Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 19:50:13
|
|
|
|
julci
|
Pikica sem brez besed. Mogoče en nasvet,če se slučajno zdaj ponesreči,daj potem preventivno jemlji aspirin 100.Ta namreč pomaga,da se redči kri,s tem pa posledično tudi sluznica.Namreč,če je pregosta po domače,se zarodek težje vgnezdi in lahko zelo zgodaj tud odmre.Ker na žalost je tako da z višjimi leti je sluznica tanjša in gostejša.Aspirin prakticirajo v lj pri zdravljenju neplodnosti,meni so v mb-ju sicer rekli v drugo da ga lahko jemljem,ker škodi ne,da pa pomaga,pa nimajo nekih raziskav narejenih. Meni je očitno pomagal,ker mi je vprvo uspelo,ampak propadlo,v drugo pa sem jemala aspirin,pa je ratalo. Upam da ti nisem zatežila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 22:01:15
|
|
|
|
julci
|
Dialog med zakoncema, zvecer v postelji, Po opravljenih zakonskih dolznostih, sladko utrujena in tesno objeta (porocenim v opomin in samskim v premislek!): -Zena (zasanjano): Kaj bi storil, ce bi jaz umrla? Bi se znova porocil? -Moz (zaspano): Zagotovo NE! -Zena (vznemirjeno): Zakaj NE, a ti v zakonu in prijetno? -Moz (previdno): Seveda MI je. -Zena (zleze iz objema, se nasloni na komolec S pricakujocim pogledom): Zakaj se torej NE bos spet porocil? -Moz (buden, vdano): Dobro, se pa bom ponovno porocil. -Zena (z bolecino na obrazu): Se bos? -Moz (glasno zastoka in se prevali na bok). -Zena (vztraja): Pa bosta spala v najini postelji? -Moz (prepricano): Kje drugje pa naj bi spala? -Zena (vztraja se naprej): Bos zamenjal moje slike z njenimi? -Moz (razumsko): To se zdi primerno. -Zena (vztraja in vztraja): A Bo ona vozila moj avto? -Moz (olajsano): Ne, ker nima izpita. -Zena (tisina). -Moz (z obrazom v blazini): Sranje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 22:03:00
|
|
|
|
julci
|
Test za mame: Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hcerko. Pobrala je nekaj s tal in to zacela dajati v usta. Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela vec. "Zakaj?" me je vprasala. "Ker je bilo na tleh in ne ves, kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji odgovorila. V tem trenutku me je hci pogledala s popolnim obcudovanje in vprasala:"'Mami, kako ves vse te stvari? Ti si tako pametna."' Hitro sem razmisljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moras vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama." Hodili sva naprej v tisini kaksne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije. "OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej, ce ne opravis testa, moras biti ocka." "Tocno," sem odgovorila z velikim nasmeskom.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 22:32:09
|
|
|
|
viator
|
Ohh Pikica , tole so pa težki časi zate. Jaz čakam starejši dve, da se vrneta z morja. Lara je pa končno zaspala. Je pa posrečena...zadnjih par dni se je čisto nad račkami navdušila. Hodiva jih gledat na bajer blizu naše bajte. Zdej samo še ga-ga govori... Se mi pa zdi, da zna kmalu shodit. Stoji že brez opre kar dolgo, v prenosni posteljici je pa tudi že par korakov naredila . Tako da jo bomo kmalu lovili naokrog. Julči - vseeno si faca, da vse to zmoreš. Jaz bi pol doma sam spala...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 22:40:04
|
|
|
|
Laubica
|
PIKICA sem čisto brez besed
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.7.2008 22:44:04
|
|
|
|
stephany
|
Pikica - . Še vedno upam, da se utrip le pojavi... Pri nas je bil pa prejle ognjemet, se Pivo cvetje približuje koncu. Smo ga gledali kar z balkona. Je bil Klemen izjemoma tako dolgo pokonci, ker smo bili prej s kolesi na terenu, potem pa večerja pa kopanje, pa se je ura kar obtekla. Je bilo pa malčka strah in ga je ati potem raje nesel noter, jaz pa sem še malo uživala, ker to res rada gledam. Hana - uživaj na dopustu!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 8:28:36
