Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 22:27:41
|
|
|
|
hanna1
|
...me oči bolijo... pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 22:29:24
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Pa da vam še nekaj povem. Pride pred dnevi k fiziatru na pregled ena punca iz trženja, ki je še na porodniški. Pa se malo pogovarjava in potem reče, da njej so pa vzeli samo 10 dni dopusta in da bo starega izkoristila preden pride delat. Je bila pa tudi na bolniški skoraj od začetka. Pa mi vest ni dala miru in sem šla danes do pravnice vprašat kaj je sedaj na stvari. In kaj mi reče? Joj, na vas sem pa pozabila, da sem vam rekla glede dopusta. Da tisti zakon ni dolgo veljal in so ga skenslali. In tako dobim nazaj 16 dni dopusta! Mislim... Če bi mi ga pustili zadnjič, sedaj še sploh ne bi delala! Če bi bila pa tiho, bii ga pa sploh ne dobila. Svašta....... ne veš človk al bi bil vesel,ker dobiš dopust nazaj,al bi koga zabil do nafte .... Ja, res ne veš.. Saj sem vesela, itak da ja. Samo ga bom probala po dnevih in po urah koristit, v kosu ne bo šlo. Ker če bi bila zdaj dalj časa doma, bi se Klemen spet odvadil varstva in bi bili potem spet problemi, da sem pa jaz doma, on pa v varstvu, mi pa ni.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 22:29:58
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Laubica lep voziček,najti dobro služi.Ampak slikceso še lepše Timon je pa izrezan ati točno tako mislim tudi jaz Duškica jaz bom diplomirala prej,mi sploh ne potegne,kaj še moram narest--v glavi,mislim Kaj ne gre odpret moje strani?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 22:32:45
|
|
|
|
Duškica
|
Hanna - sem šla gledat in sem te potrdila - te imam med prijatelji.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 22:56:13
|
|
|
|
KT
|
Hvalaaaaaaa moje soborke za čestitke - Alina že miževo deželo raziskuje, drugače bi ziher en slinast poljubček poslala. Še malo pa bomo prvo svečko pihali - uf, kako čas leti Hvala tudi tebi moja sončica, da si nama pokazala, da obstajajo tudi čustva, ki presegajo vsako nama do sedaj poznano predanost, občudovanje, srečo, veselje in ljubezen. Hvala, ker si Alina! Neja & Lana
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 22:56:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Ne, grem zdaj gledat, dokler sem še lahko za računalnikom. Mi pošlješ geslo na ZS - Prosim! Še meni prosim, prosim!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.4.2008 23:00:53
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Lonib zate eno službeno vprašanje.V ponedeljek so meli otroci ekskurzijo v en mlin,pa je bil lastnik neki slabe volje.Slučajno je moj sin takrat uletu in ga je ta zalasal.Je učiteljica danes potrdila,da naš ni kaj narobe nardil,ker je bil oni našpičen menda do vseh otrok.Haloooooo.Ker meni ne bo nihče otrok tepel al pa cotal zato ker bo slabe volje.Šolise pač ne zdi potrebno da bi ukrepala naprej.Ampak meni osebno se pa to ne zdi malenkost.Kaj bi vi v takem primeru nardile.Smo bili dans vkontaktu z učiteljco,pa se je ona opravičevala.Sam meni pa vseeno ni vseeno,ker se to tiče mojga otroka. Pa, da se ti zmeša - najprej bi šla tja in ga zlasala, pa še kaj drugega bi temu pacientu naredila. Ja, pa kaj vse človek ne doživi. Pustimo zdaj afekt - na vsak način julci moras pritisnit na šolo, da ukrepa - kaj več kot opravičilo verjetno ne bo mogoče doseči, ampak stvar se na vsak način ne sme končati tukaj. Ja, naslednjič bo pa njegova kao slaba volja povzročila še kaj hujšega, potem se bodo pa vsi čudili kako je to mogoče.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 7:11:04
|
|
|
|
majrim
|
...za lep dan ..sonček že sije 100 na uro
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 7:31:38
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...za lep dan ..sonček že sije 100 na uro Dobro jutro, majrim - prosim pošlji ga še kaj proti severu, tukaj je tako gosta megla, da se bo ravno do večera spucala A sta potem z Nežo že z eno nago na pragu stanovanja? Kje se bosta pa danes potepali?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 7:57:26
|
|
|
|
natasaom
|
dobro jutro!mi smo pa bolani..hana ima vročino,čeprav se sploh ne opazi.razbija,poje,pleše.........za ****..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 8:08:56
|
|
|
|
hanna1
|
Duškica,sej mi je pol uspelo,sam ne vem kaj sem vse pritiskala in ker sem bila že fajn zaspana,sem dala kr med zaznamke in bom zdajle pogledala,ker maš zelo fajn narejeno--še jes sem nekaj si odprla,čeprav ne vem ali bom kaj ustvarjala tam --sem si pa dala stran zaenkrat kar med zaznamke,da ne bom spet diplomirala poleg --sam na svoj račun se moram spokat,ati je zjutraj odpru Blaževega... ...aja..... Dobro jutro .....vidim,da je že nekaj branja,še sploh nisem začela
