|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 11:01:59   
kasso
Jaz sem se tudi s taščo dogovorila, da se bo moj prvi teden, ko pridem iz P hranil pri njej, ker ne nameravam kuhat za vsakega posebej pa še za otroka. Ampak je rekla, da mu bo dala pogoj, da če bo punčka Tajda, da lahko, če ne pa naj se znajde..... ampak sem ji dala na znanje, da nima kaj postavljat takih pogofjev (mislim pa, da se je malo hecala)...moj ni preveč navdušen nad tem imenom, pa tudi pri meni je v igri eno drugo..no bomo videli.
Drugače pa zna tudi on kuhat in to dobro, ampak jaz ga ne bom čakala cel dan do poznega popoldneva, da se bo zmigal, če bo slučajno doma....
Tokrat se bom postavila sebi in otročku v prid, za naju bom poskrbela, on pa naj zase in za druga dva otroka.
Mogoče si mislite, da sem egoistična, ampak zaradi poporodnih težav po prvih dveh porodih, ne mislim spet delat enakih tećav, da bom potem imela pri petdesetih probleme. tokrat se bom malo bolj mirkala.

sem pa nameravala narediti kakšno zalogo hrane in dat v zmrzovalnik, mapak ne vem, če mi bo uspelo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
23.4.2008 11:02:05   
BOJANC
Jaz sem se tudi na mojega zanesla ko sem la prvi rodit. Ko sva prili domov sem ga poslala v lekarno po bepanten kremo ( za bradavice) on mi prinese pa penaten za ritko .user posted image user posted image Tako da , edino e mu vse tono napiem in nariem,drugae ne vem kaj  dobim.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
23.4.2008 11:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz sem se tudi s taščo dogovorila, da se bo moj prvi teden, ko pridem iz P hranil pri njej, ker ne nameravam kuhat za vsakega posebej pa še za otroka. Ampak je rekla, da mu bo dala pogoj, da če bo punčka Tajda, da lahko, če ne pa naj se znajde..... ampak sem ji dala na znanje, da nima kaj postavljat takih pogofjev (mislim pa, da se je malo hecala)...moj ni preveč navdušen nad tem imenom, pa tudi pri meni je v igri eno drugo..no bomo videli.
Drugače pa zna tudi on kuhat in to dobro, ampak jaz ga ne bom čakala cel dan do poznega popoldneva, da se bo zmigal, če bo slučajno doma....
Tokrat se bom postavila sebi in otročku v prid, za naju bom poskrbela, on pa naj zase in za druga dva otroka.
Mogoče si mislite, da sem egoistična, ampak zaradi poporodnih težav po prvih dveh porodih, ne mislim spet delat enakih tećav, da bom potem imela pri petdesetih probleme. tokrat se bom malo bolj mirkala.

sem pa nameravala narediti kakšno zalogo hrane in dat v zmrzovalnik, mapak ne vem, če mi bo uspelo...

kje pa kasso, jaz se čisto strinjam s tabouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
23.4.2008 11:16:54   
Anonimen
kje imate šumnike, jaz jihuser posted image imam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
   RE: Maj�ice - 4 del.
23.4.2008 11:22:48   
kodrana
hijenca tebi pa hvala za čajčeka še enkrat. malo se je odprl vmes, ampak ni panike. bo za spit. upam,da ga bom lahko pilauser posted image . da ne bi blo treba že prej it rodit. upam,da ne..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
23.4.2008 11:24:48   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Jaz sem se tudi na mojega zanesla ko sem la prvi rodit. Ko sva prili domov sem ga poslala v lekarno po bepanten kremo ( za bradavice) on mi prinese pa penaten za ritko .user posted image user posted image Tako da , edino e mu vse tono napiem in nariem,drugae ne vem kaj  dobim.Lp

Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image . Jaz mojmu tudi napišem kaj potrebujem, ker če mu samo povem, on do trgovine že pozabi kaj hočem in potem kliče in kliče. user posted image

Ampak drugače pa ni panike, se znajde in zna skuhati, pospraviti... pa itak mu bosta moja starša pomagala in lahko se zgodi, da bo k mojim staršem hodil jest, dokler bom jaz v P, potem ko bom pa prišla iz P pa nama bo mami hodila po kosilo na banko, kjer dobiš za 1 blok toplo kosilo in je hrana zelo raznolika. Prva dva tedna ne mislim nič kuhati, mogoče kakšne žgance, pa mlečni gris, puding, juhico, drugega pa ne. user posted image