|
|
|
|
pikica36
|
oj punce zlate ste hvala za tolažbo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 11:49:24
|
|
|
|
smotka lonib
|
Joj, pikica, ne veš kako hudo mi je zate, ker vem kaj prestajaš. samo obupati ne smeš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 12:05:33
|
|
|
|
mateyka
|
pikica36 julci, to z aspirinom pa nisem vedla - dej nehi, pa tok "simpl" stvar.. viator - pismu, zdej bo pa tvoja prej shodila od naše, plazla se je pa kasnej.. naša je neki huda ziherašica - ne bo ona stopila ali stala dokler ne bo 100% pa da jo koklja brcne. tako da stoji samo, ko se opira na roke. pa še uuuber jamračica je zadnjih nekaj dni in slini se noro - po moje zobki spet najedajo, ker ponoči ne spimo (skoz neki jamra in rabi dudo) in sem mini zombi toooorej - ta teden kava? KT, boš kje v bližini? ej, punce, a je važno da je cepljenje točno okoli 1. leta? da vem kdaj poklicat in naročit tamalo, da jo piknejo. pa ne bi glih na roj. dan..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 12:09:52
|
|
|
|
Marogica
|
Pozdravček po dolgem času Vidim, da tema pridno "raste", me se pa staramo..... Še nekaj dni do mojega 42-ega... Pa lepo se imejte
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 15:11:58
|
|
|
|
neli99
|
pikica še z moje strani ... upam da najdeš tisto "čarobno formulo" da te ponese preko teh negotovih prvih tednov do tistega veliiiiikega trebuha in srečnega snidenja z malo štručko. držim pesti. tole z aspirinom se mi zdi vredno upoštevati, vsekakor si bom zapomnila do naslednjega poskusa, ko bom gotovo že staaaaaara koka. marogica ... a nas še spremljaš ... lepo da se oglasiš. laubica kaj se ti kaj dogaja, nič več ne poročaš ... vsakič ko moj sine noče na wc ali kahlico se spomnim tvojega timona in si mislim da mogoče bom pa jst ta malo tut prej začela posedat na wc . smo mel poskus toaletnega treninga pri petru: totalna polomija. uscan in usran pa se on še igra dalje, ga tut mal ne moti ... če ga pa posedem na wc pa lula. sam pol bi lohk cel dan samo to delala: njega dajala na wc pa gledala kdaj bo kakal. skratka. zmanjkal hlač in gatk. pauza!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 18:53:32
|
|
|
|
julci
|
Neli ta je pa dobra tvoj Peter.Sam neki ti povem,če ni pripravljen,ga zlepa ne boš navadla.Moje mnenje je,da ko je otrokzrel,sam pokaže.Miha je bil vplenicah do 2 let in 8 mesecev,pa tudi govoril ni nič,Potem pa mu je poleti blo vroče v plenico,paje ni hotel več dat na rito,tisti dan je kot bi ga vklopu tud spregovoril.Tako da ko smo prišli v vrtec je bil suh in govoreč,tk da bi ga lahko ugasnil,tolk je klepetal .Vzojiteljice so ga sam debelo gledale. Zala je pa poglavjezase,ona nas pa zdajvčasih s kakšno besedoorng preseneti,drugač pa v svoji kitajščini oblada vse. Pa zdaj že sama je z žlico,vmes ji še pomagam.Pa dobili smo 9 zobek ,zadaj,saj ne vem a je 4 ali 5,pa na drugi strani spodaj je vse tolk zatečeno,da bo kmalu kaj zunaj. . Drugače nam pa naša navihanka skriva od čevljev,do žlic,..............................daljince ,telefone non stop pogrešamo .Zadnjič mi je v pomivalca vrgla svoj opankec,še dobroda sem ga odprla,da bidala tableto za pranje noter,ker bi ga glih oprala.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 19:44:35
|
|
|
|
Laubica
|
NELI-tisto je bilo pri tašči -jaz se ne obremenjujem še z kahlo samo na hitro imamo 4. zobek in smo grozno tečni -vsi ker pakiramo jutri gremo -samo če bo slabo bomo prestavili za dan ali dva -pol ko bo več časa se javimmmmmm
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 20:34:44
|
|
|
|
julci
|
