|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 18:20:19   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: kje se ga dobi in kako se imenuje???? Od katerega tedna ga lahko piješ?

evo neki je že barbaw napisala, ta je pa rekla, da ga je kupil njen na tržnici v Ljubljani. To tud drži da po 36. tednu začneš, za ime pa ne vem...mislim, da kr čaj iz malinovih listov user posted image ? Me bo aurora popravila, ker ga očitno že pije user posted image .

barbaw glede tega, da morm bit tešča, bo mende kr držalo tko, kot je kasso napisala. Najbolj verjetna razlaga je, da če bojo pogoji že primerni, da sproživa porod.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
15.4.2008 18:20:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

juhu za malinov čaj, jaz ga bom vseeno pila, zdej je pa še prezgodaj. pol se bom pa matrala 12 ur in poslala vse nekamuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ja sej jaz sem prvič rodila v 1,5 h brez malinovih listov, sedaj pa bom zastavila in se matrala po možnosti xx uruser posted image user posted image
Pravim, da škodvat ne more.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
15.4.2008 18:24:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty: kje se ga dobi in kako se imenuje???? Od katerega tedna ga lahko piješ?

evo neki je že barbaw napisala, ta je pa rekla, da ga je kupil njen na tržnici v Ljubljani. To tud drži da po 36. tednu začneš, za ime pa ne vem...mislim, da kr čaj iz malinovih listov user posted image ? Me bo aurora popravila, ker ga očitno že pije user posted image .

barbaw glede tega, da morm bit tešča, bo mende kr držalo tko, kot je kasso napisala. Najbolj verjetna razlaga je, da če bojo pogoji že primerni, da sproživa porod.

Naty, ni mi jasno zakaj bi ti ga kar sprožil? Zakaj nekaj prehitevat, to mi ne gre skupaj. Sicer je konec koncev vseeno, samo ponavadi vedno zagovarjajo naj narava naredi svoje.
Očitno nekaj Merlo ve kar me neuser posted image
8.5. je kar lep datum za rodit.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
15.4.2008 18:30:41   
Naty*
Očitno nekaj Merlo ve kar me neuser posted image
8.5. je kar lep datum za rodit.

Bo zgleda držalo, on ma vpogled v tiste predele, kamor že dolgo tud moj ni mel user posted image . Je pa men 8. 5. tud všeč user posted image .
Sm se pa odločla, da se ne bom velik poglabljala, ker si lahko zamislim 100 scenarijev, pa ne bo noben taprav user posted image . Sm pa vesela, da mam vsaj en datum za oporo, ker pri temle trebuhu, si sploh ne predstavljam, da bi mogla rodit čez rok user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.4.2008 18:36:16   
barbaw
Mene pa spet SNP preganja. Naslednji datum za ctg imam 22.4.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
15.4.2008 18:40:43   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG), barbaw(CTG)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image , SREČNO!!!!!!!!

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

Neposredna povezava do sporočila: 1006
15.4.2008 18:44:54   
Estrella*
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)

SREČNO !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od današnjih GP jevk se ni javila samo še Taula. Čakamo na raport!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1007
15.4.2008 18:48:14   
Estrella*
ej Štajerke ali katera ve kaj se dogaja z user posted image user posted image GoYo??? Nazadnje so jo zadržali v P, na popolnem mirovanju. Ima katera kaj svežih informacij?

A ni nobene na RR u??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1008
15.4.2008 18:51:00   
Taula
Pozdravljene

Madona spet ste noro pisale.

