Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 18:00:43
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Lara vse najboljše za prvo veliko svečko ,čestitke tudi mamici in atiju za tako fejst punco. Lara tebi pa želimo veselo razigrano otroštvo.zalati pošilja en velik cmok ŠE OD MENE Z ZAMUDO - ČESTITKE!!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 18:01:32
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Draga KT - iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu! ČESTITKE tudi od mene!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 18:05:41
|
|
|
|
Duškica
|
Pikica - upam, da ti naslednjič uspe!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 19:08:00
|
|
|
|
viator
|
Punce moje, hvala za čestitke . Jaz sem mal nenaspana - Lara ga mal ponoči biksa, odkar sem šla v službo. Včeraj pa še te nevihte...uhhh. Majrim...pesti držim, da bo tole čimprej za tabo in da boš spet zdrava . Stephany Klemen!! Pa kak frajer je na kolesu. Naša Lara se tudi rada vozi. Laubica - lep dopust, vreme se bo pa tudi menda zrihtalo. Neli - tole glede "straniščne problematike" - se strinjam z Julči. Pri naši najstarejši je šlo tudi čez noč, pa sem prej tudi poskušala...ko se pa je ona odločila, kot da bi odrezal...hecni so tele mulčki. Julci - Zala pa že sama je , navihana je pa tudi 100/h, vidim Makala - pa se je le ušlihtalo za vrtec. Ker privat za bit kar štala, pa še drago je kot pes.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 19:10:39
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: KT Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje? groovy kdaj - viator, a čez teden maš kej časa? hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko Ja ta teden nimam nič kaj posebnega....od 12.15 dalje sem pa doma...za sredo je malo lepše napovedano...tako da bi mogoče v sredo, lokacija...lahko Tržnica Koseze - če ti ustreza KT. Ura....kaj pa vem..kako vam kaj ustreza.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 22:02:07
|
|
|
|
neli99
|
čer punce ... a ste vsi celi in ok ... pri nas se ulije dež, pol pa gledam poročila so pa drugod cele štale, odkrite strehe, drevesa na avtih ... laubica, sej na morju bo pa menda ja kej lepše jst sem šla danes plačat morje. gremo čez 2 tedna. se tok veselim da bi najraj že kar pakirala ... sam ne upam, ker bo moj misli da sem čist ubrisana ne me kregat punce, sam jst mam že - 5 kg ... danes sem privlekla iz naftalina hlače izpred leta dva pa tri ... no ene 4 leta nazaj (dve poletji sem bla noseča, eno sem shujšala in sem mela takrat garderobo 38 sem že vse raztalala - taka ne bom več nikol ... prej sem jih mela pa vsa leta en tok kt zdej) ... skratka cel kup hlač mi je spet prav ... jst se že zdaj pogledam v špegu pa je fuuuul razlika ... moj pa pravi da se nič ne vidi desci ... pa že zdej me sekira da se bom pol itak vse nazaj zredila ... nej me koj kura brcne, al pa strela zadane ... zdej pa grem spat ... na tv ponavljajo stare filme ... moj spi na kavču ... jst pa že dvojno vidim od tega ekrana ... pa pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 7:43:04
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: KT Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje? groovy kdaj - viator, a čez teden maš kej časa? hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko Ja ta teden nimam nič kaj posebnega....od 12.15 dalje sem pa doma...za sredo je malo lepše napovedano...tako da bi mogoče v sredo, lokacija...lahko Tržnica Koseze - če ti ustreza KT. Ura....kaj pa vem..kako vam kaj ustreza. Kavica yeahhhhh sreda - tržnica Koseze - sam še uro povejta (Alina gre v miževo deželo ob 15.00 tako da, če bi se dalo prej bi bilo super drugače se bova pa že prilagodili).
