Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 8:53:41
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Duškica neli99, nisi sama, samo moja pupa zdaj, ko lahko stoji, nobenmu ne pusti spat zooooombie
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 8:59:58
|
|
|
|
julci
|
drugač pa dobro jutro. Duškica lepo si namaki rit Mateyka to mi je pa poznano.pol ko shodijo je še slaBŠ
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 9:03:10
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Duškica neli99, nisi sama, samo moja pupa zdaj, ko lahko stoji, nobenmu ne pusti spat zooooombie Me je prešinilo, kako sem srečna, da se zaenkrat vozi v vozičku in plazi po stanovanju....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 10:27:33
|
|
|
|
neli99
|
... joj mateyka ker zombi ... sem se mogla prav nasmejat. drgač pa ja punce, ko je naš peter znal vstat pokonc v postelji, je blo konec z dopoldnskim in popoldanskim spanjem ... pol je spal samo še enkrat na dan, ko ga je zmatranost vrgla. našo malo pa neki tko matra da je še jest nehala. pa tak jedec je bla. sej sreča da ma zaloge dost, tko da se ne rabim sekirat ... sam sva skor spet samo na joškah. le kosilo zmaže ostalo pa le kako žličko al pa dve. ji pa poganjajo zgornji zobki in mam na sumu da jo to matra. pa parkrat sem ji hrano samo pretlačla, pa se ji je kaj zataknilo in zdaj sploh ne je, če ni u nulo zmiksano duškica uživajte
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 13:17:58
|
|
|
|
hanna1
|
Dober dan Toliko,da se malo javim,smo prišli včeraj z Banovcev,bilo je faaaaajn,vreme-vsakega po malo,je pa sine zadnji dan od vsega drajsanja po toboganu fasal vročino,mala pa dva ceka ..pa še nekaj utrinkov,pa kasneje več,ker zdaj perem in...perem in....perem.... ...... Hana ,šlauf in špegle in ....moja malenkost sončka ni bilo,gužve sploh ne danes,toplo pa prijetno-petek-najbolše v vseh dneh Blaž in tobogan--nerazdružljiva dvojica Naša hišica in še Mura-kljub svoji navidezni mirnosti varljiva in kar malce grozljivo rjava ....in tretji stroj cunj je opran ...se še beremo...uživajte vse,ki sedaj odhajate na dopust....bom prebrala še za nazaj,včeraj nisem uspela zvečer.... za tiste,ki so praznovali obmesečnice
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 14:29:26
|
|
|
|
neli99
|
hanaaaa ... in kdaj je hana shodila ... to sem pa čist zamudila ... lepo da ste užival zdej pa gledamo F1, a ne julči
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 14:50:07
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 hanaaaa ... in kdaj je hana shodila ... to sem pa čist zamudila ... 15.6.čist konkretno,ko ji je zala nadzorno pokazala,čeprav je že prej delala samostojne korake
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 15:25:18
|
|
|
|
mateyka
|
kva Zala rit ven porine - kaj bo še dece okol metal, ko bo ona mimo šla mi je tok lušna una slikca s Hano v koplanem plašču in ležaliki - zgleda ko na Floridi uh, neli99 da ne boš mislila - ravno zdaj se je zbudila iz 3 urnega spanca za ketregea skor stavim da bo samo en in edini v dnevu.. (boga mami..) julci, ti me tus strašiš - a potem ne bomo več ponoči spali al kako?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 15:47:24
|
|
|
|
julci
|
Hana welcome back ,se vidi da ste uživali 300 na uro. Lušne slikce Mateyka vse je mogoče,tk da se naspi taj ko Inara spi ponoči ni pa rečeno.Naša je tud prej spala v enem kosu skor 3 ure.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 15:48:20
|
|
|
|
julci
|
kva Zala rit ven porine - kaj bo še dece okol metal, ko bo ona mimo šla upam da je nev mela po mami
