Estrella*
|
Jutro! Sem e kar nekaj asa budna, a sem se komaj zadrala, da nisem pokukala na RR. Katina: jaz tudi upam, da te bo naslednji teden obravnavala malo bolj razumevajoe. Problem z nogo mi je totalno neznan tako, da nimam pojma kaj bi lahko bilo, razen res kaken ivc. Ti so silno nepredvidlivi in povzroajo res velik odstotek nenadnih, nepojasnjenih bolein. Jaz sem to no malo manj kaljala in malo ve spala. Je e bolje in upam, da se tekom dneva stanje ne poslaba. pelin. Katina: meni pie alergija na penicilin in bactrim iin to samo v otroki kartoteki, potem so se ti podatki izgubili. Ko sem jo enkrat sluajno nala , sem to omenila mami in ta ree; ja saj res, baje si res Imela sem to sreo, da do 16 leta sploh nobenih antibiotikov nisem potrebovala, ker sem bila zdrava kot dren. Da pa bi morala imeti v MK napisano, se pa tudi nisem spomnila. Hvala za opozorilo punce (Aurora, pelin::) IZVIRNO SPOROČILO: Katina Ej Aurora, meni je vse čšž je popapala. Sem jih morala v postu popravit . Hecno. Veš, sploh se ne obremenjuj kdaj bo prišel dan D. Dejstvo je, da v kratkem, pa četudi čez rok. Te dni do poroda poskusi maximalno izkoristit za razvajanje in vse tisto česar po porodu nekaj časa ne boš mogla. Obišči vse prijateljice,prešnofaj vse štacune, glej TV dokler te ne bolijo oči, razvajaj se v kopalnici (maske, pilingi, kopeli) do onemoglosti, ujemi vsak košček sonca tako da zapreš oči in misliš na kaj lepega, preberi še zadnjo knjigo, pojdi še zadnjič v kino, na večerjo .... Če narediš samo pol tega kar sem ti naštela boš komaj sfolgala do poroda . POD TO SE PODPIEM. Saj ne, da potem lovek ne more ni, je pa isto drugae, ko si tempiran na as, a ne Katina? Aurora: neuakanost je tudi meni zelooooo zanana grda razvada, ki me spremlja e odkar pomnim. Nekako sem jo z leti malo omilila, ampak odpraviti je nikakor ne morem Najhuje je, da se je lovek zaveda in koliko si zavestno dela kode...... Te isto razumem ko razmilja o tem kako bi rada pred PDP jem rodila. Mislim, da je tu na forumu vsaj 95% punc, ki si to eli (med njimi sem tudi jaz ), eprav je res bolje, da poakamo in damo as, da se pripravi in prileze ven, ko bo on elel,
|