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 7:46:18
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ne me kregat punce, sam jst mam že - 5 kg ... danes sem privlekla iz naftalina hlače izpred leta dva pa tri ... no ene 4 leta nazaj (dve poletji sem bla noseča, eno sem shujšala in sem mela takrat garderobo 38 sem že vse raztalala - taka ne bom več nikol ... prej sem jih mela pa vsa leta en tok kt zdej) ... skratka cel kup hlač mi je spet prav ... jst se že zdaj pogledam v špegu pa je fuuuul razlika ... moj pa pravi da se nič ne vidi desci ... pa že zdej me sekira da se bom pol itak vse nazaj zredila ... nej me koj kura brcne, al pa strela zadane ... go neli , go neli , go neli - CARICA res Ne se dat, tvojga pa nič ne poslušaj, po moje ti je sam fouš .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 10:16:32
|
|
|
|
neli99
|
... včer sem tok hitela rač ugasnt da sem se šele pol spomnila, da je klemen shodil ... men je bil to pri petru en izmed najbolj ganljivih trenutkov, vse ostalo je prišlo bolj počas (npr besede ...), tako da nisem mogla določit datum. ko shodi pa točno več datum. bravo klemen
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 14:47:57
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka viator - pismu, zdej bo pa tvoja prej shodila od naše, plazla se je pa kasnej.. naša je neki huda ziherašica - ne bo ona stopila ali stala dokler ne bo 100% pa da jo koklja brcne. tako da stoji samo, ko se opira na roke. pa še uuuber jamračica je zadnjih nekaj dni in slini se noro - po moje zobki spet najedajo, ker ponoči ne spimo (skoz neki jamra in rabi dudo) in sem mini zombi ej, punce, a je važno da je cepljenje točno okoli 1. leta? da vem kdaj poklicat in naročit tamalo, da jo piknejo. pa ne bi glih na roj. dan.. V bistvu je boljše, da je ziherašica...pa da zna lepo past. Sicer pa lahko tale faza pri naši Lari (tik pred tem da shodi) traja še lep čas . Glede cepljenja...naš dohtar je na dopustu, pride 28.7. , tako da bom Laro šele takrat peljala cepit. Ni panike, če je par dni zamude....valda da ne na rojstni dan . Takrat mora bit žurka, ne pa dohtar.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 14:48:35
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ne me kregat punce, sam jst mam že - 5 kg ... danes sem privlekla iz naftalina hlače izpred leta dva pa tri ... no ene 4 leta nazaj (dve poletji sem bla noseča, eno sem shujšala in sem mela takrat garderobo 38 sem že vse raztalala - taka ne bom več nikol ... prej sem jih mela pa vsa leta en tok kt zdej) ... skratka cel kup hlač mi je spet prav ... jst se že zdaj pogledam v špegu pa je fuuuul razlika ... moj pa pravi da se nič ne vidi desci ... pa že zdej me sekira da se bom pol itak vse nazaj zredila ... nej me koj kura brcne, al pa strela zadane ... go neli , go neli , go neli - CARICA res Ne se dat, tvojga pa nič ne poslušaj, po moje ti je sam fouš . Se strinjam..TAGLAVNA SI!!!! Kar tko naprej....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 14:49:27
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: KT Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje? groovy kdaj - viator, a čez teden maš kej časa? hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko Ja ta teden nimam nič kaj posebnega....od 12.15 dalje sem pa doma...za sredo je malo lepše napovedano...tako da bi mogoče v sredo, lokacija...lahko Tržnica Koseze - če ti ustreza KT. Ura....kaj pa vem..kako vam kaj ustreza. Kavica yeahhhhh sreda - tržnica Koseze - sam še uro povejta (Alina gre v miževo deželo ob 15.00 tako da, če bi se dalo prej bi bilo super drugače se bova pa že prilagodili). A čmo rečt ob 13.30? Kaj praviš Mateyka?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 19:34:44
|
|
|
|
mateyka
|
