|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 13:08:30   
Soncnica Sandra ***
Ojla punce!

Samo da vas na hitro pozdravim!!!
Danes sem leteča user posted image , dirkam že od 9h zjutraj naokoli. Upam, da mi bo zneslo vse kar imam danes v načrtu user posted image .
Moja stara mama pravi, da še roditi ne bom imela časa, ker ves čas nekje letam user posted image .
Vidim, da ste ful pridne s pisanjem, bom probala zvečer mal za nazaj prebrat, če bom še lahko pokonci.

Ajde,.....

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.4.2008 13:08:49   
Estrella*
darmar: saj ni cena vplivala na izpis. Samoo 55 km daleč ga ne bom vozila v vrtec. V novem vrtcu Godovič pa še niso bili sigurni a bo plac al ne za 3 mesece. Ostala mi je opcija Idrija, ki pa mi ne diši, saj je dobrih 11 km za vozit in se mi po pravici povedano ne da.Upam, da nisem naredila napakeuser posted image  Sem pa izračunala, da prišparam 720 eu do septembra , kar bom pa porabila za nakup šolskih potrebščinuser posted image

edina: ma saj se ti bo apetit povrnil. Človek res ne more kar naprej nekaj v usta metat. Enkrat se ti mora ustaviti. Tvoji Anji ne bo nič hudega, če ji bo kaj manjkalo, te bo že opozorila. Le pij dovolj!Pa še valjer bi morala Špelin uporabit za včeraj mislim, ko te je spet teža user posted image  matralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno skopala mojo user posted image , da bo bila lepa, ker greva ob 16 k vetu po pikico. Sem poplnoma mokra in tako lepo po pasje dišimuser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 902
15.4.2008 13:09:24   
sesil
pridno čvekate user posted image
pri nas je bil zelo lep sonček, pa sem izkoristila za sprehod. ma so me začele noge kaj kmalu boleti.
včeraj sem bila pri okulistu in nič odpravla, ker je v nosečnosti vse pod pritiski in drugače razporejeno, in nisem dobila leč. moram priti nazaj en mesec po končanem dojenju. nisem si mislila da ima tudi dojenje naziv  poseben status telesa.
danes je pa ogromno pregledov . vsem user posted image user posted image user posted image .
hrana in kg. spet smo tam. meni se sicer še nič ne upira, mi je pa 2x delalo slabo, vendar nisem bruhala. kg pa tudi ne izgubljam. bom se tudi jaz priključila ekipi hujšajmo skupajuser posted image .
nenavadne želje v času nosečnosti pa res niso nič nenavadnega.
vprašanje: a mi lahko katera pove, po kakšnem ključu je obračunana bolniška od zzzs. a je res povprečje 12 mesecev pred nastopom bolniške?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.4.2008 13:09:44   
tally
svašta do pol ure nazaj smo imeli sončka zdej pa čez okno pogledam pa vidim da je celo dež padaluser posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.4.2008 13:14:42   
sesil
filipinka, boš  odprla sezono majčic. srečno, ko boš imela kaj časa pa le sporoči kako je s tvojimi user posted image user posted image . boš imela 2x več dela kot me, vendar prijetnega dela.
slikce sem tudi pogledala, vse ste lepe s svojimi bušiji. kakšen celulit? same manekenke!!!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 905
15.4.2008 13:14:55   
Estrella*
80Kaja: pozdravljena tudi ti. lepo, drugi teden že porodniška. Saj tudi me počasi capljamo za prednjim delom seznama majčic.user posted image

tally: to vreme je res aprilsko. V soboto smo pri nas imeli sonce, čez kakih 20 min dež, pol pa full naliv sodreuser posted image  Mislim, da se je tudi Aprilu že odtrgalo. Upam na lepši in bolj stabilen Maj

