|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 14:34:01   
špelin@
Joj, toliko ste različnih reči napisale, da se sploh ne znajdem s komentarji user posted image  Itak ste vse že same med sabo pokomentirale in moje vtikanje sploh ni več potrebno user posted image

ČESTITKE VSEM ZA USPEŠNO OPRAVLJENE PREGLEDE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: A si kaj razmišljala o tem kam bomo beležile in na kakšen način naše Majčke in Majčice. Na isti seznam al naredimo svojega??? Glede  na to, da imam še teden dni časa ali celo manj, če katera filipinko prehitiuser posted image

Lahko damo na isti seznam, če ne bo potem predolga kača user posted image  No, saj, če tiste linke malo "skup potegnemo", ostane dovolj placa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Sicer je datum 8. 5., ampak ne vem, kaj bo to. Ker morm pridet v porodnišnico s torbo, tešča, ob 7.00 zjutraj user posted image . In men šele v avtu ušteka, da pojma nimam zakaj. Za CTG ponavad ni treba bit tešč in s torbo. Tko da je možnosti več...sprejem v P za sprožitev, čakanje na rok ali CR? To je zdej ugibanje, ker res nimam pojma!

Hej, pokliči G in vprašaj - zase vem, da bi se v nevednosti požrla od firbca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
špelina user posted image user posted image za pregled. Kaj pa pomeni, da je MV dolg 29 mm. Zakaj ne smeš dvigovat bremen?

Hja, jaz menim, da je ta dolžina povsem solidna, sploh ker ni vidnega nobenega lijaka - če grem na lov za podatki po netu user posted image  Kritična meja je 15 mm. No, moj G pa pravi, da se lahko začnem pred rokom odpirat - itak je zacementiral PDP 4.6. in ga prestavljeni s strani druge G (t.j. 26.5.) sploh ne zanima.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.4.2008 14:35:43   
Čmrlika
katere svečke pa??? jaz jih imam tudi, ampak vsak večer pozabim... Canesten ..moraš pa tri dni zapored svečke in dvakrat na dan namazat...

ne vem še, danes mi jih ni mogel dat, ker je delal v ambulanti za bolezni dojk, tako da ti lahko jutri povem kaj mi je dal...sigurno pa ne bo canesten, to mam itakže celo nosečnost... brez učinka!  user posted image nekaj druga je rekel, pa antibiotik je.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 952
15.4.2008 14:37:54   
Estrella*
Meni se ni dalo kuhat in sem šla v bližnjo gostilnico jest. Goveja juha, široki rezanci s tremi siri in solata. Me bo kar razpočilo, pa še full sem pustila na krožniku.
Naty: BRAVO za pregleduser posted image  Imaš konkretnega user posted image . Glede datuma je pa res čudno. Če bi ti delali CR, bi ti to sigurno omenil, ker brez tvojega pristanka ne more nič. Ta opcija mislim, da ni tako aktivna. Kaj bi bilo pa drugo, pa ne vem. Vmes nimaš nobenega pregleda več???
FTA...glede na to , da se meri v površinski enoti je očitno površina nečesa????

skye: trebuh se meri od sramne kosti do vrha maternice. To je razdalja SF in cm naj bi odgovarjali nekako tednom nosečnosti oz. +-2cm.

Jana 80% vode, si pa optimistuser posted image  No vse je mogoče. Za porod ne rabiš biti tešč, pač pa za CR, zaradi narkoze.
edina: regres, že????user posted image Mi ga konec junija, saj veš ta zadnji vlak lovijo user posted image Dekic imam malo morje in ne vem katero uporabljatuser posted image Upam, da bo tako toplo, da čim manj.

mya26: ja kemik sem in delam na poiesterskih, poliuretanskih in alkidnih smolah. Se vidi, da se me smola drži, ne samo na šihtu , ampak tudi kje drugjeuser posted image  Zastopstvo za zdravila. Ni slabo, sem slišala, da je vsaj plača normalna.

