Naty*
|
Jutro bejbe! No js se pa po dolgem času lahko pohvalim z relativno prespano nočjo. Na wc sm šla sam štirikrat, pa bedela sem samo od pol treh do pol štirih. To je ful napredek ! Zbudila sem se pa ob devetih taka, ko un možiček s šlaufki v reklami za michellin . Čiiiist zatekla, prsti so bli ko čevapčiči (no sej zdele niso glih velik boljši)! Danes bi blo pa treba mal prah pobrisat pa posesat, pa ne vem, kje sm voljo do dela odložila, je ne najdem... Eh bom pol, zdej bo treba mal prečekirat kaj se vam dogaja . IZVIRNO SPOROČILO: tally Punce dejte mi povedat tiste, ki ste imele kakšen lažni preplah in se šle pokazat v P, a so vam napotnico tam zadržali, ker meni so jo včeraj, je rekla tista sestra, da tko ali tko pridem v enem mesecu nazaj . Men je niso obdržali, niti mi niso rekli za njo. Js sm prišla tja kjer delajo CTG, razložila kaj je, so me priklopli in to je to... Mi je pa konec koncev ful čudno, da ti jo vzamejo, kaj pa če si čist po naključju v drugi P takrat al pa če je še sploh ne bi dobila od G? No ja... spet se potrdi, da ma vsak svoj sistem . darmar mislim, da je malinov čaj priporočljiv po 36. tednu, ker se lahko zares kaj sproži... da ne bi blo prehitro. No ne vem, lahko me kera popravi, če se motim . Sm te hotla potolažit, da majo zdej za pregled plodovnice drugo metodo, razen v Kranju, pol sm šla pa pogledat, da boš ravno v Kranju rodila . Baje je pa to res ful neprijetno, tko da ti verjamem, da ni bla najboljša izkušnja... Katina sm vidla, da mi je tud špelin@ rekla, da bi ona tud poklicala G in vprašala... Ma kaj pa vem... sm se sprijaznila s tem, da je itak mogoče, da celo prej rodim , če pa že ne, bom pa zihr takrat zvedla, zakaj se gre. Mislim, da podzavestno upam, da bom takrat najkasneje rodila . Super, da ste se lotili priprav pa za možeka, res se je izkazal . Aurea včeri sm bla zihr zadnjič pred porodom v petkah. Ker ko sm jih obula je še šlo, najbolj je blo pa luštn, ko sm jih sezula . Tko, da ti s prve roke povem, da jih je res boljš sam gledat . Se pa strinjam s tabo glede seznama novorojenčkov, naše predhodnice majo ful luštne slikce zraven. IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Men gre zadnje cajte čist neki druzga po glavi.Skoz mi grejo ena in ista vprašanja po glavi:a se sploh še spodob seksat ko si enkrat mama,a lahko še kdaj zažuraš celo noč,da ne bi zgledalo kot da ti ni mar za otroke?Take krepostne fore mi grejo po glavi k sm si mislila da se mi ne bojo nikol porajale.A se to še kateri dogaja?A se kljub otroku še počutiš privlačna in ženska ne da bi o seb razmišljala da se to ne spodob al kolkr kol že? katy js sm mnenja, da kljub temu, da je po porodu center tvojega življenja, sta osnova družine še vedno mamica in oči. In življenje moraš prilagodit otročku, ne pa ga popolnoma spremenit, ker če se boš ti čist odrekla stvarem, ki jih rada počneš, ne boš srečna in takrat tudi otroček ne bo. Js priznam, da komi čakam, da bova lahko spet normalno sexala in tud se ne bom počutila krivo, če bo šla kdaj pa kdaj žurat, ker bom sigurno poskrbela, da malemu ne bo nič falilo. Men je najhujš, ko se grejo eni klasično konzervativno družino, pozabjo na svoj izgled, pozabjo, da je treba negovat razmerje s partnerjem in živijo samo še za otroka. Moje mnenje je, da to ne funkcionira dolgo. Vsak pa pač po svoje... Anitka ne vem, če boš mela ti kej oddiha v porodniški, ker kokr js vidim, boš pa druge stvari počela z večjo brzino (beri gradbena in ostala hišna opravila) . Mislim, da nas ne boš presenetila pa dokazala, da znaš počivat . hijenca, mozart, Soncnica Sandra ***, CatJa, Sky srečno na pregledih! edina mene je tud danes okrog treh ful okrog ledvic bolelo ... sploh nism našla lege, kjer bi blo bolš, tko da sm nazadnje pojedla buscopan, pol je blo pa bolš. Glede žabic... js sm v H&M kupila tiste žabice do pasu št. 56 (ful luštkane ) so mel takrat dvoje v kompletu. Pol sm jih pa še nekaj celih dobila (pa večje številke), kolk bom pa uporabljala, se mi pa niti ne sanja . IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 NATY 8.5??Kok lepo!!!Verjemi, da je to zelo lep dan za rodit!!Na ta dan so se in se bodo rojevali samo dobri ljudje!!!!Držim pesti za ta datum!!!! Ja men je tale datum tolk prirastel k srcu od včeri, da res upam, da bo kaj . kasso hvala za link o sirupu, če mi bo Legoferja pred porodom zmanjkalo, bom verjetno šla na svojo roko, kupit še to. Škodit ne more...
< Sporočilo je popravil Naty* -- 16.4.2008 10:25:02 >