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.4.2008 13:20:24   
Estrella*
Punce, glede na to, da smo že pri 40 strani in to le v 6 dneh, nam ob takem temu 5 del majčic ne uide. Predviden prihod na cilj je okoli 5 maja. BARVOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@: A si kaj razmišljala o tem kam bomo beležile in na kakšen način naše Majčke in Majčice. Na isti seznam al naredimo svojega??? Glede  na to, da imam še teden dni časa ali celo manj, če katera filipinko prehitiuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
15.4.2008 13:22:35   
Anonimen
Punce a se to še kateri dogaja: jaz ko dam roke na trebuh, na predel popka, se moji miški čisto trga, se mi zdi da kar poskakuje z enega konca na druzgauser posted image user posted image user posted image

Pa ne vem, ali ji je to good ali ne?? Nič zato meni je zelo prisrčno ko to počneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
15.4.2008 13:26:21   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: narava

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
naredim oz. dokončam obračun ddv in plače...

to sem pa taaaaaaaak sovrazila na faksu user posted image
kapo dol, da to delas user posted image

saj jaz tudi to user posted image , ampak moram, ker je zame ...

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Imam nek čuden problemček in me je po pravici povedano kar malo sram. Že v 1 nosečnosti se je pojavi in sedaj pred kakšnim mesecem spet. Paše mi jest zemlja. Ne vem kaj naj naredim, ampak se ne morem upret, da je ne bi malo popapcala. Groza. kAJ JE Z MANO NAROBE???????? Saj bi vprašala dr, pa mi je nerodno. Ima kaka od vas kakšno pametno idejo???

kaj ti to resno    user posted image

filipinka...veliko sreče 22.04. in veselja, pa hitro okrevanje po CR ti želim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, kar se čudnih želja v nosečnosti tiče, naj ti povem, da meni blazno diši  bencin - se kar ne morem spakirati s črpalke, kadar grem tankat  Samo voham, voham,... Zemlje pa res raje ne jej - ne vem, kako je pri tebi s toksoplasmozo  Če si jo že prebolela, potem kakšen ščepec ne bo problem - te popolnoma razumem, ker vem, kako nore so te želje

ojoj ti si še hujša...  user posted image    user posted image
NO, ampak če je to v nosečnosti normalno naj vama bo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Vas pozdravljam za par urc, da že enkrat naredim oz. dokončam obračun ddv in plače... vsaj to pred porodniško

Uau, si pa ažurna, da 15. zaključuješ z obračunom DDV

ja, za vsak slučaj, če me kaj prehiti ...drugače pa vedno počakam do zadnjega

IZVIRNO SPOROČILO: mya26

kasso: Mogoče pa jim lahko kupiš knjigice. Meni so bile ful všeč od založbe OKA (je narisana ena sovica) Prve podobe (imaš pa barve, sadje, na kmetiji, vozila, živali,.... mislim da je ene 9 al 12 knjigic). Notri so ful luštne slikice. http://www.oka.si/oka.htm Glede na to, da si jim podarila že nekaj stvari, mislim da ti ni treba kaj ekstra kupovati, če pa si želiš pa mislim da je to lepa pozornost. Jaz sem še vedno najbolj vesela knjigic.

jaas super ideja...sploh se nisem spomnila za tako majhne...ampak saj bodo itak čez par mesecev že listali....
hvala tudi drugim za pomoč in ideje

buccka, čmrlika in valentina user posted image user posted image za pregled

IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

Aja, še to mi povejte, kolko kaj tehtajo vaši  po UZ-ju? Moji dve nekje 2500g, vsaka!

velikoooo, moja ena je prejšnji ponedeljek v 35. tednu tehtala 2.300 g

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ja glede kilc bova morali oring migati po porodu, se bova pa več seksali

ja, zraven bo pa weee weeeee weeee ne, gre to kar tako lahko in v miru...

IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Pa še to, rok imam 22.5. in moj pajac gre na Golnik na kmetijo, kao v šolo v naravi z vrtcem za 3 nočke od 19-22.4.. Kaj če se ravno takrat rodi dojenček. Ne vem kako bomo uštimali, da mu ne bo preveč hudo, ker ga ne bo doma. Čeprav je malo možno da bi se ravno tiste dni zgodil porod.

Tudi mojadva gresta oba s taščo, tastem, svakinjo in njeno hčerko v Atomske toplice od 30.04 do 04.05. pa smo se dogovorili, da ju pripeljeta pogledat sestrico, če bom ravno takrat rodila...onadva pa komaj čakata norenje v bazenih.... mogoče je pri nas lažje, ker sta dva.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 909
15.4.2008 13:26:26   
Naty*
Oj bejbe! Ja veš edina js se že mende dve uri matram, da bi vam poročala s pregleda pa me ful net zafrkavauser posted image . Upam, da bo zdej zdržalo do konca, ker bi že rada napisala post, pa šla počivat.

U glavnem situacija je taka...rodil še ne bomo user posted image . Je reku, da je maternično ustje nereaktivno (bi rekla zaprto in trdo user posted image ), mali je bil obrnjen na glavico, plodovnice ima dovolj, dela dihalne gibe (je reku, da so ti znak, da mu gre dobro user posted image ).
Pa še mere:
težki smo 2704g,
BPD 8,77
AC 32,19
HC 32,31
FL 6,60
ni mi pa jasno kaj je FTA, ker je 82,46 cm2 in ustreza 38 5/7 user posted image , ostalo je pa nekak v mejah 37. tedna.

Je pa tkole s podatki za seznam, kil +13,5, cm 105, z datumom pregleda pa ne vem kako je točno. Sicer je datum 8. 5., ampak ne vem, kaj bo to. Ker morm pridet v porodnišnico s torbo, tešča, ob 7.00 zjutraj user posted image . In men šele v avtu ušteka, da pojma nimam zakaj. Za CTG ponavad ni treba bit tešč in s torbo. Tko da je možnosti več...sprejem v P za sprožitev, čakanje na rok ali CR? To je zdej ugibanje, ker res nimam pojma!

Estrella*, špelin@ naj se vama pridružim... zemlja mi sicer ne paše, mi pa diši bencin tolk, da bi tud lahko kr na bencinski ostala, mehčalci, after shave, praški, čistila, ki majo čimmočnejši vonj user posted image ... vse to do mere, da bi kr spila kej (ampak HB vem, da ni užitno). Zadnjič je moj lakiral štok od kopalnice in sm skoz zraven stala, pa sm misla, da bo znorel, že itak nori vedno, ko me vid s flašo mehčalca pred nosom user posted image ...

filipinka super, da boš kmalu videla svoji dve princeski user posted image . Vsem trem želim, da čimboljše prenesete CR in da se boš kmalu po njem dobro počutila. Ko se boste pa doma crkljale, se pa le javi user posted image .

edina glede kilc pa apetita ne skrbi, sicer je že dobro, da vprašaš, ampak se ne preveč sekirat. Js sm tud opazla, da mi je šla kilca dol od prejšnjega tedna, na wc-ju sem pa itak 3x na dan (pa ne na lulanju user posted image ).  

user posted image user posted image user posted image  za vse dopolnjene tedne, za začetke porodniške in dobro opravljene preglede!

Drugič več komentarjev, ker sem toooolk zmatrana!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
15.4.2008 13:27:12   
Anonimen
                                                Pa še eno vprašanje:
                               koliko dekic-odejic ste nabavle?? Jaz imam tri, saj je to dovolj??

