|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
13.4.2008 17:46:17   
Taula
Pozdravljene user posted image ,

Najprej eno vprašanje, potem grem pa za nazaj brati.

Kje čutite user posted image ? Moja naj bi bila z glavo dol. Ampak ni mi jasno zakaj jo čutim desno od popka-malo višje nad popkom (kot bi bila rit), levo od popka me pa na čase žokne nekaj (roka, noga, kaj vemuser posted image ) Kaj je po novem v prečni legi ali kaj? Jaz nikoli nisem čutila glave. Ali sploh lahko čutiš glavo, ali je itak v kanalu in ne čutiš premikanja?user posted image  Srček pa najdem spodaj pod popkom. Kaj vse čutite nogice pod rebri?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.4.2008 17:47:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Aja dons mam začetek porodniške, tko da mene je pa komisija kr pri miru pustila user posted image .

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Sm zdele vidla, da ma sonček akcijo avtosedežev - lupinc Maxi cosi, tko da za tiste, ki ga še nimate lepim link, če vas zanimauser posted image :
http://soncek.si/si/avtosedezi/od-0-do-13-kg/maxi-cosi-g1518.shtml

Hvala za link... user posted image  Sem namreč tako slabe volje zaradi lupinice, ki sem jo posodila in zdaj dobila nazaj vso bogo, da se ne da povedat... user posted image  Še dobro, da moj user posted image  danes ni našpičen, drugače stavim, da bi se hitro skregala, ker bi mi zameril zaradi tega, ker je bila posojena njegovemu bratrancu, jaz pa sem res zajedljiva in jezna kot user posted image  Posodila sva kompletno lupinico s strehico in vsemi dodatki, nazaj pa dobila čisto oskubljeno: ni strehice, ni podložk za ramena,... user posted image  user posted image  Kar je ostalo, se je vsaj dalo nekako oprati. Lupinico bom veliko uporabljala, ker sem cele dneve sama z otroki in nonstop šibam sem in tja, ne morem imeti ene "podrtije" od avtosedeža user posted image  Še od male pike se spomnim, da je najlažje smukniti v trgovino tako, da lupinico z user posted image  pač postaviš v nakupovalni voziček in mimogrede opraviš. Očitno svoje delajo tudi hormoni, ker sem res žalostna user posted image  Eh, kaj pa vem...

Naty*, seveda ima tvoj mali še čas, da se obrne - ne 1x user posted image  Tudi meni ni nič jasno, ko je bučka enkrat levo v boku, drugič kolca spodaj, potem spet buta proti želodcu,.. user posted image  Vsekakor srčno upam, da se naši sončki na koncu le spravijo z glavo navzdol in tako počakajo na štart user posted image user posted image user posted image

Čmrlika, torej si dokončno "zrela" za odpustnico user posted image  Glede sanj pa le ne skrbi user posted image

****, super, da si privoščila sebi in Samii nove reči user posted image  Si kar predstavljam veselje ob poganjalcu - ampak, da ne bo na koncu res pristal z njo v postelji. Kot pri nas napihljivi skakalni poni user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ in iskrene čestitke za tvojo hčerko, ima talent po mami. user posted image user posted image user posted image

Po meni zagotovo ni, ker sem v teh rečeh bolj lesene sorte user posted image user posted image
Ej, krasne fotke user posted image user posted image user posted image

edinaos, nimaš več kondicije user posted image  Upam, da se zdaj bolje počutiš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Sam pr formuli me ponavadi un Alešič zbudi z njegovim kričanjem (komentiranjem)....

