|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
22.4.2008 19:37:41   
barbaw
Aurora jaz jo bom oprala še enkrat, če ne bom šla rodit do praznikov. Mi pri sušilcu ni problem in lahko operem in imam skoraj takoj suho.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.4.2008 19:38:23   
Estrella*
Oj!

Pri zdravniku sem se načakala. Sicer je tako; fasala virozo in na njo se je naselila bakterija. Ker ne sme dobiti ala amoksiklav, hiconcil , ospen itd antibiotika, ker so vsi na bazi penicilina, jaz pa ratam flekasta, sva se odločili, da počakamo še kaki dan, če se bo stanje izbpljšalo. Če ne, bo mogla poiskat primeren antibiotik. Proti kašlju pravi, da so neke tablete, ki so ućinkovite, a žal za user posted image  neprimerne. Skratka sem na čakanju z groznim kašljem in bolećim grlomuser posted image

barbaw: kakšna suhicauser posted image user posted image user posted image . Sem se te kar prrav predstavljala. Posteljica se krasno vidi kakšna je in te moram prav pohvalit, si jo zrihtala v nulo. Imam kar slabo vest, ker je od naše še ni na spregleduuser posted image
user posted image  za pregled in CTG. Pa saj se ti še nikamor ne mudi. A ti tisto...ne čakaj ljubezni ne čakaj na Maj?????

aurora: mene tudi zanima kaj je s filipinko. No, verjetno že carta v to smo lahko prepričani. Katera je že sporočila za filipinko? Mogoče bi bilo dobro, da njej pošljemo kako zs, če se sama ne bo javila v doglednem času.
Drugače pa moja Alja tudi ni več tako aktivna kot pred tedni. Včeraj je bila sumljivo pri miru in me je že malo skrbelo. Bolj kot ne se preteguje in to je vse.

****: lepo, da si se sprehodila user posted image Vsaka malenkost je korak do željenega cilja. Upam, da bo v maju in juniju lepo vreme, bomo lahko šli na daljše sprehode z vozički skupaj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.4.2008 19:38:55   
TamaraJ
barbaw...tudi jaz sem pokukala v album. Zelo mi je všeč posteljica, ker je tako živahnih barvuser posted image . Pa luštkana sta na slikici....se lepo vidi tudi trebuščekuser posted image

jaz sem se pa prav nažrla zdajle...beluši v na pari kuhani in rahlo popraženi, zraven pa kus kus s popraženim korenčkom. Njamiii...Imam poln vampek, pa bi še kar nekaj jedlauser posted image . Moj me je samo gledal, kam dam hrano glede na to, da ima želodec manj prostora. Zihr se mi ni zmanjšal ampak samo premakniluser posted image . Jah, pa diham bolj na kratko...vse za hranouser posted image

Katina...super za lep CTG. Mi je pa žel, da se vam nisem mogla pridružiti v soboto..pa tako sem si želela. Mojemu se je spremenil urnik dela in sem morala jaz ostati doma z mojstrom zidarjem. Ahhh, tako težko mi je zadnje čase karkoli planirat, ker je vse odvisno od tega zidanja, ki se kar ne neha. Vedno bolj si želim miruuu...

Ja, pa peglem še zmeraj neuser posted image user posted image . Res sem talent

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.4.2008 19:44:00   
TamaraJ
Zdajle me je ta klinc odjavil in to ravno v trenutku, ko sem hotela objavit post.

Ahhh, zdej sem pa hudauser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.4.2008 20:00:43   
hijenca
Pozdravljene majčice!

Danes pa sem si vzela dan za potepanje. Sem v službo peljala bolniški list, sem dve uri klepetala s sodelavkami, potem pa sem šla k prijateljici, ki je frizerka in ..... jaaaa končno sem se postrigla in pobarvala user posted image user posted image . Zdaj pa nisem več blondinkauser posted image user posted image , zdaj sem se pa zresnila in se me user posted image  ne bo vstrašil, ko bo ven pokukal.user posted image  Sem pa res zmatrana.

Kodrana upam, da je imel čaj še svojo obliko, sma se z gospo na pošti kar prematrali, da sma našli primerno embalažo.