Jaz sem v Mullerju kupila en paket plenic in sem mojmu pokazala katere potrebujemo in ko bodo zmanjkale ga bom poslala ponje. user posted image

Jaz imam tudi šumnike, mogoče ker sem na Mozzili user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu BOJANC)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
23.4.2008 11:30:42   
barbaw
hijenca romkinje sicer nisem imela v sobi, bila pa je par metrov naprej po hodniku in sploh ni bilo mira do 21h. Ne razumem, kako so lahko tako neuvidevni. Sicer me pa ne cudi. Da otrok ne tolazijo pa sem sama videla v otroski bolnici kamor so dojencka pripeljali in jih cel teden sploh ni bilo. Jaz sem cele dneve tam visela in hodila v sluzbo, tisti dojencek, ki je bil star od oka 9m pa ni imel nobenega obiska niti enkrat. verjento jih poklicejo ko je otrok zdrav, da ga odpeljejo.
Ce bo tista raziskava o genetika drzala se nasi princeski ne bo nic mudilo na svet. user posted image  Obstaja namrec raziskava o tem zakaj so otroci prenoseni in so za to krivi geni ocetov. Je velika verjetnost, da se tudi drugi otrok prenosi, ce se je prvi. Razlika je samo v tem, da sem imela celo nosecnost nekaj tezav in da mi trbuh otrdeva od 2,5 meseca nosecnosti in da imam lazne popadke ze cca 14 dni. Bomo videli. Sicer pa cakam na drug teden, ker ta teden nimam casa it rodit. user posted image
Zalogo imamo zmerno, plenic pa sem kupila dva paketa. Se sploh ne bojim zaradi vremena, ker prav dolgo ne bom mogla biti noter, ker se bo drugace meni in mojemu skratu zmesalo. user posted image  Za nakupe pa pri nas tudi ati poskrbi, ce je to potrebno.
Caj za dojenje imam od Mullerja in Humane, za user posted image  pa sem kupila od Hippa enega, ki ga lahko dajes od 1. dalje. Bom ga pa uporabila ko bo potrebno. Ga imam raje doma kot da bi ga potem iskala. Moj skratek je ful rad pil, se danes rad pije, eni otroci pa nimajo potrebe po caju. To pa bos sama videla, ce ti bo otrok sprejel ponujeni caj ko bo vroce ali ne. Paziti moras edino, da se bosta normalno dojila.

Pri nas ze kuka soncek. Kaj ga posljem spet kak vlak naprej? Ne vem, ce ste ga vceraj sploh pricakale.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
23.4.2008 11:32:44   
barbaw
Hotela sem se to povedat, da so moje orhideje cisto ponorele. user posted image  Zacele so cvetet konec novembra, zacetek decembra, pa se zdaj cvetijo in poganjajo nove vejice in popke. To pa se nisem videla, da bi orhideje cvetele pol leta. Ocitno jim pase. Gnojila pa jih nisem ze od pamti veka. user posted image  Zdaj se pocakam, da mi se dve odpreta tiste nove popke pa jih spet skljocnem.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.4.2008 11:33:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Samo res punce, a boste za doma nardile kaksne vecje zaloge plenic, pa hrane, pa to??

Ne - imam user posted image , ki ima dve zdravi roki, bo itak na ocetovskem dopustu prva dva tedna in zna nakupovat, ce mu natancno napisem vse na listek user posted image user posted image user posted image   

Saj ima user posted image  tudi dve zdravi roki, samo jaz mu moram ze skoraj narisat, kaj tocno naj prinese. user posted image  Saj sem ga zadnje case vlekla po trgovinah, pa mu kazala, glej to, pa te plenice,...

Saj se navadis tudi risat... scasoma user posted image user posted image user posted image  No, moj vsaj plenice pa to obvlada v nulo, ker ima ze kilometrino user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
samo jaz moram mojemu še napisat, kaj naj potem naredi s tisto fasungo, ki jo prinese iz trgovine, on misli, da stvari ki jih prinesemo it trgovin, da kar na mizi stojijo in se same pospravijouser posted image user posted image user posted image user posted image čez časuser posted image

Bolje to, kot da jih stlaci nekam, kjer jih najdes, ko potece rok uporabe... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tocno tako user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

Zelo znano user posted image  Jaz sem mojega poslala po glicerinske svecke (za kakat), prinesel je pa vaginalete proti glivicam user posted image

A umniki zdaj delajo??

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.4.2008 11:35:05   
špelin@
A umniki zdaj delajo??

No, meni ocitno ne user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.4.2008 11:35:53   
aurora28
Pri nas dež ne pada, je pa tko tko vreme, ni ravno za v kopalke user posted image user posted image .

