|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 19:55:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Punce dejte mi povedat tiste, ki ste imele kakšen lažni preplah in se šle pokazat v P, a so vam napotnico tam zadržali, ker meni so jo včeraj, je rekla tista sestra, da tko ali tko pridem v enem mesecu nazajuser posted image .

ja meni je G. rekla da jo zadržijo v P...tako da ni panike.

meni piše na čaju samo malina, sej verjetno je isto, sem ga kupila v bio topicu v city-u.

barbaw, darmar in aurora hvala vam za te besede...sej malo sem že boljše volje ko je lubi prišel domov in sem mu povedala da sem žalostna, pa me je potolažil in me še vprašal a misliš da se pripravla na porod da te tako skrbi?
rada vas imam, to me je danes prvič prijelo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
15.4.2008 20:00:13   
Čmrlika
na mojem tud piše malina pa proizvajalec je flora d.o.o. rogatec, spiješ lahko dve skodelici mlačnega po požirkih ...eno zjutraj eno zvečer
po 36 tednu

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
15.4.2008 20:02:14   
Katina
Punce, kam se vam tolk mudi, saj vas sploh ne morem več dohajat. No, bom poskušala kaj pokomentirat. Če bom kakšno spustila mi upam ne bo zamerila.

darmar, mal mi je čudno, da naj bi bil vaš user posted image   že okoli 39 t, ker je imel naš pri 34t 5/7 2890g in naj bi prehiteval cca za teden in pol. Sicer se je pa tako brez zveze preveč ukvarjat z meritvami, ker itak odstopajo.
Drugače so pa otroci včasih res kruti z izjavami. Vendar jih k sreči hitro pozabijo.

sky, ful si seksy nosečnica in to z dvojčki user posted image . Tebi res ne bo treba veliko naredit po porodu, da prideš nazaj v formo.

Špelin@, tudi jaz poznam take, ki si kaj sposodijo in potem pozabijo vrnit, če pa že pa v takem stanju da se je za user posted image . Samo jaz ne znam zaropotat in jim rečt, da naj povrnejo škodo. Sploh ne bi mogla tega rečt user posted image . Jim pa verjetno ne bi nikoli več nič posodila.
Sem zelo vesela, da je tvoj pregle minil brez hujših izgredov tvojega G. Zdaj se pa le pazi.
narava, prav luštno je brat poročila z pregleda, ko je kdo zadovoljen user posted image . Fino je, da si se podala na pregled in da te bodo bolj podrobno spremljali. Previdnost je namreč mati modrosti. Čestitke za vztrajanje v službi do konca. Kapo dol.
A greš ti slučajno tudi v patološko ambulanto? Če greš, prosim poročaj.
Pepita, čestitke za dobro opravljen pregled user posted image .

kasso, mogoče bi jim lahko prinesla kakšen CD z otroškimi pesmicami?
Saj ne vem ali naj ti čestitam za zadnji dan službe, ko pa jutri ne bo nič drugače?user posted image

Estrella
, tvoj problem sploh ni tako čuden in se mu pravi PIKA - želja po nečem. Mal je zoprno, ker gre za zemljo v kateri pa res ne veš kaj se nahaja. Kaj naredit ti pa res ne znam svetovat.
A boš še moj pregled dala na seznam? 22.4.08 - patološka ambulanta

filipinka, super, da si prilezla kar do 38t. Želim ti uspešno okrevanje po CR, ki ga imaš napovedanega drug teden. maš pa dve kar konkretni pupi user posted image .

buccka, čestitke za "nič poseben" pregled.
valentina 2006, čestitke za dobro opravljen pregled .
tally, čestitke za 36t in porodniško. Važno je , da je z user posted image vse OK. Zato se splača it kestra v P.
kodrana, veš včasih je potrebno komu v daco povedat kar mu gre. Bo vsaj drugič premislila kaj blekne. Bravo za vse zadeve, ki si jih dobila user posted image .
Naty*, vidim da si tudi tu ispešno opravila pregled. Morda bi lahko poklicala v ordinacijo in vprašala zakaj moraš prit tešča in s torbo. Izgovori se na SNP.
edinaos, čestitke za regres, bo sigurno prav prišel. Mi ga bomo dobili v maju. No, saj bo tud takrat kar prav prišel.
Martina, bravo za zadnji dan v službi.user posted image
katy82, čestitke za vstop v 36t user posted image . Fino, da si se pomirila glede tvojga. Veš z razdalje se vse bolje vidi user posted image .
Taula, tudi tebi čestitke za pregled. In super, da si zrihtala tele streptokoke.

