Čmrlika
|
Čmrlika, kaj sta se pa dogovorila z G glede sterptokoka? čmrlika daj napiši kaj ti je rekla G. na temo streptokoka in kako se testira, pa kok stane, pa predvsem kakšni so pa znaki da si okužena? Ker mene tud vse te zadeve zanimajo... sem ga do potankosti izprašala.in vse kar sem prebrala , tudi tukaj na forumih, drži... Je rekel, da za bris sva prepozna, ker traja kak teden da dobi izvid, pa je to lahko pri meni že prepozno, in da ker imam vnetje naj pridem jutri po recept( je delal danes v ambulanti za bolezni dojk) za svečke s katerimi bo pokril oboje, torej bo tudi proti streptokoku, če sem slučajno pozitivna. Se mi zdi to ok, amapk bi ga pa najrajši nekam poslala, pa ostale G tud, kitemu ne posvečajo dovolj pozornosti, res Vzame pa se bris med 35 in 37 tednom in potem če si pozitiven dobiš antibiotik, nekaterim pa dajo tudi kar enekcijo v začetku poroda...Je pa samoplačniško, vem pa da eni G nardijo tud zastonj ..... Znakov kao večinokrat sploh ni, lahko kako vnetje, ampak sploh ni nujno da si poz na Streptokok, večinokrat slučajno odkrijejo.. in potem lahko nastopi vse živo, meningitis, sepsa, smrt...... Me to razp........v avstriji pa je točista preventiva v nosečnosti! Za ceno pa nimam pojma, vem pa da je pušenjak enkrat napisal da je verjetno tu med 50 do 100 evrov Čmrlika kakšen je srčni utrip tvojega ? Moj ima vedno bolj okrog 140 pulza na minuto, je pa baje fajn, da niha gor in dol. ja vedno je kao vredu, pa nama niha non stop, med128 do 145, ko aja, ko se pa prebudi pa začne z galamo, pa tam med 155 do 170, včasih kr zablokira pa skoči do 220 pa mrk.......in takrat tu mamico zaboli... , so bogi otrokeci, meni se smilijo, ko jihnekaj budimo, pa danes sme morala počepe delat, pa take...baje jih ful moti to valovanje od ctg-ja...Meni revika skoz rito v oni štopl tišči, pa nikakor drugam... aurora in čmrlika a mata vidve tud skos trd trebuh? jst ga mam že dva dni po cel dan ? mene je to otrdevanje do zdaj ful malokrat mučilo, zdaj zadnje dni pa res vsak dan parkrat...med hojo najpogosteje.....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|