|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
23.4.2008 22:27:41   
hanna1
...me oči bolijo...

pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 976
23.4.2008 22:29:24   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Pa da vam še nekaj povem. Pride pred dnevi k fiziatru na pregled ena punca iz trženja, ki je še na porodniški. Pa se malo pogovarjava in potem reče, da njej so pa vzeli samo 10 dni dopusta in da bo starega izkoristila preden pride delat. Je bila pa tudi na bolniški skoraj od začetka. Pa mi vest ni dala miru in sem šla danes do pravnice vprašat kaj je sedaj na stvari. In kaj mi reče? Joj, na vas sem pa pozabila, da sem vam rekla glede dopusta. Da tisti zakon ni dolgo veljal in so ga skenslali. In tako dobim nazaj 16 dni dopusta! Mislim... Če bi mi ga pustili zadnjič, sedaj še sploh ne bi delala! Če bi bila pa tiho, bii ga pa sploh ne dobila. Svašta.......user posted image user posted image user posted image ne veš človk al bi bil vesel,ker dobiš dopust nazaj,al bi koga zabil do nafte user posted image ....

Ja, res ne veš.. Saj sem vesela, itak da ja. Samo ga bom probala po dnevih in po urah koristit, v kosu ne bo šlo. Ker če bi bila zdaj dalj časa doma, bi se Klemen spet odvadil varstva in bi bili potem spet problemi, da sem pa jaz doma, on pa v varstvu, mi pa ni.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 977
23.4.2008 22:29:58   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Laubica lep voziček,najti dobro služi.Ampak slikceso še lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image Timon je pa izrezan atiuser posted image

user posted image user posted image   točno tako mislim tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Duškica jaz bom diplomirala prej,mi sploh ne potegne,kaj še moram narest--v glavi,mislim user posted image user posted image

Kaj ne gre odpret moje strani?user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
23.4.2008 22:32:45   
Duškica
Hanna - sem šla gledat in sem te potrdila - te imam med prijatelji.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
23.4.2008 22:56:13   
KT
Hvalaaaaaaa moje soborke za čestitke - Alina že miževo deželo raziskuje, drugače bi ziher en slinast poljubček poslala.

Še malo pa bomo prvo svečko pihali - uf, kako čas leti user posted image  Hvala tudi tebi moja sončica, da si nama pokazala, da obstajajo tudi čustva, ki presegajo vsako nama do sedaj poznano predanost, občudovanje, srečo, veselje in ljubezen. Hvala, ker si Alina!

Neja & Lana

user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.4.2008 22:56:21   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Ne, grem zdaj gledat, dokler sem še lahko za računalnikom.

Mi pošlješ geslo na ZS - Prosim!

Še meni prosim, prosim!

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.4.2008 23:00:53   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Lonib zate eno službeno vprašanje.V ponedeljek so meli otroci ekskurzijo v en mlin,pa je bil lastnik neki slabe volje.Slučajno je moj sin takrat uletu in ga je ta zalasal.Je učiteljica danes potrdila,da naš ni kaj narobe nardil,ker je bil oni našpičen menda do vseh otrok.Haloooooo.Ker meni ne bo nihče otrok tepel al pa cotal zato ker bo slabe volje.Šolise pač ne zdi potrebno da bi ukrepala naprej.Ampak meni osebno se pa to ne zdi malenkost.Kaj bi vi v takem primeru nardile.Smo bili dans vkontaktu z učiteljco,pa se je ona opravičevala.Sam meni pa vseeno ni vseeno,ker se to tiče mojga otroka.

Pa, da se ti zmeša user posted image  - najprej bi šla tja in ga zlasala, pa še kaj drugega bi temu pacientu naredila. Ja, pa kaj vse človek ne doživi. Pustimo zdaj afekt - na vsak način julci moras pritisnit na šolo, da ukrepa - kaj več kot opravičilo verjetno ne bo mogoče doseči, ampak stvar se na vsak način ne sme končati tukaj. Ja, naslednjič bo pa njegova kao slaba volja povzročila še kaj hujšega, potem se bodo pa vsi čudili kako je to mogoče.  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 982
24.4.2008 7:11:04   
majrim
user posted image ...za lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sonček že sije 100 na urouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 983
24.4.2008 7:31:38   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image ...za lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sonček že sije 100 na urouser posted image

Dobro jutro,

majrim - prosim pošlji ga še kaj proti severu, tukaj je tako gosta megla, da se bo ravno do večera spucala user posted image
A sta potem z Nežo že z eno nago na pragu stanovanja? Kje se bosta pa danes potepali?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 984
24.4.2008 7:57:26   
natasaom
dobro jutro!mi smo pa bolani..hana ima vročino,čeprav se sploh ne opazi.razbija,poje,pleše.........za ****..

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 985
24.4.2008 8:08:56   
hanna1
Duškica,sej mi je pol uspelo,sam ne vem kaj sem vse pritiskala in ker sem bila že fajn zaspana,sem dala kr med zaznamke in bom zdajle pogledala,ker maš zelo fajn narejeno--še jes sem nekaj si odprla,čeprav ne vem ali bom kaj ustvarjala tamuser posted image user posted image --sem si pa dala stran zaenkrat kar med zaznamke,da ne bom spet diplomirala poleg user posted image --sam na svoj račun se moram spokat,ati je zjutraj odpru Blaževega...
...aja.....

Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image .....vidim,da je že nekaj branja,še sploh nisem začela user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
24.4.2008 8:11:27   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
dobro jutro!mi smo pa bolani..hana ima vročino,čeprav se sploh ne opazi.razbija,poje,pleše.........za ****..

user posted image user posted image user posted image no pa en koš arcnij pošiljam,ko pa ne vem,če pikapoke sploh pomagajo...joj moj kafe ....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 987
24.4.2008 8:43:21   
hanna1
zdaj se bova spravili s Hano,pol pa najprej v šolo,pa na tržnico,pa....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
24.4.2008 8:59:11   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Dobro jutro,

majrim - prosim pošlji ga še kaj proti severu, tukaj je tako gosta megla, da se bo ravno do večera spucala user posted image
A sta potem z Nežo že z eno nago na pragu stanovanja? Kje se bosta pa danes potepali?

user posted image user posted image user posted image user posted image pivo za 1.maj je že kupljeno...Neža že spi spetuser posted image ,jaz naredim še kosilo pa ven...je že tako vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...verjetno gremo v San Simon malo k vodi...pa kako kanglico s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 989
24.4.2008 8:59:55   
Duškica
Da vas pozdravim. Pri nas ne bo elektrike, zato se oblečeva in šibava ven.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
24.4.2008 9:01:36   
KT
Ravno včeraj sem ji kanglico kupila - majrim- prihajava user posted image user posted image user posted image  Ti potem bova pa ti pa jaz potičke delali v pesek, tamali dve bosta pa debelo gledali user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 991
24.4.2008 13:12:51   
Laubica
Dober dan-zame ravno ni ker imamo 1. obletnico smrti mojega brata,pa moj sine ima 6mesecevuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.4.2008 14:07:15   
neli99
ojla ...

mi mamo pa spet bronhitis ... user posted image user posted image user posted image  ... sej sploh ne vem kaj naj rečem ... sem kr mal čudna. pa jutri morava v lj k pulmologu ... me nič nima it .. me skrbi kako bova v gužvo padle v šentvidu, pa kje se bova sparkirale pa dojile, pa ta grdi grdi ljubljanski zrak (sori viator ... sej ne zmeri in povsod) ...

bogica tako kašlja in piska pa zmatrana je ... jst pa tut k se že spet zbujava ponoči vsako uri ...

pa včasih jo takole gledam in si mislim ... ma more bit nekaj ... drugače je pa res tako priden in nasmejan otrok.

nč ... držte se ...

sej vas berem pa mislim na vas ... sam bolj redko se spravim kaj napisat ... pa itak sem za cajtom pol pa kake obletnice in ostalo niti ne komentiram več ...

en velik user posted image  za vse ...

zate laubica pa user posted image user posted image user posted image  ... pa za sinka k ma pol leta user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 993
24.4.2008 14:37:31   
majrim
laubicauser posted image spominjaj se lepih trenutkovuser posted image
Timonuser posted image  in en velik koš poljubčkov od vseh nas!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.4.2008 15:10:20   
natasaom
mi imamo pa sum na pljučnico,,
laubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

timon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse najnaj

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.4.2008 16:25:57   
Laubica
Hvala vsem user posted image
NELI-UBOGA NATAŠKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NATAŠOM-UBOGA HANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.4.2008 16:29:16   
Laubica
Prej ko sem šla v trgovino sem na ulici srečala mamico ki ima isto starega sina kot je moj Tinej in je v invalidckem vozičku peljala svojga sina-revček je bil čisto bel v obraz in lasje so mu manjkali v krogih,mamica je kar v tla gledala jaz pa tudi nisem nič upala je ogovorit ,me je pa tako šokiralo da sem se kar na cesti razjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mater ni moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.4.2008 20:11:38   
Laubica
Kje ste -da vam povem da se pridružujemo klubu-slabokrvnih otrok smo dobili sirup za železouser posted image polovico šprice mi je ven plunil-ne vem kako boma midva to pilauser posted image ima pa lepe mere-8520g in 67cm pri 6muser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.4.2008 20:13:13   
natasaom
joj user posted image user posted image  to bi se pa jest tud razjokalauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.4.2008 20:14:42   
julci
Pa kaj je danes.Vse gre narobe.Pri nastudi.So včeraj atu odkrili sladkor v krvi 17.Danes je dobil infuzijo za hitro zbijanje.Zdaj bodo pa delali preiskave od kod tak nenaden skok.V ponedeljek  ima diabetično.Je tud čisto obupan.

Neli za Natašiko in Nataši za,HAno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravta.Ti smola.

HANA a si domaaaaaaaaaaaaaaaaa-NUJNO rabim en nasvet

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Barvanje las

Kako pogosto si barvate lase?

2x na mesec (3%)

1x na mesec (15%)

1x na 2-3 mesece (40%)

1x na 3-6 mesecev (17%)

manj pogosto (24%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!