali shranjeni nekje v vajinih srčkih se pridružujem čestitkam Danes pa se jaz švercam. ČESTITKE TUDI OD NAS!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 23:54:02
|
|
|
|
Duškica
|
Sem prespala večer, zdaj pa sem budna kot sova in nikjer nobene za čvek.... Neli mogoče ji poskusi vbrizgat Aquamaris (fiziološka pod pritiskom), ampak ji glavico drži gor - ne leže. Počakaj nekaj časa in potem posesaj ven. Nekatere mame dojenčkom z zamašenimi noski vbrizgajo svoje mleko (to prakticira moja prijateljica), je pa tudi dobro delat inhalacije (drži jo nad paro s kamilčkami in naj vdihava) Neli in Natasaom - upam, da bosta malčici čimprej zdravi. Julči, moj oče ima sladkorno kar nekaj let in s tem se naučiš živet - ni tako stašno kot prvi trenutek izgleda. Laubica tebi pa - Sem kaj pozabila??? Grem gnjavit mojega.....
< Sporočilo je popravil Duškica -- 25.4.2008 0:01:40 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 8:10:44
|
|
|
|
natasaom
|
juuutro!!!!men se bo strgal!ob 6h me zbudi moja pridna hči in hoče k zdravniku.njej je tam tako zabavno,,vročine nima več,kašlja pa tud ne-sem jo namazala z bimbijem..in sedaj mi že cel jutr visi na glavi in me dobesedno zajebava pa nagaja zdele se je spomnila,da ima mali vedi-končno-in se krega z računalnikom.. vsem,ki praznujete želim vse najnajnajnajnaj
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 8:25:05
|
|
|
|
KT
|
Vida & Vilma, pa Timon seveda vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 9:16:57
|
|
|
|
makala
|
Jutro!. Drage moje čvekice. Vidim, da je bil včerej res en posebno čuden dan. Da vam še jst povem svoj primerek. - Zjutraj zatipam v desni dojki bulico, letim k dohtarju in sem bila poslana na punkcijo. So mi punktiral. Mi je rekla, zdr. da najverjtneje ni nič hudega, izvid bo po praznikih. - ta čas sta me v avtu čakala Lana in Matevž in poslušala radio, na kar se je izpraznil akumulator. Ko hočem poklicat mojga dragega ugotovim, da sem tel. pustila na strehi avtomobila, ko sem Lano pripenjala, preden smo šli od doma. Jasno, da je tel. nekje padel in ga ni. Vse smo preiskal, ni ga. - popoldne grem po Matevža v šolo, se vračava domov, nekaj v avtu zaropota, konec. Odpeljala ga je vlečna služba. - zvečer dam Lano spat, čez eno uro se zbudi vsa smrkava, s polnim nosom, celo noč se je zbujala, bogica. Pa sej ne vem, bi blo fajn, da bi ble vse so sanje, ampak niso. Tku, da sem se že zvečer zjokala, ker se mi je zdelo vse to pa preveč za en dan.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 9:41:53
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, evo nas od zobarja, upam da bo zdaj res mir do septembra. Ja Makala - tole je pa bil da, da se ti zmeša...včasih pa res ne veš, a je res al se ti sanja in je vse skupi ena mora. Upam, da bo danes bolje Natasa - noro..upam, da bo mali Vedi dolgo zanimiv. No pa še moj slučaj - pult smo končno dobili - včeraj cel dan čakam monterja in ga ni, ker se je bojda poškodoval in je v Kliničnem. Tako da je definitivo nekaj čudnega v zraku...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 9:50:03
|
|
|
|
Duškica
|
Pa res ste imele včeraj čudne dneve. Naš je bil na srečo samo natrpan... Makala - za izvide
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 10:32:25
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Jutro!. Drage moje čvekice. Vidim, da je bil včerej res en posebno čuden dan. Da vam še jst povem svoj primerek. - Zjutraj zatipam v desni dojki bulico, letim k dohtarju in sem bila poslana na punkcijo. So mi punktiral. Mi je rekla, zdr. da najverjtneje ni nič hudega, izvid bo po praznikih. - ta čas sta me v avtu čakala Lana in Matevž in poslušala radio, na kar se je izpraznil akumulator. Ko hočem poklicat mojga dragega ugotovim, da sem tel. pustila na strehi avtomobila, ko sem Lano pripenjala, preden smo šli od doma. Jasno, da je tel. nekje padel in ga ni. Vse smo preiskal, ni ga. - popoldne grem po Matevža v šolo, se vračava domov, nekaj v avtu zaropota, konec. Odpeljala ga je vlečna služba. - zvečer dam Lano spat, čez eno uro se zbudi vsa smrkava, s polnim nosom, celo noč se je zbujala, bogica. Pa sej ne vem, bi blo fajn, da bi ble vse so sanje, ampak niso. Tku, da sem se že zvečer zjokala, ker se mi je zdelo vse to pa preveč za en dan. MAKALA-Upam da bodo izvidi vredu madona si tudi imela včeraj hudiča na obisku
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 10:35:25
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI-Upam da se ata hitro navadi novega načina življenja z sladkorno -saj pol bo kar šlo za sina bi pa jaz tudi ukrepala .ne vprašala tja bi šla in se na onega pošteno verbalno spravla VIATOR-ta pult ti zgleda ni usojen HVALA vsem za čestitke in Vida & Vilma,
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 10:37:37
|
|
|
|
Laubica
|
Punce moje jaz pa imam na levi prsi eno za grah veliko znamenje ki me že dalj časa fullll srbi,zdaj pa sem videla da se je nekaj spremenilo neke črne lise ima pa ne vem kaj naj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 10:43:03
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce moje jaz pa imam na levi prsi eno za grah veliko znamenje ki me že dalj časa fullll srbi,zdaj pa sem videla da se je nekaj spremenilo neke črne lise ima pa ne vem kaj naj Pojdi k zdravniku - čim prej. Bolje, da greš brezveze kot, da bi bilo potem kaj narobe..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 10:57:27
|
|
|
|
Laubica
|
Me je stah
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.4.2008 11:10:24
|
|
|
|
viator
|
Ja, pult mi ni usojen ...me je pa danes poklical prodajalec - kar je neki izrednega, do zdaj sem jaz klicarila...skratka montaža bo v ponedeljek in model mi je obljubil odškodnino za vse prestane muke...zdej lahko začnem gledat vikend pakete v toplicah - una antistres varianta. IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce moje jaz pa imam na levi prsi eno za grah veliko znamenje ki me že dalj časa fullll srbi,zdaj pa sem videla da se je nekaj spremenilo neke črne lise ima pa ne vem kaj naj Glej, po vsej verjetnosti ni nič hudega - AMPAK PEJD K ZDRAVNIKU, ČIMPREJ!!! Normalno, da te je strah. Sej skoraj ziher ni nič hudega...greš, pokažeš znamenje in boš mirna..če ne te bo to skoz morilo in glodalo. Kar telefon v roke in kliči.... dohtarja - še danes!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?