A ste videle zadnjič na poročilih, da se nam obeta maj zelo vroč vedno čez 20 ° celzija. user posted image Torej bomo lahko otorčke oblačle v bolj lahkotna oblačila.

Počasi bom morala začeti kuhati, danes je na meniju enolončnica iz stročjega fižola in za sladico jagode s sladoledom. user posted image user posted image

Kaj je zdaj z Naravo?? A je mogoče ostala v P? Kaj jo ne more katera poklicati?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.4.2008 11:37:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Kaj je zdaj z Naravo?? A je mogoče ostala v P? Kaj jo ne more katera poklicati?

Estrella*, ****??

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.4.2008 11:37:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
samo jaz moram mojemu še napisat, kaj naj potem naredi s tisto fasungo, ki jo prinese iz trgovine, on misli, da stvari ki jih prinesemo it trgovin, da kar na mizi stojijo in se same pospravijouser posted image user posted image user posted image user posted image čez časuser posted image

Bolje to, kot da jih stlaci nekam, kjer jih najdes, ko potece rok uporabe... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.4.2008 11:39:25   
aurora28

Zelo znano user posted image  Jaz sem mojega poslala po glicerinske svecke (za kakat), prinesel je pa vaginalete proti glivicam user posted image

Ej tale je še boljša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.4.2008 11:42:30   
Anonimen
Meni so pa ravnokar z hitro pošto pripeljali LUPINICO, kolk je luštnauser posted image
in ne boste verjele ne ni ROZASTAuser posted image , jo bom slikala in dala v album

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.4.2008 11:47:20   
aurora28
user posted image user posted image user posted image za lupinico. Hitro slikaj! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.4.2008 12:37:32   
Taula
Lustna je.user posted image  In kako to da ni roza...a je niso imeli?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.4.2008 12:40:14   
katy82
Edina ful lepa lupinica pa še lepše gnezdece za vašo princesko

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.4.2008 12:43:44   
CatJa
Evo mene s pregleda. Hvala za vaše user posted image , sem zelo vesela, kajti po vseh slabih napovedih zadnjih tednov, mi je po UZ pregledu povedala, da je mali zelo napredoval in ima 3000 do 3200 g. Najprej sem mislila, da računa, koliko bo imel pri porodu, pa pravi, da jih ima danes tolk. Juhuhu! Še pred 14 dnevi je imel komaj 2500 g. No, kolker se lahk zanesemo na te meritve.

Mal sem se zredila, tako, da imam zdaj +13,5 kg, O:100 cm.

Naslednji CTG 30.4., v kolker prej ne rodim. Le še 11 dni do roka user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.4.2008 12:44:20   
MARTINA25
EDINA katero lupinico si kupila? MIdva sva eno dobila (oziroma jo morava vrnit ko je ne bomo več rabili) pa se je moj zadnjič odločil, da bova raje kupila svojo...

Pri nas pa tako lepo sonček sije!!!!user posted image user posted image user posted image Končno!!!!Bom šla popoldan na dolg sprehod....samauser posted image , moj spet celo popoldne dela.

AURORA a te lahko neki vprašam???Sej si najbrž že pisala o tem, sam se ne spomnim, pa že celo jutri razmišljam o tem...kako to, da si se odločila da greš rodit v Trbovlje in ne v SG oz. CE??

Ajaaaaaa....pozabla sem vam povedat, da se mi je trebišček spustil!!!!!!user posted image user posted image Ze celo jutro skačem in plešem po stanovanju....pa lulat hodim na pol ure...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.4.2008 12:47:07   
Taula
CatJa: super. user posted image Imaš še kake znake za porod? Midve imava približno isto dni do konca.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.4.2008 12:52:14   
MARTINA25
EDINA imaš ZS!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.4.2008 12:58:08   
barbaw
CatJa  user posted image  za pregled. Pa le napredujete. user posted image  Zdaj pa samo še čakamo. Dan D se vsem hitro bliža.

Upam, dazdaj delajo šumniki in smeškoti in vse ostalo, ker drugače bo za popuser posted image . Sem prej en post napisala pa ga ni objavilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.4.2008 12:58:31   
barbaw
Očitno spet dela.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.4.2008 13:03:27   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
CatJa: super. user posted image Imaš še kake znake za porod? Midve imava približno isto dni do konca.user posted image

Ne, nič ne kaže na to. Še krči, ki sem jih prej imela bolj pogosto, so se potuhnili. Hvalabogu, po eni strani user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.