**** ti povodci sploh niso tako slabi, bi jih mi v vrtcu potrebovali, ko gre vsak malček v svojo smer.

Tally jutri dobro opravi ZO.

Barbaw user posted image user posted image  za CTG, zelo lepa posteljica. Moram pa ti priznat, da imaš pa zelooooo lep voziček.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.4.2008 20:16:14   
barbaw
Estrella le glej, da se nam pozdraviš. Mene še tu in tam kaj požgečka v grlu ampak smo drugače vsi zdravi. Tole pa ni glih najboljše, da si alregična na penicilin. Se izbor antibiotikov močno zooža in ponavadi so tisti brez penicilina konjski efekta pa ni pravega. Moj user posted image  je alregičen na dve vrsti antibiotikov in mu nimajo kaj dat, kar bi mu pomagalo ko zboli. HB je to zelo redko. user posted image  Pa kar lepo na domače čajčke, pa se malo pregret, ...
Bi čakala na maj, če me ne bi ti lažni popadki dajali že skoraj iz dneva v dan. Zdaj pa samo upam, da počakam do ponedeljka, ker moram izpeljat roj. dan, ker bi mi bilo prav hudo, če ne bi mogla. Sem danes še izkoristila vožnjo v mesto in nakupila vse potrebno in naročila torto. Darilo tudi že imam tako da je vse pripravljeno, če nas kaj preseneti.

Hvala za pohvale. Mi je kar malo greben zrastel. user posted image

Kaj ima še katera problme, da se mož in otrok kregata ali je to samo pri nas? Se vidi, da sem prvo leto in pol samo jaz skrbela zanj. Še zdaj imamo probleme. Ne vprašajte kako je bilo, ko sem šla v službo. Tuljenje in jokanje da je joj. Je imel Jaka pravo abstinenčno krizo. Zato je fajn dat otroke komu v varstvo, d aniso navezani na mamice. user posted image

hijenca user posted image  za opravljeno delo danes. Pa da si zdaj resna mamica. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.4.2008 20:41:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella le glej, da se nam pozdraviš. Mene še tu in tam kaj požgečka v grlu ampak smo drugače vsi zdravi. Tole pa ni glih najboljše, da si alregična na penicilin. Se izbor antibiotikov močno zooža in ponavadi so tisti brez penicilina konjski efekta pa ni pravega. Moj user posted image  je alregičen na dve vrsti antibiotikov in mu nimajo kaj dat, kar bi mu pomagalo ko zboli. HB je to zelo redko. user posted image  Pa kar lepo na domače čajčke, pa se malo pregret, ...

Ja ni ravno najboljša ta alergija. Sicer ni huda in prenesem določeno dozo penicilina, vendar sedaj v user posted image  sem bolj k tem nagnjena, da dobim kakšno reakcijo. Izbor ostalih antibiotikov je bolj ozek, pa še neprimeren za user posted image

Bi čakala na maj, če me ne bi ti lažni popadki dajali že skoraj iz dneva v dan. Zdaj pa samo upam, da počakam do ponedeljka, ker moram izpeljat roj. dan, ker bi mi bilo prav hudo, če ne bi mogla. Sem danes še izkoristila vožnjo v mesto in nakupila vse potrebno in naročila torto. Darilo tudi že imam tako da je vse pripravljeno, če nas kaj preseneti.

Mene je ravno eden sedaj zagrabil.....

Hvala za pohvale. Mi je kar malo greben zrastel. user posted image

No, saj ti lahko. user posted image

Kaj ima še katera problme, da se mož in otrok kregata ali je to samo pri nas?

Pri nas je izmenično, enkrat se z mano, drugič pa z možem. Mi gre pošteno na živce ko jih poslušam, samo se izognem komentarjem tako, da ne dajem potuhe ne enemu ne drugemu. Naj se sama porihtata.Verjetno je to čisto noramalen proces. Počakaj ko bo starejši Jaka , pol bo šele user posted image

Se vidi, da sem prvo leto in pol samo jaz skrbela zanj. Še zdaj imamo probleme. Ne vprašajte kako je bilo, ko sem šla v službo. Tuljenje in jokanje da je joj. Je imel Jaka pravo abstinenčno krizo. Zato je fajn dat otroke komu v varstvo, d aniso navezani na mamice. user posted image

hijenca user posted image  za opravljeno delo danes. Pa da si zdaj resna mamica. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.4.2008 20:46:44   
Estrella*
Danes je pa zatišje na Majčicah. Ste se polenile, a????user posted image
Jutri ma , da pade 100-tica!