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 16:42:52
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci kva Zala rit ven porine - kaj bo še dece okol metal, ko bo ona mimo šla upam da je nev mela po mami kaj pa fali tvoji....ozadju mislim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 18:46:09
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci kva Zala rit ven porine - kaj bo še dece okol metal, ko bo ona mimo šla upam da je nev mela po mami kaj pa fali tvoji....ozadju mislim fali kr ne kaj-sam mal preveč ga je skupaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 20:52:01
|
|
|
|
neli99
|
moj dragi, k se bolj na mašime zastop pravi: uuu ker diferencial za nas ženske dušice k tega ne zastopmo: ena fuul okrogla reč pri tovornjaku
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 21:01:31
|
|
|
|
neli99
|
... a ja, sej ve ste to debato mele že popoldne ... sem čist zadi pri nas je blo pa ponoči ok, sam pri letu pa pol ga je začel sračkat ker se včasih kaj takega zasanja, da se zbudi in joka ... al pa se lih okol v postelji zasuka, pa se enkrat vmes zbudi ... ... skratka naš sine se od leta in pol zbuja vsaj 1x na noč. sej sam pojokca pa že spi dalje, sam je pa treba k njemu ... ... čeprav odkar mamo natašo, je to od dragega domena . res lepo od mojga ... ma včasih tako akcijo da mora tut 10x vstat ... ... mimogrede, danes ma prvič nočno odkar sva midva skupaj , bom sama za oba ... upam da ne bo preveč akcije . moram pa pohvalit natašo sva ukinle nočno dojenje ... brez večjih pretresov in zdaj če se zbudi sam mal pojamra, pa ji kar iz postelje rečem: kar spančkej ... pa spiva dalje in se dojiva šele ob 7h
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 21:27:41
|
|
|
|
julci
|
moram pa pohvalit natašo sva ukinle nočno dojenje ... brez večjih pretresov in zdaj če se zbudi sam mal pojamra, pa ji kar iz postelje rečem: kar spančkej ... pa spiva dalje in se dojiva šele ob 7h za Natašo,kr tk naprej
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 21:42:16
|
|
|
|
stephany
|
Pozdravljene! Tudi mi smo nazaj z našega mini dopusta. Preživeli smo ga lepo. Sicer ne ravno v morju, ampak bolj ob njem.. Stanovali smo v Strunjanu. S kolesi smo šli do Portoroža in Izole, eno dopoldne je deževalo, pa smo šli na potep z avtom do Pirana. Klemen se je prvo noč zbujal na manj kot uro , naslednji dve je bilo pa k sreči boljše. Spoznala sem tudi Majrim in Nežo. Smo vozičkali po Izoli, kavica je pa na žalost odpadla, ker Neža ni bila ravno dobre volje in sta šli potem z mamico domov. Pa drugič! Majrim, ko se boš vozila skozi Laško, se pa le ustavi, če boš imela kaj časa! Neža in Klemen Na poti proti Portorožu
< Sporočilo je popravil stephany -- 20.7.2008 21:46:01 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 21:52:06
|
|
|
|
stephany
|
Neli - upam, da boš imela mirno noč! Hana - super slike oz. modeli na njih! Lepo, da ste uživali. Paše, a ne? Duškica - tudi jaz ti želim lep dopust! Uživajte!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 12:35:16
|
|
|
|
Laubica
|
DOBER DAN-nič še nisem brala-mi smo se danes predčasno vrnili iz morja ker je ta majhen zbolel-ima vneto uhico in grlo-imel je 3 dni 40 vročine -tak da je revež samo 3 dni na morju užival-GROZA,zdaj pa samo joka ali spi-greva pol k naši p. se pokazat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 14:30:20
|
|
|
|
smotka lonib
|
