|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
14.7.2008 18:00:43   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Lara vse najboljše za prvo veliko svečko
,čestitke tudi mamici in atiju za tako fejst punco.
Lara tebi pa želimo veselo razigrano otroštvo.zalati pošilja en velik cmokuser posted image
user posted image

ŠE OD MENE Z ZAMUDO - ČESTITKE!!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
14.7.2008 18:01:32   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Draga KT - iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu!

user posted image

ČESTITKE tudi od mene!!!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
14.7.2008 18:05:41   
Duškica
Pikica - upam, da ti naslednjič uspe!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
14.7.2008 19:08:00   
viator
Punce moje, hvala za čestitkeuser posted image .

Jaz sem mal nenaspana - Lara ga mal ponoči biksa, odkar sem šla v službo. Včeraj pa še te nevihte...uhhh.

Majrim...pesti držim, da bo tole čimprej za tabo in da boš spet zdravauser posted image user posted image .

Stephany user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Klemen!! Pa kak frajer je na kolesu. Naša Lara se tudi rada vozi.

Laubica - lep dopust, vreme se bo pa tudi menda zrihtalo.

Neli - tole glede "straniščne problematike" - se strinjam z Julči. Pri naši najstarejši je šlo tudi čez noč, pa sem prej tudi poskušala...ko se pa je ona odločila, kot da bi odrezal...hecni so tele mulčki.

Julci - Zala pa že sama jeuser posted image user posted image user posted image , navihana je pa tudi 100/h, vidimuser posted image

Makala - pa se je le ušlihtalo za vrtec. Ker privat za bit kar štala, pa še drago je kot pes.user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
14.7.2008 19:10:39   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: KT
Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje?

groovy user posted image kdaj - viator, a čez teden maš kej časa?

hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko user posted image

Ja ta teden nimam nič kaj posebnega....od 12.15 dalje sem pa doma...za sredo je malo lepše napovedano...tako da bi mogoče v sredo, lokacija...lahko Tržnica Koseze - če ti ustreza KT. Ura....kaj pa vem..kako vam kaj ustreza.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
14.7.2008 22:02:07   
neli99
čer punce user posted image  ... a ste vsi celi in ok user posted image  ... pri nas se ulije dež, pol pa gledam poročila so pa drugod cele štale, odkrite strehe, drevesa na avtih ... user posted image user posted image

laubica, sej na morju bo pa menda ja kej lepše user posted image

jst sem šla danes plačat morje. gremo čez 2 tedna. se tok veselim da bi najraj že kar pakirala user posted image  ... sam ne upam, ker bo moj misli da sem čist ubrisana user posted image user posted image

ne me kregat punce, sam jst mam že - 5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... danes sem privlekla iz naftalina hlače izpred leta dva pa tri user posted image  ... no ene 4 leta nazaj (dve poletji sem bla noseča, eno sem shujšala in sem mela takrat garderobo 38 user posted image  sem že vse raztalala - taka ne bom več nikol ... prej sem jih mela pa vsa leta en tok kt zdej) ... skratka cel kup hlač mi je spet prav user posted image user posted image user posted image  ... jst se že zdaj pogledam v špegu pa je fuuuul razlika ... moj pa pravi da se nič ne vidi user posted image  desci user posted image   ... pa že zdej me sekira da se bom pol itak vse nazaj zredila user posted image user posted image user posted image  ... nej me koj kura brcne, al pa strela zadane ...

zdej pa grem spat ... na tv ponavljajo stare filme ... moj spi na kavču ... jst pa že dvojno vidim od tega ekrana ...

pa pauser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.7.2008 7:43:04   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko user posted image

Ja ta teden nimam nič kaj posebnega....od 12.15 dalje sem pa doma...za sredo je malo lepše napovedano...tako da bi mogoče v sredo, lokacija...lahko Tržnica Koseze - če ti ustreza KT. Ura....kaj pa vem..kako vam kaj ustreza.

