|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 11:25:40   
kodrana
dan.

pri nas ni bilo ata štroma celo jutro. evo, sedaj pa sem lahko prišla malo počvekat.

torej, v nedeljo je šla moja sestra k birmi. smo se imeli prav lepo. razen, če odštejem zvečer, sem svoji stari mami končno povedala kar ji gre (seveda v mirnem, lepem tonu).. ona je vse to (navidezno) lepo sprejela. vendar je včeraj prišla k mami morit in na koncu sta se še pošteno besedno usekale. saj to ne gre več, no. obup.

dobila sem previjalno mizo in še dodatno prvijalno podlogo, nekaj posteljnine, kengurujčka, štorkljo, še malenkost oblačilc (imam ogromnooo sedaj). vse to mi je dala od strica žena. obljubila mi je pa tudi (novo) varuškouser posted image . pravi, da mi jo kupi za darilo.

drugače smo še v enem kosu. najina punčka je kar pridna. sicer je bila včeraj kar aktivna (zaradi moje vznemirjenosti verjetno).

sva pa tudi že večini povedala, da bomo imeli user posted image in so bile mešane reakcije.. od veselja, do tega, da "bo pa drugič fant"user posted image , pa "smo si bolj predstavljali,da bosta imela fanta".. malo me jezi vse skup. kaj punčke so pa slabše? manjvredne? no, saj nama je vseeno za komentarje drugih. midva se jo iskreno veseliva in jo komaj čakava. saj konec koncev bo najina. najina punčkauser posted image .

pridno tudi hodiva v materinsko šolo. v četrtek naju čaka še ogled porodnišnice in to je to.

Estrella nisi čudna v svojih željah. naj te ne bo sram. za to sem že slišala, da ti lahko zapaše zemlja.. mislim, da je to pokazatelj, da ti nečesa primanjkuje. bom pogledala, kaj je že!? železo?
no, če te kaj tolaži, meni tudi diši marsikaj. od prej bencin. sedaj pa če zavoham kak prijeten vonj, bi ga kar pojedla. od deodoranta od mojega user posted image , pa do čistilnega gela za umivanje obrazauser posted image . to bi jaz kar jedla.. pa če se kaj kuri, bi tisti dim kar vdihavalauser posted image .. ne vem, kaj je to.. ampak sigurno bo minilo.

filipinka srečno 22.4. želim ti dve zdravi user posted image user posted image in veliko cartanja. pa da se boste vsi dobro počutili.

zdaj pa se moram posvetit diplomi.

se tipkamo..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.4.2008 11:27:00   
Anonimen
Ojla Punce... ne utegnem nič komentirat samo na hitro peletavam kaj se menite ampak vseeno imameno vprašanje :

čmrlika daj napiši kaj ti je rekla G. na temo streptokoka in kako se testira, pa kok stane, pa predvsem kakšni so pa znaki da si okužena?
Ker mene tud vse te zadeve zanimajo...

Neposredna povezava do sporočila: 877
15.4.2008 11:28:52   
darmar
O hudo Esterella in Spelina. Ampak je pa res, da se od tega ne zrediš prav dosti, hahaha. Ja pozor Estrella pazi glede toxo.

Meni diši le sladkarija!!!!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 878
15.4.2008 11:29:17   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

men se zdi da mi ful voda zastaja v telesu, ker spijem ful vode, pa hodim čez dan ful malo na wc.

meni se tudi to dogaja. vedno manj sem na wc-ju, gležnji so pa ko buhteljčki. nevem če bo čaj kaj pomagal, pomoje bo treba čakat konec nosečnosti. pravoš pa lahko vseeno.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 879
15.4.2008 11:29:50   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 25Xuser posted image  in user posted image : 37X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), čmrlika (CTG)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image , SREČNO!!!!!!!!

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

Neposredna povezava do sporočila: 880
15.4.2008 11:39:07   
Estrella*
Toxe še nisem prebolela in bom ravno jutri šla na ponovni test. Očitno mi nekaj fali, ker mi paše samo določena zemlja. Najbolj okusna je gozdnauser posted image . V 1user posted image  sem imela popolnoma enako željo in je s porodom oz. malo po njem izzvenela. Sem upala, da bo tokrat drugače, pa žal ni!

