|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
20.7.2008 8:53:41   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Duškica user posted image
neli99, nisi sama, samo moja pupa zdaj, ko lahko stoji, nobenmu ne pusti spat user posted image
zooooombie user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
20.7.2008 8:59:58   
julci
drugač pa dobro jutro.

Duškica lepo si namaki rit

Mateyka to mi je pa poznano.pol ko shodijo je še slaBŠuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
20.7.2008 9:03:10   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Duškica user posted image
neli99, nisi sama, samo moja pupa zdaj, ko lahko stoji, nobenmu ne pusti spat user posted image
zooooombie user posted image

Me je prešinilo, kako sem srečna, da se zaenkrat vozi v vozičku in plazi po stanovanju....user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
20.7.2008 10:27:33   
neli99
user posted image user posted image user posted image user posted image  ... joj mateyka ker zombi ... sem se mogla prav nasmejat. user posted image

drgač pa ja punce, ko je naš peter znal vstat pokonc v postelji, je blo konec z dopoldnskim in popoldanskim spanjem ... pol je spal samo še enkrat na dan, ko ga je zmatranost vrgla.

našo malo pa neki tko matra da je še jest nehala. pa tak jedec je bla. sej sreča da ma zaloge dost, tko da se ne rabim sekirat ... sam sva skor spet samo na joškah. le kosilo zmaže ostalo pa le kako žličko al pa dve. ji pa poganjajo zgornji zobki in mam na sumu da jo to matra.

pa parkrat sem ji hrano samo pretlačla, pa se ji je kaj zataknilo in zdaj sploh ne je, če ni u nulo zmiksano user posted image

duškica uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
20.7.2008 13:17:58   
hanna1
Dober dan user posted image user posted image user posted image

Toliko,da se malo javim,smo prišli včeraj z Banovcev,bilo je faaaaajn,vreme-vsakega po malo,je pa sine zadnji dan od vsega drajsanja po toboganu fasal vročino,mala pa dva ceka user posted image user posted image ..pa še nekaj utrinkov,pa kasneje več,ker zdaj perem in...perem in....perem....user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Hana ,šlauf in špegle in ....moja malenkost user posted image

user posted image

sončka ni bilo,gužve sploh ne danes,toplo pa prijetno-petek-najbolše v vseh dneh

user posted image

Blaž in tobogan--nerazdružljiva dvojica user posted image

user posted image

Naša hišica

user posted image

in še Mura-kljub svoji navidezni mirnosti varljiva in kar malce grozljivo rjava user posted image

user posted image

....in tretji stroj cunj je opran user posted image user posted image user posted image ...se še beremo...uživajte vse,ki sedaj odhajate na dopust....bom prebrala še za nazaj,včeraj nisem uspela zvečer....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste,ki so praznovali obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.7.2008 14:29:26   
neli99
hanaaaa user posted image user posted image user posted image ... in kdaj je hana shodila user posted image user posted image user posted image  ... to sem pa čist zamudila ...

lepo da ste užival user posted image user posted image user posted image

zdej pa gledamo F1, a ne julči user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
20.7.2008 14:50:07   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
hanaaaa user posted image user posted image user posted image ... in kdaj je hana shodila user posted image user posted image user posted image  ... to sem pa čist zamudila ...

15.6.čist konkretno,ko ji je zala nadzorno pokazala,čeprav je že prej delala samostojne korake user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
20.7.2008 15:25:18   
mateyka
kva Zala rit ven porine - kaj bo še dece okol metal, ko bo ona mimo šla user posted image
mi je tok lušna una slikca s Hano v koplanem plašču in ležaliki - zgleda ko na Floridi user posted image

uh, neli99 da ne boš mislila - ravno zdaj se je zbudila iz 3 urnega spanca za ketregea skor stavim da bo samo en in edini v dnevu.. user posted image user posted image (boga mami..) julci, ti me tus strašiš - a potem ne bomo več ponoči spali al kako? user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
20.7.2008 15:47:24   
julci
Hana welcome backuser posted image user posted image ,se vidi da ste uživali 300 na uro.user posted image user posted image user posted image user posted image Lušne slikce

