|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
22.4.2008 14:34:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
StBarbara, tole kar ti opisuješ, je meni zelo znano: tako se je začel moj tretji porod, ko še sploh nisem vedela, da se je začel... user posted image

ŠPELIN@

A čist zares? Koliko dni preden si rodila se ti je pa začelo? Jas sem šele 36t user posted image

Nekaj dni prej (rodila sem pri 37., tednih) - očitno sem se v tem času že začela odpirat, ker sem prišla v P odprta 4 cm. Ampak tako je bilo pri meni - nikjer ni rečeno, da gre pri tebi za isto stvar user posted image  Kdaj pa imaš naslednji pregled?

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
22.4.2008 14:36:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
****, katere vajeti misliš? A take, ki so pri mojem postu na fotki?

Jup... take vajeti pa fleksi...user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem nora? Daj po resnici povej, ker jaz to resno...user posted image user posted image

Ne, nisi nora, pač iščeš en varen način user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
22.4.2008 15:04:45   
StBarbara

StBarbara, tole kar ti opisuješ, je meni zelo znano: tako se je začel moj tretji porod, ko še sploh nisem vedela, da se je začel... user posted image

ŠPELIN@

A čist zares? Koliko dni preden si rodila se ti je pa začelo? Jas sem šele 36t user posted image

Nekaj dni prej (rodila sem pri 37., tednih) - očitno sem se v tem času že začela odpirat, ker sem prišla v P odprta 4 cm. Ampak tako je bilo pri meni - nikjer ni rečeno, da gre pri tebi za isto stvar user posted image  Kdaj pa imaš naslednji pregled?

Jutri mam pregled. A si vse user posted image prej rodila? Meni se je vedno 37 teden zdel ful prezgodnji, ker sem prvega user posted image rodila samo 5dni prej.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.4.2008 15:10:43   
aurora28
Taula kako pogosto čutiš svojega otroka in kako ga čutiš?
Jaz čutim tu in tam kako se pretegne in izboči rito ven ali koleno, ostalo pa ne več. Bom v četrtek omenila G, da so gibi postali manj izraziti.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.4.2008 15:14:50   
špelin@

ŠPELIN@

Jutri mam pregled. A si vse user posted image prej rodila? Meni se je vedno 37 teden zdel ful prezgodnji, ker sem prvega user posted image rodila samo 5dni prej.

Veliko piko sem rodila 2 tedna pred rokom, malo pa pri 37. tednih.

Neposredna povezava do sporočila: 2280
22.4.2008 15:18:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jaz čutim tu in tam kako se pretegne in izboči rito ven ali koleno, ostalo pa ne več. Bom v četrtek omenila G, da so gibi postali manj izraziti.

Če se smem vmešati: moj mali je tudi očitno preveč utesnjen, da bi sunkovito brcnil, se pa nonstop prelaga, potiska nogice v rebra, kolca, preteguje okončine in rine rito v moj želodec user posted image  Aja, se pa vseeno potrudi in krepko brcne, če mu potisnem nogico stran, ker me kam tišči user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
22.4.2008 15:20:49   
Taula

Čutim jo manj in manj intenzivno. Nič več se ne obrača...poriva ven okončine. Le kaka bunka se naredi in pol mir. Ni več premikanja po celem trebuhu.user posted image  CTG v nedeljo je bil lep in kao vse ok.Upam da je to umiritev pred porodom.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
22.4.2008 15:35:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj ima še katera probleme s to trapasto reklamo za Lekadol. Meni je noče zapret. user posted image

Občasno tudi meni žre živce ta reklama!!!!

Sicer pa dober dan majčice!Še en dan šihta je za mano in zdaj grem delat le še štirikratuser posted image user posted image user posted image

Tally jutri dobro opravi ZO. Bomo mislile na tebe.

Maska lepo, da si se oglasila in želim ti lepo nosečnost še naprej.

Estrella in Martina tudi jaz sem tista, ki še nima nič opranega in pripravljenega za user posted image Bom to posorila čez vikend in v začetku naslednjega tedna.

Špelin@ tudi jaz bi že rada pokukala v mojo odpustnico. Sem prav radovedna kako bo izgledala glede na to, da je ena lepša od druge.

Ja naša Jana je imela pa res lep in ekspresen porod.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
22.4.2008 15:35:57   
aurora28
Hvala Špelin in Taula user posted image . Sej se mi zdi, da sem nekje zasledila, da se otrok pred porodom umiri. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
22.4.2008 15:58:16   
kasso
Aurora hvala za novičke o jani !!!