Kje je pa narava????? Sem gledal, če je kak sms poslala, pa ni.

JUTRI PA LE DOBRO OPRAVITE
user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG), tally (ZO)

Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.4.2008 20:55:18   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), barbaw (CTG), Katina (Pat. Amb.), bobika (GP), narava (GP)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG), tally (ZO), StBarbara (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca
po 20.05.2008: **** (priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.4.2008 20:55:45   
barbaw
Jaz non-stop kukam sem gor, če je katera kaj napisala pa nič. Samogovorov pa ravno ne bi imela. Sem se zdaj stuširala in počasi bom rabila dvigalo, da me bo dvignil na rit v kad, ker se komaj vsedem. Vstanem pa še nekako.

Hotela sem vam povedati kako smešna sem. Včeraj zvečer sem ugotovila, da je tisto kar sem mislila da čutim svoj srčni utrip, v bistvu kolcanje Maje. user posted image  Je bilo tako enkaomerno, da sem bila prepričana da je srčni utrip. Pa je moj dragi rekel, da čuti gibe in sva združno ugotovila, da je to v naša Maja, ki se ji tako kolca vsak večer. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.4.2008 21:00:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Še nekaj sem opazila, da ste vse že oblekle posteljico, a to ste jih oblekle zgolj za slikanje ali jih boste kar tako pustile in jih boste potem še enkrat pred prihodom user posted image oprale?

Jaz posteljine nimam namena še enkrat oprati, ker imam itak spalnico cel dan odprto (okno), no edino če bom res šele čisto na koncu maja rodila, mi jo bo mami oprala, ko bom jaz v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.4.2008 21:00:55   
Anonimen
Jaz tud gledam kaj je novega... user posted image user posted image   Če je že kaj o filipinki..
Pa res se nam je ustavilo tole pisanje... bi se mogla spet kaka anonimna javit pol bi pa naklofale prec  10 strani...user posted image user posted image user posted image user posted image  Kot zadnjič...user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.4.2008 21:02:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz tud gledam kaj je novega... user posted image user posted image   Če je že kaj o filipinki..
Pa res se nam je ustavilo tole pisanje... bi se mogla spet kaka anonimna javit pol bi pa naklofale prec  10 strani...user posted image user posted image user posted image user posted image  Kot zadnjič...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.4.2008 21:03:29   
Anonimen
barbaw: krasno si zrihtala posteljico za vašo princesko Majouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.4.2008 21:08:17   
Anonimen
Vidim, da imam samogovore, tako da se bom kar odpravila proti kopalnici, nato pa proti spalnici,

*nočko*

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.4.2008 21:12:12   
aurora28
Estrella* to pa ni dobro, da si alergična na penicilin. user posted image Moja mami je tudi in ko smo še imeli zdr. knjižice ji je notri lepo pisalo vse na kaj je alergična, potem ko so pa prišle zdr. kartice pa tega podatka ni nikjer navedenega in to sem bila res jezna. Ker v primeru, da pade mami v nezavest, nobeden ne bi mogel vedeti na kaj je alergična in zato sem ji jaz dala zdr. kartico v tak etui in nanj nalepila nalepko na katero sem z velikimi rdečimi črkami napisala ALERGIJA NA PENICILIN!!!

Bolje preventiva, kot kurativa. user posted image

Za vse, ki vas jutri čakajo GP, CTG, Taly ZO in še kaj v glavnem držim pesti in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.4.2008 21:14:29   
špelin@
Komaj dohajam... user posted image  Sploh, ker bi rada vse skomentirala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Špelin@ tudi jaz bi že rada pokukala v mojo odpustnico. Sem prav radovedna kako bo izgledala glede na to, da je ena lepša od druge.