Mi smo pa regres dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image 650 EUR (brutto)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
15.4.2008 13:28:31   
mya26
Sesil: bolniška se obračuna povprečna plača lanskega leta. Jaz sem začela bolniško še v letu 2007 in mi zato še sedaj obračunavajo bolnišk kot povprečje leta 2006. Prav smotano, ker sem imela takrat 3 mesce enkrat nižjo plačo, pa še potem sem imela nižjo plačo kot sedaj. Kaj hočmo?!user posted image

Estrela: sem vidla da si kemik? jaz tud user posted image Kje pa delaš, v svoji stroki ali kaj drugega? Jaz sem najprej delala v Leku 2,5leti potem sem šla na porodniško in mi niso podaljšali. prasuser posted image potem sem si našla delo v eni tuji farm. firmi in sem sedaj zastopnica za zdravila. Čeprav sem najprej rekla da bo to služba samo za toliko časa da si najdem kaj boljšega, sem se super ujela s sodelavci, šef je super pa tudi delo rada opravljam. Kar je zelo pomembno, a ne?user posted image

Pri nas je tudi zdaj dež, še dobro da sem šla zjutraj na sprehoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
15.4.2008 13:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oj bejbe! Ja veš edina js se že mende dve uri matram, da bi vam poročala s pregleda pa me ful net zafrkavauser posted image . Upam, da bo zdej zdržalo do konca, ker bi že rada napisala post, pa šla počivat.

U glavnem situacija je taka...rodil še ne bomo user posted image . Je reku, da je maternično ustje nereaktivno (bi rekla zaprto in trdo user posted image ), mali je bil obrnjen na glavico, plodovnice ima dovolj, dela dihalne gibe (je reku, da so ti znak, da mu gre dobro user posted image ).
Pa še mere:
težki smo 2704g,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BPD 8,77
AC 32,19
HC 32,31
FL 6,60
ni mi pa jasno kaj je FTA, ker je 82,46 cm2 in ustreza 38 5/7 user posted image , ostalo je pa nekak v mejah 37. tedna.

Je pa tkole s podatki za seznam, kil +13,5, cm 105, z datumom pregleda pa ne vem kako je točno. Sicer je datum 8. 5., ampak ne vem, kaj bo to. Ker morm pridet v porodnišnico s torbo, tešča, ob 7.00 zjutraj user posted image . In men šele v avtu ušteka, da pojma nimam zakaj. Za CTG ponavad ni treba bit tešč in s torbo. Tko da je možnosti več...sprejem v P za sprožitev, čakanje na rok ali CR? To je zdej ugibanje, ker res nimam pojma!

ZAKAJ TEŠČA??? PA A TI JE KAJ NAMIGNIL NA CR???
SE PRAVI 8.5. ŽE DOBIŠ SVOJO ŠTRUČKO???

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
15.4.2008 13:35:02   
kasso

darmar: saj ni cena vplivala na izpis. Samoo 55 km daleč ga ne bom vozila v vrtec. V novem vrtcu Godovič pa še niso bili sigurni a bo plac al ne za 3 mesece. Ostala mi je opcija Idrija, ki pa mi ne diši, saj je dobrih 11 km za vozit in se mi po pravici povedano ne da.Upam, da nisem naredila napakeuser posted image  Sem pa izračunala, da prišparam 720 eu do septembra , kar bom pa porabila za nakup šolskih potrebščinuser posted image

Vidiš, da znaš biti tudi ti šparovna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pridno čvekate
pri nas je bil zelo lep sonček, pa sem izkoristila za sprehod. ma so me začele noge kaj kmalu boleti.
včeraj sem bila pri okulistu in nič odpravla, ker je v nosečnosti vse pod pritiski in drugače razporejeno, in nisem dobila leč. moram priti nazaj en mesec po končanem dojenju. nisem si mislila da ima tudi dojenje naziv  poseben status telesa.

vprašanje: a mi lahko katera pove, po kakšnem ključu je obračunana bolniška od zzzs. a je res povprečje 12 mesecev pred nastopom bolniške?

