|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
24.4.2008 20:16:25   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kje ste -da vam povem da se pridružujemo klubu-slabokrvnih otrok smo dobili sirup za železouser posted image polovico šprice mi je ven plunil-ne vem kako boma midva to pilauser posted image ima pa lepe mere-8520g in 67cm pri 6muser posted image

user posted image   kaj pa če bi mu s hrano pomagala?a se to da? da bi mu kuhala z železom obogateno hrano,user posted image

sam ne tko narest kot je moja bivša sodelavka...žeblje je zapičla v jabolko,pustila 2 dni in pol jabolko pojedla user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.4.2008 20:17:20   
julci

Prej ko sem šla v trgovino sem na ulici srečala mamico ki ima isto starega sina kot je moj Tinej in je v invalidckem vozičku peljala svojga sina-revček je bil čisto bel v obraz in lasje so mu manjkali v krogih,mamica je kar v tla gledala jaz pa tudi nisem nič upala je ogovorit ,me je pa tako šokiralo da sem se kar na cesti razjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mater ni moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Laubica tud mene kaj takega tako prizadane,sploh ko vem kako je mama trpela.Verjetno hodi  otrok na kemoterapije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.4.2008 21:19:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
HANA a si domaaaaaaaaaaaaaaaaa-NUJNO rabim en nasvet

Sorry,julci,sem šele sedaj prišla gor,ker sem prej enkrat tooolk napisala,pa po nesreči eno napačno tipko klofnila in je šlo vse cigrunt,sem šla kar stran,tolk sem bla user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.4.2008 22:04:53   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

laubicauser posted image spominjaj se lepih trenutkovuser posted image

Laubica,tako kot je zapisala majrim-spomini ostanejo in gotovo je bila največja želja brata,ki si je sam izbral svojo usodo,da ohraniš v svojem srcu lep in dragocen spomin nanj-tega ti nihče ne more vzeti user posted image user posted image user posted image

Timon,mali korenjak,ki danes praznuješ prvo prelomnico-6mesecev,ostani svetla lučka svoji mamici,očiju in bratcu

user posted image

Vida in Vilma,sestrici-še malo pa bosta pihali svojo prvo svečko,naj sreče,zdravja in ljubezni nikoli ne zmanjka v vaši družini

user posted image user posted image

mamici Laubici in mamici dodi pa še veliko lepih skupnih trenutkov,ki vama bodo vedno ostali shranjeni nekje v vajinih srčkih

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.4.2008 22:23:24   
dodi
Hanna -hvala za čestitke...res hitro mineva čas....

Laubica in Timon-vse naj naj in mnogo zdravja...
url=http://www.wishafriend.com/glitter/]user posted image [/url]

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.4.2008 22:38:33   
hanna1
pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.4.2008 22:45:49   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Timon,mali korenjak,ki danes praznuješ prvo prelomnico-6mesecev,ostani svetla lučka svoji mamici,očiju in bratcu

user posted image

Vida in Vilma,sestrici-še malo pa bosta pihali svojo prvo svečko,naj sreče,zdravja in ljubezni nikoli ne zmanjka v vaši družini

mamici Laubici in mamici dodi pa še veliko lepih skupnih trenutkov,ki vama bodo vedno ostali shranjeni nekje v vajinih srčkih

user posted image

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.4.2008 22:49:52   
julci

Kje ste -da vam povem da se pridružujemo klubu-slabokrvnih otrok smo dobili sirup za železouser posted image polovico šprice mi je ven plunil-ne vem kako boma midva to pilauser posted image ima pa lepe mere-8520g in 67cm pri 6muser posted image

Midve ga tud pijema-sam pijema železove kapljice.pa mi je glih prej vse ven zbruhalauser posted image drugač pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mere.kolko pa sta mela nivo hemoglobina.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.4.2008 23:02:21   
neli99
čer ...

jst bom pa lih zdej diplomirala iz čiščenja noska ... sem prebrala vse kar je možno na med.over.net ... probala vse ... sam mislim da vedno se pa ne da tega nosa spucat pa če zliješ še tolk une fiziološke ... moram it še po ta litersko flašo. zdej mam une male flaškice od niveje.

ma pustmo to ...

dodi ... vilma in vida...user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

jst sem se pa danes zmislila da grem z otroki na morje preganjat te bronhitise in prehlade. bomo šli drug teden enkrat ... se moram zorganizirat ... pa šele pol sem se spomnila da za ta malo nimam nič dokumentov... torej majrim prihajam user posted image  v vaše kraje ...

spet se je zbudla user posted image

nočko

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.4.2008 23:07:36   
viator
Dober večer punce,

uhhh..sem na hitro preletela...
Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image - danes je bil pa žalosten dan zate.
Timonuser posted image user posted image user posted image - korenjak.  Voziček pa seka, res. Prva liga. Hvala za slike, sem dobila - super so!!!