Zato pa midva spremljava formulo na RTL-u user posted image

Hvala vsem za čestitke, velika pika je itak vsa "high" user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 602
13.4.2008 17:51:44   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +12kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 23Xuser posted image  in user posted image : 39X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
08.05.2008: TamaraJ (GP)

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.4.2008 17:56:45   
špelin@
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.4.2008 18:17:41   
Naty*
**** ne morš verjet, da sm že vidla to zadevšno, ampak si nism misla, da se ji reče poganjalec user posted image , mi je pa tolk luštkan, da ga bomo zihr pr nas tud mel. Človek se vsak dan kej novga naučiuser posted image .

edina lepo, da je bolš z glavo, zdej pa vidve kr bl počivajta. Sigurno je hrup včeri vse skupi še poslabšal.
Midva sva pa dons peso jedla namesto solate, ker tolk pomembna pa ni, da bi eno uro čakala pri blagajni user posted image . Me pa ful veseli, da ti je prišla prav informacija o avtosedežih, sm kr upala, da bo keri pomagalo user posted image ! So pa luštkani roza ja user posted image

Sončnica Sandra*** ja me smo že zdej kr v večji meri kraljevski pingvini ane, ampak to vse v lepem smislu user posted image . Pa hvala za želje glede obrata, upam, da se bo res odloču pa se prav obrnu!

aurora js sicer čutim, da se moj mali veliko obrača, ampak nikol ne vem kako se je obrnil. Ker se mu pa ful velik kolca, se pa po tem orientiram, kam je obrnjen, ker se zelo konkretno čuti kje ma glavco. Včeri zjutri je bil obrnjen nazaj z glavco gor, po parih akrobacijah se je pa obrnu naprej pa še zmer z glavco nekak zgoraj desno. Vem, da se je pa od takrat še premetaval, zato bom točno vedla kako je obrnjen šele, ko se mu bo naslednjič kolcalo user posted image . Luštkan albumček user posted image . Midva sva pa danes jedla pražen krompir, dunajske zrezke in peso...pa še lubi je skuhal, tko da je blo še tolk bolj dobr user posted image .

**** ja nedeljsko kosilo eni zelo resno vzamejo user posted image . Midva si ga pa privoščiva včasih sred tedna, če nama paše, ob nedeljah pa včasih jeva špagete...čist po občutku user posted image .

MARTINA25 welcome to the club otrdevanja in pikanja v nožnici user posted image , no si me pa prehitela z bolečimi bradavicami, ker s tem pa HB nimam problema. Ampak kaj čmo....vse lepote nosečnosti user posted image . Lepo, da si je še mami kej privoščila user posted image ...js se z nakupi šparam za po porodu, ko bom nazaj v skrčeni obliki user posted image .

Taula js mojga čutim tko, kot da bi mela tri otroke v trebuhu user posted image , tko da po tem zelo težko vem, kako je obrnjen. Ko je bil na glavco, sem pa čutila v predelu sramne kosti bolečine, ker me je očitno boksal, nogice pa nekje pod rebri. Včasih je pa tud tko, da si sploh ne predstavljam, kako mu rata me brcat in boksat na tolk različnih krajih. Po kolcanju sicer vem, kje je glavica, me pa vseeno včasih zmede, ker si ne predstavljam, kje je vse ostalo.

špelin@ te čist razumem, da si slabe volje glede lupinice. Js bi bla tud jezna ko user posted image ...ne vem, kako so lahko eni ljudje tolk neodgovorni. Ti jim narediš uslugo, oni pa niti tolk, da bi pazl na stvari. Si me kr spodbudila, da nobene dojenčkove stvari ne posodim nobenmu, pa jeza gor al pa dol user posted image . Pa kolk kjut odpustnica user posted image .... še mal pa si bova midva tud svojo privoščila user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image  za trud!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.4.2008 18:31:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edina;

daj če ti ni odveč mi napiši vse pare...pes in gospodar. Moja mami sprašuje???
Saj sem ji odprla tisto direktno povezavo,ko lahko zastojn gledaš (sara, dada, sara, sara marko fora). Ampak je tok mejhna slika da tud z očali nič ne vidi...

Men se pa ne da gledat...oziroma moram v ležeč položaj, ker imam turnir v trebuhu...auuuuuser posted image

Evo mene, dobro jutro.

