|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 13:50:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Sicer je datum 8. 5., ampak ne vem, kaj bo to. Ker morm pridet v porodnišnico s torbo, tešča, ob 7.00 zjutraj user posted image . In men šele v avtu ušteka, da pojma nimam zakaj. Za CTG ponavad ni treba bit tešč in s torbo. Tko da je možnosti več...sprejem v P za sprožitev, čakanje na rok ali CR? To je zdej ugibanje, ker res nimam pojma!
.

user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. Da moraš priti tešča zjutraj ob sedmih pa lahko pomeni le eno: če si zrela za porod, ti ga bo sprožil in boš 08.05. postala mamica user posted image user posted image user posted image

OPAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ČE JE ŠE KASSO POTRDILA, MILSIM  DA BO NEKAJ NA TEMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
15.4.2008 13:52:46   
jana81
tešča moraš bit za primer, če se med porodom kaj zakomplicira in je potreben CR.... ampak vedi, da je to le za vsak slučaj...jaz sem obakrat rodila tešča...po porodu pa sem bila lačna kot volk.user posted image .

to pa nisem vedla da moreš bit na porodu tešč, kaj pa če te prime ravn po obilnem kosilu??

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 927
15.4.2008 13:54:57   
aurora28
Edina jaz sem kupila dve brisački na kapuco, dve brisački na kapuco in dve dekici sem pa dobila, tako, da imam tega čist dovolj. user posted image

Naty mogoče ti pa bo sprožil porod, ker ti si bolj majčkena in te to tiščanje zna oring zdelovati. Koliko si visoko 154? No, jaz sem 164.

Danes ko sem hodila po centru in sem dobila iste pripombe kot ti Edina:
A VI PA ŠE NIMATE DOJENČKA, A STA DVA, KER JE TREBUH RES OGROMEN ...HA HA HA.... kak so zanimivi. user posted image

Jana: to pa nisem vedla da moreš bit na porodu tešč, kaj pa če te prime ravn po obilnem kosilu??

Za sprožitev poroda moraš biti tešč, drugače pa itak noben ne ve, kdaj te prime user posted image , nič se ne sekiraj, midve bova kar papcali, pa ko prime prime user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 15.4.2008 13:56:21 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 928
15.4.2008 13:55:26   
Čmrlika
Čmrlika, kaj sta se pa dogovorila z G glede sterptokoka?

čmrlika daj napiši kaj ti je rekla G. na temo streptokoka in kako se testira, pa kok stane, pa predvsem kakšni so pa znaki da si okužena?
Ker mene tud vse te zadeve zanimajo...

sem ga do potankosti izprašala.in vse kar sem prebrala , tudi tukaj na forumih, drži... Je rekel, da za bris sva prepozna, ker traja kak teden da dobi izvid, pa je to lahko pri meni že prepozno, in da ker imam vnetje naj pridem jutri po recept( je delal danes v ambulanti za bolezni dojk) za svečke s katerimi bo pokril oboje, torej bo tudi proti streptokoku, če sem slučajno pozitivna. Se mi zdi to ok, amapk bi ga pa najrajši nekam poslala, pa ostale G tud, kitemu ne posvečajo dovolj pozornosti, res user posted image

Vzame pa se bris med 35 in 37 tednom in potem če si pozitiven dobiš antibiotik, nekaterim pa dajo tudi kar enekcijo v začetku poroda...Je pa samoplačniško, vem pa da eni G nardijo tud zastonj user posted image ..... Znakov kao večinokrat  sploh ni, lahko kako vnetje, ampak sploh ni nujno da si poz na Streptokok, večinokrat slučajno odkrijejo.. in potem lahko nastopi vse živo, meningitis, sepsa, smrt......user posted image

Me to razp........v avstriji pa je točista preventiva v nosečnosti!
Za ceno pa nimam pojma, vem pa da je pušenjak enkrat napisal da je verjetno tu med 50 do 100 evrovuser posted image

Čmrlika kakšen je srčni utrip tvojega ? Moj ima vedno bolj okrog 140 pulza na minuto, je pa baje fajn, da niha gor in dol.

ja vedno je kao vredu, pa nama niha non stop, med128 do 145, ko aja, ko se pa prebudi pa začne z galamo, pa tam med 155 do 170, včasih kr zablokira pa skoči do 220 pa mrk.......in takrat tu mamico zaboli...user posted image , so bogi otrokeci, meni se smilijo, ko jihnekaj budimo, pa danes sme morala počepe delat, pa take...baje jih ful moti to valovanje od ctg-ja...Meni revika skoz rito v oni štopl tišči, pa nikakor drugam...user posted image

aurora in čmrlika a mata vidve tud skos trd trebuh? jst ga mam že dva dni po cel dan ?

mene je to otrdevanje do zdaj ful malokrat mučilo, zdaj zadnje dni pa res vsak dan parkrat...med hojo najpogosteje.....