kasso: ja , verjetno sem dobila navdih nekje na RR-ju, kje že majčice??user posted image  Ma me je položnica za vrtec res tolko razkurilauser posted image Sam dražijo, ko je pa poterbno delat pa noge v luft. Tam kjer hodi mali je manjša enota in vsakobt pred prazniki; sedaj je to 28,29,30 aprila enostavno zaprejo in otroke pošibajo v matični vtrec. Seveda, da ne govorim kakšne stvari se v tem matičnem(velikem) vtrcu dogajajo....je čisti razpust, otroci letajo naokoli in so prepuščeni sami sebi ter počenjajo traparije...

Aurora: odvisno kdaj načrtuješ naslednjega škrata. Če ga kmalu potem je ta druga metoda ali kondom. Če pa dalj časa(npr. Edina) pa maternični vložek,seveda tisti samoplačniški hormonski, ne kaki na zavarovalnico.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 953
15.4.2008 14:40:06   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

katere svečke pa??? jaz jih imam tudi, ampak vsak večer pozabim... Canesten ..moraš pa tri dni zapored svečke in dvakrat na dan namazat...

ne vem še, danes mi jih ni mogel dat, ker je delal v ambulanti za bolezni dojk, tako da ti lahko jutri povem kaj mi je dal...sigurno pa ne bo canesten, to mam itakže celo nosečnost... brez učinka!  user posted image nekaj druga je rekel, pa antibiotik je.

mogoče svečke Vagisan;

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4211784,4211784#msg-4211784

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 954
15.4.2008 14:41:04   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

. Visoka sm pa 156 ...

To ni pogoj za sprožitev poroda... saj boš le 3 dni pred PDP jem... moja mami je tudi visoka 156 cm in je oba z bratom rodila normalno brez komplikacij.

Ne sej nism misla tega... ampak kr me je glih vprašala kolk sm visoka user posted image .

edina ja verjetno je takrat dežurn v P, pa baje da rad on sam "svoje" porihta user posted image .

špelin@ js mam tud napotke, da nobenih naporov, še zmer nč sexa, nikamor daleč od doma, jest samo lahko hrano... hm... razmišljam, če sm kej pozabla user posted image ... Aja pa skritiziru me je, ker sm pršla v petkah user posted image ... pol sm mu pa razložila, da sm itak skoz v supergah pa trenirki in da sm si pač privoščla dons user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.4.2008 14:42:45   
Čmrlika
Jaz bom res šla počasi rodit, kaki apetit, še dobro da sem pol tegla jabolčne čežane ruknila, namesto kdaj bi blo tud nuttele...čakam še drisko ....user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 956
15.4.2008 14:42:56   
Skye
Aja pa skritiziru me je, ker sm pršla v petkah user posted image ... pol sm mu pa razložila, da sm itak skoz v supergah pa trenirki in da sm si pač privoščla dons user posted image .

Uh dobra si da še lahko nosiš še petke. Men več nobeni čevlji z petkami niso prav...že kar nekaj časauser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.4.2008 14:48:36   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Meni se ni dalo kuhat in sem šla v bližnjo gostilnico jest. Goveja juha, široki rezanci s tremi siri in solata. Me bo kar razpočilo, pa še full sem pustila na krožniku.
Naty: BRAVO za pregleduser posted image  Imaš konkretnega user posted image . Glede datuma je pa res čudno. Če bi ti delali CR, bi ti to sigurno omenil, ker brez tvojega pristanka ne more nič. Ta opcija mislim, da ni tako aktivna. Kaj bi bilo pa drugo, pa ne vem. Vmes nimaš nobenega pregleda več???
FTA...glede na to , da se meri v površinski enoti je očitno površina nečesa????

