|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
16.4.2008 12:14:01   
jana81
Martina jst kr natlačim noter v pralni stroj, sicer brez centrifuge, in so pol težke ko user posted image , sam na roke se mi pa tud ne da prat. Če maš 5kg boben, pol more it noter tud taka velika za zakonsko posteljo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
16.4.2008 12:19:40   
jana81
joj ravn so me klicali iz ginekološke ordinacije, da je moja zdravnica zbolela in jo druga nadomešča in da ne bom mela pregleda v petek, in če lahko pridem jutri popoldan. Pa tolk sva se veselila z mojim da bova skupi srček poslušala, zdej pa nič ne bo iz tega ker dela popoldan.user posted image  

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
16.4.2008 12:20:02   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Tamara na notranjkah ti je edina postavla izziv user posted image !

Grem pofirbcat :)

Vprašanje za notranjke: a bo mogoče katera kupila čaj iz malinovih listov? Js bi ga ful pila, ampak mislim, da v kratkem ne bova šla nič v Ljubljano. Tko da če ma katera kake opravke, pa da misl še čaj kupit, se priporočam za dostavo user posted image .

Naty... Aurora je rekla, da ga imajo v Sanolaborju. Sanolabor ja pa kolikor vem tudi v ZD v Postojni. Kasso??? Je še odprt..če kaj veš?
Potem lahko jaz do Postojne skočim...še danes. Ali pa bom kar številko poiskala zdajle in jih pokličem..

Se javim nazaj

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
16.4.2008 12:29:07   
Anonimen
Dober dan,

Sploh ne dohajam vse prebrat, zato brez zamere... preveč ste pridne z pisanjem...user posted image user posted image
Mene je začel motit glas računalnika... na živce mi gre to tiho brnenje...
Pa sem se počasi lotila mal cunce prebirat pa prat bomo začeli...ampak počasiiiii

Upam da ste vse o.k..... grem gledat če je kakšna obnova od Katine, da bom na tekočem?!

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
16.4.2008 12:30:34   
kasso
Vprašanje za notranjke: a bo mogoče katera kupila čaj iz malinovih listov? Js bi ga ful pila, ampak mislim, da v kratkem ne bova šla nič v Ljubljano. Tko da če ma katera kake opravke, pa da misl še čaj kupit, se priporočam za dostavo user posted image .

Sicer ne spremljam podrobno, a sem zasledila, da ga imajo v Sanolaborju (je tudi v PO v ZD).... lahko ti ga kupim in pošljem, če ga imajo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.4.2008 12:33:57   
kasso
TamaraJ, prideš danes v PO?

Danes imam čas za pijačko le tam do štirih, ker gremo popoldne do moje cimre in njenih trojčkov... pa se moramo čimprej spokat od doma.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.4.2008 12:44:27   
Taula
Eno prošnjo imam....a mi lahko ena razloži v stilu priročnika za blondinke, kako hudiča naj pravilno zložim tetra plenico oz. nalepi kake slike. Najdla sem ene par različnih infotov in sem še bolj zblojena.user posted image  V P moraš dati pleničko v zmaja ali je ok če jo samo zložiš prav, položiš čez pleničke za enkratno rabo, na vrhu čez vse pa še povijalno plenico. Upam da imajo normalne povijalne plenice in ne tiste ta stare k so ful velike.user posted image

Hvala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.4.2008 12:47:32   
Naty*
Tamara, kasso hvala obema, evo notranjska naveza se je spet izkazala za ful učinkovito user posted image .

Pa še dober izgovor mamo zdej za kofetkanje, vidve danes, me pa jutri user posted image .