Evo za mamico:

EITyEB in NASKE

user posted image                                                                 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
13.4.2008 18:32:26   
barbaw
Špelin@ user posted image user posted image user posted image  za tvojo piko. Sigurno si zelo ponosna. Jaz vem,da bi bila.
user posted image user posted image user posted image  za sorodnike. Včasih si res preveč dovolijo. Mene bi bilo sram vrniti tako lupinico.
user posted image user posted image user posted image  za prelepo odpustnico. Če si že lesena user posted image , pa imaš ustvarjalno žilico.

**** da ti tašča odpira embalaže in šnofa in .... Jao. user posted image  Ta pa je sploh huda. Jaz sem alergična, če mi kdo stvari pospravlja, ker mi zmeša moj red, da pa bi mi še povrhu hodil gledat kaj imam kje, bi pa verjetno znorela. Sem se z mojo mami skregala, ker mi je šla pospravljat, pa sem ji rekla da naj ne dela tega. Škoda besed. Še bolj pa našega zdravja.
Si prav predstavljam tvojo Samio kako dirka s poganjalcem okrog. Moj škrat je najbolj vesel ko greva sosedi na obisk, ki ima poganjalca in se potem cel čas vozi gor in dol. Super, da so jo igrače zaposlile in sploh razveselile. user posted image

Na sebe pa res ne smemo pozabit. Včasih kakšna malenkost razveseli človeka bolj kot ... Morate mislit tudi na sebe, ker boste imele dela z user posted image  več kot dovolj, pa na koncu koncev razen vaše pozornosti otrok sploh ne rabi bog ve kaj. Več pomeni mamina sproščenost in veselje kot pa igračke. Jaz imam še toliko novih stvari od lanskega leta, ki jih nisem uspela ponosit pa jih še en čas ne bom, dokler se ne bom nazaj skrčila. user posted image  Me najbolj skrbi za kavbojke, ker bo malo težka. user posted image  Majice pa ostalo pa bo šlo verjetno hitro gor po koncu dojenja.

Sem prejle pokosila skoraj celo zelenico in upam, da ne bo spet kakšnih lažnih popadkov.

Tetke meni ne otrdeva trebuh normalno ampak imam resnične boleče lažne popadke. Na otrdevanje sem že tako imuna, da se skoraj ne zavedam več oz. mu ne polagam posebne pažnje. trebuh je itak skos trd. Ampak tisto boleče otrdevanje pa mi že malo namiguje na prihod naše pike na svet. Včeraj zvečer sem imela te boleče krče na 20 min. user posted image  

Taula naša user posted image  je obrnjena na glavo in čutim njeno rit desno nad popkom in kako se "rita" pod rebra, nogice ali rokice čutim čisto desno , glavico pa na sramni kosti. Če pa ni glavica to kar čutim na sramni kosti, so pa verjetno rokice, ko si očke mane ali kaj jaz vem kaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.4.2008 18:38:31   
Anonimen

Edina;

daj če ti ni odveč mi napiši vse pare...pes in gospodar. Moja mami sprašuje???

user posted image
Lastnik Naske in pes ElTyeb. (Foto: Kanal A)
user posted image
Lastnik Dejan in psička Jeanine. (Foto: Kanal A)
user posted image
Pes Marcelo. (Foto: Kanal A)
user posted image
Pes Sandi in lastnica Tjaša. (Foto: Kanal A)
user posted image
Psička Sara in lastnik Sebastijan. (Foto: Kanal A)
user posted image
Pes Marcelo in lastnik Marko. (Foto: Kanal A)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
13.4.2008 18:49:24   
Anonimen
Hvala...mami je celo film Pastirci pustlia in si prišla ogledat fotke...Ona je namreč čist not padla, kar vsak dan zvečer gleda pa še enkrat popoldan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
13.4.2008 18:49:46   
Soncnica Sandra ***
Jaz imam pa par vprašanj za vas drage moje, in sicer:
- katero kremo za bradavice boste kupile?
- ali je potrebno imeti tako 70% alkohol in fiziološko raztopino, ali imaš lahko samo fiziološko raztopino (tako za čiščenje noska kot tudi za popek)?
-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko user posted image ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne?