Mateyka vse je mogoče,tk da se naspi taj ko Inara spi ponočiuser posted image ni pa rečeno.Naša je tud prej spala v enem kosu skor 3 ure.user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
20.7.2008 15:48:20   
julci
kva Zala rit ven porine - kaj bo še dece okol metal, ko bo ona mimo šla

upam da je nev mela po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
20.7.2008 16:42:52   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

upam da je nev mela po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa fali tvoji....ozadju mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
20.7.2008 18:46:09   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa fali tvoji....ozadju mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fali kr ne kaj-sam mal preveč ga je skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
20.7.2008 20:52:01   
neli99
moj dragi, k se bolj na mašime zastop pravi: uuu ker diferencial user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za nas ženske dušice k tega ne zastopmo: ena fuul okrogla reč pri tovornjaku user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
20.7.2008 21:01:31   
neli99
 ... a ja, sej ve ste to debato mele že popoldne ... sem čist zadi user posted image

pri nas je blo pa ponoči ok, sam pri letu pa pol ga je začel sračkat ker se včasih kaj takega zasanja, da se zbudi in joka ... al pa se lih okol v postelji zasuka, pa se enkrat vmes zbudi ... user posted image user posted image user posted image  ... skratka naš sine se od leta in pol zbuja vsaj 1x na noč. sej sam pojokca pa že spi dalje, sam je pa treba k njemu ... user posted image  ... čeprav odkar mamo natašo, je to od dragega domena user posted image . res lepo od mojga user posted image  ... ma včasih tako akcijo da mora tut 10x vstat ... user posted image ... mimogrede, danes ma prvič nočno odkar sva midva skupaj user posted image user posted image user posted image , bom sama za oba ... upam da ne bo preveč akcije user posted image .

moram pa pohvalit natašo user posted image user posted image user posted image  sva ukinle nočno dojenje ... brez večjih pretresov in zdaj če se zbudi sam mal pojamra, pa ji kar iz postelje rečem: kar spančkej ... pa spiva dalje in se dojiva šele ob 7h user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
20.7.2008 21:27:41   
julci
moram pa pohvalit natašo sva ukinle nočno dojenje ... brez večjih pretresov in zdaj če se zbudi sam mal pojamra, pa ji kar iz postelje rečem: kar spančkej ... pa spiva dalje in se dojiva šele ob 7h
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Natašo,kr tk naprej

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
20.7.2008 21:42:16   
stephany
Pozdravljene! Tudi mi smo nazaj z našega mini dopusta. Preživeli smo ga lepo. Sicer ne ravno v morju, ampak bolj ob njem..
Stanovali smo v Strunjanu. S kolesi smo šli do Portoroža in Izole, eno dopoldne je deževalo, pa smo šli na potep z avtom do Pirana.
Klemen se je prvo noč zbujal na manj kot uro , naslednji dve je bilo pa k sreči boljše.  

Spoznala sem tudi Majrim in Nežouser posted image user posted image user posted image Smo vozičkali po Izoli, kavica je pa na žalost odpadla, ker Neža ni bila ravno dobre volje in sta šli potem z mamico domov. Pa drugič!
Majrim, ko se boš vozila skozi Laško, se pa le ustavi, če boš imela kaj časa!

Neža in Klemen
user posted image

Na poti proti Portorožu
user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 20.7.2008 21:46:01 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
20.7.2008 21:52:06   
stephany
Neli - upam, da boš imela mirno noč!

Hana - super slike oz. modeli na njih! Lepo, da ste uživali. Paše, a ne?

Duškica - tudi jaz ti želim lep dopust! Uživajte!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
21.7.2008 12:35:16   
Laubica
DOBER DAN-nič še nisem brala-mi smo se danes predčasno vrnili iz morja ker je ta majhen zbolel-ima vneto uhico in grlo-imel je 3 dni 40 vročine -tak da je revež samo 3 dni na morju užival-GROZA,zdaj pa samo joka ali spi-greva pol k naši p. se pokazat

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
21.7.2008 14:30:20   
smotka lonib
hojla!

po dolgem času spet malo oglašam. Sem pred tremi tedni začela delati, zdej pa imam že dopust. pa ne zaradi tega, ker bi bila utrujena ampak, ker ima moj kolektivni dopsut in paše, da smo vsi skupaj. Na morju smo že bili junija tako (uživali 100 na uro, čeprav sem non stop letala za Zalo), da bomo malo hodili v hribe, za nekaj dni pa bomo skočili na naš vikend v deželo cvička. Seveda bomo pa doma še hišo malo okrog obrnili in jo pospravili (predvsem klet).

