kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* jana sm se spomnila, da sm ti pozabla povedat moj recept, kako mi rata ne pojest veliko kruha. Kupuješ enga čist brezveznega in ga kupiš tolk, da traja ene štiri dni. Ker js ga stran ne mečem, starega kruha mi ni veliko za jest, tko da ga pojem potem res samo tolk kot je nujno. Ker recimo danes je prinesel zjutri belega dvojčka in je toooolk dober, da sm že dvakrat jedla zajtrk . Lahko bi ga jedla samega in vem, da ga zvečer ne bo več. Tko, da te napake ne sme več ponovit, drugač bom do maja dobila 5 dodatnih kilc . Evo, če ti bo kej pomagalo . Imam isti recept, kako ne pojesti veliko kruha. Kupim polbel hlebec, pol ga dam v skrinjo in pol pustim zunaj...polovičko jemo kar nekaj dni... IZVIRNO SPOROČILO: Taula Eno prošnjo imam....a mi lahko ena razloži v stilu priročnika za blondinke, kako hudiča naj pravilno zložim tetra plenico oz. nalepi kake slike. Najdla sem ene par različnih infotov in sem še bolj zblojena. V P moraš dati pleničko v zmaja ali je ok če jo samo zložiš prav, položiš čez pleničke za enkratno rabo, na vrhu čez vse pa še povijalno plenico. Upam da imajo normalne povijalne plenice in ne tiste ta stare k so ful velike. Hvala. sem poslala vse v PO k tašči, da bo počasi uživala v likanju, drugače bi ti poslikala. 1. položiš povijalno plenico tako, da gledajo trakci dol (ne ta plahtasto) 2. gor položiš tetra plenico (ožji del zviješ na tretjino, daš na povijalno plenico, poravnaš po gornjih robovih, spodaj pa ti ta tetra gleda čez povijalno, zato tetra zviješ gor, da bo tudi spodnji del poravnan) 3. na to na sredino položiš otroka, (hrbtni del nekako do izpod pazduhe) ki mu prej daš pleničko za enkratno uporabo. 4. spodnji del položiš čez otrokov trebuh, najprej eno stran zviješ, nato drugo in spodvihaš da ti ne uide, ali pa držiš z roko, 5. spodnji del potem primeš s drugo roko in daš na trebušček, nategneš, trakce čez hrbet in spredaj zavežeš. 6. na koncu greš še pri nogici s prsti, da malo zrahljaš oz. dva prsta mislim da morata it vmes.... upam, da ti je kaj v pomoč. Vzemi eno punčko in probaj
|