hojla! po dolgem času spet malo oglašam. Sem pred tremi tedni začela delati, zdej pa imam že dopust. pa ne zaradi tega, ker bi bila utrujena ampak, ker ima moj kolektivni dopsut in paše, da smo vsi skupaj. Na morju smo že bili junija tako (uživali 100 na uro, čeprav sem non stop letala za Zalo), da bomo malo hodili v hribe, za nekaj dni pa bomo skočili na naš vikend v deželo cvička. Seveda bomo pa doma še hišo malo okrog obrnili in jo pospravili (predvsem klet). Za nazaj nisem nič brala, ker ste preveč načvekale tako, da brez zamere. nahrbtnik! Pomagajte mi tiste, ki ste iz LJ. Ena je enkrat omenila, da v LJ prodajajo nahrbtnike Duter Kid. Zdej bi rabila informacijo, katera trgovina je to in kje je? Sem bila z eno zmenjena, da mi ga bo zrihtala, pa je pozabila name in jest ga še kr nimam. Drugače pa naša Zala zelo rada oponaša živali. Ima 8 zobokov in veliko veliko energije . Bolančki! čimprejšne okrevanje vam želim. slavljenci! vse naj naj vam želim Lepo se imejte!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 15:20:53
|
|
|
|
neli99
|
makala ... ev velik CMOK za tvoj okrogli RD punce je blo pestro ponoči, sta bla čist neusklajena, tko da se mi je tam ob ene 3h zdel, da se še sploh nisem naspala. no ampak sem se. smo spal skoraj do 8h. pol pa sem nabasala sina v ruzak in šla mal v klanc, so tekli ocvirki z mene , ja v soboto gremo na morje, pa more bit mal oklestena postava ... sej ne sej se hecam, sam zdej ko sem shujšala sem dobila voljo tudi do miganja in evo me. a še kero zebe ... jst sem mogla dons flis oblečt
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 15:44:51
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib nahrbtnik! Pomagajte mi tiste, ki ste iz LJ. Ena je enkrat omenila, da v LJ prodajajo nahrbtnike Duter Kid. Zdej bi rabila informacijo, katera trgovina je to in kje je? Sem bila z eno zmenjena, da mi ga bo zrihtala, pa je pozabila name in jest ga še kr nimam. Welcome back smotka! Nahrbtniki - trgovina K2 Alpinist ob Ljubljanici, Krakovski nasip 10
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 15:46:56
|
|
|
|
KT
|
neli99 ne samo da me zebe, še spi se mi za znoret - najboljš, da grem Alini malo družbo delat Dobra si veš, nahrbtnik + voziček, vsa čast Hanna - kakšen cuker je mala, pa prav vidi se kako ste uživali.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 19:30:27
|
|
|
|
Laubica
|
Tako nekaj sem prebrala nekaj samo preletela-HANA-super ste uživali ,JULCI-imate maraton rasti zobkov Vse slikce so super -lepo kofetkate in vse v glavnem uživate NELI-kako ti je uspelo ponoči prekinit dojenje-pri nas to ne gre SMOTKA-jaz sem ga kupila pri g. Boštjanu za 130€ z sončno stehco-pokliči ga ne bo ti žal-031376442 Jaz sem bila pri p. in ima močno vnete uhice -tak da moramo 7 dni jemat antibiotik
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 19:45:57
|
|
|
|
lumpa6
|
no mi smo trenutno doma, peremo perilo urejamo pa pirje in nato ponovno na morje , imamo se noro dobro plavamo čofotamo, se zabavamo, jure se je naučiu vozit brez pomožnih koleščkou , malo že tudi samostojno plava , žiga pa se že veselo plazi , vstane ob opoi in če ga držiš veselo raca naokoli
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.7.2008 21:35:55
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica SMOTKA-jaz sem ga kupila pri g. Boštjanu za 130€ z sončno stehco-pokliči ga ne bo ti žal-031376442 Laubica prosim, prosim ne zamerit , ampak Smotka, če greš do K2 moj najdražji je sicer res da plačal z gotovino (torej še dodatni popust) ampak končna cena je bila 116 EUR (tudi s strehco). Laubica en kamion za tvojega sončka, da bo hitro bolje.
< Sporočilo je popravil KT -- 21.7.2008 21:36:49 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?