****, če ne gre drugače, ne gre, kot da daš otroka na pas...raje kot pa da jo kdo odpelje.
Moja je zelo podobne narave, ne boji se tujcev, a k sreči imam sina, ki zna zelo lepo poskrbeti zanjo oz. se zelo boji, da bi jo kdo odpeljal...npr. v nedeljo se je pripeljal možakar Family frost in je Gašper kupil sladoled. Seveda tamala zraven, pa se lepo pogovarjala s tipom in potem on reče, a greš z mano se peljat in ona brez problema JA, in je kar hotela v tisti kamionček, Gašper pa jo vlekel za roko in je ni spustil...mi smo se režali, ampak vseeno sem se zamislila nad to mojo malo, kako jo lahko vsak odpelje.... upam, da jo mine!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
22.4.2008 17:36:02   
katy82
JANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZATE ZA OČIJA IN ZA VAJIN ZAKLADEK,ČIMVEČ CARTANJA

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
22.4.2008 17:36:15   
Anonimen

Se mi prav zdi, da se pozna razlika tiste, ki imate na začetku maja in tiste, ki imamo na koncu meseca rok, ker npr. jaz brce še fuuul čutim, in to non stop, nikakor ne bi  mogla reči, da se je mala miška umirila.....

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
22.4.2008 18:06:47   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Se mi prav zdi, da se pozna razlika tiste, ki imate na začetku maja in tiste, ki imamo na koncu meseca rok, ker npr. jaz brce še fuuul čutim, in to non stop, nikakor ne bi  mogla reči, da se je mala miška umirila.....

Ja Edina se vidi razlika, ker se spomnem pred 3. tedni je moj user posted image še ful brcal in se prestavljal levo desno, zdaj ko pa počasi dokončujem 39. teden pa se vidi očitna razlika v gibih; ni več prestavljanja levo desno, ker nima prostora in se vidi samo še bula tu in bula tam in to je vse. user posted image Sej v bistvu je važno, da se čutijo gibi oziroma bule, ampak talo čakanje kdaj bo me pa počasi gricka. Sem po naravi malo neučakana oseba, ampak imam že skoz občutek, da bom rodila v Trbovljah po dogovoru z Jurco, ko me bo sprejem vanjo.

Danes se je mojmu user posted image zluštala pohana pipika in ravno pečem in tako diši. user posted image user posted image

Zdaj pa tudi pri nas že dve uri sije sonček, ampak tole vreme je pravo aprilsko muhasto, enkrat sije sonce, čez uro pa že dež. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
22.4.2008 18:13:10   
Katina
Narava, držim pesti, da danes dobro opraviš na GP, pa tudi v četrtek. Vse tako kaže, da si na dobri poti, da kmalu ostaneš v P, no samo še dragega počakaj.

Estrella*
le glej, da zdaj ne zboliš! Upam, da bo tale prehlad kratkotrajen. Hvala za pestke.Zdej bom mela čas za kakšno kavico.

sashy, čestitke za uspešno opravljen pregled.

maska, pozdravljena, kako lepo je prebrati tvoj post user posted image . Še dvakrat se obrneš pa bo za tabo že MF. Diplomo pa res napiši prej, ker imaš prav, da bo kasneje manj časa.

O, hudirja, se mi je kar ogrska salama zaletela, ko sem tole prebrala na eni temi pri porodnišnicah...

IZVIRNO SPOROČILO: tilia
No pa še mnenje "from other side of the fence"
Lani sem bila kot študentka takrat petega letnika medicine na vajah med drugim tudi v mariborski porodnišnici. Po mojem menenju je osebje tam na splošno zelo dobro in strokovno med najboljšimi v Sloveniji.

Jasno - vsak ima kdaj slab dan - če lahko trgovka v trgovini ali voznik avtobusa zarentači na vas zakaj mislite, da se mora prav zdravnik po prestanih 30 urah v bolnišnici osladno smehljati in vas trepljati po roki?

Iz mojih osebnih opažanj ima veliko pri samem odnosu osebja do porodnice opraviti odnos le-te do same nosečnosti in poroda. Človek nima prav veliko veselja z razvajenimi nosečnicami, ki med nosečnostjo popustijo prav vsem svojim željam, se minimalno gibljejo, zredijo 3x bolj kot bi se smele in so na porod telesno seveda nepripravljene- potem pa pričakujejo da jih bo osebje ravzvajalo prav tako kot partner. Seveda- porod boli, to je dejsto, a zakaj je treba ob popolnoma nekompliciranem porodu in lepem odpiranju vreščati kot na srednjeveškem bojnem polju?!