Vsem, ki praznujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - Timon, Vida, Vilma, Alina in Neja - in seveda mamicam Laubici, Dodi, KT in Diani5 - veliko veselja!

Neli - joj, tole z Nataško..tile bronhitisi pa tudi vrag. Upam, da bo pulmolog kaj pametnega pogruntal, da bo v naprej mir.

user posted image user posted image user posted image - tudi Natasiom, pa da bo Hana čimprej zdrava.

Julci - kolk me je ujezilo ko sem prebrala, kaj se tvojemu sinu zgodilo.user posted image V šoli bi morali malo bolj odločno nastopit proti unemu dedu...vraga!!

< Sporočilo je popravil viator -- 24.4.2008 23:08:25 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.4.2008 23:11:44   
viator
Julci za tvojega atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A je imel že prej težave? Joj, ampak danes je bil pa res en čuden dan.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
24.4.2008 23:14:55   
viator
Grem jaz tud spat...jutri spet zobar z Leo...pišuka skoz tam visim.user posted image Upam, da bo od jutri naprej mal mira, kar se obiskov zobarja tiče...

Lahko noč.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.4.2008 23:47:45   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image

user posted image

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa se jaz švercam.

ČESTITKE TUDI OD NAS!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.4.2008 23:54:02   
Duškica
Sem prespala večer, zdaj pa sem budna kot sova in nikjer nobene za čvek....

Neli mogoče ji poskusi vbrizgat Aquamaris (fiziološka pod pritiskom), ampak ji glavico drži gor - ne leže. Počakaj nekaj časa in potem posesaj ven. Nekatere mame dojenčkom z zamašenimi noski vbrizgajo svoje mleko (to prakticira moja prijateljica), je pa tudi dobro delat inhalacije (drži jo nad paro s kamilčkami in naj vdihava)

Neli in Natasaom - upam, da bosta malčici čimprej zdravi.

Julči, moj oče ima sladkorno kar nekaj let in s tem se naučiš živet - ni tako stašno kot prvi trenutek izgleda.

Laubica tebi pa - user posted image user posted image user posted image

Sem kaj pozabila???

Grem gnjavit mojega.....

< Sporočilo je popravil Duškica -- 25.4.2008 0:01:40 >

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
25.4.2008 8:10:44   
natasaom
juuutro!!!!men se bo strgal!ob 6h me zbudi moja pridna hči in hoče k zdravniku.njej je tam tako zabavno,,vročine nima več,kašlja pa tud ne-sem jo namazala z bimbijem..in sedaj mi že cel jutr visi na glavi in me dobesedno zajebava pa nagaja  user posted image user posted image user posted image
zdele se je spomnila,da ima mali vedi-končno-in se krega z računalnikom..

vsem,ki praznujete želim vse najnajnajnajnajuser posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
25.4.2008 8:25:05   
KT
Vida & Vilma, pa Timon seveda

user posted image

vse najlepše za obmesečnico user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.4.2008 9:16:57   
makala
Jutro!.
Drage moje čvekice. Vidim, da je bil včerej res en posebno čuden dan. Da vam še jst povem svoj primerek.
- Zjutraj zatipam v desni dojki bulico, letim k dohtarju in sem bila poslana na punkcijo. So mi punktiral. Mi je rekla, zdr.  da najverjtneje ni nič hudega, izvid bo po praznikih.
- ta čas sta me v avtu čakala Lana in Matevž in poslušala radio, na kar se je izpraznil akumulator. Ko hočem poklicat mojga dragega ugotovim, da sem tel. pustila na strehi avtomobila, ko sem Lano pripenjala, preden smo šli od doma. Jasno, da je tel. nekje padel in ga ni. Vse smo preiskal, ni ga.
- popoldne grem po Matevža v šolo, se vračava domov, nekaj v avtu zaropota, konec. Odpeljala ga je vlečna služba.
- zvečer dam Lano spat, čez eno uro se zbudi vsa smrkava, s polnim nosom, celo noč se je zbujala, bogica.
Pa sej ne vem, bi blo fajn, da bi ble vse so sanje, ampak niso.
Tku, da sem se že zvečer zjokala, ker se mi je zdelo vse to pa preveč za en dan.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
25.4.2008 9:41:53   
viator
Dobro jutro,

evo nas od zobarja, upam da bo zdaj res mir do septembra.