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 8:11:27
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom dobro jutro!mi smo pa bolani..hana ima vročino,čeprav se sploh ne opazi.razbija,poje,pleše.........za ****.. no pa en koš arcnij pošiljam,ko pa ne vem,če pikapoke sploh pomagajo...joj moj kafe ....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 8:43:21
|
|
|
|
hanna1
|
zdaj se bova spravili s Hano,pol pa najprej v šolo,pa na tržnico,pa.... ...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 8:59:11
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...za lep dan ..sonček že sije 100 na uro Dobro jutro, majrim - prosim pošlji ga še kaj proti severu, tukaj je tako gosta megla, da se bo ravno do večera spucala A sta potem z Nežo že z eno nago na pragu stanovanja? Kje se bosta pa danes potepali? pivo za 1.maj je že kupljeno...Neža že spi spet ,jaz naredim še kosilo pa ven...je že tako vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...verjetno gremo v San Simon malo k vodi...pa kako kanglico s sabo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 8:59:55
|
|
|
|
Duškica
|
Da vas pozdravim. Pri nas ne bo elektrike, zato se oblečeva in šibava ven.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 9:01:36
|
|
|
|
KT
|
Ravno včeraj sem ji kanglico kupila - majrim- prihajava Ti potem bova pa ti pa jaz potičke delali v pesek, tamali dve bosta pa debelo gledali
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 13:12:51
|
|
|
|
Laubica
|
Dober dan-zame ravno ni ker imamo 1. obletnico smrti mojega brata,pa moj sine ima 6mesecev
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 14:07:15
|
|
|
|
neli99
|
ojla ... mi mamo pa spet bronhitis ... ... sej sploh ne vem kaj naj rečem ... sem kr mal čudna. pa jutri morava v lj k pulmologu ... me nič nima it .. me skrbi kako bova v gužvo padle v šentvidu, pa kje se bova sparkirale pa dojile, pa ta grdi grdi ljubljanski zrak (sori viator ... sej ne zmeri in povsod) ... bogica tako kašlja in piska pa zmatrana je ... jst pa tut k se že spet zbujava ponoči vsako uri ... pa včasih jo takole gledam in si mislim ... ma more bit nekaj ... drugače je pa res tako priden in nasmejan otrok. nč ... držte se ... sej vas berem pa mislim na vas ... sam bolj redko se spravim kaj napisat ... pa itak sem za cajtom pol pa kake obletnice in ostalo niti ne komentiram več ... en velik za vse ... zate laubica pa ... pa za sinka k ma pol leta .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 14:37:31
|
|
|
|
majrim
|
laubica spominjaj se lepih trenutkov Timon in en velik koš poljubčkov od vseh nas!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 15:10:20
|
|
|
|
natasaom
|
mi imamo pa sum na pljučnico,, laubica neli jest timon vse najnaj
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 16:25:57
|
|
|
|
Laubica
|
Hvala vsem NELI-UBOGA NATAŠKA NATAŠOM-UBOGA HANA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 16:29:16
|
|
|
|
Laubica
|
Prej ko sem šla v trgovino sem na ulici srečala mamico ki ima isto starega sina kot je moj Tinej in je v invalidckem vozičku peljala svojga sina-revček je bil čisto bel v obraz in lasje so mu manjkali v krogih,mamica je kar v tla gledala jaz pa tudi nisem nič upala je ogovorit ,me je pa tako šokiralo da sem se kar na cesti razjokala -mater ni moj dan
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 20:11:38
|
|
|
|
Laubica
|
Kje ste -da vam povem da se pridružujemo klubu-slabokrvnih otrok smo dobili sirup za železo polovico šprice mi je ven plunil-ne vem kako boma midva to pila ima pa lepe mere-8520g in 67cm pri 6m
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 20:13:13
|
|
|
|
natasaom
|
joj to bi se pa jest tud razjokala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.4.2008 20:14:42
|
|
|
|
julci
|
Pa kaj je danes.Vse gre narobe.Pri nastudi.So včeraj atu odkrili sladkor v krvi 17.Danes je dobil infuzijo za hitro zbijanje.Zdaj bodo pa delali preiskave od kod tak nenaden skok.V ponedeljek ima diabetično.Je tud čisto obupan. Neli za Natašiko in Nataši za,HAno da se čimprej pozdravta.Ti smola. HANA a si domaaaaaaaaaaaaaaaaa-NUJNO rabim en nasvet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Barvanje lasKako pogosto si barvate lase?2x na mesec (
3%)
1x na mesec (
15%)
1x na 2-3 mesece (
40%)
1x na 3-6 mesecev (
17%)
manj pogosto (
24%)
Število vseh glasov: 287Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!