16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP) - držimo pesti !

No, končno sem pokomentirala, zdej grem pa spet mal počivat. Danes sem tko utrujena user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
15.4.2008 20:04:01   
tally
jana 81 hvala za odgovor, pa user posted image user posted image user posted image za tvojega lubija ker te je pomiril. Verjetno vsako od nas kakšen dan prime tako razmišljanje, določen strah je normalen, dobro je pa da imamo naše lubije, ali nekoga da se z njim pogovorimo ter da nas potolaži.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
15.4.2008 20:13:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Mam pa eno čudno depresijo trenutno, kr na vsem lepem me je zagrabl...me je strah da ne bom znala bit dobra mama, sploh si ne predstavljam kako bo ko bom mela štručko v rokah, kar si neizmerno želim...ma sploh ne vem kaj mi je..kr v sekundi sem postala žalostna...ma me bo minilo a ne?

Veš Jana tudi mene včasih take misli dohitijo, velikokrat ko sem sama, in tuhtam kako se nama bo življenje obrnilo na glavo.
Mislim, da se na nek način mogoče to hormoni naredijo da se podzavestno pripravljamo na porod in prihod novega člana. Še posebej nas, ki smo prvič v tej vlogu, znajo take stvari skrbeti. Saj poslušamo, nasvete, zgodbice in razno, a le si zastavimo vprašanje: a bom jaz to znala?

Ampak verjamem, da boš svojemu Nejčku ljubeča mamauser posted image

Še malo pa boš lahko to tudi dokazalauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
15.4.2008 20:46:20   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

No ko smo ravno pri tem kakšno zaščito po porodu imate v mislih? Kondom, metoda ˝daj prej ven˝ , mireno, kontracepcijske tablete (sam baje te odpadejo, če dojiš) ?

v začetku guma (1 leto)....... ko bo moj star 35 let pa bo on poskrbel za trajno kontracepcijo

Kasso, tole je pa res lepo in zrelo od tvojega user posted image

Špelina user posted image  user posted image  za pregled in na glavo obrnjenega user posted image !
Aja, glede seznama za novorojenčke - ful je cortkan, če so še slikce zraven, npr. Winnie Pu ali tisti medvedki Me to You.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Aja pa skritiziru me je, ker sm pršla v petkah user posted image ... pol sm mu pa razložila, da sm itak skoz v supergah pa trenirki in da sm si pač privoščla dons user posted image .

Naty, dobra si, da nogice sploh še spraviš v petke user posted image  Jaz jih samo od daleč gledam (no, pa tudi preveč komot sem zdaj, da bi jih nosila user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Meni vsaj seksa ni prepovedal user posted image  Pa petk tudi ni kometiral, jih zanalašč vedno obujem za k njemu, da ga lahko zviška gledam user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Barbaw user posted image  user posted image  za pregled!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
15.4.2008 20:51:59   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: kje se ga dobi in kako se imenuje???? Od katerega tedna ga lahko piješ?

evo neki je že barbaw napisala, ta je pa rekla, da ga je kupil njen na tržnici v Ljubljani. To tud drži da po 36. tednu začneš, za ime pa ne vem...mislim, da kr čaj iz malinovih listov user posted image ? Me bo aurora popravila, ker ga očitno že pije user posted image .

Estrella, čaj se imenuje preprosto MALINA ali pa Malinovi listi, odvisno od proizvajalca. Dobi se v specializiranih trgovinah (npr. v Kranju v Medisanu) ali na LJ tržnici, sem tudi brala.
Pil naj bi se od 36 tedna dalje, vendar sem zasledila tudi druge variante, torej, že prej (nekaj današnjih strani nazaj sem pripopala en dober link, kjer je izčrpna razlaga v angleščini in slovenščini o učinkih tega čaja in njegovi uporabi).