no, zato si jaz ne grem zdaj delat novih očal..šipce so totalno zdrsane in me ne bodo več ptiki nategnili s plastičnimi lečami ostajam pri steklu...
Leče pa sem se ful odvadila nosit..oz. ker sem večinoma doma in veliko na računalniku, mi niti ne pridejo več toliko v poštev...
Glede bolniške pa žal ne vem.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

svašta do pol ure nazaj smo imeli sončka zdej pa čez okno pogledam pa vidim da je celo dež padal

pri nas isto...dobro da sem prejle ujela zadnje žarke za sprehod s

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce a se to še kateri dogaja: jaz ko dam roke na trebuh, na predel popka, se moji miški čisto trga, se mi zdi da kar poskakuje z enega konca na druzga

Pa ne vem, ali ji je to good ali ne?? Nič zato meni je zelo prisrčno ko to počne

očitno hoče povedat .. "Mamica daj še, ker mi je tako fajn brcat in noret!"

Neposredna povezava do sporočila: 914
15.4.2008 13:35:17   
aurora28

Aurora: bo pa potrebno pazit, da ne bo spet buši nepričakovano začel vshajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bomo pazili. No ko smo ravno pri tem kakšno zaščito po porodu imate v mislih? Kondom, metoda ˝daj prej ven˝ user posted image , mireno, kontracepcijske tablete (sam baje te odpadejo, če dojiš) ?

Punce a se to še kateri dogaja: jaz ko dam roke na trebuh, na predel popka, se moji miški čisto trga, se mi zdi da kar poskakuje z enega konca na druzga

Pa ne vem, ali ji je to good ali ne?? Nič zato meni je zelo prisrčno ko to počne

Moj povečini brca samo desno ali levo od popka, kjer ima rito in noge. Zaniminivo, da ti kar ponori ob pritisku na popek, kaj pa veš kaj ima tam, mogoče ji pa ne paše ko jo žokneš in se zato tako odzove. Ampak vse je ok, važno da je vesela. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kasso

Saj malo muzike zraven ne škodi user posted image user posted image user posted image .

Bravo Naty za pregled user posted image user posted image user posted image . Kaj je FTA sem že jaz zadnjič spraševala in mi še Pušenjak ni znal povedati user posted image . Gre za neko razmerje, ampak ni bistvenega pomena. Je pa tvoj pob za razliko, da je mlajši od mojega user posted image za 4 dni lažji skoraj za 230 g. Madonca, ampak vse bomo imele krepake fantiče.
user posted image user posted image user posted image Naty povej mi kako daleč se ti voziš na pregled? Mogoče je to razlog, mogoče pa te bo obdržal notri, ker jaz se vozim 45 minut v eno smer na pregled in je G rekel, da me bo če ne bo prej porod na PDP obdržal noter, da se ne bom vozila. 

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 15.4.2008 13:38:21 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 915
15.4.2008 13:39:27   
Naty*
edina nimam pojma zakaj tešča, pa čist nič ni namignil user posted image .... Sej pravim, možnih je več variant, ampak kaj ko men zmer po pregledu potegne, da sm pozabla kej pomembnega vprašat. Mogoče bom pa res 8. 5. že mamica user posted image , sej bi mi blo kr všeč...

aurora sej vem, da če bi blo kej čudnega na merah, bi mi G itak povedu, ampak bolj me firbec matra, kaj je tisto user posted image . Glede kilc je pa moj mal lažji ja, ampak še zmer sta kr konkretna fantiča user posted image . Do P mam pa js 20 minut, če bi šlo zelo počas, pa 10 v primeru, da bi se nam zelo mudilo. Tko da ne vem, če je to razlog.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.4.2008 13:40:11   
jana81
edina glede kilc pa apetita ne skrbi, sicer je že dobro, da vprašaš, ampak se ne preveč sekirat. Js sm tud opazla, da mi je šla kilca dol od prejšnjega tedna, na wc-ju sem pa itak 3x na dan (pa ne na lulanju user posted image ).  

NO PA KA MI LAHK PROSIM POVESTE KAJ ZA user posted image   JESTE DA VAM GREJO KILE DOL , NE GOR ?????