Špelin@: meni bencin že od nekdaj diši, pa še nekaj takih hudih imam, ki jih bom raje zadržala zase. Se vidi , da sem po poklicu kemikuser posted image user posted image

darmar: lepo, da si ujela malo sončaka. Jaz sem ga zamudila, je že konec veselja in je že rosilo. Tudi jaz lahko gledam mojega navihanca čež balkon. Vedno sem previdna, da me ne opazi, ker bi on takoj k mamici laufal.
Sem ga pa s 1.5 izpisala iz vrtca in bo do septembra doma. Sem bila malo skeptiča, ampak ko sem prejela položnico za vtrec, ki je bila kar za 25 eu višja, sem se malo potolažila. 180eu za 3 starostno obdobje se mi zdi pa tooo much.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
15.4.2008 11:42:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

men se zdi da mi ful voda zastaja v telesu, ker spijem ful vode, pa hodim čez dan ful malo na wc.

meni se tudi to dogaja. vedno manj sem na wc-ju, gležnji so pa ko buhteljčki. nevem če bo čaj kaj pomagal, pomoje bo treba čakat konec nosečnosti. pravoš pa lahko vseeno.

Bogice. Jaz za enkrat še nisem v tem klubu, ampak imam še časuser posted image  Kaj pa kašno odvajalo vode na naravni bazi, sta kaj povprašale v lekarni, če imajo kaj primernega za user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 882
15.4.2008 11:42:57   
hijenca
Dobro jutro so user posted image !

Danes pa je v MB dež, pa me moj user posted image  kliče in mi pošilja sonce iz LJ. Ampak nekak mu ne rata najbolj.

Zjutraj me je klicala prijateljica, ki je iz nedelje na ponedeljek rodila user posted image , en mesec in pol prehitro, da sta kr vredu. user posted image  je dino zelo majhna 45 cm in ima malo več kot 2100 gramov. Drugače pa je zdrava. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes po dveh mesecih prvič spala 8 ur skupaj!!user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  tudi, je prav pridna postala.

Vsem, ki ste že prišle iz pregledov user posted image user posted image user posted image .

Estrella zemlja? Saj te razumem, samo težko si predstavljam, kako bi lahko jedla zemljo. V user posted image  me čisto nič več preseneča. Mislim, da je v user posted image  vse normalno. Ti pa čestitam, ker si tako pogumna in si nam to priznala. user posted image

Grem še vas malo brat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 883
15.4.2008 11:48:27   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Aurora: zanimive občutke imaš. Lepo bi bilo, da bi bile vse majčice. Sicer sem ti jaz napovedala rojstvo 2 majauser posted image  Jaz sem sanjala zase, da bom rodila 12 maja??? Me a zanima kao je sedaj s tvojim prehranjevanjem? Jaz sem malo zmanjšala in je malo bolje. Zgleda, da je takrat bilo nekaj v zraku.

Veš malo sem zmanjšala vnos sladkega v prehrano, pijem belo kavico brez sladkorja in sem šla 1,5 kile dol user posted image user posted image user posted image . Do zdaj pa sem pridelala 21 kil user posted image , boga jaz po porodu in bogi orbitrek user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Včeraj sem bila malo šokirana... Timi izgine v zgornji štuk. Gre moj pogledat in si je umival zobe. What??? Sam?? In potem se je slekel, umil še ritko... se oblekel v pižamco, poklical naju, se poljubčkal in rekel, da se nima več časa pogovarjat, ker je zaspan in mora spat. Zaspal je v 5 minutah. Care je!

Priden dečko user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da sta oba z tvojim bila zelo ponosna nanj. user posted image

Pepita superca za pregled user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tudi pri nas kuka par sončnih žarkov  , še malo pa bo megla šla.