Jaz ga pijem že skoraj 2 tedna in mi je dobrega okusa, če ne drugega, sem danes prebrala, naj bi pomagal tudi pri zatekanju.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
15.4.2008 20:55:30   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Mam pa eno čudno depresijo trenutno, kr na vsem lepem me je zagrabl...me je strah da ne bom znala bit dobra mama, sploh si ne predstavljam kako bo ko bom mela štručko v rokah, kar si neizmerno želim...ma sploh ne vem kaj mi je..kr v sekundi sem postala žalostna...ma me bo minilo a ne?

Veš Jana tudi mene včasih take misli dohitijo, velikokrat ko sem sama, in tuhtam kako se nama bo življenje obrnilo na glavo.
Mislim, da se na nek način mogoče to hormoni naredijo da se podzavestno pripravljamo na porod in prihod novega člana. Še posebej nas, ki smo prvič v tej vlogu, znajo take stvari skrbeti. Saj poslušamo, nasvete, zgodbice in razno, a le si zastavimo vprašanje: a bom jaz to znala?

Ampak verjamem, da boš svojemu Nejčku ljubeča mamauser posted image

Še malo pa boš lahko to tudi dokazalauser posted image

ma ja verjetno pride to tako. Hvala ti za te besede.

ej ti morem rečt da sem se pa temule Sebatu iz BB prav nasmejala zdle, ko sta s Saro debatirala z unim otroškim glasom. Sta prav smešna.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
15.4.2008 20:57:21   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Midva sva danes imeli pregled...mala miss je na glavi (naj tako ostane), dala sem bris za steptokoke-35 evrov (upam da me ne pokličejo). Imela sem CTG...vse Ok. Se ji še nikamor ne mudi, tudi prav.
Malinov čaj..mene malo po njemu zašraufa....pijem ga 1x na dan. Škoditi ne more, čeprav imam občutek da bom rojevala dolgo časa.user posted image  

Taula user posted image user posted image  za pregled im malo miss - baletko na glavi user posted image .
A si se z G danes zmenila za bris za streptokoke?
Malinov čaj pa lahko piješ  2 - 3x na dan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
15.4.2008 21:34:01   
aurora28
Na moji vrečki od čaja piše Malina, proizvajalec pa je Papaja d.o.o. Gabrsko 12, Trbovlje.

Držim pesti vsem, ki vas jutri čaka GP. user posted image user posted image user posted image

Lahko noč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
15.4.2008 21:48:55   
katy82
Čer  mačkice

me je zdle klicala sodelavka pa mi je tko toplo pr srčku k se punce iz službe spomnejo name,prav paše mal poklepetat.

Taula kolk časa boš pa mogla čakat na izvide?

Jana mene tud dostkrat zagrabjo taka vprašanja in to vedno k mam preveč časa bit sama s sabo in se z nobeno stvarjo ne zamotm.Pa po moje je tud tko zato k smo prvič v tej vlogi in nam je to neki novga.Pa itak da bomo vse ful v redu mamice,če nam ne bi blo mar za otročke po moje tud ne bi tko veselo šopingirale za njih pa komi čakale na njih.

Men gre zadnje cajte čist neki druzga po glavi.Skoz mi grejo ena in ista vprašanja po glavi:a se sploh še spodob seksat ko si enkrat mama,a lahko še kdaj zažuraš celo noč,da ne bi zgledalo kot da ti ni mar za otroke?Take krepostne fore mi grejo po glavi k sm si mislila da se mi ne bojo nikol porajale.A se to še kateri dogaja?A se kljub otroku še počutiš privlačna in ženska ne da bi o seb razmišljala da se to ne spodob al kolkr kol že?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
15.4.2008 21:50:36   
Anonimen
Midve greve tudi počasi malo spalnico obiskat, saj o spanju ne upam govorituser posted image user posted image ,
pa tudi današnji Hause mi ne potegneuser posted image

*nočko bodoče mamice*

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.4.2008 22:09:58   
Anitka
Dober večer!