Kavica user posted image  yeahhhhh user posted image user posted image user posted image  sreda - tržnica Koseze - sam še uro povejta (Alina gre v miževo deželo ob 15.00 tako da, če bi se dalo prej bi bilo super drugače se bova pa že prilagodili).

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.7.2008 7:46:18   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ne me kregat punce, sam jst mam že - 5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... danes sem privlekla iz naftalina hlače izpred leta dva pa tri user posted image  ... no ene 4 leta nazaj (dve poletji sem bla noseča, eno sem shujšala in sem mela takrat garderobo 38 user posted image  sem že vse raztalala - taka ne bom več nikol ... prej sem jih mela pa vsa leta en tok kt zdej) ... skratka cel kup hlač mi je spet prav user posted image user posted image user posted image  ... jst se že zdaj pogledam v špegu pa je fuuuul razlika ... moj pa pravi da se nič ne vidi user posted image  desci user posted image   ... pa že zdej me sekira da se bom pol itak vse nazaj zredila user posted image user posted image user posted image  ... nej me koj kura brcne, al pa strela zadane ...

go neli user posted image , go neli user posted image , go neli user posted image - CARICA res user posted image user posted image user posted image  Ne se dat, tvojga pa nič ne poslušaj, po moje ti je sam fouš user posted image .  

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.7.2008 10:16:32   
neli99
user posted image user posted image user posted image ... včer sem tok hitela rač ugasnt da sem se šele pol spomnila, da je klemen shodil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... men je bil to pri petru en izmed najbolj ganljivih trenutkov, vse ostalo je prišlo bolj počas (npr besede ...), tako da nisem mogla določit datum. ko shodi pa točno več datum. bravo klemenuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.7.2008 14:47:57   
viator

viator - pismu, zdej bo pa tvoja prej shodila od naše, plazla se je pa kasnej.. naša je neki huda ziherašica - ne bo ona stopila ali stala dokler ne bo 100% pa da jo koklja brcne. tako da stoji samo, ko se opira na roke. pa še uuuber jamračica je zadnjih nekaj dni in slini se noro - po moje zobki spet najedajo, ker ponoči ne spimo (skoz neki jamra in rabi dudo) in sem mini zombi  

ej, punce, a je važno da je cepljenje točno okoli 1. leta? da vem kdaj poklicat in naročit tamalo, da jo piknejo. pa ne bi glih na roj. dan..

V bistvu je boljše, da je ziherašica...pa da zna lepo past. Sicer pa lahko tale faza pri naši Lari (tik pred tem da shodi) traja še lep časuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede cepljenja...naš dohtar je na dopustu, pride 28.7. , tako da bom Laro šele takrat peljala cepit. Ni panike, če je par dni zamude....valda da ne na rojstni danuser posted image . Takrat mora bit žurka, ne pa dohtar. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.7.2008 14:48:35   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

go neli user posted image , go neli user posted image , go neli user posted image - CARICA res user posted image user posted image user posted image  Ne se dat, tvojga pa nič ne poslušaj, po moje ti je sam fouš user posted image .  

Se strinjam..TAGLAVNA SI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tko naprej....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.7.2008 14:49:27   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Kavica user posted image  yeahhhhh user posted image user posted image user posted image  sreda - tržnica Koseze - sam še uro povejta (Alina gre v miževo deželo ob 15.00 tako da, če bi se dalo prej bi bilo super drugače se bova pa že prilagodili).