Najprej nehaj garati user posted image  Kmalu boš tudi ti na vrsti user posted image

Sej se mi zdi, da sem nekje zasledila, da se otrok pred porodom umiri. user posted image user posted image user posted image

Pri meni se nobena od punc ni umirila pred porodom user posted image  Mala pika je še krepko migala, ko sem prišla v porodnišnico. Še celo v porodni (dobro uro pred rojstvom) sem med popadki čutila njene gibe.

Katina, kako je z nogo?? Danes si imela res naporen dan, zdaj si pa le odpočij user posted image  Jutri pa le opravi ta pravo preiskavo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
G se ni pustila prav nič premaknit in je rekla, da strah še ni razlog za deložacijo. user posted image Tudi ostale težave je niso ganile, po tleh se pa nisem vrgla user posted image , ker itak ne bi pomagalo. Tako, da čakam na usmiljenje naslednji teden. Do takrat pa me čaka praskljanje garjavega psa in štetje gibov.

Drži se user posted image

.muki., bom za vsak slučaj poskrbela za tvojo odpustnico user posted image user posted image

barbaw, dobro si opravila user posted image  Uf, kako srčkana posteljica user posted image  In kakšen lušten fantič user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Evo tud jaz sem nazaj iz dooolgega sprehoda...čist sem hin. Če bi ostali v Sloveniji bi prav gotovo dala Samio med pohodnike, ker ta otrok ima neverjetno veliko energije...

user posted image user posted image user posted image

Še nekaj sem opazila, da ste vse že oblekle posteljico, a to ste jih oblekle zgolj za slikanje ali jih boste kar tako pustile in jih boste potem še enkrat pred prihodom user posted image oprale?

Jaz imam posteljnino že oprano in pripravljeno v predalu, posteljico bom pa oblekla, ko bo čas za to.

Joj, Estrella*, reva boga, tebe je pa res napadla bolezen user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem alergična na penicilin, zato vem, v kakšni situaciji si user posted image  Res upam, da bo šlo čimprej na bolje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
jaz sem se pa prav nažrla zdajle...beluši v na pari kuhani in rahlo popraženi, zraven pa kus kus s popraženim korenčkom. Njamiii...Imam poln vampek, pa bi še kar nekaj jedlauser posted image . Moj me je samo gledal, kam dam hrano glede na to, da ima želodec manj prostora. Zihr se mi ni zmanjšal ampak samo premakniluser posted image . Jah, pa diham bolj na kratko...vse za hranouser posted image

user posted image user posted image user posted image

hijenca, user posted image  za "športni" dan user posted image

Me pa prav firbec matra, kako je opravila narava user posted image user posted image

Za filipinko pa sploh ne vem, a ima katera njeno cifro oz. kakšno drugačno zvezo z njo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.4.2008 21:17:15   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.4.2008 21:23:06   
špelin@
Estrella* to pa ni dobro, da si alergična na penicilin. user posted image Moja mami je tudi in ko smo še imeli zdr. knjižice ji je notri lepo pisalo vse na kaj je alergična, potem ko so pa prišle zdr. kartice pa tega podatka ni nikjer navedenega in to sem bila res jezna. Ker v primeru, da pade mami v nezavest, nobeden ne bi mogel vedeti na kaj je alergična in zato sem ji jaz dala zdr. kartico v tak etui in nanj nalepila nalepko na katero sem z velikimi rdečimi črkami napisala ALERGIJA NA PENICILIN!!!

Tole pa ni slaba ideja! Še dobro, da je Estrella* omenila tole: sem šla gledat v MK in mi moj G sploh ni vpisal te alergije!! Čeprav sem imela v vseh predhodnih MK in imam v kartoteki pri njem s rdečim vpisano CAVE PENICILINUM user posted image  Si moram dopisati v MK, obvezno.