Kako smo?Jaz sem utrujena sto na uro, user posted image pa brca tisoč na uro, me že prav boli to brcanje, o nenavadnih oblikah bušija pa sploh ne bom nič reklauser posted image user posted image user posted image Sva bila z dragim na MŠ, kjer smo s fizioterapevtko dihali in preizkušali razne položaje (sede, leže, na žogah), masažo križa... Je bilo prav fino.

Tule pa je še poročanje o naši majčici GoYi, ki je še 3v1.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neni

Pri Goyčki sem bla včeraj, še vedno v enem kosu, kar je pravi čudež, je bla že pred skoraj mesecem odprta dobre 4 cm in izbočen mehur. Tko da je res čudežno še vedno . Zdej nit ne gledajo več, ker ni dobro če tipajo, s tem lahko sprožijo. Sm ji rekla, da se bo eno jutro zbudila, pa ju bo imela pri sebi v postelji. Ta mala je namreč že čisto spodaj z glavico. Sta pa po ocenah oba že čez 2 kg, tako da ni sploh več frke. Je pa vprašala Merlota za epiduralno, pa je reku, da sploh ne bo časa.  Sam Goyi ni smešno. Naj vam izdam, da bo parček, tudi imena vem, pa ne povem. (če se še kaj premislijo)

TamaraJ tudi mene čaka še delo likarice in še prej čistilke. Močno upam, da bo v roku enega tedna tako daleč, da bom lahko generalno vse počistila. Ta teden se še gipsa otroška sobica, pa okrog oken, pa polaganje laminata v otr. sobi, nato pa v soboto oz. v ponedeljek/torek pleskanje in nato čiščenje.

Se pa moram še pohvaliti, da so naju danes obvestili, da lahko prideva v Kiko po pohištvouser posted image user posted image user posted image V petek me torej čaka Grazuser posted image user posted image

Danes sem se ustavila tudi v Okaidiju, kjer imajo precej znižanih stvari in sem za user posted image kupila majčko in čudovite jeans hlačke. Cuteuser posted image user posted image

Filipinka user posted image user posted image user posted image lepo, da si se oglasila in srečno naslednji teden.

Seveda user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vse opravljene GP-je. Me ne le-ta čaka v četrtek.Me prav zanima kdaj bo moj naslednji.

Uau večina vas je že na zasluženem porodniškem dopustu. No tudi moj dan bo kmalu prišel. Še slaba dva tedna pa bom tudi jaz na "oddihu"user posted image user posted image

Ste me tako navdušile s tem čajem, da ga bom šla tudi jaz iskat. Upam, da ga imajo tudi v MS.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.4.2008 22:24:03   
valentina2006
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jutri za GP in CTG user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hijenca, mozart, Soncnica Sandra ***, CatJa, Sky

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.4.2008 22:29:39   
valentina2006
Najprej vsem HVALA user posted image .

MARTINA25: user posted image  user posted image  user posted image  za zadnji dan. Pa ne pozab na user posted image ... user posted image

Vidim, da že vse pridno user posted image ... no sej tud sama ne bom postavlala rekordov.

Tko da............ NOČKO user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.4.2008 6:11:28   
Anonimen
Dobro jutro,

no kavice in raznih jutranjih napitkov ne bom ponujala, ker se bo itak vse ohladilo predno prva ustaneuser posted image .

Pri nas od spanja spet ničuser posted image , jooj pa jaz si tako želim vsaj eno noč pošteno naspati. Pa mislim, da me je ponoči tam okrog 1h nekaj špikalo ( no 3x) v predele ledvic? Ufff nič kaj prijetno-tak pekoč, neznan občutek?
Mi je mami rekla, da ko rodim bo ona vsaj eno noč pri meni da se bom lahko naspala, pa pravi, da joško bom mogla pa kar sama zrihtatuser posted image . Jooj moja zlata mama, se tako vnukinje veseli, no saj oči tudi, jima kar oči žarijo ko se kaj o tem pogovarjamouser posted image .

Eno vmesno vprašanje: a ste vse žabice  za user posted image nabavle?  Pa katero številko ste vzele? Ker jaz žabic, še nimam pa sem vidla, da na tistem spisku za iz P, piše da potrebujemo ene žabice?

