|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 16:38:33   
Anonimen
Pa kje ste zdaj vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
15.4.2008 16:40:40   
barbaw
Končno nazaj. Maja je tako delala na CTG-ju, da sem non-stop iskala srčka, da bi se kaj videlo na papirčku. Vse je ok, CTG reaktiven, gledala me pa ni nič več vaginalno. Jaz pa sem upala na kakšen namig, da se MV kaj mehča. user posted image

Sem šla še pogledat sodelavke in so me bile vesele. user posted image  Šefica je kar pozijala ko me je videla kakšna sem. user posted image  So mi povedale, da je bila ena znanka čez rok in so ji rekli, da če ne bo rodila do enega ponedeljka, da ji bodo sprožili porod. Je klicala eno teto (nimam pojma kdo je to) in ji je dala toliko energije in ... da je rodila čez par dni in to v 45 min. Ponoči so jo zbudili popadki na 6 min in je šla in brzinsko rodila. Ni bila šivana in nič. user posted image  Jaz bi tudi tako. user posted image

Estrella ti verjamem, da imaš to nenavadno željo po zemlji, samo jaz je na tvojem mestu ravno ne bi jedla. user posted image  Probaj se je izognit, če bo šlo.
user posted image  za položnico. <jaz imam dosti manjšo. Tole je pa res tu mač. Če bi jo mogla zdaj plačevat je ne bi imela s čim. Bi ga jaz tudi kar izpisala. To pa je že prehudo.
Filipinka ti si pa res zgled. Maš pa veliki punci. user posted image  V torek pa držimo pesti zate. user posted image user posted image user posted image

Darmar zato smo tukaj, da si stojimo ob strani v dobrem in slabem. user posted image

Kodrana to s fantki tudi jaz ne bom nikoli razumela. Mojemu so vsi čestitali, ker je bil prvi fantek, meni pa to sploh ni bilo všeč, ker sem razmišljala o tem, zakaj so punčke slabše. In niso nič slabše. Eni so za na luno.

Zdaj pa me škrat kliče: maaaammmmiiii in moram it. Vas potem naprej preberem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 977
15.4.2008 16:44:17   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Potrebujem pomoč, v službi so mi izpolnili ta obrazec za CSD (12 plač):

kako zdaj izračunam koliko porodniške bom dobivala???

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp

Izračunaj povprečje, potem pa vnesi v zgornjo stran user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.4.2008 16:45:31   
aurora28
Barbaw superca za pregled user posted image user posted image user posted image .

Edina pojdi na stran CSD šiška in imaš tam izračun starševskega nadomestila in vnesi številke. user posted image Si pa pridna, jaz bi tudi burekkkkkkkkkkkkkk user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.4.2008 16:48:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Potrebujem pomoč, v službi so mi izpolnili ta obrazec za CSD (12 plač):

kako zdaj izračunam koliko porodniške bom dobivala???

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp

Izračunaj povprečje, potem pa vnesi v zgornjo stran user posted image .
[/quote]

Naty sem ti poslala zs user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
15.4.2008 16:50:06   
Naty*
edina nism dobila zs, dej probi še enkrat...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.4.2008 16:51:22   
Anonimen

edina nism dobila zs, dej probi še enkrat...

JE ZDAJ???

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
15.4.2008 16:53:05   
Naty*
je, sm že odgovorila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.4.2008 16:59:56   
Anonimen

je, sm že odgovorila.

O JOOJ, kako bomo mi trije živeli s tako porodniško???

Veš zadnje 4 plače mi rušijo povprečje (bolniška), in pa prve 3 plače tudi (plača za začetnike-uvajanje), IN SAMO 5 PLAČ JE TAPRAVIHuser posted image user posted image user posted image user posted image

BARABEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
15.4.2008 17:00:31   
aurora28
Joj Edina meni bi tudi prav prišel regres, ampak ga žal ni user posted image user posted image . A si izračunala kakšno porodniško boš dobila? 

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
15.4.2008 17:03:16   
jana81
edina jst mam sam 3 plače taprave, 3 so bolniška, 6 jih je pa najnižja osnova, ker še nisem bila zaposlena... bo pa moj srček mogu več delat...HB da se znajdem še na kak drug način in komu kej pomagam.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
15.4.2008 17:03:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Joj Edina meni bi tudi prav prišel regres, ampak ga žal ni user posted image user posted image . A si izračunala kakšno porodniško boš dobila? 

