Estrella*
|
Meni se ni dalo kuhat in sem šla v bližnjo gostilnico jest. Goveja juha, široki rezanci s tremi siri in solata. Me bo kar razpočilo, pa še full sem pustila na krožniku. Naty: BRAVO za pregled Imaš konkretnega . Glede datuma je pa res čudno. Če bi ti delali CR, bi ti to sigurno omenil, ker brez tvojega pristanka ne more nič. Ta opcija mislim, da ni tako aktivna. Kaj bi bilo pa drugo, pa ne vem. Vmes nimaš nobenega pregleda več??? FTA...glede na to , da se meri v površinski enoti je očitno površina nečesa???? skye: trebuh se meri od sramne kosti do vrha maternice. To je razdalja SF in cm naj bi odgovarjali nekako tednom nosečnosti oz. +-2cm. Jana 80% vode, si pa optimist No vse je mogoče. Za porod ne rabiš biti tešč, pač pa za CR, zaradi narkoze. edina: regres, že???? Mi ga konec junija, saj veš ta zadnji vlak lovijo Dekic imam malo morje in ne vem katero uporabljat Upam, da bo tako toplo, da čim manj. mya26: ja kemik sem in delam na poiesterskih, poliuretanskih in alkidnih smolah. Se vidi, da se me smola drži, ne samo na šihtu , ampak tudi kje drugje Zastopstvo za zdravila. Ni slabo, sem slišala, da je vsaj plača normalna. kasso: ja , verjetno sem dobila navdih nekje na RR-ju, kje že majčice?? Ma me je položnica za vrtec res tolko razkurila Sam dražijo, ko je pa poterbno delat pa noge v luft. Tam kjer hodi mali je manjša enota in vsakobt pred prazniki; sedaj je to 28,29,30 aprila enostavno zaprejo in otroke pošibajo v matični vtrec. Seveda, da ne govorim kakšne stvari se v tem matičnem(velikem) vtrcu dogajajo....je čisti razpust, otroci letajo naokoli in so prepuščeni sami sebi ter počenjajo traparije... Aurora: odvisno kdaj načrtuješ naslednjega škrata. Če ga kmalu potem je ta druga metoda ali kondom. Če pa dalj časa(npr. Edina) pa maternični vložek,seveda tisti samoplačniški hormonski, ne kaki na zavarovalnico.
|