|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
12.7.2008 19:50:13   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pikica sem brez besed.
Mogoče en nasvet,če se slučajno zdaj ponesreči,daj potem preventivno jemlji aspirin 100.Ta namreč pomaga,da se redči kri,s tem pa posledično tudi sluznica.Namreč,če je pregosta po domače,se zarodek težje vgnezdi in lahko zelo zgodaj tud odmre.Ker na žalost je tako da z višjimi leti je sluznica tanjša in gostejša.Aspirin prakticirajo v lj pri zdravljenju neplodnosti,meni so v mb-ju sicer rekli v drugo da ga lahko jemljem,ker škodi ne,da pa pomaga,pa nimajo nekih raziskav narejenih.
Meni je očitno pomagal,ker mi je vprvo uspelo,ampak propadlo,v drugo pa sem jemala aspirin,pa je ratalo.
Upam da ti nisem zatežila

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
12.7.2008 22:01:15   
julci
Dialog med zakoncema, zvecer v postelji, Po opravljenih zakonskih dolznostih, sladko utrujena in tesno objeta (porocenim v opomin in  samskim v premislek!):

-Zena (zasanjano): Kaj bi storil, ce bi jaz umrla? Bi se znova porocil?
-Moz (zaspano): Zagotovo NE!
-Zena (vznemirjeno): Zakaj NE, a ti v zakonu in prijetno?
-Moz (previdno): Seveda MI je.
-Zena (zleze iz objema, se nasloni na komolec S pricakujocim pogledom): Zakaj se torej NE bos spet porocil?
-Moz (buden, vdano): Dobro, se pa bom ponovno porocil.
-Zena (z bolecino na obrazu): Se bos?
-Moz (glasno zastoka in se prevali na bok).
-Zena (vztraja): Pa bosta spala v najini postelji?
-Moz (prepricano): Kje drugje pa naj bi spala?
-Zena (vztraja se naprej): Bos zamenjal moje slike z njenimi?
-Moz (razumsko): To se zdi primerno.
-Zena (vztraja in vztraja): A Bo ona vozila moj avto?
-Moz (olajsano): Ne, ker nima izpita.
-Zena (tisina).
-Moz (z obrazom v blazini): Sranje

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
12.7.2008 22:03:00   
julci
Test za mame:
Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hcerko. Pobrala je nekaj s tal in to zacela dajati v usta. Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela vec.
"Zakaj?" me je vprasala.
"Ker je bilo na tleh in ne ves,  kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji odgovorila.
V tem trenutku me je hci pogledala s popolnim obcudovanje in vprasala:"'Mami, kako ves vse te stvari? Ti si tako pametna."'
Hitro sem razmisljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moras vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama."
Hodili sva naprej v tisini kaksne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije.
"OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej, ce ne opravis testa, moras biti ocka."
"Tocno," sem odgovorila z velikim nasmeskom.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
12.7.2008 22:32:09   
viator
Ohh Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image , tole so pa težki časi zate.
Jaz čakam starejši dve, da se vrneta z morja. Lara je pa končno zaspala.
Je pa posrečena...zadnjih par dni se je čisto nad račkami navdušila. Hodiva jih gledat na bajer blizu naše bajte. Zdej samo še ga-ga govori...

Se mi pa zdi, da zna kmalu shodit. Stoji že brez opre kar dolgo, v prenosni posteljici je pa tudi že par korakov naredilauser posted image . Tako da jo bomo kmalu lovili naokrog.

Julči - vseeno si faca, da vse to zmoreš. Jaz bi pol doma sam spala...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
12.7.2008 22:40:04   
Laubica
PIKICA sem čisto brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
12.7.2008 22:44:04   
stephany
Pikica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še vedno upam, da se utrip le pojavi...

Pri nas je bil pa prejle ognjemet, se Pivo cvetje približuje koncu. Smo ga gledali kar z balkona. Je bil Klemen izjemoma tako dolgo pokonci, ker smo bili prej s kolesi na terenu, potem pa večerja pa kopanje, pa se je ura kar obtekla. Je bilo pa malčka strah in ga je ati potem raje nesel noter, jaz pa sem še malo uživala, ker to res rada gledam.