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 929
15.4.2008 13:57:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Edina jaz sem kupila dve brisački na kapuco, dve brisački na kapuco in dve dekici sem pa dobila, tako, da imam tega čist dovolj. user posted image

Naty mogoče ti pa bo sprožil porod, ker ti si bolj majčkena in te to tiščanje zna oring zdelovati. Koliko si visoko 154? No, jaz sem 164.

Danes ko sem hodila po centru in sem dobila iste pripombe kot ti Edina:
A VI PA ŠE NIMATE DOJENČKA, A STA DVA, KER JE TREBUH RES OGROMEN ...HA HA HA.... kak so zanimivi. user posted image

SAMO FOLK RES MISLI, DA SO ZANIMIVI Z TAKIMI IZJAVAMIuser posted image
Jana: to pa nisem vedla da moreš bit na porodu tešč, kaj pa če te prime ravn po obilnem kosilu??

Za sprožitev poroda moraš biti tešč, drugače pa itak noben ne ve, kdaj te prime user posted image , nič se ne sekiraj, midve bova kar papcali, pa ko prime prime user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
15.4.2008 13:59:44   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

CatJa: sem ga prav izpisala, ker gre septembra itak v šolo. Je pa možen začasen izpis in plačevanje rezervacije. Meni to ne pride v poštev, ker se selim na drugi konec SLO. Drugače pa bi bil vsaj do julija v vrtcu.

Aha, nisem vedla, da bo že prvošolček user posted image

Jaz sem si pa zdaj privoščla eno sproščujočo kopel, čeprav me je vedno mal strah, da mi ne odteče voda, pa ne bi vedla.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
15.4.2008 14:01:00   
Čmrlika
Skye- dobro jutro! mmmm sem pila kavico v citiju še namesto tebe user posted image
škoda da ti ni uspelo prit, pa drugič, verjetno z  že z vozički! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
15.4.2008 14:01:29   
Naty*
jana js ne morem rečt, da glih ne jem veliko... evo kako približno zgleda:
- za zajtrk sendvič z malo žemljo pa bela kava, malica kako sadje al pa jogurt, kosilo kar pač je v normalnih količinah, popoldne pa kr neki grickam skoz, al je to čips, bobi palčke, sadje al pa tud kak sendvič.  Res pa zvečer ne jem po sedmi al pa osmi uri, ker me potem ful želodec boli.

Aja aurora pa moj mulček je 8 dni mlajši od tvojga user posted image , vaju znava kr dohitet user posted image . Po porodu pa mi ne bomo uporabljal kontracepcije, ker bomo kmal še sestrico naštimal user posted image . Visoka sm pa 156 user posted image ...

edina user posted image user posted image  za regres! Glede odejc je pri men tko, da mam tri prešite za postlco pa dve volneni. Ne da bi tolk rabla, ampak je tko naneslo user posted image . Mislim, da maš čist dovolj... Glede majhnosti sm ti pa že rekla, naši fanti morjo bit konkretni, tvoja je pa pač manekenka user posted image .... ampak še zmeri se zna zgodit, da te preseneti! user posted image
Glede pregleda sm pa js tud kak CTG pričakovala vmes, ampak mam samo navodilo, da če bi blo karkoli čudnega pač grem v P na CTG. To je bil pri Merlotu itak zadnji pregled (no razen tistega, kar se bo dogajalo 8. 5, če ne rodim prej user posted image )...

kasso hvala za obrazložitev user posted image , upam, da bova z malim že res za akcijo!!!! Bo pa seveda obvezna oprema v torbi sendvič, pa ne eden user posted image !!! Je pa res bolš, da bom tešča, ker drugače se baje zna zgodit, da bruhaš med popadki. No če bo pa prej, pa zihr ne bom tešča, razen če se zgodi ob 3.00 zjutraj user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 933
15.4.2008 14:01:41   
aurora28
Steptokok:
Meni je zadnjič dr. Pušenjak povedal, da kao pri nas ni v rutini, da bi se testiralo za steptokoke, ampak je pa ena prednost ta, da če ženska zboli npr. za angino in dobi antibiotik, je pa istočasno pozitivna na steptokoke in tega ne ve, lahko tako ubije dve muhi na en mah. user posted image user posted image Torej če je katera pred ali med nosečnostjo jemala antibiotik in bi slučajno imela steptokoke, jih je z antibiotikom uničila nevede za to. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 934
15.4.2008 14:05:06   
narava
Hmm..

dejte mi nekaj povedat:

sedaj sem pogledala v MK in mi pri plodovnici pise: AFI 14. A mogoce katera ve, kaj to je???