A čmo rečt ob 13.30? Kaj praviš Mateyka?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.7.2008 19:34:44   
mateyka

ahh, naša smrklja ima takrat ravno kosilo.. hmm.. mogoče ob 14h?
uh, a to je že jutri, ta sreda? joj joj user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.7.2008 20:54:22   
pikica36
bravo neliuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam si me pa nasmejala s tem postom o tvojih kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je prav pasalo, ker mislim da že cel teden nisem prav raztegnila ust.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.7.2008 22:09:42   
viator

ahh, naša smrklja ima takrat ravno kosilo.. hmm.. mogoče ob 14h?
uh, a to je že jutri, ta sreda? joj joj user posted image user posted image

Meni je Ok tudi ob 14.00. Ja, to je že jutri....user posted image user posted image user posted image user posted image . Tale cajt res leti....upam, da se dobimo, bi bilo fino.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.7.2008 23:24:29   
mateyka
ok, ob 14h na kavi v Kosezah, če KT ustreza - vsi vabljeni seveda user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
16.7.2008 7:42:55   
stephany
user posted image user posted image  Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, ....

Še malo, pa bom imela spakirano. In seveda se bo moj dragi spet jezil nad količino prtljage, tako kot vedno. Le v tem je razlika, da bo letos en potnik več user posted image .
Torej, punce, se poslavljam za štiri dni.
Morje, prihaaajammooo.....

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
16.7.2008 9:09:54   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

user posted image user posted image  Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, ....

Še malo, pa bom imela spakirano. In seveda se bo moj dragi spet jezil nad količino prtljage, tako kot vedno. Le v tem je razlika, da bo letos en potnik več user posted image .
Torej, punce, se poslavljam za štiri dni.
Morje, prihaaajammooo.....

Uživajte na morju!!!

Mi pa še 5x spimo, pa tudi gremo!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
16.7.2008 9:38:48   
mateyka
mmmm morje user posted image
user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
16.7.2008 10:30:55   
makala
Mi tudi samo še 5x spimo pa gremo na morje. Letos bomo odrinli na Iž za 12 dni. Se veselim kot otrok. Fajn, da se boste dobile na kavi, samo škoda, k ne jutr, ko jst pridem v Lj.Pa drugič.
Bravo Nelli za kile. user posted image user posted image user posted image  Jst še vedno držim isto kil, - 7, kot sem pozimi shujšala z ločevalno. Sem se pa odločla, da po morju še -3 pa bo. Juhu, ker bojo vse stare cunje prov.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
16.7.2008 11:14:17   
mateyka
Juhu, ker bojo vse stare cunje prov.

makala!!! ne reče se "stare cunje", ampak "male", "lepe" ali "seksi" cunjce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
16.7.2008 19:06:48   
KT
 Mi2 z Alino sva pa kofetkali z Laro, Inaro in Leo, no OK še viator in mateyka sta bili tam user posted image

Kakšni cukri user posted image user posted image user posted image

Lara pridno caplja in raziskuje, žoge obožuje,
Inara ziher pevka bo saj vriska res zelo lepo
bolj pridne punce kot je Lea ni
tako, da mami ni treba, da kaj skrbi.

sem začela pisat pa je kar rima ratala - svašta user posted image  pa pojma nisem imela, da to sploh znam, ja od kar je Alina pri hiši še sesamo po taktu in se pogovarjamo v rimah user posted image

Vsem, ki se odpravljate na morej UŽIVAJTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
16.7.2008 20:48:07   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo jaz ne bom spoznala mateyke...vi pa kar naprej na kofetkihuser posted image
jaz sem pa popoldan govorila z stephany,pa gremo jutri na kafeuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
16.7.2008 20:53:48   
mateyka
...samo jaz ne bom spoznala mateyke...vi pa kar naprej na kofetkih

sevede boš. se bomo tudi mi kdaj potepal ob obali - sicer ne vem kdaj, samo ko bomo, pa ziher povem in greva na pizzo in kavo!!! user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.7.2008 21:11:29   
majrim

...samo jaz ne bom spoznala mateyke...vi pa kar naprej na kofetkih

sevede boš. se bomo tudi mi kdaj potepal ob obali - sicer ne vem kdaj, samo ko bomo, pa ziher povem in greva na pizzo in kavo!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?