Nič grem pogledat, kaj je danes na vrsti za pranjeuser posted image , sam ne vem če bo mojim sosedom všeč, da ob tej uri stroj prižgemuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.4.2008 6:23:23   
Katina
Dobro jutro,

na hitro vas pozdravim preden oddrvim v laboratorij.

katy82, taka in drugačna vprašanja se ti bodo v različnih življenskih obdobjih pač pojavljala. Ampak samo na kratko: Ja, mamica je lahko še vedno sexi in lahko žura celo noč - seveda kdaj pa kdaj, da se sprosti.

Anitka, ti rada verjamem da si utrujena. V tako visoki nosečnosti pa tako garaška user posted image . Še malo pa si boš lahko vsaj malo oddahnila.

Edinaos, še dobro da se je mamica ponudila za pomoč. Nažicaj jo, da ostane kakšen dan več kot en dan, da si res opomoreš.
Jaz imam žabice od prejšnjih user posted image . Lahko jih imaš do pasu ali cele. Ker se približujejo toplejši dnevi ti ni treba pretiravat z nakupom zato malo premisli kaj že imaš in poskusi iz kupljenega skombinirat 2 plastno varianto za noge. Kasneje, ko bo toplo bo ena plast čisto dovolj.

kasso, se moram pohvalit. Oprali smo vse stvari za user posted image . Včeraj celo tekstil od vozička. Moj zlati user posted image je pa tudi vse zlikal za user posted image . Nekaj se je uporal pri likanju trakcev, ampak je na koncu le popustil. Jaz sem imela pa čudovito vlogo: le komandirala sem lahko od daleč user posted image . Ostane le še vse za zibko, ki bo oprano in zlikano, ko bom jaz v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.4.2008 6:52:03   
Anitka
Dobro jutro!

Evo kavice od mene

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.4.2008 6:58:20   
Anitka
Sem se zbudila danes malce prej in sem še v postelji. Spala sem še kar v redu z dvakratnim izletom do WC-ja. O obračanju v postelji pa raje ne biuser posted image user posted image

Danes me čaka še služba, nato pa sem dva dni frajuser posted image user posted image in nato še naslednji teden in pa ponedeljek pa bom rekla tudi jaz adijo služba za eno leto.

Vsem, ki imate danes GP-je veliko sreče.

Vsem mojim majčicam pa

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.4.2008 7:28:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čer  mačkice

me je zdle klicala sodelavka pa mi je tko toplo pr srčku k se punce iz službe spomnejo name,prav paše mal poklepetat.

Men gre zadnje cajte čist neki druzga po glavi.Skoz mi grejo ena in ista vprašanja po glavi:a se sploh še spodob seksat ko si enkrat mama,a lahko še kdaj zažuraš celo noč,da ne bi zgledalo kot da ti ni mar za otroke?Take krepostne fore mi grejo po glavi k sm si mislila da se mi ne bojo nikol porajale.A se to še kateri dogaja?A se kljub otroku še počutiš privlačna in ženska ne da bi o seb razmišljala da se to ne spodob al kolkr kol že?

user posted image  za sodelovke. Moje tudi mene pokličejo, ampak ko se kakšen problem pojavi in so takoj na GSM juuser posted image

Po porodu resnično rabiš čas zase, da se nekako privadiš na novo vlogo. Odvisno je od tvojega karakterja kdaj boš prišla nazaj na svoj tir. Ene prej, ene kasnej, a vedno prideš, si lahko brez skrbi. Tudi tisti občtutki krivde in podobni spremljajoči občutki počasi izginejo. Je pa tako;  bolj ko boš fizično aktivna, več ko boš naredila zase (fizično in psihično),manj boš imela časa za razmišljanje in hitreje boš spet stara Katy. Kajti le zadovoljna mama lahko ponudi svojemu user posted image  največ. Zato moraš po porodu tudi nase mislit in včasih biti malo egoista.

Super za Goyo!!!!!Hvala Anitka.

edina: imaš pa res zlato mamicouser posted image . Žabice imam, mislim, da okoli 10 kom št. 56-62. So praktične, vendar če imam tanke bombažne kompletke, jih ne rabiš.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.4.2008 7:33:12   
aurora28
Dobro jutro!