laubica fajn se mej na lušnem,pa lepo si nafili baterije pa še kaj drugega tud pa pomisli na nas delovne smrtnike ki še mormo v službo hodit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 21:47:28
|
|
|
|
stephany
|
Klemen je pa danes star 14 mesecev! Si je izbral dober datum, da si bomo zapomnili - DANES JE SHODIL! Najprej so bili 3-4 koraki, pa postanek na ritki, potem 5-6, nato pa je že prehodil celo dnevno sobo. V sredo gremo pa na morje za štiri dni, tako za poizkušnjo. Sicer vremena ne obetajo ravno lepega, pa se nič ne sekiram. Glavno, da bo malo spremembe... Takole pa naš fant uživa na kolesu. Že samo da vidi sedež in čelado, pa začne kar vriskat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 21:50:05
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Klemen je pa danes star 14 mesecev! Si je izbral dober datum, da si bomo zapomnili - DANES JE SHODIL! Najprej so bili 3-4 koraki, pa postanek na ritki, potem 5-6, nato pa je že prehodil celo dnevno sobo. V sredo gremo pa na morje za štiri dni, tako za poizkušnjo. Sicer vremena ne obetajo ravno lepega, pa se nič ne sekiram. Glavno, da bo malo spremembe... Takole pa naš fant uživa na kolesu. Že samo da vidi sedež in čelado, pa začne kar vriskat. bravo Klemen ....hehehe,tudi Neža ko vidi čelado kar znori...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 21:52:27
|
|
|
|
majrim
|
najprej... Lara malo pozno,ampak iz srca...koššššššššššššššššš poljubčkov od nas treh
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 21:54:25
|
|
|
|
majrim
|
KT... upam,da še ni prepozno za kak kozarček... vse najboljše iz srca..........
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 21:56:50
|
|
|
|
majrim
|
torej...sem bla na hribu (bolnicA) in me spet čaka kmalu...čez 10 dni imam kontrolo in pol se zmenimo za datum za konizacijo.. ...hvala bogu sem imela enga fajn doktorja in je rekle,da pridem k njemu,ker je stanje že resno.. ...samo,da čimprej uredim tole,pa bo spet vse ok... vidim,da že vse počasi uživate na dopustih.... laubica
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 21:58:05
|
|
|
|
makala
|
Vsem, ki ste praznovali vse naj naj . Pikica zate pa velik , da bo vse dobr. Naša Lana že samostojno stoji, tako, da bomo kmalu hodili. Spustit se še ne upa. Plazit se pa ne zna. Trmat se pa zna, pa še kako. Ful me že razume, ko ji kaj rečem, vsak dan kej novga. Vrtec smo dobil. Vsem , ki se odpravljate na dopust pa želim, da ga čimlepše preživite v krogu svojih najdražjih.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.7.2008 22:02:23
|
|
|
|
majrim
|
pikica ..ne obupaj...je pravica za vse
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 7:13:33
|
|
|
|
KT
|
pikica36 - drži se! IZVIRNO SPOROČILO: mateyka toooorej - ta teden kava? KT, boš kje v bližini? Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 7:17:18
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim KT... upam,da še ni prepozno za kak kozarček... vse najboljše iz srca.......... Kje pa majrim! Hvala ti! Dobro opravi - mislim nate
< Sporočilo je popravil KT -- 14.7.2008 7:18:42 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 12:09:34
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Jest v bližini - kavica NUJNO, kar povejta mateyka in viator kdaj in kje? groovy kdaj - viator, a čez teden maš kej časa? hmmm, pa recimo, da se ta neurje mal poleže, ker tole je pa kar ekstremno - sej smo tough in partizanke in se upamo vse in ob vsakem vremenu, samo sem raje bolj na komot, če lahko
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.7.2008 12:31:51
|
|
|
|
Laubica
|
KT IN LARA-čestitke punce kaj naj sploh gremo kampirat ko je taka slaba napoved-mi je kar minlo do vsega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?