Fak, no, primerjati nakup kruha ali vožnjo z busom s porodom  In vrednost prijaznosti prodajalke oz. šoferja avtobusa z vrednostjo, ki jo ima ena sama spodbudna beseda in topel nasmeh s strani osebja med porodom, ko si najbolj ranljiv, izpostavljen in je vsa tvoja intima razkrita...
Pa seveda: nekompliciran porod ob lepem odpiranju ne boli, a ne???

In vse to s strani študentke medicine... Džizs!

No, tole je pa zrcalo cveta našega bodočega zdravstva. Če gospodična takole jemlje svoje delo je zanj, žal kljub diplomi, ki jo bo verjetno v kratkem imela, neprimerna. Očitno je tudi, da svojih otrok nima in vprašanje je kaj bi damica rekla po kakšni neprijetni porodni izkušnji.......... me prav zanima

tally, jutri bomo ziher držale pesti za uspešen ZO. Čestitke za 37tuser posted image .

Kodrana, če nisi dobila nakazla v aprilu bo v maju - lahko pa pokličeš na CSD in povprašaš če so nate pozabili.
****, vajeti imajo verjetno v vsaki bolje založeni štacuni za otroke. Jaz jih imam, ampak ne vem od koga so, mogoče sestrine? Za čas ko boš v SLO ti jih lahko posodim.
pepita, čestitke za 39. t user posted image . Lepo, da si pripravila vse potrebno za user posted image in zase.

barbaw, a meni pa nisi polsala sončka? Tko bi ga rabila, da je kaj.

Aurora28, hvala za poročilo o Janini izkušnji. Sem tako vesela, da je šlo vse kot je treba.

Jaz sem zopet naredila en šiht pri zdravniku. Utrujena sem zauser posted image t.Dobila sem ponovno napotnico za jetrne teste in želodčno kislino in urin, tokrat sem imela le pogovor in CTG, ki je baje lep, naslednji pregled imam 29.4., ko bom imela UZ+CTG.

Ker že nekaj uric pacam tale post moram še nekaj dodat. Šele doma se mi je posvetilo, da sem naredila eno blondno potezo. V laboratoriju sem zamenjala napotnici in namesto krvi za jetrne teste dala vodo user posted image user posted image . No, pa moram že spet jutri v leonišče, da popravim neumnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
22.4.2008 18:13:57   
.muki.
Živjo vse ki ste še 2 v1 (ali 3 v1),

sem ravnokar prepisovala nasvete za mojo prijateljico ki ima probleme s svojo hčerko. Pa sem si rekla,morda bo to kdaj prišlo prav tudi vam. Shranite si in jih kdaj pa kdaj preberite. No sej vem, treba je počakat na naše štruke, da sploh pridejo, ampak tekma se začenja!!!

Tudi pri nas se dogaja to da se mi zdi da mi bo kolke razneslo. Včeraj in tudi danes sem imela takšen občutek kot da bom vsak čas dobila menzo. Sem že strašila s termoforjem na trebuhu in neprijetni občutki so ponehali. No ja malo prekmalu je še da bi pika pokukala na svet. V petek bo šele 38 teden, pa se mora še malo zrediti. V 36 tednu mi je G rekla da tehta 2400 g. Sicer tudi sinko ni bil med posebej težkimi samo 3120 je imel. No kar bo pač bo. Je že kaj novic o Filipinki?

P.S.
Obljubljeno

Otrokovi nasveti staršem:

NE razvajajte me, dobro vem, da ne morem imeti  vsega,  kar želim. Samo preizkušam vas.

NE bojte se biti strogi. To mi je všeč. Tako vem, kaj smem in česa ne.

NE bodite grobi z mano, sicer bom mislil, da se samo s silo kaj doseže. Rad bom upošteval nasvet.

NE bodite nedosledni. Zaradi tega se izogibam vsaki obveznosti.

NE bodite preveč žalostni, kadar vam rečem, da vas sovražim. Ne mislim resno, samo želim, da bi vam bilo žal zaradi tistega, kar ste naredili.

NE  podcenjujte me. Zaradi tega bom igral ''velikega šefa''.