Aurora: sem ti poslala ZSuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
15.4.2008 17:05:30   
jana81
edina jst bom pa danes kuhala oz. pekla puranje pleskavice in krompirček, pa zraven solatko-kitajsko zelje, še prej pa gobovo juhico. samo moj lubi pride šele ob 19h iz službe, in sem mogla že prej jest..sem se zdle napokala rio mare miksa in spet kos kruhauser posted image , no vsaj polnozrnat je bil.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
15.4.2008 17:19:30   
aurora28
Midva sva pa danes jedla čufte v omaki in krompir user posted image user posted image . Mene spet daje nepopisna lakota. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 989
15.4.2008 17:23:53   
katy82
Čau mačkice moje!!!!!!!!

Sm vas prebrala pa se ne spomnem nč druzga za komentirat kokr sam od SEX-a.Mene včer po dolgem času niso bolele sramne kosti pa sva z mojim to izkoristla  in user posted image pa mi je blo takoj žal k sm mislila da se ne bom več pokonc spravla.Dons kumi hodm še v postelji se ne morem normalen obrnt.Joj joj joj upm da kmalu poneha a še kero po seksu tko sramne kosti bolijo?

Drgač pa vsem dolgujem zahvalo za vzadnč k sm mela z mojim probleme,k ste komentirale.Jst nisem nobeni nč zamerla al pa mislila da se kera vame vtika.Me je moj resno razpizdu in razočaral pa sm pač rabla ramo za zjokat.Kot sm že rekla,če bi se hotla s katero bost bi lahko pisala pod anonimno pa tud na kaki drugi temi.Ker sm pa večinoma na tej temi in čeprav vas poznam sam prek RR sem se pač obrnla na vas k vem da niste zbadljive ampak vedno pripravljene pomagat,pa še to:tople besede so mi najbolj nucale in mi spotoma še odprle oči,da sm dobila voljo in pogum,da sva se mirno pogovorila in v bistvu vidla,da se bo čez to oviro lahko šlo,če bova oba vztrajna in poštena en do druzga.Je pa tud razumljiv,da mava probleme s popivanjem in gostilnami saj živiva v zelo vinorodnem okolišu kjer je poln zidanic pa vikendašev in te hitr premamijo s kakim kozarčkom,ki pa ponavadi zraste v večje količine.Pa tud vsi najini sosedi so taki sam nimamo velik stikov HB.Ma vidla sm da ga bom morala ornk nazaj držat pa bremzat sam to na način da sploh ne bo vedu.Kaj čmo vsak ma neki,drgač bi blo pa že preveč popolno a ne?V glavnem hvala vsem pa vedite da vas mam ful rada,vsaki pa pošiljam user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
15.4.2008 17:26:18   
katy82
No pa das se še pohvalm midve z mojo fračo sva vstopile v 36 tednov,samo še 28 dni,matr je hitr minil

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 991
15.4.2008 17:40:36   
Estrella*
edina: ja vem, da porodniška ob takih plačah ne more biti nevem kaj. Tudi meni so prepozno dvignili plačo in bo porodniška pač nižja. Vseeno pa sem zadovoljna, ker sem pri prvem dobivala takratnih 54.000 situser posted image  Sedaj bo kar precej več.

Glede pregledov pa je po pravilih tako: CTG naj bi se delal po 36 tednu vsaki teden + GP, torej do roka 4x, potem pa pregled na 1-2 dni s CTG v porodnišnici. Ker pa eni pač šparajo se tega ne držijo user posted image user posted image user posted image  in še enkratuser posted image

Aurora: apetit se vrača? Lepo, potem mali spet troši za svoje gramčke. Da je že na socialo ta vložek? No lepo, vsj nekaj pametnega.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 992
15.4.2008 17:46:15   
aurora28
Estrella* ja apetit se vrača in ker mi je Edina naredila lušte z burekom, sem mojga poslala ponj, mnjami komaj čakam, da pride skozi vrata. user posted image

Sem pa opazila, da ko spijem čaj iz malinovih listov me kar malo zašraufa in potem popusti, tako kot pred user posted image , ampak nič resnejšega. Kolk časa bomo še morale čakati na dan D. Meni se bodo tile dnevi vlekli za popiz......

Katy82 sej zato smo tukaj, da ti nudimo ramo in damo kakšen nasvet. Me veseli, da sta se s svojim pogovorila. Včasih moramo dece pritisnati ob zid in jim povedati kar jim gre. Nič šparat jezika. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
15.4.2008 17:47:51   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image , SREČNO!!!!!!!!

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 994
15.4.2008 17:51:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella* ja apetit se vrača in ker mi je Edina naredila lušte z burekom, sem mojga poslala ponj, mnjami komaj čakam, da pride skozi vrata. user posted image

Sem pa opazila, da ko spijem čaj iz malinovih listov me kar malo zašraufa in potem popusti, tako kot pred user posted image , ampak nič resnejšega. Kolk časa bomo še morale čakati na dan D. Meni se bodo tile dnevi vlekli za popiz......