Za nazaj nisem nič brala, ker ste preveč načvekale tako, da brez zamere.

nahrbtnik!
Pomagajte mi tiste, ki ste iz LJ. Ena je enkrat omenila, da v LJ prodajajo nahrbtnike Duter Kid. Zdej bi rabila informacijo, katera trgovina je to in kje je? Sem bila z eno zmenjena, da mi ga bo zrihtala, pa je pozabila name in jest ga še kr nimam.

Drugače pa naša Zala zelo rada oponaša živali. Ima 8 zobokov in veliko veliko energijeuser posted image .

Bolančki!
čimprejšne okrevanje vam želim.user posted image user posted image user posted image

slavljenci!
vse naj naj vam želimuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
21.7.2008 15:20:53   
neli99
makala user posted image  ... ev velik CMOK za tvoj okrogli RD user posted image user posted image user posted image

punce je blo pestro ponoči, sta bla čist neusklajena, tko da se mi je tam ob ene 3h zdel, da se še sploh nisem naspala. no ampak sem se. smo spal skoraj do 8h.

pol pa sem nabasala sina v ruzak in šla mal v klanc, so tekli ocvirki z mene user posted image , ja v soboto gremo na morje, pa more bit mal oklestena postava user posted image user posted image  ... sej ne sej se hecam, sam zdej ko sem shujšala sem dobila voljo tudi do miganja in evo me.

a še kero zebe user posted image  ... jst sem mogla dons flis oblečt user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
21.7.2008 15:44:51   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

nahrbtnik!
Pomagajte mi tiste, ki ste iz LJ. Ena je enkrat omenila, da v LJ prodajajo nahrbtnike Duter Kid. Zdej bi rabila informacijo, katera trgovina je to in kje je? Sem bila z eno zmenjena, da mi ga bo zrihtala, pa je pozabila name in jest ga še kr nimam.

Welcome back smotka! Nahrbtniki - trgovina K2 Alpinist ob Ljubljanici, Krakovski nasip 10 

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
21.7.2008 15:46:56   
KT
neli99 ne samo da me zebe, še spi se mi za znoret - najboljš, da grem Alini malo družbo delat user posted image

Dobra si veš, nahrbtnik + voziček, vsa čast user posted image user posted image user posted image

Hanna - kakšen cuker je mala, pa prav vidi se kako ste uživali.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
21.7.2008 19:30:27   
Laubica
Tako nekaj sem prebrala nekaj samo preletela-HANA-super ste uživali ,JULCI-imate maraton rasti zobkovuser posted image
Vse slikce so super -lepo kofetkate in vse v glavnem uživate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NELI-kako ti je uspelo ponoči prekinit dojenje-pri nas to ne greuser posted image user posted image
SMOTKA-jaz sem ga kupila pri g. Boštjanu za 130€ z sončno stehco-pokliči ga ne bo ti žal-031376442
Jaz sem bila pri p. in ima močno vnete uhice -tak da moramo 7 dni jemat antibiotik

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
21.7.2008 19:45:57   
lumpa6
no mi smo trenutno doma, peremo perilo urejamo pa pirje in nato ponovno na morjeuser posted image user posted image user posted image , imamo se noro dobro plavamo čofotamo, se zabavamo, jure se je naučiu vozit brez pomožnih koleščkouuser posted image user posted image , malo že tudi samostojno plavauser posted image user posted image , žiga pa se že veselo plazi , vstane ob opoi in če ga držiš veselo raca naokoliuser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
21.7.2008 21:35:55   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

SMOTKA-jaz sem ga kupila pri g. Boštjanu za 130€ z sončno stehco-pokliči ga ne bo ti žal-031376442

Laubica prosim, prosim ne zamerit user posted image , ampak Smotka, če greš do K2 moj najdražji je sicer res da plačal z gotovino (torej še dodatni popust) ampak končna cena je bila 116 EUR (tudi s strehco).

Laubica en kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka, da bo hitro bolje.

< Sporočilo je popravil KT -- 21.7.2008 21:36:49 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?