Naty*
|
Oj bejbe! Ja veš edina js se že mende dve uri matram, da bi vam poročala s pregleda pa me ful net zafrkava . Upam, da bo zdej zdržalo do konca, ker bi že rada napisala post, pa šla počivat. U glavnem situacija je taka...rodil še ne bomo . Je reku, da je maternično ustje nereaktivno (bi rekla zaprto in trdo ), mali je bil obrnjen na glavico, plodovnice ima dovolj, dela dihalne gibe (je reku, da so ti znak, da mu gre dobro ). Pa še mere: težki smo 2704g, BPD 8,77 AC 32,19 HC 32,31 FL 6,60 ni mi pa jasno kaj je FTA, ker je 82,46 cm2 in ustreza 38 5/7 , ostalo je pa nekak v mejah 37. tedna. Je pa tkole s podatki za seznam, kil +13,5, cm 105, z datumom pregleda pa ne vem kako je točno. Sicer je datum 8. 5., ampak ne vem, kaj bo to. Ker morm pridet v porodnišnico s torbo, tešča, ob 7.00 zjutraj . In men šele v avtu ušteka, da pojma nimam zakaj. Za CTG ponavad ni treba bit tešč in s torbo. Tko da je možnosti več...sprejem v P za sprožitev, čakanje na rok ali CR? To je zdej ugibanje, ker res nimam pojma! Estrella*, špelin@ naj se vama pridružim... zemlja mi sicer ne paše, mi pa diši bencin tolk, da bi tud lahko kr na bencinski ostala, mehčalci, after shave, praški, čistila, ki majo čimmočnejši vonj ... vse to do mere, da bi kr spila kej (ampak HB vem, da ni užitno). Zadnjič je moj lakiral štok od kopalnice in sm skoz zraven stala, pa sm misla, da bo znorel, že itak nori vedno, ko me vid s flašo mehčalca pred nosom ... filipinka super, da boš kmalu videla svoji dve princeski . Vsem trem želim, da čimboljše prenesete CR in da se boš kmalu po njem dobro počutila. Ko se boste pa doma crkljale, se pa le javi . edina glede kilc pa apetita ne skrbi, sicer je že dobro, da vprašaš, ampak se ne preveč sekirat. Js sm tud opazla, da mi je šla kilca dol od prejšnjega tedna, na wc-ju sem pa itak 3x na dan (pa ne na lulanju ). za vse dopolnjene tedne, za začetke porodniške in dobro opravljene preglede! Drugič več komentarjev, ker sem toooolk zmatrana!!!!!