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.4.2008 13:40:14   
tally

Pa še eno vprašanje:

Mi smo pa regres dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image 650 EUR (brutto)user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo jst pa danes plačo dobim pa grem jutri zapravljat, aja pa jst mam dve taki odejici pa en kovterček, upam da bo dosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.4.2008 13:40:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurora: bo pa potrebno pazit, da ne bo spet buši nepričakovano začel vshajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bomo pazili. No ko smo ravno pri tem kakšno zaščito po porodu imate v mislih? Kondom, metoda ˝daj prej v˝ user posted image , mireno, kontracepcijske tablete (sam baje te odpadejo, če dojiš) ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   TA JE PA DOBRAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj povečini brca samo desno ali levo od popka, kjer ima rito in noge. Zaniminivo, da ti kar ponori ob pritisku na popek, kaj pa veš kaj ima tam, mogoče ji pa ne paše ko jo žokneš in se zato tako odzove. Ampak vse je ok, važno da je vesela. user posted image

TO JE PA RES, MISLIM DA BO PRAVI DOBROVOLJČEK TALE NAŠA MIŠKAuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kasso

Saj malo muzike zraven ne škodi user posted image user posted image user posted image .

Bravo Naty za pregled user posted image user posted image user posted image . Kaj je FTA sem že jaz zadnjič spraševala in mi še Pušenjak ni znal povedati user posted image . Gre za neko razmerje, ampak ni bistvenega pomena. Je pa tvoj pob za razliko, da je mlajši od mojega user posted image za 4 dni lažji skoraj za 230 g. Madonca, ampak vse bomo imele krepake fantiče.
user posted image user posted image user posted image

MADONCA, AMPAK RES TILE VAŠI OTROČKI SO VSI ŽE PRAVI DECIuser posted image

JE KATERA SPLOH OMENILA, DA IMA MAJHNEGAuser posted image ??

AJA SAJ RES TO BI BILA PA JAZZZZZZZZZZuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
15.4.2008 13:42:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NO PA KA MI LAHK PROSIM POVESTE KAJ ZA user posted image   JESTE DA VAM GREJO KILE DOL , NE GOR ?????

SKORAJ NIČ, RAZEN VODE IN SADJAuser posted image AJA PA SEVEDA VSAK DAN EN SLADOLED SNIKERSuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
15.4.2008 13:45:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pa še eno vprašanje:

Bravo jst pa danes plačo dobim pa grem jutri zapravljat, aja pa jst mam dve taki odejici pa en kovterček, upam da bo dosti

Jst mam 3 dekice in 2 brisački z kapuco, pa kovterček v postlci, sam itak še ne vem kak bo moj user posted image  zgledu v taki vlki postlci, morem še naštudirat s čim ga bom založla, predvsem po dolžini, za širino ni problem.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.4.2008 13:47:13   
Anonimen

edina nimam pojma zakaj tešča, pa čist nič ni namignil user posted image .... Sej pravim, možnih je več variant, ampak kaj ko men zmer po pregledu potegne, da sm pozabla kej pomembnega vprašat. Mogoče bom pa res 8. 5. že mamica user posted image , sej bi mi blo kr všeč...

JA JA ZNA BIT, DA BOŠ ŽE TAKRAT GAGALAuser posted image user posted image , JOOJ A VEŠ KAJ TO POMENI, DA MORAMO IZKORISTIT TE DNEVE ZA KOFETKANJEuser posted image

V bistvu razmišljam da imaš kar pozen pregled, šele čez 23 dni???

aurora sej vem, da če bi blo kej čudnega na merah, bi mi G itak povedu, ampak bolj me firbec matra, kaj je tisto user posted image . Glede kilc je pa moj mal lažji ja, ampak še zmer sta kr konkretna fantiča user posted image . Do P mam pa js 20 minut, če bi šlo zelo počas, pa 10 v primeru, da bi se nam zelo mudilo. Tko da ne vem, če je to razlog.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
15.4.2008 13:48:15   
kasso