Včeraj pa sem šivala. Sem našla moje stare moderce za dojenje, tudi tiste, ki so si mi sponke polomile in sem najprej pobrala dol in iz dveh starih modercev (takih, ki postanejo že res švoh...enega mi je dala prijateljica le zaradi sponk).... ter na dva barvna iz Ottota prišivala nove sponke, tako da jih ne bom še enkrat kupovala. Zdaj jih imam pet, dva barvna, dva bela in enega malo boljšega, ki mi ga je dala kolegica. Tako, da sem prišparala par evrčkov

Me pa zanima, ali je katera od vas, ki imate že otroke, nosila po porodu oblikovalni pas, tak ki ti stisne trebuh, da se organi hitreje povrnejo na svoje mesto? Izgleda kot pancera, le da stisne?! Koliko je to učinkovito?
Malo me skrbi, ker že po drugem porodu, je bil moj trebuh nikakav.... po tretjem pa bo še hujše....

Pa še eno vprašanje, kaj naj kupim trojčkom fantkom, ki so zdaj stari glede na velikost 4 -5 mesecev??? Kake cunjice težko verjamem, da dobim v Postojni po tri enake kose (mamica jih rada enako oblači), igračke... ne vem... pa še cenovno bo vse * 3 .... ??? Kakšna ideja? Sicer pa sem že šla pogledat, podarila sem en jogi, nesla en paket plenic, in neko drobnarijo..... ampak zdaj gremo vsi in se spodobi, da nesemo kaj, a ne? Če bom pa mamico vprašala, kaj rabijo, bo tako al tako rekla, da ni treba nič nosit!

Kasso pridna si in šparovna user posted image user posted image user posted image , dober si se spomnila za modrčke. Glede ideje pa sem bolj švoh user posted image , žal. Še sama ko moram kupovati svoji krščenki nimam idej. Pojdi v trgovino in povej v kakšni situaciji si in se bo že nekaj našlo. user posted image

Imam nek čuden problemček in me je po pravici povedano kar malo sram. Že v 1 nosečnosti se je pojavi in sedaj pred kakšnim mesecem spet. Paše mi jest zemlja. Ne vem kaj naj naredim, ampak se ne morem upret, da je ne bi malo popapcala. Groza. kAJ JE Z MANO NAROBE???????? Saj bi vprašala dr, pa mi je nerodno. Ima kaka od vas kakšno pametno idejo???

Po moje ni nič narobe s teboj, ampak ti en mineral manjka v telesu. Poznam od kolegice sin je poglodal vse robe sten, tam kjer je zraven prišel jih je glodal, ker mu je tolk pasalo in bilo okusno, pa so zdravniki rekli, da ni nič narobe z njim, ampak mu je primanjkoval en mineral, kateri pa žal nevem user posted image . Ampak bodi bolj previdna z zemljo, če še nisi prebolela toksoplazmoze.

IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

sem tukaj , ja! Vse vas lepo pozdravljam! Berem, da ni še nobena rodila in da mate  namen biti majčice! Jaz z mojimi dvojčki, sem prilezla do sem do 38. tedna in bom definitivno aprilčica. V torek, 22.4.08 bo namreč danD, imam sekcijo-carski rez. V ponedeljek grem not in v torek bodo moji punčki vzeli ven. Komaj že čakam, ker je v mojem trebuhu taka gužva, da me vse ful boli.
Lepo bodite in uživajte zadnje dneve nosečnosti. želim Vam čimlepši Porod in nato sladko cartanje s svojimi sončki!

Pa bomo le dobili prvo majčico oz. aprilčico. Bravo, pa veliko sreče v torek, bomo mislile nate in tvoja user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Buccka tudi tebi čestitke za dobro opravljen pregled user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Mi smo tudi končali s ctg-jem, dete več al manj spet ajalo, dogaja pa se nič kaj še ne , sem pa uspela se spomnit G povprašat o streptokoku, in vam povem, da vam ne sme bit vseeno...oziroma da je kar resna zadeva  in lahko zelo nevarna...
Meni je sedaj odleglo, ko sva se dogovorila kako in kaj...

Povej kaj ti je povedal G? Je smiselno zahtevati proti plačilu, da se opravi testiranje. Sem pa vesela, da je z user posted image vse ok. Povej mi Čmrlika kakšen je srčni utrip tvojega user posted image ? Moj ima vedno bolj okrog 140 pulza na minuto, je pa baje fajn, da niha gor in dol.

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

OJLA so ...