Midva sva danes imeli pregled...mala miss je na glavi (naj tako ostane), dala sem bris za steptokoke-35 evrov (upam da me ne pokličejo). Imela sem CTG...vse Ok. Se ji še nikamor ne mudi, tudi prav.
Malinov čaj..mene malo po njemu zašraufa....pijem ga 1x na dan. Škoditi ne more, čeprav imam občutek da bom rojevala dolgo časa.user posted image
Glede porodnoške..no comment. Jaz imam 7 pravih plač in 5 bednih procentov od minimalca. Lahko bi bilo slabše.user posted image

Filipinka...srečno v torek.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1009
15.4.2008 18:52:27   
barbaw
Estrella jaz ne vem kako je z Goyo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
15.4.2008 18:52:46   
Taula
Pozabila...naslednji pregled...28.4. šele.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
15.4.2008 18:54:04   
Estrella*
No se vidi, da je kovačeva kobila vedno bosa. Imam +12Kg in 108cm obsega, ki pa seveda niso vpisaniuser posted image

Moj user posted image  je šel danes reklamirat WC školjko, ki je puščala(bila preveč porozna) in  s počenim emajlom ter stensko omarico. Dobil je nove izdelke. Za nesrečno pipo smo pa kar ARMAL servis poklical in pridejo šele drugi tedenuser posted image  Zgleda, da imajo več takih primerkov kot smo  mi. Pa tako sem gledala, da bi ja vzela kvalitetno robo, pol pa za tak šmorn odkartaš evrčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.4.2008 19:01:47   
jana81
joj jst še vedno pacam po kuhinji, ker mojga še vedno ni iz službe...nekatere stranke res ne razumejo da imajo salon odprt do 18h, in vseeno pogleda delovni čas, pa stopi v salon 18.05 in pol mori še pol ure. Joj kok sem jezna, ker zarad takih ljudi pol ne pride točno domov.

Mam pa eno čudno depresijo trenutno, kr na vsem lepem me je zagrabl...me je strah da ne bom znala bit dobra mama, sploh si ne predstavljam kako bo ko bom mela štručko v rokah, kar si neizmerno želim...ma sploh ne vem kaj mi je..kr v sekundi sem postala žalostna...ma me bo minilo a ne?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.4.2008 19:04:57   
tally
uf danes ste pa hiperaktivne (mislim s pisanjem), sploh vam ne morem slediti.
Zdej ste še mene zrajcala s tistim malinovim čajem ga bom oz. ga lahko začnem piti od danesuser posted image , ter upam na hiter porod, čeprav moja pika še kr pridno sedi.

Punce dejte mi povedat tiste, ki ste imele kakšen lažni preplah in se šle pokazat v P, a so vam napotnico tam zadržali, ker meni so jo včeraj, je rekla tista sestra, da tko ali tko pridem v enem mesecu nazajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1014
15.4.2008 19:06:30   
Taula
A zadržijo jo.user posted image  Ne vem. To si dala verjetno napotnico za poroduser posted image  No ja...sej nazaj boš prišla, samo fora je če te zagrabi drugje in greš v drugo P.user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
15.4.2008 19:07:31   
barbaw
jana ko boš dobila štručko v roke boš pozabila na skrbi. To, da bi bila slaba mama pa kar takoj pozabi. Vse se trudimo po svojih najboljših močeh. Včasih obupamo, ko pa nas naši sončki razveselijo in kdaj kaj takega naredijo, pa kar pokamo od ponosa in vidimo, da opravljamo dobro delo.
To, da hodijo stranke nekaj minut čez ne moreš nič, ker ljudje pač vidijo sebe in nikogar drugega. Je pa tako, da inšpektor ne bi bil ravno vesel. je to drugače kaznivo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
15.4.2008 19:12:52   
darmar
Jaz bom jutri 35. t. in sem kar danes zastavila z malinovim čajem. Mislim, da škodit ne more.

jana81 - pridejo kakšni slabi trenutki, pa čas, ki ga ne zapolnimo in potem mislimo na razne KAJ ČE ipd. Zelo dobra mamica boš, samo ti bi bila rada res najboljša in zato te tako skrbi. Vse bo lepo. Meni bi moj user posted image  reku, da sem imela preveč časa, da take traparije razmišljam. Tko da veš, da tud mene vse sorte zaskrbi, ampak se potem še bolj potrudimo. Mal nas mora kaj skrbeti, tako je življenje.