**** lepo, da si se malo javila, pa pridna, da greš rihtat cunce user posted image .

jana sm se spomnila, da sm ti pozabla povedat moj recept, kako mi rata ne pojest veliko kruha. Kupuješ enga čist brezveznega in ga kupiš tolk, da traja ene štiri dni. Ker js ga stran ne mečem, starega kruha mi ni veliko za jest, tko da ga pojem potem res samo tolk kot je nujno. Ker recimo danes je user posted image  prinesel zjutri belega dvojčka in je toooolk dober, da sm že dvakrat jedla zajtrk user posted image . Lahko bi ga jedla samega in vem, da ga zvečer ne bo več. Tko, da te napake ne sme več ponovit, drugač bom do maja dobila 5 dodatnih kilc user posted image . Evo, če ti bo kej pomagalo user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.4.2008 12:51:25   
jana81
jana sm se spomnila, da sm ti pozabla povedat moj recept, kako mi rata ne pojest veliko kruha. Kupuješ enga čist brezveznega in ga kupiš tolk, da traja ene štiri dni. Ker js ga stran ne mečem, starega kruha mi ni veliko za jest, tko da ga pojem potem res samo tolk kot je nujno. Ker recimo danes je user posted image  prinesel zjutri belega dvojčka in je toooolk dober, da sm že dvakrat jedla zajtrk user posted image . Lahko bi ga jedla samega in vem, da ga zvečer ne bo več. Tko, da te napake ne sme več ponovit, drugač bom do maja dobila 5 dodatnih kilc user posted image . Evo, če ti bo kej pomagalo user posted image .

joj ne vem če bi to pr men delovalo, ker ko grem v trgovino vedn kupim sosedov kruh (v mercatorju)...ki je tako dober... sej mene najbolj nese to, da jem ob 22h, 23 h zvečer...
sicer sem se pa sprijaznala z dejstvom da bom šla do konca user posted image  čez 20 kg, in bom pač potem bolj stisnala in hujšala. Je reku moj user posted image  ti kr jej lubica, sej boš pol vse dol dala..user posted image
Drgač pa hvala za nasvet.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.4.2008 12:52:04   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Eno prošnjo imam....a mi lahko ena razloži v stilu priročnika za blondinke, kako hudiča naj pravilno zložim tetra plenico oz. nalepi kake slike. Najdla sem ene par različnih infotov in sem še bolj zblojena.user posted image  V P moraš dati pleničko v zmaja ali je ok če jo samo zložiš prav, položiš čez pleničke za enkratno rabo, na vrhu čez vse pa še povijalno plenico. Upam da imajo normalne povijalne plenice in ne tiste ta stare k so ful velike.user posted image

Hvala.

Taula js mam doma ta velike tetra povijalne plenice in sm po MŠ malo vadila pa kr gre. Sploh ni tak problem. Drugače pa tetra plenico zložiš na eno tretjino širine (dvakrat prepogneš), potem pa še po dolžini toliko zavihaš, da paše na povijalno plenico. Js upam, da sm kej razumljivega napisala user posted image ... ful je težko to opisat.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.4.2008 12:56:20   
Naty*
jana ja js sosedovega sploh nočem več kupit, ker sm sposobna pojest pol hlebca čist sama (al bi šlo pa tud več) user posted image  . Verjamem pa, da je problem, če ješ zelo pozno. Js sm bla včeri ful lačna zvečer, pa moj me je silil naj jem, pa ne upam, ker me pol tolk želodec boli, da bi kr umrla lahko user posted image . Tko da to je pa druga skrajnost, veš, pa tud ta ni dobra.

Ma kaj se čemo sekirat. Kokr bo šlo gor, bo pač šlo, sej je večina že za nami. Js mam skoz v mislih sodelavko, ki je šla rodit z 90 kilami, prej jih je mela pa 62. Eno leto po porodu ma pa tako postavo, kakršne ni mela niti pred zanositvijo! Zato se je res čist brezveze obremenjevat!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.4.2008 13:02:07   
kasso

Imam isti recept, kako ne pojesti veliko kruha. Kupim polbel hlebec, pol ga dam v skrinjo in pol pustim zunaj...polovičko jemo kar nekaj dni... user posted image

Eno prošnjo imam....a mi lahko ena razloži v stilu priročnika za blondinke, kako hudiča naj pravilno zložim tetra plenico oz. nalepi kake slike. Najdla sem ene par različnih infotov in sem še bolj zblojena.  V P moraš dati pleničko v zmaja ali je ok če jo samo zložiš prav, položiš čez pleničke za enkratno rabo, na vrhu čez vse pa še povijalno plenico. Upam da imajo normalne povijalne plenice in ne tiste ta stare k so ful velike.