Najprej HVALA za vse . Jest sem s pregleda in UZ-ja. Nč posebnga - no sej hvalabogu .

pridno raste, z glavco je obrnjen navzdol, plodovnice je zadost. Še mal z meram zamorim...

BDP 88
AC 305
FL 65

No, to je to .

Bravo za pregled user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

Aja, še to mi povejte, kolko kaj tehtajo vaši  po UZ-ju? Moji dve nekje 2500g, vsaka!

Moj user posted image je v 33. tednu tehtal 2240 g, v 36 tednu 5/7 pa 3023 g. user posted image
So pa tvoji user posted image user posted image že konkretni user posted image user posted image user posted image .

Ekola, jaz sem pa tolk vesela, da so v našem bloku začeli rihtati spodnjo etažo, ki je bila zanemarjena vsaj 15 let, noter pa polno podgan, miši, netopirjev...ni da ni, ker pa je lastnik, ki je živel v Avstriji in mu je bilo malo mar kaj se dogaja v našem bloku in ni hotel slišati o tem, da bi prodal, ampak očitno si je le premislil in zdaj vse prodal in končno se rihta. Juhuhu user posted image user posted image user posted image

Špelin@ a imaš občutek, da bom aprilčica user posted image , kaj pa vem, vse kaže, da bom majčica. user posted image Se mi pa zdi, da se je tamali malo spustil dol, ker ko si potipam tik pod joškami, ga ni več, ampak je nižje. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 884
15.4.2008 11:49:15   
jana81

Bogice. Jaz za enkrat še nisem v tem klubu, ampak imam še časuser posted image  Kaj pa kašno odvajalo vode na naravni bazi, sta kaj povprašale v lekarni, če imajo kaj primernega za user posted image

jst imam sicer ene tablete na naravni bazi,ki odvajajo vodo iz telesa z mineralom in C vitaminom, sem jih jedla pred user posted image , tud ful pomagajo pri celulitu,ampak si jih trenutno ne upam jesti, čeprav so naravne, pridejo pa spet na jedilnik takoj po porodu.

No estrella jst sem se odločla da se spravim na eno dieto brez kruha, ker grem vsak teden za eno kilo al pa še več gor...in to pomeni da sem že na 20 plusa. Tako da do poroda se poizkušam izognat kruhu, sladkarijam, in nasploh taki hrani, ki preveč redi. Grem dans v nabavo za sadjem in zelenjavo. Upam da mi uspe.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 885
15.4.2008 11:49:22   
Aurea

Čaji za odvajanje vode, primerni za user posted image :
  • preslica
  • malinovi listi
  • čaj za mehur za user posted image  iz Gorenjskih lekarn

Če imate težave z obuvanjem čevljev zaradi oteklih gležnjev in stopal, to začasno zmanjša hladilni Ice Gel ( se dobi v lekarnah in je primeren za user posted image ).

Sicer pa pomaga tudi masaža oteklih delov.

Neposredna povezava do sporočila: 886
15.4.2008 11:51:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.

pri nas ni bilo ata štroma celo jutro. evo, sedaj pa sem lahko prišla malo počvekat.

Ojej, brez štroma in vode je človek čisto izgubljen. To mene verjetno še čaka, ker se selim na kraj , kjer se kak black out kaj rad pripetiuser posted image

torej, v nedeljo je šla moja sestra k birmi. smo se imeli prav lepo. razen, če odštejem zvečer, sem svoji stari mami končno povedala kar ji gre (seveda v mirnem, lepem tonu).. ona je vse to (navidezno) lepo sprejela. vendar je včeraj prišla k mami morit in na koncu sta se še pošteno besedno usekale. saj to ne gre več, no. obup.