glede velikosti trebuha: mi ga vedno premeri z enim takim metrom, ki je podoben Cmrlikinemu tascinemuuser posted image , od vrha sramne kosti do vrha maternice; potem sem pa na netu prebrala, da naj bi se izmerjeni cm ujemali s tedni nosecnosti. In pri meni je to 26 tednov..mi je pa rekla G, da glede teh cm ne delajo panike oziroma je to cist tko informativno, ker lahko prihaja do odstopanj-teden gor ali dol. Ampak pri meni je pa to odstopanje kar konkretno, zato mi vsakic rast preveri z morfologijo user posted image

Glede pregleda ua streptokoke: sem vceraj vprasala G in je rekla, da to izvajajo samo ce imajo indikacije. Drugace ne. In ni zelela vec nic komentirat. user posted image  Jutri imam pregled na PDC - kaj pa ce njim recem, da mi vzamejo bris, ker mi bojo itak vse zivo pregledovali?? probal bomo user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 935
15.4.2008 14:05:51   
Skye

Torej če je katera pred ali med nosečnostjo jemala antibiotik in bi slučajno imela steptokoke, jih je z antibiotikom uničila nevede za to. user posted image

Kaj pa če jih dobi tik pred porodom?

Meni je moj G do zdaj 2x jemal bris na patogene bakterije-obakrat je bil bris negativen..ali je to mogoče bris za streptoko B?
No jaz bom vsekakor jutri tud mojega G povprašala o temuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.4.2008 14:06:25   
Čmrlika
Aurora- saj zato bo pa meni dal take svečke proti vnetju in streptokokih.....
Niso pa vsi streptokoki enako nevarni...najbolj je nevaren Streptokok tipa B(agalactiae)

klikni

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 937
15.4.2008 14:08:22   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Skye- dobro jutro! mmmm sem pila kavico v citiju še namesto tebe user posted image
škoda da ti ni uspelo prit, pa drugič, verjetno z  že z vozički! user posted image

Sorry...saj si prejela moj SMS a ne?

Ni nujno...če si kaj te dni še v mestu, lahko prideš tud k meni domov na kakšno kavico...najlepše vabljenauser posted image
Če pa ne, pa se dobiva z vozički sigurnouser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.4.2008 14:10:40   
Čmrlika
skye mislim da je to to, ja kar ti jemlje brise...
povprašaj, me res zanima, jaz samo vem, da mi je odleglo, in da vse kar sem prebrala in ga vprašala mi je danes potrdil, tudi to da največkrat ne morejo vedet po nekaih znakih...
Joj, mam slabo vest, da sem spet začela s tem.....user posted image  nisem hotla strašit, ampak... to je edina stvar, ki mi je v nosečnosti res prišla do živega...
sploh ko sem lani že o tem v avstriji poslušala, pa do danes nisem vedela da je blo govora ravno o temn...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.4.2008 14:11:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

MADONCA, AMPAK RES TILE VAŠI OTROČKI SO VSI ŽE PRAVI DECIuser posted image

JE KATERA SPLOH OMENILA, DA IMA MAJHNEGAuser posted image ??

AJA SAJ RES TO BI BILA PA JAZZZZZZZZZZuser posted image user posted image user posted image

Halooooooo...saj moja je tudi mickena...bove lažje rodile user posted image

No ko smo ravno pri tem kakšno zaščito po porodu imate v mislih? Kondom, metoda ˝daj prej ven˝ , mireno, kontracepcijske tablete (sam baje te odpadejo, če dojiš) ?

v začetku guma (1 leto)....... ko bo moj star 35 let pa bo on poskrbel za trajno kontracepcijo

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Sky, kakšna suhica si Prosim mi lahko poveš, kje si kupila tiste majčke hello kitty?

Kupila sem jih v H&M.

Imam pa eno vprašanje.......kako veš koliko velik trebuh imaš (za koliko tednov)...a ti to kako izmeri? Meni še nikoli ni meril trebuha

Meni ga tudi še nikoli ni meril in ko si ga sama, je že več kot mesec dni enak obseg, punca pa pridno raste

Po majčke pa bo treba v LJ! Zelo so mi všeč ... sem malo nora na kitty...še tamali sem jo narisala na RD torto

tešča moraš bit za primer, če se med porodom kaj zakomplicira in je potreben CR.... ampak vedi, da je to le za vsak slučaj...jaz sem obakrat rodila tešča...po porodu pa sem bila lačna kot volk. .

to pa nisem vedla da moreš bit na porodu tešč, kaj pa če te prime ravn po obilnem kosilu??