No, moja alergija se je odrazila z mehurji in srbenjem - ko sem prišla do zdravnika, pa sem bila že vsa omotična user posted image  Takrat sem potem kasirala kup injekcij v rit user posted image  Za nameček sem bila pa še prvič noseča... Na srečo se je vse odlično izteklo user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.4.2008 21:28:49   
špelin@
Evo, še da dokončam moj samogovor: popoldne sem bila na roditeljskem sestanku za veliko piko in sem čisto fertik od skoraj dveurnega sedenja (pol časa na mizi, pol na stolu) user posted image  Vse me boli, trebuh imam ves trd, sem se komaj privlekla domovuser posted image

Za jutri pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za: suzy85, Skye, CatJo, tally in StBarbaro.

tally, zate res še posebej stiskam pesti!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.4.2008 21:48:26   
mya26
Danes sem se zeloooo dolgo nasedela v čakalnici pri G. Trebuh je dovolj velik, utrip slišen. Samo tlak imam malo višji kot ponavadi 130/70 (ponavadi bolj okoli 110/60-70). Rekla je naj si ga kontroliram na 2-3 dni, kar pa ne vem če mi bo uspelo, ker doma nimam aparata. Zvečer na UZ je bilo tud fajn, sicer mali Maj ni hotel umaknit rok z obraza, tako da nismo dobili ravno idealne slikice, pa vseeno. Še mere za 34T3d:
BIP:85
HC:312
AC:294
FL:63
TT:2200g

Katina: kako kaj tvoja noga?
****: Jaz imam tak pas doma, mi smo ga pred 3 leti kupili v mothercarju (žal ga v LJ ni več), rabili pa smo ga zato da smo malo privezali v stolček Stoke ker je sicer kar ven zlezla. Je pa res, bolš met otroka na povodcu kot pod avtom al pa zgubljenega. Eni se zgražajo nad tem, amšpak prva je varnost naših malčkov.

Zgleda pa da je naša Lana dobila norice, nisem še čist zihr, zgledajo kot mali mozoljčki in ne kot vodeni mehurčki, pa nič je ne srbi. Bomo vidli, če jih bo jutri kaj več. Vročine pa tud nima.
Sedaj pa grem počasi spat, ker sem ful utrujena.
Lahko noč!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.4.2008 22:08:29   
barbaw
mya user posted image  za pregled. Če imaš kakšno lekarno blizu pa tja skoči in si tam izmeri pritisk. Mi imamo obvezno mašino doma, pa čeprav je ne rabimo dostikrat. Jaz pa moj dragi si meriva pritisk ob slabem počutju.

Drugače pa grem tudi jaz zdaj v posteljo. Mogoče si bom končno ogledala geisho. Bomo videli. Čudi me edino, da se Čmrlika nič ni javila. user posted image  Bi že mogla bit doma, če je vse ok. razen če je Taja dobila zlatenico. Upam, da sta doma in se tako veliko cartata, da sta malo pozabili na nas.

Nočko tetke!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.4.2008 22:19:39   
Anonimen
Hvala vam punce, ker ste me vsaj malo pomirile da moja ideja z "povodcem" sploh ni tako napačna...sem govorila o tem še z možem in pravi da ne bo nič čudno...

Ker, če grem jaz na sprehod z dojenčkom, kako naj pa peljem z eno roko voziček da imam drugo roko frej za tamalo...ne gre?!

Skratka meni se zdi da bo to pripomoglo k varnosti, sedaj sem tudi dobila dobro internetno prodajo...

Tukaj

Vas pa samo še vprašam, kaj je bolj pametno in manj "čudno" tisto okrog telesa ali tisto za na rokico?? Jaz se namreč nagibam bolj k tistemu za okrog telesa... ampak ne vem še.
Pa še ali ima katera izkušnjo s tem, kako se to naroča preko ebaya?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.4.2008 22:24:29   
Katina
barbaw, reaktiven CTG je baje v redu. Tko, da bo treba še mal počakat, da greš v P.Posteljica je ful luštna, samo škoda, da nisi slikala slikce, ki si jo narisala gor. A boš še to slikco objavila? Tamauček je pravi cuker.
Boš vidla, da ti bo ratalo izpeljat še rojstni dan, potem pa kmalu po štručko.

edinaos, nisem bila pri dr. Strahovi, ker me sedaj spremljajo v patološki ambulanti v P pri dr. Sketelj - ta je bolj nepopustljiva.
upam da bo naslednji teden bolj produktiven
iz tvojih ust v božja ušesa .........