Vse je za nekaj dobro. Pa se le poskušaj čim manj razburjat in sekirat za druge prepire, da ne boš preveč nervirala svoje Tare.Saj je še ???

dobila sem previjalno mizo in še dodatno prvijalno podlogo, nekaj posteljnine, kengurujčka, štorkljo, še malenkost oblačilc (imam ogromnooo sedaj). vse to mi je dala od strica žena. obljubila mi je pa tudi (novo) varuškouser posted image . pravi, da mi jo kupi za darilo.

user posted image  za "kvazi teto". Jaz še nimam previjalne in tudi nisem njen pristaš, ampak sedaj ko imam veliko prostora v hiši, so me začeli srbeti prsti tudi v tej smeri

drugače smo še v enem kosu. najina punčka je kar pridna. sicer je bila včeraj kar aktivna (zaradi moje vznemirjenosti verjetno).

sva pa tudi že večini povedala, da bomo imeli user posted image in so bile mešane reakcije.. od veselja, do tega, da "bo pa drugič fant"user posted image , pa "smo si bolj predstavljali,da bosta imela fanta".. malo me jezi vse skup. kaj punčke so pa slabše? manjvredne? no, saj nama je vseeno za komentarje drugih. midva se jo iskreno veseliva in jo komaj čakava. saj konec koncev bo najina. najina punčkauser posted image .

Ti blesavi komentarji. Raje jih presliši. Ljudje pač ne morejo iz svoje kože.

pridno tudi hodiva v materinsko šolo. v četrtek naju čaka še ogled porodnišnice in to je to.

Estrella nisi čudna v svojih željah. naj te ne bo sram. za to sem že slišala, da ti lahko zapaše zemlja.. mislim, da je to pokazatelj, da ti nečesa primanjkuje. bom pogledala, kaj je že!? železo?
no, če te kaj tolaži, meni tudi diši marsikaj. od prej bencin. sedaj pa če zavoham kak prijeten vonj, bi ga kar pojedla. od deodoranta od mojega user posted image , pa do čistilnega gela za umivanje obrazauser posted image . to bi jaz kar jedla.. pa če se kaj kuri, bi tisti dim kar vdihavalauser posted image .. ne vem, kaj je to.. ampak sigurno bo minilo.

Hvala. Malo me pa le skrbi, da se mi ne bo kdaj to maščevalo.

filipinka srečno 22.4. želim ti dve zdravi user posted image user posted image in veliko cartanja. pa da se boste vsi dobro počutili.

zdaj pa se moram posvetit diplomi.

se tipkamo..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 887
15.4.2008 11:54:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Veš malo sem zmanjšala vnos sladkega v prehrano, pijem belo kavico brez sladkorja in sem šla 1,5 kile dol user posted image user posted image user posted image . Do zdaj pa sem pridelala 21 kil user posted image , boga jaz po porodu in bogi orbitrek user posted image user posted image .

no hvala bogu nisem edina...aurora se bom tud jst mogla mal bremzat kot ti.
Pa da ti še povem utrip mojega user posted image ..vedno nekje med 120-140, je rekla da verjetno vedno spi,ko sem na CTG-ju.

aurora in čmrlika a mata vidve tud skos trd trebuh? jst ga mam že dva dni po cel dan ?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 888
15.4.2008 11:59:30   
Estrella*

jst imam sicer ene tablete na naravni bazi,ki odvajajo vodo iz telesa z mineralom in C vitaminom, sem jih jedla pred user posted image , tud ful pomagajo pri celulitu,ampak si jih trenutno ne upam jesti, čeprav so naravne, pridejo pa spet na jedilnik takoj po porodu.

No estrella jst sem se odločla da se spravim na eno dieto brez kruha, ker grem vsak teden za eno kilo al pa še več gor...in to pomeni da sem že na 20 plusa. Tako da do poroda se poizkušam izognat kruhu, sladkarijam, in nasploh taki hrani, ki preveč redi. Grem dans v nabavo za sadjem in zelenjavo. Upam da mi uspe.

user posted image  Jana za tako odločitev!!!! Mislim, da kakih drastičnih ukrepov ne potrebujemo, samo malo manj vsakega kar smo do sedaj snedle, pa bo teža obstala.  Jaz s kruhom načeloma nimam težav, sladkarije pa šo itak moja šibka točka. Enkrat sem zdržala brez njih 7 mesecev in ne boš verjela je šlo dol celih 12kg. Samo zardi sladkišev

Kaj pa piše na teh tabletah, kakšne kontradikcije za nosečnost??? Kako pa se imenujejo?