Ja je kr orng dec user posted image ... sm šla na tisto stran, kjer se računa povprečje mer, pa je čist po JUS-u za te tedne user posted image . Sicer pa vem, da je verjetno CR še najmanj verjetn tu. V vsakem primeru bom 8. maja zvedla user posted image . Pregledov pa nimam več, ker mi je že zadnjič povedal, da je ta zadnji. Sej v bistvu, dokler se kej ne začne dogajat, res nima kej gledat. Dal mi je navodil še pa još...zdej pa sam čakamo user posted image . Tale FTA me pa tooolk zanima! Ja očitno je površina, ampak česa??? Na morfologiji je bla ta površina ista, kot dolžina user posted image , zdej pa mislm, da ni dolg 82 cm user posted image !

A veš, kake lušte si mi nardila s širokimi rezanci user posted image ...

Skye sej so tud moji gležnarčki bli zelooo na tesno user posted image , tko da priznam, da se v supergah, al pa nizkih čevljih ful bolš počutim. Ampak mal sm se pač dons afnala, da vidm kako zgledam v petkah.. user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 958
15.4.2008 14:54:01   
špelin@
špelin@ js mam tud napotke, da nobenih naporov, še zmer nč sexa, nikamor daleč od doma, jest samo lahko hrano... hm... razmišljam, če sm kej pozabla user posted image ... Aja pa skritiziru me je, ker sm pršla v petkah user posted image ... pol sm mu pa razložila, da sm itak skoz v supergah pa trenirki in da sm si pač privoščla dons user posted image .

Meni vsaj seksa ni prepovedal user posted image  Pa petk tudi ni kometiral, jih zanalašč vedno obujem za k njemu, da ga lahko zviška gledam user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.4.2008 14:56:51   
Anonimen
Punce po katerem tednu imamo preglede (CTG-je) enkrat tedensko???

In po katerem tednu imamo preglede vsak dan??

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
15.4.2008 14:58:10   
Anonimen

se mu je pomoje kar fajn zdelo, da si se zanj zrihtalauser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
15.4.2008 14:58:19   
Čmrlika

od 37 tedna ctg vsak teden, za vsak dan pa tud mene zanima?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.4.2008 15:00:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

od 37 tedna ctg vsak teden, za vsak dan pa tud mene zanima?

mislim, pa da bi slednje Estrella znala razložitiuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
15.4.2008 15:02:10   
špelin@
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.4.2008 15:02:53   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

se mu je pomoje kar fajn zdelo, da si se zanj zrihtalauser posted image

Očitno ne, če je reku, da ma kritiko user posted image ! Pol me je pa še Juretu zatožu, da ne smem petk nosit. Jure pa valjda takoj "sej sm ji že js reku" (no sej mi je res), pol sm bla pa ko tak otrok tm user posted image .

špelin@ js pa kljub petkam zelo težko koga zviška gledam, tud če so 10 centimetrske user posted image user posted image user posted image !

edina očitno da ene sploh nimamo CTG-ja vsak teden user posted image . Js sm bla dons tam, zdej grem pa maja in to je to. Nobenih CTG-jev...

Drgač pa vsak dan po PDP!

< Sporočilo je popravil Naty* -- 15.4.2008 15:03:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.4.2008 15:07:26   
Katina
Jaz sem danes tudi že opravila s pregledi. Pri diabetologu so me naučili kako si povečujem inzulin, ker mi bo baje v naslednjih dnevih/tednih naraščala potreba. Pri G sem dobila napotnico in termin za patološko ambulanto za diabetičarke, kjer imam drug teden v torek pregled, da bodo povedali kako naprej. Dobila sem tudi napotnico za jetrne teste, ker me neznansko srbi koža, tako da moram jutri v laboratorij, vodo za pregled ali imam beljakovine sem danes že dala (zadnjič sem jih namreč imela).

Imela sem tudi CTG, ki je reaktiven in baje v redu. Kaj več bom izvedela naslednji teden.
Ful sem utrujena od celodnevnega posedanja po ambulantah - od 8. zjutraj že drgnem klopi pred ordinacijami , tko da bom za nazaj brala kasneje. 

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.4.2008 15:09:50   
špelin@
Zdaj pa spet odhajam, grem po veliko piko v glasbeno, potem pa jo peljem v Trbovlje v Delavski dom, kjer bodo nastopali s plesnimi.

