Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.7.2008 8:54:25
|
|
|
|
stephany
|
Dobro jutro! Nikjer nobene... Kaj že vse dopustujete? Jaz sem danes še tudi doma, samo gre Klemen za 4 urce vseeno v varstvo, jaz pa po opravkih v Celje.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.7.2008 13:14:20
|
|
|
|
neli99
|
helou helou ... je že s5 vroče ... pri nas nič novega. mal se potepamo, mal smo doma ... in čakamo veliki dan ko gremo na moooooooooorje ... še 16 dni majrim kam si ti to šla ... viator ku ku ... jutri je pa vajin dan ... pa KT tut stefany pridno se potepaj ... mateyka jst sem tut že gledala te stolčke, sam se mi zdi dokler nimamo otroške sobice težko kaj kupovat, ko pa ne vem kaj bo pol pasalo in kaj ne. drugače mi je pa bolj praktično mizica pa stolčki ... sej malčki ne sedijo ampak zmer niki delajo se igrajo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.7.2008 18:30:07
|
|
|
|
ROZSI
|
živijo sprašuješ za ta stolček? Naši mali ga je kupil njeni ljubi ati, ko je bila stara 10 mesecev. Je zelo dobra stvar uporabljena vsak dan. Včasih se v njega še ta velki spravi, seveda je za njega ja premali. Do 5. leta pa je sigurno zelo uporaben, če se pa umaže, ga enostavno slečeš , vržeš v pralni stroj in je stvar rešena . Res je super!!!!!! Pozdrav
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.7.2008 21:36:34
|
|
|
|
mateyka
|
hej ROZSI, hvala kul!!! ji ga bom kr nabavla za roj. dan - sej je lahko v dnevni sobi. mislim, sej ni nujno, da se nabavi prav za njeno sobo in to.. pa itak nima in ne vem če bo sploh lahko mela kako svoje pohištvo glede na to kaj se nam dogaja (in nam še bo - bogve). in super, da lahko tudi jé v njemu (beri da se pere) - ker bo ziher redno zapackan
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 11:13:04
|
|
|
|
viator
|
Ojla punce, par dni se nisem oglasila...računalnik se nam je pokvaril...no od danes sem spet v civilizaciji... Nedelja je bila čist nor dan..najprej je Lara padla in se pošteno udarila v glavo - tako da smo po urgenci letali. K sreči je vse OK, samo modrico ima na levi učki. No, zvečer je pa še računalnik pokvarilo - nevihta. Danes pa praznujemo ...1. svečka...joj, kolk je šlo hitro. KT....VSE NAJBOOOLJŠEEEE... - LEPO PRAZNUJ!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 11:16:11
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka seveda, KT in viator - lahko gremo skupi na kavo enkrat naslednji teden pa vse ki se lahko pojavijo v Šiški Ja se strinjam.!!! Pikica, malo pozno, ampak od srca...ČESTITKEEE!!! Lepo in mirni nosečnost ti želim. Dobrodošla ROZSI. Mateyka - fotelj
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 12:23:08
|
|
|
|
neli99
|
lara še tu ter seveda koš in mamici lepo praznujta ta veliki dan. pa joj za nezgodo in še sreča da je za vama pa naj se čim manjkrat kaj takega ponovi. KT ... kolkor kapljic tolko let ... ali bolje kolkor let tolko čestitke tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 14:59:43
|
|
|
|
mateyka
|
Lara KT, to je pa zate (prevelika slika)
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:07:22 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 15:18:32
|
|
|
|
julci
|
Lara vse najboljše za prvo veliko svečko ,čestitke tudi mamici in atiju za tako fejst punco. Lara tebi pa želimo veselo razigrano otroštvo.zalati pošilja en velik cmok
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 15:21:43
|
|
|
|
julci
|
KT čestitke tudi tebi za tvoj dan. Ne želim da se ti izpolnijo vse želje, ker potem boš nehala želeti, želim pa ti,da se ti jih izpolno toliko, da boš srečna. Pa na zdravje naša konzervica.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 20:42:19
|
|
|
|
stephany
|
Lara - vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan! Klemen pa ti pošilja poljubček! Čestitke seveda tudi mamici in atiju!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 21:34:15
|
|
|
|
stephany
|
Draga KT - iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 22:53:33
|
|
|
|
dodi
|
Iskrene čestitke še od nas za vse,ki ste praznovali oz praznujete...nisem čisto na tekočem.... Zadnje čase sploh nimam časa,da bi še komentirala...bo bolje,ko bo košnja naprej... Fajn bodite...se že še kaj oglasim....če me že niste čist pozable........