Aurea: ti pa imaš vse arcnije naštudirane. Pa ja nisi iz farmacevtskega foha??user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 889
15.4.2008 12:00:44   
tally
Čmrlika dej plisss povej kaj sta se z ginekologom zmenila glede streptokoka. A to nikakor ne moreš sam vedet, če imaš, mislim a maš kakšne simptome, kot npr. da peče, svrbi, izcedek, karkoli.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 890
15.4.2008 12:02:58   
CatJa

Sem ga pa s 1.5 izpisala iz vrtca in bo do septembra doma. Sem bila malo skeptiča, ampak ko sem prejela položnico za vtrec, ki je bila kar za 25 eu višja, sem se malo potolažila. 180eu za 3 starostno obdobje se mi zdi pa tooo much.user posted image

Estrella, a to si ga prav izpisala, ali plačuješ rezervacijo (npr. 25%)? Ker jaz računam, da bo Jan doma vsaj julija in avgusta in kolker vem, je ta začasni izpis v našem vrtcu možen samo za ta dva poletna meseca.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 891
15.4.2008 12:03:43   
aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

no hvala bogu nisem edina...aurora se bom tud jst mogla mal bremzat kot ti.
Pa da ti še povem utrip mojega user posted image ..vedno nekje med 120-140, je rekla da verjetno vedno spi,ko sem na CTG-ju.

aurora in čmrlika a mata vidve tud skos trd trebuh? jst ga mam že dva dni po cel dan ?

Jaz sem včeraj imela trd trebuh, ampak danes pa ne več tolk user posted image . A si kaj pretirano delala? Mogoče se pa pripravlja vse skupaj na dan D?

A tako, da potem pa je CTG ok, ker meni vedno reče, da naj delam počepe , da bo bolj migajoč, ker ko se otrok giba mu utrip skače gor in dol in to naj bi bilo fino. Jana moj je tudi bolj pri zaspanih, čeprav mi čez dan skoz nekaj miga, ampak na CTG pa zazna utrip od 120 do 160, enkart je imel samo do 180.

Ja glede kilc bova morali oring migati po porodu, se bova pa več seksali user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 892
15.4.2008 12:15:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*user posted image  Jana za tako odločitev!!!! Mislim, da kakih drastičnih ukrepov ne potrebujemo, samo malo manj vsakega kar smo do sedaj snedle, pa bo teža obstala.  Jaz s kruhom načeloma nimam težav, sladkarije pa šo itak moja šibka točka. Enkrat sem zdržala brez njih 7 mesecev in ne boš verjela je šlo dol celih 12kg. Samo zardi sladkišev
 Kaj pa piše na teh tabletah, kakšne kontradikcije za nosečnost??? Kako pa se imenujejo?
 Aurea: ti pa imaš vse arcnije naštudirane. Pa ja nisi iz farmacevtskega foha??user posted image

nič ne piše za nosečnice, da jih ne bi smele jemat, pa tud ne da jih lahko..načeloma so jih nosečnice že jemale, samo jst sem bolj na ziher...so pa  Cell u loss od Herbalife-a. tale-izdelek
in  specifikacija

< Sporočilo je popravil jana81 -- 15.4.2008 12:16:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 893
15.4.2008 12:26:54   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Estrella, a to si ga prav izpisala, ali plačuješ rezervacijo (npr. 25%)? Ker jaz računam, da bo Jan doma vsaj julija in avgusta in kolker vem, je ta začasni izpis v našem vrtcu možen samo za ta dva poletna meseca.

CatJa: sem ga prav izpisala, ker gre septembra itak v šolo. Je pa možen začasen izpis in plačevanje rezervacije. Meni to ne pride v poštev, ker se selim na drugi konec SLO. Drugače pa bi bil vsaj do julija v vrtcu.

Ja glede kilc bova morali oring migati po porodu, se bova pa več seksali user posted image user posted image user posted image

Aurora: bo pa potrebno pazit, da ne bo spet buši nepričakovano začel vshajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 894
15.4.2008 12:30:11   
Estrella*
a še to, sem se hotela pohvalit , da že 2 dni spim , brez težav s tiščanjem na želodec in težav z dihanjem. Trebuh se je spustil za cele 2 dni. Včeraj zvečer pa se je ponovno začelo....user posted image  Se je spet user posted image preselila na zgornji konecuser posted image  Sem pa že upala, da se je buši spustil do porodauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 895
15.4.2008 12:43:17   
tally
Estrella* men se je tut buši spustil , kar se pozna na mojem želodcu pa tut jem večktat po malo, tko da normalno diham. Pozna se pa ko grem po stopnicah gor me trebuh prav ovira in dobesedno se ga dotikam z nogo user posted image , prav smešno mi je.
Moja je pa še vedno z ritko dol, zgleda da se ne misli sama obračat.