NE delajte stvari, ki jih lahko opravim sam. Če to počnete, se počutim kot dojenček, utegnil pa bi vas imeti za svoje služabnike.

NAJ moje razvade ne pritegnejo vaše pozornosti. To me samo vzpodbuja, da nadaljujem z njimi.

NE opozarjajte me pred drugimi. Bolj pazljiv bom, če se boste z mano pogovorili na štiri oči.

NE razpravljajte o mojem obnašanju pred prepirom. Ne vem zakaj, ampak takrat slabo slišim in mi ni do sodelovanja. Naredite, kar mislite, da je potrebno, toda pogovorimo se kasneje, v miru.

NE pridigajte mi! Bili bi presenečeni, če bi vedeli kako dobro vem, kaj je prav in kaj ni.

NE dajajte mi občutka, da so moje napake grehi. Moram se naučiti delati napake, ne da bi pri tem občutil krivdo.

NE pridigajte mi kar naprej, sicer se bom moral narediti gluhega.

NE precenjujte me. Če me je strah posledic, se utegnem tudi zlagati.

NE  pozabite, da rad eksperimentiram. Tako se učim, pa vas prosim, da ste potrpežljivi.

NE varujte me pred posledicami. Na izkušnjah se učim.

NE zavračajte me, ko želim odgovore na vprašanja, sicer bom moral spraševati in poiskati odgovore drugje.

NE govorite mo, da ste idealni in nezmotljivi. S takimi je težko živeti.

NE skrbite, če preživimo malo časa skupaj. Važno je, kako ga preživimo.

NE pozabite, da ne morem odrasti brez veliko razumevanja in podpore; graja mi nikoli ne uide, zaslužena pohvala pa.

BODITE moj prijatelj, pa bom tudi jaz vaš prijatelj. Učite ne z zgledom, ne s kritiko.

In poleg vsega: ZELO VAS IMAM RAD, IMEJTE TUDI VI MENE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
22.4.2008 18:17:37   
Anonimen
katina kaj si se danes zmenila?

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
22.4.2008 18:25:33   
aurora28
Katina se zgodi user posted image user posted image . Ti pa verjamem, da si grozno utrujena od vsega tega. Drži se.
user posted image user posted image user posted image za dober CTG.

A je že kaj novic o Filipinki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
22.4.2008 18:35:54   
Katina
edinaos, G se ni pustila prav nič premaknit in je rekla, da strah še ni razlog za deložacijo. user posted image Tudi ostale težave je niso ganile, po tleh se pa nisem vrgla user posted image , ker itak ne bi pomagalo. Tako, da čakam na usmiljenje naslednji teden. Do takrat pa me čaka praskljanje garjavega psa in štetje gibov.

Aurora28, ja, fejst sem ga pouser posted image . Verjetno se bodo jutri laborantke smejale na moj račun. Hec je, da kljub utrujenosti ne morem zadremat. Najbrž bom zvečer padla v posteljo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
22.4.2008 18:54:02   
barbaw
Sem že nazaj. Malo sem mogla še škrata zunaj pogugat preden sva se odpravila noter. Moj CTG pač reaktiven, narisal je en popadek, ki pa je še vedno eden izmed vrsto lažnih, ki me pestijo. Sem pa celo pot do ZD in nazaj do avta imela boleče krče in sem že po malem upala da bo kaj iz tega, ampak je sedaj ko sedim vse mirno. Pikica je spet nabrcala tisti CTG, da je še sestra rekla, da smo zelo aktivni. user posted image  Je še bolj aktivna od njenega bratca. Upam, da kasneje ne bo tako. Zdaj pa grem gledat koliko dela ste mi naredile. user posted image

Naslednji CTG 30.04.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
22.4.2008 19:03:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

edinaos, G se ni pustila prav nič premaknit in je rekla, da strah še ni razlog za deložacijo. user posted image Tudi ostale težave je niso ganile, po tleh se pa nisem vrgla user posted image , ker itak ne bi pomagalo. Tako, da čakam na usmiljenje naslednji teden. Do takrat pa me čaka praskljanje garjavega psa in štetje gibov.