Hvala že vnaprej za odgovore!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
13.4.2008 19:02:05   
Anonimen

Hvala...mami je celo film Pastirci pustlia in si prišla ogledat fotke...Ona je namreč čist not padla, kar vsak dan zvečer gleda pa še enkrat popoldan...

Ni kej za mamice vseeeeuser posted image

Gopodarje jim trenutno sestavljajo pasje ute, kjer bodo morali cel teden spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
13.4.2008 19:02:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
- katero kremo za bradavice boste kupile? Najprej klasiko - Bepanthen, kasneje kaj drugega po potrebi user posted image
- ali je potrebno imeti tako 70% alkohol in fiziološko raztopino, ali imaš lahko samo fiziološko raztopino (tako za čiščenje noska kot tudi za popek)? Vsaka patronažna ima svoj pristop... V porodnišnici so mali piki popek čistili le s fiziološko, patronažna je pa zahtevala alkohol user posted image
-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko user posted image ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne? baby-vac (tak nastavek za na sesalec) je za moje pojme in po mojih izkušnjah idealen, ga ne morem prehvaliti user posted image user posted image user posted image  Mi smo ga uporabljali od drugega meseca naprej, ker smo se z ročno pumpico (na stiskanje) vsi skupaj preveč mučili user posted image  

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 612
13.4.2008 19:07:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jaz sem vedno imela Bepanten, sedaj pa bom kupila še lanolin pa bom kombinirala. Lanolin ni treba spirat ampak nima nobenih zaščitnih sredstev, bepanten je treba spirat ampak ima posebno zaščitno formulo...

- ali je potrebno imeti tako 70% alkohol in fiziološko raztopino, ali imaš lahko samo fiziološko raztopino (tako za čiščenje noska kot tudi za popek)?

Oboje.

-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko user posted image ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne?

Pri Samii nisem rabila...tako da bom dokupila če bo slučajno potreba po tem...

Prosim...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
13.4.2008 19:09:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ni kej za mamice vseeeeuser posted image

Gopodarje jim trenutno sestavljajo pasje ute, kjer bodo morali cel teden spatuser posted image

Ti kar obveščaj saj mene tud zanima... sam priznam da gledat se mi pa ne da...raje preberem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
13.4.2008 19:10:38   
barbaw
Sončnica Sandra kremo za bradavice sem kupila v Dm od Babylove pa mi odgovarja, ker se občasno namažem, ko me skeli. Za popek so nas učili, da je treba imeti alkohol. user posted image  Imam pa tudi fiziološko za nosek, ki pa na začetku meni pri škratu ni bil potreben. Aspirator je nujen samo v primeru, da je otrok prehlajen in ker ne zna spihati noseka, se lahko hitro iz prehlada razvije vnetje ušes.

Neposredna povezava do sporočila: 615
13.4.2008 19:24:28   
Naty*

- katero kremo za bradavice boste kupile? imam bepanthen in lanolin, bom pa verjetno kr lanolin uporabljala.
- ali je potrebno imeti tako 70% alkohol in fiziološko raztopino, ali imaš lahko samo fiziološko raztopino (tako za čiščenje noska kot tudi za popek)? js sm kupila oboje, ker bom alkohol uporabljala tud za razkuževanje, če že ne za popek.
-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko user posted image ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne? izkušenj nimam, kupila sem ga pa user posted image . zaenkrat sm slišala same pohvale.