Tok da veste, mi tud dons šolamo in zalivamo stebre pri hiši. V soboto pa bomo zašolali tudi za plato. In potem hitro pozidamo še stene zgoraj, pa les, pa kritina pa gotov še kaj. In ko bo hiša pod streho, se bo tempo upočasnil. Če bomo kaj več naredili še letos ok, drugač pa tud ok. Glavno da bo pod streho.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.4.2008 19:16:27   
tally
Ja Taula sem jo prav vprašala če pri njih ostane pa je rekla da ja (napotnica za porodnišnico).
To pomeni da ne smem do poroda zapustiti območje LJ.user posted image
Pa sej bom še v pon. vprašala mojo G.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.4.2008 19:26:00   
aurora28
Estrella* čaju se pravilno reče Čaj iz malinovih listov in se ga da kupiti v vseh prodajalnah Sanolabor in stane malo čez 2 € in ti povem je kar dobrega okusa. Če že ne bo pomagal pri mehčanju MV, pa bo pomagal proti zatekanju. user posted image user posted image user posted image

Taula mene tudi po čaju zašraufa in potem mine, očitno malo deluje in povzroča lažne popadke. user posted image Superca za pregled. user posted image user posted image user posted image

Jana, da te potolažim, tudi sama se sprašujem to in tisto...ampak potem razmišljam, da je to razmišljanje normalno, saj vsako mamo skrbi kako bo vzgajala svojega otroka in je strah normalen. Važno je, da se strah ne stopnjuje, da ne postanemo paranoične. Vse bo ok in vse bomo dobre, srečne in lepe mamice. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
15.4.2008 19:30:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Jaz bom jutri 35. t. in sem kar danes zastavila z malinovim čajem. Mislim, da škodit ne more.

darmar nimamo v petek 35. teden??

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
15.4.2008 19:30:59   
hijenca
Zdaj pa še mene zanima, kje v Mariboru se dobi ta čaj iz malinovih listov?

Se pa pri meni danes nekaj dogaja. Mislim, da se moj user posted image  rine nekam v porodno pot, ker me tako tišči v spodnjem delu, da komaj sedim, pa brca me tik nad popkom. Mislim, da sem včeraj pravilno ocenila, da se mi je trebuh spustil za celo dlan. Imam jutri pregled, pa bom vse povprašala. Bom pa jutri dobila napotnico za pregled v porodnišnici, da končno izvem, kako bomo našo user posted image  na svet dobili.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
15.4.2008 19:34:41   
barbaw
hijenca vem samo da v Sanolaborju v citiju ne, ker sem bila danes tam. Mogoče ga pa sploh ne boš rabila, ker te bo kaj prehitelo. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
15.4.2008 19:43:45   
aurora28
Hijenca super, da se je user posted image spustil dol user posted image user posted image user posted image . Mene tudi več ne tišči tolk v želodcu, mogoče se je pa spustil v spodnjo etažo.user posted image

A veste, da jaz še sploh nimam napotnice za v P user posted image . Bom Jurci v četrtek rekla, da zdaj jo pa že nujno rabim user posted image , pa za steptokoke mu moram še reči...pa še kaj se bo našlo? user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
15.4.2008 19:48:11   
tally
aurora najboljše da si na listek napišeš, da ne pozabiš, ker jst ko grem na pregled imam sto vprašanj potem pa tam bleknem eno ali nobeno, glede napotnice, če prideš tam s popadki te bojo mogli vzet ni druge user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
15.4.2008 19:50:05   
Čmrlika
Čmrlika pred 3 leti so v MB naročali na 2 dni. Prvič po roku so mi naredili CTG, drugič pa še UZ, ki je potem pokazal, da morajo sprožiti porod. Da pa naj bi šla na rok se pokazat oz. jih moraš par dni prej poklicat pa verjetno veš.
A si kupila čaj iz malinovih listov in kje? V Sanolaborju v citiju ga nimajo.

Ja sem, trgovina z bio proizvodi Sonce v Vetrinjski...2 evra  pa nekaj....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?