Kar trda je tale dr. Strahova a ne? Nimamo kej, kot pa da jim zaupamo, in prepuščamo odločitve, upam da bo naslednji teden bolj produktivenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
22.4.2008 19:08:59   
Anonimen

Ja Edina se vidi razlika, ker se spomnem pred 3. tedni je moj user posted image še ful brcal in se prestavljal levo desno, zdaj ko pa počasi dokončujem 39. teden pa se vidi očitna razlika v gibih; ni več prestavljanja levo desno, ker nima prostora in se vidi samo še bula tu in bula tam in to je vse. user posted image Sej v bistvu je važno, da se čutijo gibi oziroma bule, ampak talo čakanje kdaj bo me pa počasi gricka. Sem po naravi malo neučakana oseba, ampak imam že skoz občutek, da bom rodila v Trbovljah po dogovoru z Jurco, ko me bo sprejem vanjo.

se strinjamuser posted image ,
sam temu tvojemu pobčku mora biti pa res dobro v bušiju, ker očitno se mu nikamor ne mudiuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
22.4.2008 19:10:22   
Anonimen
Evo tud jaz sem nazaj iz dooolgega sprehoda...čist sem hin. Če bi ostali v Sloveniji bi prav gotovo dala Samio med pohodnike, ker ta otrok ima neverjetno veliko energije...

Katina: kako pa je z nogo? In pa kaj pa pravi tvoja G. na CR... si ji že zaupala svoje strahove?

barbaw: no potem se še nič ne dogaja, praviš... in za CTG user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
22.4.2008 19:13:40   
barbaw
**** naš škrat tudi ni hotel dati roke, potem pa jo je naenkrat začel dajat, ker je videl, da je promet pa vseeno nek bav bav. user posted image  Malo ga je strah postalo in ni bilo problema. Da pa gre v kontra smer po svoje pa samo dokazuje, da ima svoj jaz. Boš še imela nekaj napornih dni preden se bo unesla. Samo vztrajaj.

aurora hvala za vse novice o Jani. S Čmrliko sta res brzinski za prvorodko. user posted image

Taula nič ne bi bilo narobe, če bi se šla pokazat v P. Pa kaj vsaj čutiš gibe čez cel dan? Jaz cel dan čutim prelaganje iz ene na drugo stran. Nimam niti eno uro mir. Vedno se nekam guzi, da me potem boli. Če te skrbi pojdi raje v P pa naj malo pogledajo kako je kaj. Pa na UZ bi se tudi videlo v kakšnem stanju je posteljica.

Sem pozabila napisat, da sem dala slikice od posteljice v album pa še eno mojo z Jako. Se pa na žalost na sliki ne vidi, da je tudi ograjica posteljice v dveh barvah, rumeni in zeleni. Moraš še narisati nekaj slikic za na sprednjo stranico, pa še to bom ko mi bo.

Dela pa mi niste dale nekaj dosti. user posted image  Naša norma počasi pada. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
22.4.2008 19:17:32   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo tud jaz sem nazaj iz dooolgega sprehoda...čist sem hin. Če bi ostali v Sloveniji bi prav gotovo dala Samio med pohodnike, ker ta otrok ima neverjetno veliko energije...

**** svojo Samio bi lahko k meni pripeljala in bi lahko norela z mojo user posted image ki je nora na otroke, se kar ne more umiriti, totalna hiperaktivka, pa tudi če gre otrok 100 krat okrog mize, bo Dee Dee šla 100 za njo user posted image user posted image user posted image . Te dve bi se pa skupaj zmatrali. user posted image

Edina ja se popolnoma strinjam s teboj. Očitno mu je prav fino notri in se mu nikamor ne mudi, medtem ko mamica komaj čaka, da pride na svet. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
22.4.2008 19:22:58   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem pozabila napisat, da sem dala slikice od posteljice v album pa še eno mojo z Jako. Se pa na žalost na sliki ne vidi, da je tudi ograjica posteljice v dveh barvah, rumeni in zeleni. Moraš še narisati nekaj slikic za na sprednjo stranico, pa še to bom ko mi bo.

Dela pa mi niste dale nekaj dosti. user posted image  Naša norma počasi pada. user posted image

Barbaw krasna posteljica user posted image user posted image user posted image in bajdevaj se vidi veš, da je ograjica v dveh barvah, najbolj se vidi na tretji slikici, ki je vodoravna in se vidi, da je ograja barvita. Krasno si jo zrihtala. user posted image user posted image user posted image

Aja pa user posted image user posted image user posted image za pregled.

Še nekaj sem opazila, da ste vse že oblekle posteljico, a to ste jih oblekle zgolj za slikanje ali jih boste kar tako pustile in jih boste potem še enkrat pred prihodom user posted image oprale?

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 22.4.2008 19:23:35 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.