Neposredna povezava do sporočila: 896
15.4.2008 12:46:35   
Anonimen
Dober dan majske nosečkeuser posted image

danes se javljam bolj pozno, sem morala tale sonček dobro izkoristit, seveda je padla dvourna kavico na terasiuser posted image , čeprav tale moja miška mislim, da ne mara kej preveč kofetkat, ni na mamicouser posted image

Vidim, da je bila debata tudi o hrani in kilah, no jaz lahko povem to, da zadnji teden nimam nikakršnega apetita,  v bistvu razen vode, sadja, čokolina mi sploh nič ne paše. Še kosilo z muko spravim doluser posted image , ker vem da moram. Pa celo 1,5kg sem izgubilauser posted image . Pa do zdaj sem imela doberrrr apetit, zdaj pa me skoz neki želodec matrauser posted image , pa diareje se nikakor ne morem rešituser posted image . Bom zdaj v petek G omenila, pa bomo vidli.

Vidim, da ste vse več ali manj nazaj z pregledov, user posted image user posted image user posted image za vesele novičke.

Kaj pa NATY?
Je še ni nazaj, kolikor vem ga je zjutraj imela.

Filipinka: vsaka po 2,5 kg user posted image user posted image user posted image vauuu skupaj imaš 5kg v trenuhuuser posted image .

estrella: zemlja?? punči ti si kar privošči, ahhh kaj pa čmo če smo nosečkeuser posted image

Grem si sadno kupo pripravit, pa en stroj obesit na sončka, potem pa malo brat za nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 897
15.4.2008 12:52:20   
darmar
Filipinka user posted image , čudovita teža, brez skrbi, boš imela kar konkretni štručki, čeprav bosta dve.

Bravo Valentina, vesela, da je vse OK. Sem šla takoj mere primerjat z mojim bejbijem.

Estrella naš pajac bo pa kar hodil v vrtec. Plačujemo sicer cca 140-150 eur. ampak če je pa doma, pa 40% od navedene cene. Pa ni samo cena razlog za to da bo doma? Jaz ful ne vem, povej mi še kakšen razlog zakaj bo doma, mogoče zaradi kakšnih bolezni, da jih ne prinese. Naš bi doma od dolgočasja znoru, jest pa tud, ker več kot dajat se z njim pa res ne moreš. Tud jest sem dala kri še za 3 test toxo.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.4.2008 12:54:11   
darmar
Pa še to, rok imam 22.5. in moj pajac gre na Golnik na kmetijo, kao v šolo v naravi z vrtcem za 3 nočke od 19-22.4.. Kaj če se ravno takrat rodi dojenček. Ne vem kako bomo uštimali, da mu ne bo preveč hudo, ker ga ne bo doma. Čeprav je malo možno da bi se ravno tiste dni zgodil porod.

< Sporočilo je popravil darmar -- 15.4.2008 13:06:49 >

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 899
15.4.2008 13:06:22   
80kaja
no punce..pridno sem vas prebrala in se vam kar dogaja....filipinka: že stiskam pesti in prepričana sem,da bo vse kot mora biti. teža je konkretnauser posted image  super in drži se :-)
vse ostale pa.....gremo dalje in tudi me bomo zdaj zdaj prispele na cilj.
Jaz prihodnji teden začnem s porodniško, čaka me GP ...bo kar zanimiv teden zame...pa še v 37.tko vstopiva...
pozdravček in lep preostanek dneva vsem majčicam
želi vaša Kaja

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Ime
Miška2006

Katero ime za punčko vam je lepše:

Leja (9%)

Tara (16%)

Nina (19%)

Teja (10%)

Sara (25%)

Gaja (20%)

Število vseh glasov: 654

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!