Ampak šibam že kar malo prej, ker imam namen pocrkljati se še z eno kavo iz avtomata v glasbeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
15.4.2008 15:10:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

V Po je vsak drugi dan po PDPju ali nekaj takega ???

v prvi nosečnosti sem se tudi na koncu nosečnosti obula sandale s petko in me je ginekologinja pohvalila kako dobro izgledam... konec junija v kratkih bež hlačah, roza bluzici in sandalih s petko!!!

Katina, glavno daje s bušijem vse ok... ti pa le počivaj...

Špelina, spet si se potrudila z odpustnico...lepooooo.

Jaz moram tudi v PO, nekaj dostaviti do štirih, po nakupih in tamalga peljat na trening... fajn čvekajte ;)

< Sporočilo je popravil kasso -- 15.4.2008 15:13:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.4.2008 15:12:13   
mya26
Estrela: ko si odgovarjala Aurori si verjetno mislila na Mireno (mat. včožek s hormoni). Če se ne motim je sedaj tudi na ZZZS in ga ni več potrebno plačat. Moj mož se tud ukvarja s smolami ( v službi). Ja plača je pri nas res dobra. Pa fajn je tud to ker dobiš služben avto, ki ga lahko uporabljaš privat (n sej tud kar nekaj plačaš, pri dohodnini pa v službi uporabnino, ampak manj kot če bi moral sam kupit še en avto in skrbet zanj user posted image )

Čmrlika: mislim, da je vsak dan CTG po roku al pa cel ona dva dni ( če se še prav spomnim), razen če so kake druge indikacije za to.

Neposredna povezava do sporočila: 969
15.4.2008 15:38:33   
aurora28
Čmrlika: V Trbovljah pri mojemu G opravljajo CTG skoraj vsak dan po PDP-ju, pred PDP pa 1 X tedensko. user posted image Bom jaz tudi mojemu G v četrtek omenila testiranje za steptokoke.

Skye ja mojemu user posted image se tudi pogosto kolca in pravijo, da je to normalno, ker trenira dihanje in požira plodovnico, zato prihaja do kolcanja. user posted image

Katina user posted image user posted image user posted image za pregled, važen da sta ti in user posted image ok. Pa le počivaj. user posted image

Estrella* mirena oz. maternični vložek je pa zdaj brezplačen. user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 15.4.2008 15:39:36 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.4.2008 15:58:13   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!

Vsem čestitam za dobro opravljene preglede!!!

Jaz sem bila danes zadnjič v službi!!!!!!!!

OD danes naprej se bom pa lahko več javljala na RR!!!!Jeeeej!!!

Nč grem mau počivat!!!Pazite nase, se beremo!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.4.2008 16:07:40   
darmar
Estrella sorči, nisem pomislila na dejstvo, da se selite. Zdej mi je pa čist jasno. Sem misila, da ga boš slučajno vzela ven, da se ne bi mogoče počutil odrinjenega ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 972
15.4.2008 16:27:38   
Anonimen
Ufff sem bila pridna:

**zlikala cel kup perila

**juhca se kuha

**burek se peče

Samo še moja ljubezen pride in mjammmmiuser posted image

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
15.4.2008 16:31:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

OJLA PUNCE!!!

Vsem čestitam za dobro opravljene preglede!!!

Jaz sem bila danes zadnjič v službi!!!!!!!!

OD danes naprej se bom pa lahko več javljala na RR!!!!Jeeeej!!!

Nč grem mau počivat!!!Pazite nase, se beremo!

no bravo da si skenslala službo user posted image user posted image user posted image , zdaj imaš pa nalogo da malo poročaš, kaj je kaj novega z malo TJAŠKOuser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
15.4.2008 16:37:35   
Anonimen
Potrebujem pomoč, v službi so mi izpolnili ta obrazec za CSD (12 plač):

kako zdaj izračunam koliko porodniške bom dobivala???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?