Hana - uživaj na dopustu!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.7.2008 8:28:36   
pikica36
oj punce zlate steuser posted image user posted image hvala za tolažbouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.7.2008 11:49:24   
smotka lonib
Joj, pikica, ne veš kako hudo mi je zate, ker vem kaj prestajaš.user posted image user posted image user posted image samo obupati ne smešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.7.2008 12:05:33   
mateyka
pikica36 user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julci, to z aspirinom pa nisem vedla - dej nehi, pa tok "simpl" stvar..

viator - pismu, zdej bo pa tvoja prej shodila od naše, plazla se je pa kasnej.. naša je neki huda ziherašica - ne bo ona stopila ali stala dokler ne bo 100% pa da jo koklja brcne. tako da stoji samo, ko se opira na roke. pa še uuuber jamračica je zadnjih nekaj dni in slini se noro - po moje zobki spet najedajo, ker ponoči ne spimo (skoz neki jamra in rabi dudo) in sem mini zombi  
toooorej - ta teden kava? KT, boš kje v bližini? user posted image

ej, punce, a je važno da je cepljenje točno okoli 1. leta? da vem kdaj poklicat in naročit tamalo, da jo piknejo. pa ne bi glih na roj. dan..

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.7.2008 12:09:52   
Marogica
Pozdravček po dolgem časuuser posted image

Vidim, da tema pridno "raste", me se pa staramo..... user posted image  Še nekaj dni do mojega 42-ega...

Pa lepo se imejteuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.7.2008 15:11:58   
neli99
pikica še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam da najdeš tisto "čarobno formulo" da te ponese preko teh negotovih prvih tednov do tistega veliiiiikega trebuha in srečnega snidenja z malo štručko. držim pesti. user posted image user posted image user posted image

tole z aspirinom se mi zdi vredno upoštevati, vsekakor si bom zapomnila do naslednjega poskusa, ko bom gotovo že staaaaaara koka. user posted image

marogica user posted image user posted image user posted image  ... a nas še spremljaš ... lepo da se oglasiš.

laubica kaj se ti kaj dogaja, nič več ne poročaš ... vsakič ko moj sine noče na wc ali kahlico  se spomnim tvojega timona in si mislim da mogoče bom pa jst ta malo tut prej začela posedat na wc . smo mel poskus toaletnega treninga pri petru: totalna polomija. uscan in usran pa se on še igra dalje, ga tut mal ne moti user posted image  ... če ga pa posedem na wc pa lula. sam pol bi lohk cel dan samo to delala: njega dajala na wc pa gledala kdaj bo kakal. skratka. zmanjkal hlač in gatk. pauza!user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.7.2008 18:53:32   
julci
Neli ta je pa dobra tvoj Peter.Sam neki ti povem,če ni pripravljen,ga zlepa ne boš navadla.Moje mnenje je,da ko je otrokzrel,sam pokaže.Miha je bil vplenicah do 2 let in 8 mesecev,pa tudi govoril ni nič,Potem pa mu je poleti blo vroče v plenico,paje ni hotel več dat na rito,tisti dan je kot bi ga vklopu tud spregovoril.Tako da ko smo prišli v vrtec je bil suh in govoreč,tk da bi ga lahko ugasnil,tolk je klepetaluser posted image user posted image user posted image .Vzojiteljice so ga sam debelo gledale.

Zala je pa poglavjezase,ona nas pa zdajvčasih s kakšno besedoorng preseneti,drugač pa v svoji kitajščini oblada vse.user posted image user posted image user posted image Pa zdaj že sama je z žlico,vmes ji še pomagam.Pa dobili smo 9 zobek ,zadaj,saj ne vem a je 4 ali 5,pa na drugi strani spodaj je vse tolk zatečeno,da bo kmalu kaj zunaj.user posted image .