Hvala.

sem poslala vse v PO k tašči, da bo počasi uživala v likanju, drugače bi ti poslikala.
1. položiš povijalno plenico tako, da gledajo trakci dol (ne ta plahtasto)
2. gor položiš tetra plenico (ožji del zviješ na tretjino, daš na povijalno plenico, poravnaš po gornjih robovih, spodaj pa ti ta tetra gleda čez povijalno, zato tetra zviješ gor, da bo tudi spodnji del poravnan)
3. na to  na sredino  položiš otroka, (hrbtni del nekako do izpod pazduhe) ki mu prej daš pleničko za enkratno uporabo.
4. spodnji del položiš čez otrokov trebuh, najprej eno stran zviješ, nato drugo in spodvihaš da ti ne uide, ali pa držiš z roko,
5. spodnji del potem primeš s drugo roko in daš na trebušček, nategneš, trakce čez hrbet in spredaj zavežeš.
6. na koncu greš še pri nogici s prsti, da malo zrahljaš oz. dva prsta mislim da morata it vmes....
upam, da ti je kaj v pomoč.
Vzemi eno punčko in probaj

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.4.2008 13:04:32   
jana81
naty a veš jst sem že pred nosečnostjo jedla tudi pozno zvečer, pa se mi ni nikoli poznalo na postavi, ker sem pač vedn neki športala... zato tud zdej v nosečnosti nisem spremenila navad, kljub temu da bi jih zarad bejbija mogla... še vedno jem kadar sem lačna (tud ob 2h ponoči kebab če je potreba), pa HB mi želodec to dopušča. Moja prijateljica se je zredila za 30 kg (iz 54 na 84), pa je v 9 mescih dala čist vse kile dol, in še vedno ima manekensko postavo.
ma res se ne sekiram več od včeraj dalje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.4.2008 13:06:39   
Taula
Hvala. Moram reči mami naj mi prinese punčko, ko pride na obisk. Tu nimam nič, samo medvedke.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.4.2008 13:07:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
sem poslala vse v PO k tašči, da bo počasi uživala v likanju, drugače bi ti poslikala.
1. položiš povijalno plenico tako, da gledajo trakci dol (ne ta plahtasto)
2. gor položiš tetra plenico (ožji del zviješ na tretjino, daš na povijalno plenico, poravnaš po gornjih robovih, spodaj pa ti ta tetra gleda čez povijalno, zato tetra zviješ gor, da bo tudi spodnji del poravnan)
3. na to  na sredino  položiš otroka, (hrbtni del nekako do izpod pazduhe) ki mu prej daš pleničko za enkratno uporabo.
4. spodnji del položiš čez otrokov trebuh, najprej eno stran zviješ, nato drugo in spodvihaš da ti ne uide, ali pa držiš z roko,
5. spodnji del potem primeš s drugo roko in daš na trebušček, nategneš, trakce čez hrbet in spredaj zavežeš.
6. na koncu greš še pri nogici s prsti, da malo zrahljaš oz. dva prsta mislim da morata it vmes....
upam, da ti je kaj v pomoč.
Vzemi eno punčko in probaj

no jst še vedno upam da mi bodo v P. pokazali kako se povija na široko.Si bom tako najbolje zapomnala.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.4.2008 13:08:06   
Taula
no jst še vedno upam da mi bodo v P. pokazali kako se povija na široko.Si bom tako najbolje zapomnala

To jaz tudi, samo me skrbi da me bom kapirala, pol bo pa moja mala povita ko eno skrapucalo.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.4.2008 13:09:57   
špelin@
Hojla user posted image

Danes sem imela eno nepotrebno pot - v Celje namreč, ker so mi dali napačen datum za hčerin rtg user posted image  Ob naročanju sem lepo prebrala z napotnice namen slikanja, ampak očitno je prišlo do nesporazuma, ker morajo za dotično preiskavo aparat drugače kalibrirati in zato nisva nič opravili. No, velika pika se je potem šla rolat in je bila čisto zadovoljna, da ni šla k pouku user posted image  V začetku maja bom imela vražje natrpan urnik: 7. kolposkopsko ambulanto v LJ, 8. mojega G in 9. hčerin rtg v CE user posted image

jana81, po tvojih navodilih sem komot našla zdr. dom user posted image  Hvala ti user posted image user posted image user posted image