Sicer je datum 8. 5., ampak ne vem, kaj bo to. Ker morm pridet v porodnišnico s torbo, tešča, ob 7.00 zjutraj user posted image . In men šele v avtu ušteka, da pojma nimam zakaj. Za CTG ponavad ni treba bit tešč in s torbo. Tko da je možnosti več...sprejem v P za sprožitev, čakanje na rok ali CR? To je zdej ugibanje, ker res nimam pojma!
.

user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. Da moraš priti tešča zjutraj ob sedmih pa lahko pomeni le eno: če si zrela za porod, ti ga bo sprožil in boš 08.05. postala mamica user posted image user posted image user posted image

tešča moraš bit za primer, če se med porodom kaj zakomplicira in je potreben CR.... ampak vedi, da je to le za vsak slučaj...jaz sem obakrat rodila tešča...po porodu pa sem bila lačna kot volk.user posted image .

edina, jaz imam eno dekico za dojenčka za pokrit npr. v lupinici, vozičku.... za v zibelko pa imam en mali kovterček. Ampak se dobi še kakšna dekica od tamalihdveh.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.4.2008 13:49:09   
Skye
Jutro user posted image

Če boste verjele ali ne, jaz sem komaj zdaj vstala. Po dooolgiiii neprespani noči, sem zaspala šele komaj ob 8 zjutraj.  Celo noč sem se samo premetavala iz enega boka na drugega, saj mi noben položaj ni pasaluser posted image . Sploh nisem vedela kako dolga je lahko noč do danesuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Sky, kakšna suhica si Prosim mi lahko poveš, kje si kupila tiste majčke hello kitty?

Kupila sem jih v H&M.

IZVIRNO SPOROČILO: narava

Seveda mi je zaradi mojega malega busija (ki je sedaj velik za 26 tednov) zopet delala morfologijo (hehe, tolikokrat kolikor ste nekatere imele vaginalni pregled, tolikokrat sem oz. bom jaz imela UZ ), in Poba je kar konkretno zrasel od prejsnjic: ima ze vec kot 2 kili, obseg glavice ze cez 30  in velik je cist po urniku (33t4d).

user posted image user posted image user posted image za tvojega fakina....sam da pridno rasteuser posted image in čestitam za zadnji delovni dan user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje.......kako veš koliko velik trebuh imaš (za koliko tednov)...a ti to kako izmeri? Meni še nikoli ni meril trebuha
user posted image

Pepita, buccka, valentina, Nat user posted image user posted image user posted image za uspešno prestan pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

sem tukaj , ja! Vse vas lepo pozdravljam! Berem, da ni še nobena rodila in da mate  namen biti majčice! Jaz z mojimi dvojčki, sem prilezla do sem do 38. tedna in bom definitivno aprilčica. V torek, 22.4.08 bo namreč danD, imam sekcijo-carski rez. V ponedeljek grem not in v torek bodo moji punčki vzeli ven.

Bravo filipinka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....dobra si....naj bo 22.04.2008 najlepši dan v tvojem življenju user posted image user posted image
Uh upam, da bom šla po tvoji potiuser posted image

Draga moja Čmrlika a bi ti rada mal prehitevala dogodke. Kar lepo počakaj na svoj dan D, in pusti princeski še par dni užitkov v toplem maminem trebuščkuuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.4.2008 13:49:51   
jana81
SKORAJ NIČ, RAZEN VODE IN SADJAuser posted image AJA PA SEVEDA VSAK DAN EN SLADOLED SNIKERSuser posted image

no brez sladoleda tud pr men ne gre, vsak dan dve kepici (the big one), ko greva z mamo na sprehod, sam očitno to ni vzrok mojega nabiranja kg.user posted image   UPAM DA JE V MOJIH KG 80% VODE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?