****, tud jaz poznam to, da si po daljšem sprehodu čist hin user posted image . Moja noga je super. Zdaj lahko že šepam brez bergel, a veš kolk sem luštna user posted image . CR si sploh ne upam več omenit, ker mi je že čist vseno, samo da bo vse OK.
Nisi mi odgovorila, a rabiš povodec za malčka? Sem ga šla pogledat in je od Chiccota.

Aurora28, jaz imam zibko sicer oblečeno, vendar posteljnina še ni oprana. Bo moj zrital ko bomva mi2 v P, da bo sveže oprano.

Estrella*
bogica. Pa ne da si ti tud alergična na penicillin? No, jaz sem baje totalno alergična - še iz otroštva in mi kasneje niso ponovili vaje, ker je bilo takrat preveč hudo (otekanje obraza in skorajšnja zadušitev) .
TamaraJ, veš smo te v soboto zelo pogrešale. Vendar, če ni šlo, pač ni šlo. Bo pa drugič. Mogoče z vozički, če ne prej. Ti rada verjamem, da si želiš miru.

hijenca user posted image za uspešen dan. A bomo tudi mi kaj deležni tvoje nove frizurce?

špelin@, a ti si tud alergična na penicillin? Kolk nas je, saj ne morem verjet. A maš ti slučajno to kje zapisano. Jaz se s tem nisem obremenjevala, ko pa sem prebrala aurorin post sem se pa zamislila, če bi tudi jaz morala to kam na bolj vidno mesto napisat. Sicer pa če dol padeš nihče ne gre brskat po dokumentih.
Jaz sem si takoj sama vpisala v MK in vsakemu zdravniku trobim, da sem alergična (če se mi zdi, da bi mu ta info prav prišla) Vedno tudi preberem navodila zdravil, ki jih ne poznam. Se mi je že enkrat zgodilo, da bi me zdravnica kmal poslala v hotel AI v drugo dimenzijo user posted image .

Ti rada verjamem, da si vsa fuč od sedenja. Men se tud pozna, da sem ves dopoldan šantala okoli - tokrat je na vrsti medenica in njene vezi.

mya26, super, da ste dobro opravili pregled. user posted image za bolečo rit od sedenja. Vaš malček je že nagajivček in si mane očke takrat, ko si starši tega ne želijo. Vendar je važno samo to, da je z njim vse OK.
Moja noga? user posted image kot sem že omenila, je napredek ogromen. Jutri bom najbrž lahko že plesala.

JUTRI PA LE DOBRO OPRAVITE

suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG), tally (ZO) in narava (GP)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.4.2008 22:30:03   
špelin@
****, meni tole
user posted image
sploh ne deluje čudno oz. slabo - tisto za zapestje mi je pa hecno (sploh, ko je otrok "priklenjen" na voziček user posted image ).

mya26, en velikanski user posted image  za pregled user posted image  In ena user posted image  za tvojo punčico.

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
špelin@, a ti si tud alergična na penicillin? Kolk nas je, saj ne morem verjet. A maš ti slučajno to kje zapisano. Jaz se s tem nisem obremenjevala, ko pa sem prebrala aurorin post sem se pa zamislila, če bi tudi jaz morala to kam na bolj vidno mesto napisat. Sicer pa če dol padeš nihče ne gre brskat po dokumentih.
Jaz sem si takoj sama vpisala v MK in vsakemu zdravniku trobim, da sem alergična (če se mi zdi, da bi mu ta info prav prišla) Vedno tudi preberem navodila zdravil, ki jih ne poznam. Se mi je že enkrat zgodilo, da bi me zdravnica kmal poslala v hotel AI v drugo dimenzijo user posted image .

Sploh nimam nikjer pri sebi zapisano!! Imam pa rdeč zaznamek v kartoteki pri osebnem zdravniku, pri nevrologu, v kolposkopski ambulanti in pri G. Samo res zanimivo, da mi tokrat G tega ni vpisal v MK... Porkaduš, če ne bi Estrella* omenila............user posted image
Ej, super, da je noga bolje user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.