Hvala že vnaprej za odgovore!! ni za kaj user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 616
13.4.2008 19:36:08   
barbaw
Sem zdaj nekaj gledala poročila in bi direktorja bolnice Topolščica kar z lopato po glavi tresnila. Kaj hudiča rabi plače čez 7100 euvrov, a v zdravstvu drastično primankuje denarja. Za gradnjo in opremljanje bolnic pa ni denarja. Joj, zdaj vem zakaj ne gledam poročil. Enkrat na mesec je več kot preveč za moje živce. user posted image  Kako so ljudje sebični. Špelin@ posodi mi valjar. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.4.2008 19:37:22   
MARTINA25
Sončnica Sandra, jst bom kupila kremo za bradavice bepanten, fiziološko razstopino in alkohol.Aspiratorja pa ne bom kupila.Če bo nujno potreben bom dokupila.

Drugače pa imam tudi jaz eno vprašanje. Kakšen sms boste pošiljale ob rojstvu otročkov?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.4.2008 19:41:30   
barbaw
Martina za sms se bom pa jaz odločila po porodu. Sem prvič nekaj skupaj spravila, pa bom tudi sedaj. Se bom prepustila čustvom.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.4.2008 19:52:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sem zdaj nekaj gledala poročila in bi direktorja bolnice Topolščica kar z lopato po glavi tresnila. Kaj hudiča rabi plače čez 7100 euvrov, a v zdravstvu drastično primankuje denarja. Za gradnjo in opremljanje bolnic pa ni denarja. Joj, zdaj vem zakaj ne gledam poročil. Enkrat na mesec je več kot preveč za moje živce. user posted image  Kako so ljudje sebični. Špelin@ posodi mi valjar. user posted image

user posted image  Za takega je valjar občutno premalo - se bolj nagibam k user posted image  ali k user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Drugače pa imam tudi jaz eno vprašanje. Kakšen sms boste pošiljale ob rojstvu otročkov?

Še nimam pojma user posted image  Verjetno po trenutnem navdihu - kot vedno user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.4.2008 20:05:26   
aurora28
Sončica Sandra:
Jaz imam lanolin od Multimam in ga ni potrebno spirati, je pa sicer zelo gost, ampak si ga najprej malo stopiš med prsti in nato naneseš na bradavice. Jaz sem zelo zadovoljna z njim. user posted image

Jaz bom imela oboje, ker fiziološko raztopino uporabljaš tudi za zamašen nos, alkohol pa za razkužilo termometra... user posted image

-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne?

Razmišljam, da si ga bom kupila v lekarni, kakšnega pa še nevem. user posted image

Martina kakšen sms bom pošiljala okrog še nevem, si bom že kaj zmislila. Ampak ponavadi gre takole:
Mamici v veselje, očku v ponos, je danes na svet prišel naš sinek ...... težek.... in velik.... user posted image

Špelin@ tvoja jeza je čisto upravičena, pa kako jih ni sram, da vrnejo takšno jajčko user posted image jaz bi tudi znorela in jim omenila.

Čmrlika midve že imava odpustnici user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.4.2008 20:06:07   
barbaw
Špelin@ a misliš, da bi bila tista 5-kg macola ki jo imamo dovolj? user posted image  Se ne bom spuščala v debato o tem, ker res nimam razumevanja za takšne stvari. Je že to dovolj, da v službi nimajo razumevanja, da se z bolniško komaj prebijam, in da jim je tistih 10,5 h težko izplačat. Mislim, kakšna neumnost. Če bi hodila v službo bi jih koristila, kar pomeni, da bi mi jih tako ali tako plačali kot redno delo. Zdaj pa komplicirajo, ker ne vedo po kakšni postavki in ... Bi jim jeb.... vse po spisku. Potem pa mi še nadrejena moje nadrejene pribije, da se stvari spreminjajo in ... Ja, avgusta mi poteče pogodba in ... Ma kli... jih gleda. Bom že našla službo tako ali drugače.

Nekaj me boli v predelu desnega jajčnika, trebuh itak trd, sploh ne vem kdaj ni, ... Jutri se mogoče spravim k frizerju, da bom v soboto lepa na taščinem abrahamu pa se pofotkam, da me boste videle kakšna sploh zgledam. Trenutno me je pa kar sram, ker sem nikakva v glavo.