Ja Makala - tole je pa bil da, da se ti zmeša...včasih pa res ne veš, a je res al se ti sanja in je vse skupi ena mora. Upam, da bo danes boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Natasa - noro..upam, da bo mali Vedi dolgo zanimiv.

No pa še moj slučaj - pult smo končno dobili - včeraj cel dan čakam monterja  in ga ni, ker se je bojda poškodoval in je v Kliničnem. user posted image Tako da je definitivo nekaj čudnega v zraku...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
25.4.2008 9:50:03   
Duškica
Pa res ste imele včeraj čudne dneve. Naš je bil na srečo samo natrpan...

Makala - za izvide user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
25.4.2008 10:32:25   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Jutro!.
Drage moje čvekice. Vidim, da je bil včerej res en posebno čuden dan. Da vam še jst povem svoj primerek.
- Zjutraj zatipam v desni dojki bulico, letim k dohtarju in sem bila poslana na punkcijo. So mi punktiral. Mi je rekla, zdr.  da najverjtneje ni nič hudega, izvid bo po praznikih.
- ta čas sta me v avtu čakala Lana in Matevž in poslušala radio, na kar se je izpraznil akumulator. Ko hočem poklicat mojga dragega ugotovim, da sem tel. pustila na strehi avtomobila, ko sem Lano pripenjala, preden smo šli od doma. Jasno, da je tel. nekje padel in ga ni. Vse smo preiskal, ni ga.
- popoldne grem po Matevža v šolo, se vračava domov, nekaj v avtu zaropota, konec. Odpeljala ga je vlečna služba.
- zvečer dam Lano spat, čez eno uro se zbudi vsa smrkava, s polnim nosom, celo noč se je zbujala, bogica.
Pa sej ne vem, bi blo fajn, da bi ble vse so sanje, ampak niso.
Tku, da sem se že zvečer zjokala, ker se mi je zdelo vse to pa preveč za en dan.
MAKALA-Upam da bodo izvidi vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madona si tudi imela včeraj hudiča na obiskuuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
25.4.2008 10:35:25   
Laubica
JULCI-Upam da se ata hitro navadi novega načina življenja z sladkorno -saj pol bo kar šlouser posted image user posted image user posted image za sina bi pa jaz tudi ukrepala .ne vprašala tja bi šla in se na onega pošteno verbalno spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image
VIATOR-ta pult ti zgleda ni usojenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HVALA vsem za čestitke in

Vida & Vilma,

user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
25.4.2008 10:37:37   
Laubica
Punce moje jaz pa imam na levi prsi eno za grah veliko znamenje ki me že dalj časa fullll srbi,zdaj pa sem videla da se je nekaj spremenilo neke črne lise imauser posted image pa ne vem kaj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
25.4.2008 10:43:03   
Duškica

Punce moje jaz pa imam na levi prsi eno za grah veliko znamenje ki me že dalj časa fullll srbi,zdaj pa sem videla da se je nekaj spremenilo neke črne lise imauser posted image pa ne vem kaj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojdi k zdravniku - čim prej. Bolje, da greš brezveze kot, da bi bilo potem kaj narobe..

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
25.4.2008 10:57:27   
Laubica
Me je stahuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
25.4.2008 11:10:24   
viator
Ja, pult mi ni usojenuser posted image ...me je pa danes poklical prodajalec - kar je neki izrednega, do zdaj sem jaz klicarila...skratka montaža bo v ponedeljek in model mi je obljubil odškodnino za vse prestane muke...zdej lahko začnem gledat vikend pakete v toplicah - una antistres varianta.

Glej, po vsej verjetnosti ni nič hudega - AMPAK PEJD K ZDRAVNIKU, ČIMPREJ!!! Normalno, da te je strah.  Sej skoraj ziher ni nič hudega...greš, pokažeš znamenje in boš mirna..če ne te bo to skoz morilo in glodalo.

Kar telefon v roke in kliči.... dohtarja - še danes!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?