Včeraj nisem utegnila napisati, ampak danes so moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  namenjene hijenci, mozart, Soncnici Sandri ***, CatJi, Skye in seveda naravi user posted image

Grem brat user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.4.2008 13:10:27   
kasso

no jst še vedno upam da mi bodo v P. pokazali kako se povija na široko.Si bom tako najbolje zapomnala

To jaz tudi, samo me skrbi da me bom kapirala, pol bo pa moja mala povita ko eno skrapucalo.user posted image

ej nes krbi, po prvem povijanju gre driskica mimo vseh špur in mamica je vsa pokakana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.4.2008 13:13:19   
Taula
Kolk cunj ti pa dajo za otroka v P na dan? A je treba imeti kaj svojega ali le za domov?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.4.2008 13:15:47   
hijenca
Halo so user posted image !

Končno sem uspela prit domov. Danes sem bila v ZD od 8 do 11 ure. Katastrofa. Imela sem danes zadnji vaginalni pregled + CTG. MV je zaprt. Moja G pravi, da imam tako močne nosečniške popadke, zato imam trebuh zmeraj trd. Me je dala na CTG, pa je tam vse OK. Sem pa bila skupaj na CTG-ju z eno user posted image , ki ima malo pred mano rok in sma se zelo nasmejali, kako sta dva srčka glasno bila. Kot da tekmujeta, kateri je bolj glasen. user posted image

Naslednji CTG imam 24.4. Sem pa pridelala + 1 kg.user posted image

Imam pa jutri pregled v P, da se dogovorimo, kako bomo user posted image  na svet dobili. Grozi mi CR, mogoče pa se bodo le odločili, da bomo normalno rodili. Izvem jutri.

Danes sem kupla čaj iz malinovih listov, prodajalka mi je garantirala, da res pomaga. Sem pa bila danes zelo presenečena, ko sem kupovala v Müllerju. V košarici sem imela te podloške za bradavice. Pa me je ustavila ena mamica in mi jih je odsvetovala. Pri uporabi teh podloškov so se ji naredile glivice in je zato raje uporabljala kar navadne gazice.

Zdaj pa grem malo počivat, pa bom potem prebrala kaj vse lepega ste napisale.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.4.2008 13:16:28   
Skye
Ojla čvekeuser posted image

No jaz sem z pregleda. Moji dve princeski pridno rasteta, pri polnih 34. tednih imata okoli 2000 g user posted image user posted image , sam MV imam skrajšan, tako da moram predvsem mirovati.  Naslednji pregled imam pa 23.04.2008.

Hijenca user posted image user posted image user posted image za pregled user posted image

Tko zdaj pa grem mal noge v luft vrečt, se slišimo pozneje user posted image

Lp
Skye

< Sporočilo je popravil Skye -- 16.4.2008 13:17:14 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.4.2008 13:29:03   
jana81

No Taula to sem pa 100000% da ne bo povita ko eno skarpucalouser posted image ... za svojega bejbija se vedno najbolj potrudiš, pa si lahko še tako nevedna . Boš vidla vse bo šlo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.4.2008 13:32:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
 V začetku maja bom imela vražje natrpan urnik: 7. kolposkopsko ambulanto v LJ, 8. mojega G in 9. hčerin rtg v CE user posted image   
jana81, po tvojih navodilih sem komot našla zdr. dom user posted image  Hvala ti user posted image user posted image user posted image

Me veseli da sem dobro opisala user posted image ..
no in ko boš 9.-ga v Celju, lahko prideš še malo v P. pogledat mene in Nejčka, če bo vse po sreči da se bova takrat že cartala.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.4.2008 13:33:06   
kasso
hijenca in sky user posted image user posted image za pregled.

hijenca, kakšne podložke za bradavice, si imela v košarici?

špelina, naj te tolaži, da je vsaj ta večja pika vesela, da ji ni bilo treba v šolo user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.4.2008 13:38:15   
hijenca
Kasso te podložke, da ti mleko ne teče. Ta znamka od Müllerja. Danes jih nisem kupla, sem jih pa že zadnjič, tak da bom jih vseeno ponucala, pa jih bom bolj pogosto menjavala.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?