A čmo rečt ob 13.30? Kaj praviš Mateyka? ahh, naša smrklja ima takrat ravno kosilo.. hmm.. mogoče ob 14h? uh, a to je že jutri, ta sreda? joj joj
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 20:54:22
|
|
|
|
pikica36
|
bravo neli sam si me pa nasmejala s tem postom o tvojih kg , mi je prav pasalo, ker mislim da že cel teden nisem prav raztegnila ust.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 22:09:42
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka A čmo rečt ob 13.30? Kaj praviš Mateyka? ahh, naša smrklja ima takrat ravno kosilo.. hmm.. mogoče ob 14h? uh, a to je že jutri, ta sreda? joj joj Meni je Ok tudi ob 14.00. Ja, to je že jutri.... . Tale cajt res leti....upam, da se dobimo, bi bilo fino.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 15.7.2008 23:24:29
|
|
|
|
mateyka
|
ok, ob 14h na kavi v Kosezah, če KT ustreza - vsi vabljeni seveda
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 7:42:55
|
|
|
|
stephany
|
Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, .... Še malo, pa bom imela spakirano. In seveda se bo moj dragi spet jezil nad količino prtljage, tako kot vedno. Le v tem je razlika, da bo letos en potnik več . Torej, punce, se poslavljam za štiri dni. Morje, prihaaajammooo.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 9:09:54
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, .... Še malo, pa bom imela spakirano. In seveda se bo moj dragi spet jezil nad količino prtljage, tako kot vedno. Le v tem je razlika, da bo letos en potnik več . Torej, punce, se poslavljam za štiri dni. Morje, prihaaajammooo..... Uživajte na morju!!! Mi pa še 5x spimo, pa tudi gremo!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 9:38:48
|
|
|
|
mateyka
|
mmmm morje
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 10:30:55
|
|
|
|
makala
|
Mi tudi samo še 5x spimo pa gremo na morje. Letos bomo odrinli na Iž za 12 dni. Se veselim kot otrok. Fajn, da se boste dobile na kavi, samo škoda, k ne jutr, ko jst pridem v Lj.Pa drugič. Bravo Nelli za kile. Jst še vedno držim isto kil, - 7, kot sem pozimi shujšala z ločevalno. Sem se pa odločla, da po morju še -3 pa bo. Juhu, ker bojo vse stare cunje prov.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 11:14:17
|
|
|
|
mateyka
|
Juhu, ker bojo vse stare cunje prov. makala!!! ne reče se "stare cunje", ampak "male", "lepe" ali "seksi" cunjce
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 19:06:48
|
|
|
|
KT
|
Mi2 z Alino sva pa kofetkali z Laro, Inaro in Leo, no OK še viator in mateyka sta bili tam Kakšni cukri Lara pridno caplja in raziskuje, žoge obožuje, Inara ziher pevka bo saj vriska res zelo lepo bolj pridne punce kot je Lea ni tako, da mami ni treba, da kaj skrbi. sem začela pisat pa je kar rima ratala - svašta pa pojma nisem imela, da to sploh znam, ja od kar je Alina pri hiši še sesamo po taktu in se pogovarjamo v rimah Vsem, ki se odpravljate na morej UŽIVAJTE
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 20:48:07
|
|
|
|
majrim
|
...samo jaz ne bom spoznala mateyke...vi pa kar naprej na kofetkih jaz sem pa popoldan govorila z stephany,pa gremo jutri na kafe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 20:53:48
|
|
|
|
mateyka
|
...samo jaz ne bom spoznala mateyke...vi pa kar naprej na kofetkih sevede boš. se bomo tudi mi kdaj potepal ob obali - sicer ne vem kdaj, samo ko bomo, pa ziher povem in greva na pizzo in kavo!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 21:11:29
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ...samo jaz ne bom spoznala mateyke...vi pa kar naprej na kofetkih sevede boš. se bomo tudi mi kdaj potepal ob obali - sicer ne vem kdaj, samo ko bomo, pa ziher povem in greva na pizzo in kavo!!!
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?