Zdej grem pa prvič gledat A si ti tud noter padu, da vidim kaj hudiča sploh to je. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.4.2008 20:36:26   
Anonimen
Ampak jaz imam pa res polen kufer tega rr. Pa to je za popiuser posted image user posted image user posted image . Pa spet sem celo uro pisala en ZS.. na dolgo in široko in pol potrdi in tema oziroma belina...Pa polen kufer jih imam.

Pa zakaj pa na drugih forumih ni treba kopirat... pa naj gredo v tisto luknjo skoz katero se kaka...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
13.4.2008 21:00:33   
mya26
Sončnica Sandra:
Jaz sem uporabljala Bepanthen ( ga nisem spirala, to so mi povedali v P da ni potrbno), v njem je tud lanolin. Kupila sem si tudi blazinice od mulitmam (z aloe vero), ki so delovale blagodejno. Na začetku ko jebilo res hudo in sem imela žulje na bradavicah pa sem kupila v Sanolaborju (neki diski, ki izgledajo kot želatina, uporabni 3-4 dni). Sicer so kar dragi, če me spomin ne vara, ampak so kar pomagali. Namreč težave z dojenjem sem imela vseh 5 mesecev, dokler nisem začela uvajanja goste hrane, nato se je počasi normaliziralo.
Če katero zanima sem našla zanimiv link o dojenju http://www.dojenje.net/vprasanja.htm#_5._DOJKE_POSTANEJO_1

Za čiščenje popka sva uporabljala le fiziološko, alkohol bolj za razkuževanje škaric, termometra. Sem pa kupila razkužilne robčke za brisanje previjalne podloge.

Za nosem pa nikoli nisva uporabljala pumpice. Lana je bila precej zdrava,  če pa se ji je napravila kak muca pa smo jo očistilo z bebi palčko (tako nama je pokazala patronažna sestra).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
13.4.2008 21:09:22   
špelin@
Ampak jaz imam pa res polen kufer tega rr. Pa to je za popiuser posted image user posted image user posted image . Pa spet sem celo uro pisala en ZS.. na dolgo in široko in pol potrdi in tema oziroma belina...Pa polen kufer jih imam.

Pa zakaj pa na drugih forumih ni treba kopirat... pa naj gredo v tisto luknjo skoz katero se kaka...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to je pa res velika hiba RR-ja user posted image  Meni je "ctrl+C" že čisti avtomatizem - si več ničesar ne upam pošiljati pred kopiranjem... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ tvoja jeza je čisto upravičena, pa kako jih ni sram, da vrnejo takšno jajčko user posted image jaz bi tudi znorela in jim omenila.

Ma žalostno je, ko se človek pripravlja na user posted image  in si želi vse poštimat, potem pa te drugi zafrknejo user posted image  Na srečo so moje prijateljice bolj skrbne in sem vse reči dobila nazaj v enkratnem stanju in predvsem kompletne user posted image  Je pa user posted image  popoldne klical bratranca in ga prosil, naj pogleda za manjkajočimi kosi, ampak si raje ne obetam kakšne pozitivne novice.

barbaw, točno vem, kako je, če te v službi zajeuser posted image ejo - en velik user posted image  za vzpodbudo. Le glej, da se boš pri frizerju dobro zrihtala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Na začetku ko jebilo res hudo in sem imela žulje na bradavicah pa sem kupila v Sanolaborju (neki diski, ki izgledajo kot želatina, uporabni 3-4 dni). Sicer so kar dragi, če me spomin ne vara, ampak so kar pomagali.

Ja, točno te zadeve mi je user posted image  prinesel v porodnišnico, ko sem drugi dan "fasala" razjede na bradavicah. In je super pomagalo, enkratno pohladilo user posted image  Ampak se ne spomnim imena user posted image  Dragi so pa (bili) kot user posted image

darmar in buccka, jutri na pregledu dobro opravita user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?