Oj , že jaz imam vsega vrh glave, pa sem 18 dni za tabouser posted image  Vse me boli, trebuh mi je v napoto, tečna sem za popiz...., hormoni me dajejo na vseh področjih. Skratka sama sebe ne prenesem več. Ti kar verjamem, da že komaj čakaš D day, ker ga jaz tudi!!!!!!!!!

Burek si pa le privošči. Mnjask

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 995
15.4.2008 17:54:09   
Naty*

je, sm že odgovorila.

O JOOJ, kako bomo mi trije živeli s tako porodniško???

Veš zadnje 4 plače mi rušijo povprečje (bolniška), in pa prve 3 plače tudi (plača za začetnike-uvajanje), IN SAMO 5 PLAČ JE TAPRAVIHuser posted image user posted image user posted image user posted image

BARABEuser posted image user posted image user posted image

Aja tko je to. Zdej razumem, ker najprej mi pa res ni blo jasno, zakaj bi bla tolk manjša. Sej da te potolažim, moja je samo za okrog 30eur višja, ker mi je tud bolniška zbila povprečjeuser posted image . Ampak sej veš, vse se pregura... bomo mogle, sej druge izbire ni...

katy82 js še vedno občudujem tiste, ki sploh lahko sexate! Midva mava sicer prepoved, ampak tud če je ne bi mela, si sploh ne predstavljam, kako bi to izvedla user posted image .

kasso sm pozabla prej rečt, veš kolk sm mela vrednost železa nazadnje...104 user posted image , tko da sm spet dobila flaško Legoferja.

Bejbke za vse tiste, ki ste se pogovarjale o čaju iz malinovih listov: zdele sm se pogovarjala z eno, ki je rodila pred petimi tedni, v eni uri! Sicer je bil drug porod, ampak vseeno. No in je rekla, da je vsak dan spila dva deci tega čaja, pa da vse, ki jih ona pozna pa so ga pile, so rodile hitro. Tko da kr hitro v nabavo user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
15.4.2008 18:10:33   
Estrella*
Naty: kje se ga dobi in kako se imenuje???? Od katerega tedna ga lahko piješ?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 997
15.4.2008 18:14:27   
barbaw
sesil na strani od zzzs imaš napisano marsikaj o bolniški.
Naty user posted image za pregled. Zakaj bi mogla biti tešča tudi meni ni jasno. user posted image

Edinaos  user posted image  za regres. Do kdaj že mora bit izplačan? Do konca junija? Upam, da bo vsaj od tega kaj. Za dekice al odejice pa imaš tri več kot dovolj. Mi smo imeli 3 uporabljali pa eno. 2 pa rabiš najmanj, ker lahko eno pereš, drugo uporabljaš. Se pa zgodi, da jih imaš več umazanih.
Jaz dam samo tipkovnico na trebuh pa je fešta. user posted image

Aurora jaz sem razmišljala o novi kontracepciji, ki drži do 5 let. Neki intrauterni vložek, ki ga lahko dobiš med dojenjem. Upam, da bo moja G za to. Jo bom vprašala po porodu.

jana če nisi tešč ko dobiš popadke se več kot zbruhat ne moreš. Potem pa je želodček prazen in ni več problema. user posted image  Meni so v P dali kosilo, ker so rekli da še ne bom rodila, pa sem potem pobruhala celotno kosilo. Sploh ni bilo problema.

špelin@, Katina  user posted image  za pregled.

katy mene sramne kosti ne bolijo, bolijo pa me mišice okrog "tamale" pa trebuh mi otrdeva po seksu. nič nenormalnega.

Čmrlika pred 3 leti so v MB naročali na 2 dni. Prvič po roku so mi naredili CTG, drugič pa še UZ, ki je potem pokazal, da morajo sprožiti porod. Da pa naj bi šla na rok se pokazat oz. jih moraš par dni prej poklicat pa verjetno veš.
A si kupila čaj iz malinovih listov in kje? V Sanolaborju v citiju ga nimajo. user posted image

Estrella po dopolnjenem 36. tednu ga lahko piješ, več pa ne vem, ker ga danes nisem dobila.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 998
15.4.2008 18:18:00   
sesil
juhu za malinov čaj, jaz ga bom vseeno pila, zdej je pa še prezgodaj. pol se bom pa matrala 12 ur in poslala vse nekamuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
15.4.2008 18:18:41   
Estrella*
barbaw: pol imam še čas, ker bom šele drugi četrtek dopolnila 36tuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?