Hvala Anitka za kavico. Zadnje čase si kar pripravim Bianko belo kavo in mi zelo paše, pa še na potrebo me pritisne. user posted image user posted image

Ti si pa res pridna in superca za pohištvo user posted image user posted image user posted image . Še malo pa boste vse uredili za novega člana. user posted image

Katina a tebe pa spet čaka laboratorij user posted image , verjamem da komaj čakaš, da pride dete na svet, da se vsaj te ceremonije prenehajo in držim pesti, da se sladkorna za vselej poslovi od tebe. user posted image user posted image user posted image za srečo.

Katy82 takšna vprašanja so normalna, ti bom povedala, da je marsikatera mamica še bolj seksi kot je bila prej, ko je bila samska in marsikatera mamica ima še boljšo postavo po porodu kot jo je imela pred user posted image , tak da ne se sekirati s tem. Vse bomo krasne in seksi mamice. user posted image user posted image user posted image

Edinaos ja dobro jutro user posted image , ti kar zalaufaj stroj, jaz ponavadi perem ob vikendih ko je cenej tok in takrat si zvečer naštimam stroj in proti jutru ko grem na stranišče okrog 4 ure ga kar zalaufam. Pa saj spet ni tako glasen, da bi zbudil vse sosede. user posted image Jaz imam bombažne in plišaste žabice in mislim, da imam 3 bombažne vel. 56, ostale pa so 62 in 68, ki sem jih dobila. Če boš kupovala si kupi raje za začetek vel. 56 in to bombažne, kasneje pa boš tko videla kaj boš potrebovala. user posted image

Jaz sem se pa ravno nazajtrkovala puter in marmelada, aja zraven pa kakav. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.4.2008 7:38:14   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image , SREČNO!!!!!!!!

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
16.4.2008 7:49:25   
aurora28
Mene je pa ponoči panika zagrabila in sem razmišljala, da ne bi rada prenosila svojega sineka. Joj jaz bi tolk rada rodila vsaj malo pred PDP ali pa vsaj na PDP, po PDP me je kar strah. A sem hecna user posted image Sam ko tak razmišljam zelo majhen % žensk rodi na PDP ali pred, večina jih kar po PDP-ju. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
16.4.2008 7:58:09   
darmar
katy82: iz mojih izkušenj ti povem, da na začetku, če se dobro počitiš, si zelo vesela obiskov prijateljic in ostalih, ki jih imaš rada. to ti ne bo odveč. potem, ko pa najdeš z otročkom nek ritem po 3-6 mesecih, pa lahko greš tud ven zvečer za cca. 3 ure in se sprostiš in mal odklopiš dom. Meni je pasalo, pa bog ne daj, da bi imela zato slabo vest. Potem, sem pa začela počasi tudi kolesarit in hoditi v hrib, pa rolat in to je to kar je meni pomenilo poleg mojega bejbija zelo zelo veliko. Meni po tok naredi dobro za moje osebno zadovoljstvo. No in tako te to športanje pripelje počasi nazaj do lepe postave in spet se boš počutila seksi za svojega user posted image  (pa čeprav nas ima on itak ful rad, neglede na to kakšne smo) in boš zadovoljna sama s sabo.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
16.4.2008 8:02:03   
darmar
Aurora28 ne moreš verjet, tudi jaz imam tako željo. Spomnem se, da me je prvič od vsega kar se poroda tiče najbolj bolela amnio, ko ti pogledajo vodo. In bi sedaj raje videla, da bi kar rodila malo prej.

Ampak punce, včeri zvečer me je nekajkrat tko zbodlo spodaj, kot da bi mi en z nožem vrtal in sem mislila, da bom mogla kar štet na koliko časa. Pol je blo pa hitro konec. Mislim, da je problem le v tem, da sem bila na 2 daljših sprehodih, pop. pa še zidarji, ko morš skoz neki letat. Odločila sem se, da bom do 36.t. pila čaj iz  malinovih listov le zjutraj. Potem pa 2x na dan, da mi ne bo slučajno še žal. Moj čaj tudi polini Flora d.o.o., dobila sem ga pa za darilo in ne vem kje se kupi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?