Drugače nam pa naša navihanka skriva od čevljev,do žlic,..............................daljince ,telefone non stop pogrešamouser posted image user posted image user posted image .Zadnjič mi je v pomivalca vrgla svoj opankec,še dobroda sem ga odprla,da bidala tableto za pranje noter,ker bi ga glih oprala.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.7.2008 19:44:35   
Laubica
NELI-tisto je bilo pri tašči -jaz se ne obremenjujem še z kahlouser posted image samo na hitro imamo 4. zobek in smo grozno tečni -vsi ker pakiramo jutri gremo -samo če bo slabo bomo prestavili za dan ali dva -pol ko bo več časa se javimmmmmm

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.7.2008 20:34:44   
julci
laubica fajn se mej na lušnem,pa lepo si nafili baterijeuser posted image pa še kaj drugega  tuduser posted image pa pomisli na nas delovne smrtnikeuser posted image ki še mormo v službo hodit

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.7.2008 21:47:28   
stephany
Klemen je pa danes star 14 mesecev! Si je izbral dober datum, da si bomo zapomnili - DANES JE SHODIL! user posted image

Najprej so bili 3-4 koraki, pa postanek na ritki, potem 5-6, nato pa je že prehodil celo dnevno sobo.

V sredo gremo pa na morje za štiri dni, tako za poizkušnjo. Sicer vremena ne obetajo ravno lepega, pa se nič ne sekiram. Glavno, da bo malo spremembe...

Takole pa naš fant uživa na kolesu. Že samo da vidi sedež in čelado, pa začne kar vriskat.
user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.7.2008 21:50:05   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Klemen je pa danes star 14 mesecev! Si je izbral dober datum, da si bomo zapomnili - DANES JE SHODIL! user posted image

Najprej so bili 3-4 koraki, pa postanek na ritki, potem 5-6, nato pa je že prehodil celo dnevno sobo.

V sredo gremo pa na morje za štiri dni, tako za poizkušnjo. Sicer vremena ne obetajo ravno lepega, pa se nič ne sekiram. Glavno, da bo malo spremembe...

Takole pa naš fant uživa na kolesu. Že samo da vidi sedež in čelado, pa začne kar vriskat.
user posted image

bravo Klemenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....hehehe,tudi Neža ko vidi čelado kar znori...user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.7.2008 21:52:27   
majrim
najprej...
Lara
user posted image
malo pozno,ampak iz srca...koššššššššššššššššš poljubčkov od nas trehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.7.2008 21:54:25   
majrim
KT...
user posted image upam,da še ni prepozno za kak kozarček...
vse najboljše iz srca..........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.7.2008 21:56:50   
majrim
torej...sem bla na hribu (bolnicA) in me spet čaka kmalu...čez 10 dni imam kontrolo in pol se zmenimo za datum za konizacijo..user posted image user posted image user posted image ...hvala bogu sem imela enga fajn doktorja in je rekle,da pridem k njemu,ker je stanje že resno..user posted image ...samo,da čimprej uredim tole,pa bo spet vse ok...
vidim,da že vse počasi uživate na dopustih....
laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.7.2008 21:58:05   
makala
Vsem, ki ste praznovali vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pikica zate pa velikuser posted image user posted image user posted image , da bo vse dobr.
Naša Lana že samostojno stoji, tako, da bomo kmalu hodili. Spustit se še ne upa. Plazit se pa ne zna. Trmat se pa zna, pa še kako.
Ful me že razume, ko ji kaj rečem, vsak dan kej novga.
Vrtec smo dobil. user posted image user posted image user posted image
Vsem , ki se odpravljate na dopust pa želim, da ga čimlepše preživite v krogu svojih najdražjih.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.7.2008 22:02:23   
majrim
pikica
user posted image ..ne obupaj...je pravica za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
14.7.2008 7:13:33   
KT
pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - drži se!

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

toooorej - ta teden kava? KT, boš kje v bližini? user posted image

Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
14.7.2008 7:17:18   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

KT...
user posted image upam,da še ni prepozno za kak kozarček...
vse najboljše iz srca..........user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa majrim! Hvala ti!

Dobro opravi - mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 14.7.2008 7:18:42 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
14.7.2008 12:09:34   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: KT
Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje?

groovy user posted image kdaj - viator, a čez teden maš kej časa?

hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
14.7.2008 12:31:51   
Laubica
KT IN LARA-čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce kaj naj sploh gremo kampirat ko je taka slaba napoved-mi je kar minlo do vsega

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?