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 23:31:07
|
|
|
|
hanna1
|
Dober večer En lep pozdravček od mene,ki sem čisto zgrešila ta konc .je notno 100/h,samoooooo......jutr grem na dopust -končno dočakala...najprej pa voščim vsem natasaom,......duškica,.....in KT danes,sem včasih pozno prebrala,ampak ni bilo več energije za kaj drugega---želim vam resnično lepe in prijetne poletne dni,uživajte jih polno ob svojih malih in velikih sončkih,kateri vam neumorno lepšajo vsak trenutek
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:07:39 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 23:35:17
|
|
|
|
hanna1
|
Lana,deklica mala,tudi ti si že med enoletnimi cvetkami --iskrene čestitke tebi in tvoji mamici,ki nam neumorno polepša te strani z vedrimi besedami,kljub temu,da je tud ona že med nami sotrpinkami,ki se ubadamo s službo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 23:36:50
|
|
|
|
hanna1
|
....grem spat,ker moram zgodaj vstat....lepo se imejte pa-pa ...pa res kakšne barve so te poletne ....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 23:38:19
|
|
|
|
hanna1
|
jooooj,skor pozabla...pikica.....čestitam in tudi jaz ti želim lepo in mirno nosečnost,bom držala fige zate
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.7.2008 23:40:59
|
|
|
|
hanna1
|
,,,julci ,ne se tako gnat,no,malce počij,to je pa le prehud tempo,pol pa mam jes slabo vest,da kr neki jamram,ste pa druge vse tolk pridne....nč zdaj pa res grem ROZSI -PRIHAJAM NA DOPUST V TVOJE KONCE,ups
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 11.7.2008 23:42:43 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 8:05:43
|
|
|
|
KT
|
Lana pikica mala, zdaj pa mala malčica si postala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 8:06:00
|
|
|
|
KT
|
Sončice moje najlepša hvala za dobre želje!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 9:36:59
|
|
|
|
viator
|
HVALA, punce moje za dobre želje in čestitke. Ja, zdej pa res nimamo več dojenčka pri hiši, ampak malčico. Tale čas res leti.... Danes zvečer se vrneta še Urška in Lea - v nedeljo pa mal praznovanja.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 9:38:17
|
|
|
|
viator
|
Hana - uživajte maksimalno. Si si ga pa pošteno zaslužila, tale dopust namreč.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 9:42:27
|
|
|
|
viator
|
Julci, kapo dol...kolk si pridna. Ob pol treh...noro. Jaz sem se pa zdej neki sama sebi smilila, ker je Lara par noči razgrajala , evo se že ne pritožujem več. Dodi, pri vas pa tudi polno dela. Ma dobre ste punce...res , kako vse sfolgate!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 16:19:17
|
|
|
|
julci
|
Ej saj ni tk hudo,sam ritem maš čist zmešan. sem šla dans ob devetih zjutraj spat in sem se zbudla ob 14 uri ,ker ga je Zala od pol enih do dveh srala in se metalo po meni oz.po mojiem zizilandu,če sem zravn zadremala pa, me je frkljica parkat ugriznila v bradavico. tudi to pride vmes.Se tolažim da bo hitro .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 17:13:34
|
|
|
|
pikica36
|
najprej vsem slavljenkam čestitke hanna tebi pa prijeten dopust in uživaj maksimalno. glede mene pa slaba novica, včeraj sem začela krvavet sem šla v bolnico kjer so mi naredili Uz plodeka ni samo Gest. vrečka , sicer je rekal zdravnica da je še možnost da se pojavi, ampak Lužnik mi danes ni dal kaj preveč upanja. rekel je sicer da bomo počakali en teden, če bi po čudežu kaj bilo. ampak jaz mislim da se bom kar sama sčistla ker kar močno krvavim in imam cel dan krče kot pri M. tako da ..... zopet ne bo kaj. toliko da sem vam javila grem po dolgem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?