tešč je dobro , da si, ker v primeru operacije, splošne anestezije, se lahko z bruhanjem zadušiš...ampak, če lih poješ obilno kosilo in je otrok na poti ni druge...kot šibanje v P, tešč ali ne. Če si pa naročen in veš da boš lahko takrat rodil, da lahko pridejo komplikacije, zaradi katerih je potrebna operacija...prideš tešč....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.4.2008 14:11:50   
špelin@
Pa sem nazaj s pregleda user posted image  Moj G je bil danes nevtralno razpoložen, kar je dobro - tečen ni bil user posted image  Prvič, odkar pomnim, mi je izmeril dolžino MV, ki je 29 mm. Odsvetoval mi je dvigovanje težjih reči in kakšne večje napore. Dobila sem napotnico za P, naslednji pregled pa imam 8.5. Kakšne UZ kontrole rasti mi ni delal, izmeril mi je razdaljo simfiza-fundus in poslušala sva utripe user posted image  
Pa ni si mogel kaj, da mi ne bi spet kompliciral okrog kolposkopske ambulante, brisa,... Porkaduš, saj dr. Kobal v LJ menda ve, kaj dela, no!
Mali pikolin se je odločil, da me bo impresioniral in je pridno z glavico dol user posted image  G pravi, da se zdaj skoraj ne bi smel več obračat, glede na to, da je precej nizko. Je pa res, da zadnja dva dni nekaj (zdaj vem, da noge) neprestano nabija v moj želodec user posted image

Aja, dobila sem še dodatno kilo plusa, tako da jih je skupaj sedaj + 13.

Toliko zaenkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
15.4.2008 14:12:17   
Čmrlika

Skye- dobro jutro! mmmm sem pila kavico v citiju še namesto tebe
škoda da ti ni uspelo prit, pa drugič, verjetno z že z vozički!

Sorry...saj si prejela moj SMS a ne?

Ni nujno...če si kaj te dni še v mestu, lahko prideš tud k meni domov na kakšno kavico...najlepše vabljena
Če pa ne, pa se dobiva z vozički sigurno

sem dobila sms ja, ni panike... v torek grem spet na ctg pa se takrat zmenima, če ne boš spala, al pa če ne bom jaz že 1+1...

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 942
15.4.2008 14:16:45   
Skye
sem dobila sms ja, ni panike... v torek grem spet na ctg pa se takrat zmenima, če ne boš spala, al pa če ne bom jaz že 1+1...

No super...potem pa v kolikor že ne boš 1+1 se vidiva user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 943
15.4.2008 14:18:17   
Skye
špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image uspešno prestan pregled, in da je tvoj user posted image lepo obrnjen na glavicouser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 944
15.4.2008 14:19:45   
Naty*
špelin@ user posted image user posted image  za pregled!!!! Pa mava spet obe 8. 5., pa obe sva na pribl. istih + kilah user posted image .

Pa glavno, da G ni bil tečen user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.4.2008 14:19:55   
Skye
A vaše user posted image tud tko kolca. Mojo princesko "A" ravno zdaj.  Pa se mi zdi da se jima zelo pogosto kolca...do 4x na danuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 15.4.2008 14:20:12 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.4.2008 14:23:59   
kasso

za svečke s katerimi bo pokril oboje, torej bo tudi proti streptokoku, če sem slučajno pozitivna. Se mi zdi to ok, amapk bi ga pa najrajši nekam poslala, pa ostale G tud, kitemu ne posvečajo dovolj pozornosti, res user posted image

katere svečke pa??? jaz jih imam tudi, ampak vsak večer pozabim... Canesten ..moraš pa tri dni zapored svečke in dvakrat na dan namazat...

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
. Visoka sm pa 156 ...

To ni pogoj za sprožitev poroda... saj boš le 3 dni pred PDP jem... moja mami je tudi visoka 156 cm in je oba z bratom rodila normalno brez komplikacij.

špelina user posted image user posted image za pregled. Kaj pa pomeni, da je MV dolg 29 mm. Zakaj ne smeš dvigovat bremen?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 947
15.4.2008 14:27:23   
kasso
Ta RR spet nagaja s smeški user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.4.2008 14:30:08   
Anonimen
Naty: ta tvoj Merlo nam je dal kar za mislit, veš kaj zdaj tuhtam: zakaj ti je določil glih ta datum???? A ne bi bilo vseeno, če bi ti rekel, da pridi 11.5. ker imaš glih takrat rok???

Ah pomoje glih takrat planera biti v P in zaradi tega ti je rekel ta datum.....

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
15.4.2008 14:31:42   
Anonimen

za svečke s katerimi bo pokril oboje, torej bo tudi proti streptokoku, če sem slučajno pozitivna. Se mi zdi to ok, amapk bi ga pa najrajši nekam poslala, pa ostale G tud, kitemu ne posvečajo dovolj pozornosti, res user posted image

katere svečke pa??? jaz jih imam tudi, ampak vsak večer pozabim... Canesten ..moraš pa tri dni zapored svečke in dvakrat na dan namazat...

Meni canasten res vedno fuul pomaga, po treh svečkah sem spet kot nova, mislim ona tam spodaj je takoj zadovoljnauser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?