|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
12.4.2008 10:26:25   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Oh, Tamara...user posted image user posted image

Daj ti si vzemi kako urco počitka, probaj malo zadremat. Verjetno si čist preutrujena... saj nisi dec da bi lahko špilala zidarja, pa še noseča...
Pejdi malo oddremat, pa saj te bo vso delo počakalo...

Timi je šel do babi in mislim, da bom šla probat mal posteljicouser posted image . Če pridem mal k seb...se po vse verjetnosti zapeljem do moje babi na Vrhniko popoldne. No če... ti sporočim in če boš imela čas (No...če, če, če...)user posted image ... se vidmo.

Punce...lahko nočuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
12.4.2008 10:27:03   
Naty*
Ja **** to sm pa prebrala včeri, da ti najemnik ni dostavil pošte. Pa to je res za pop user posted image . Pa še zadnjič si ga hvalila se spomnim... človek res včasih ne more verjet, kaj lahko pričakuje od nekoga...
Kar se pa tvojga tiče...kot sm že zadnjič rekla...moški bo moški in žal nimamo čudežne palčke, ki bi mu za en mesec omogočila doživljanje naših "ne vedno tolk čudovitih" nosečniških občutkov. Oni vidjo samo trebuh, ki raste, ne vejo pa kaj še vse to spremlja v ozadju. Moj je tud tečen že 14 dni zarad službe, zdej je bil v nočni, js bi mogla pa skakat pol cel dan okrog njega pa spraševat, kaj bi mel. Mogoče še noge zmasirat user posted image ... Ja komi čakam, ker sem res taprave volje. Je pa hujše za vaju, ker se na daljavo težje zmeniš (al pa lažje, ker ga daš lahko dobesedno na ignore, js grem lahk pa sam v drugo sobo). Skratka, ni druge, kot da nekak toleriramo eden drugega, verjemi, da se tud on sekira tam na drugem koncu.

katy82 js zarad alkohola zadnjič kr nisem hotla komentirat. Mojga bivšga sem pustila ravno zarad tega, ampak pri naju je trajalo 10 let. Drugače je bil ful vredu človek, rad me je imel, pa zdaleč, da bi bil alkoholik, ampak ob vikendih so bli najbolj pomembni prijatelji in fešta (kar pa seveda brez pijače ne gre). To posledično vodi v to, da gre denar v gostilno, namesto za položnice in da sm bla čez vikende dobesedno samska. Če bi bla še enkrat v isti situaciji bi zadevo probala razrešit na začetku, ko so bli občasni drinki, ker se vse skupaj samo stopnjuje. No in zdej sem napisalauser posted image ....ampak ne imej moje zgodbe za primerjavo, ker je bil najbolj črn scenarij. Pri tebi seveda ni tolk hudo, ampak ti priporočam, da ga res postaviš pred dejstvo. Bolje zdaj kot prepozno! Najprej sta ti in user posted image , potem pa šefi in prijatelji.

Tamara js se ti pa pridružujem pri jezi na user posted image user posted image ...ampak mojga sevedauser posted image .
Čevlji so te pa verjetno ožulili zarad oteklih nog...men so celo copati premajhni user posted image , da ne razlagam, da sm se najprej zjutri na tebe spomnla, ker sm mela roke tolk otrple in zatekle, da sm jih komi dvignila. Za popuser posted image

Aurea problem srbenja je pa v tem, da vsaj mene osebno sploh ne srbi zarad suhe kože, ker mam HB kožo kr fajno. Ampak kr tko...brez kake logične razlage in nič ne pomaga user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
12.4.2008 10:33:09   
Aurea

Daj ti si vzemi kako urco počitka, probaj malo zadremat. Verjetno si čist preutrujena... saj nisi dec da bi lahko špilala zidarja, pa še noseča...

****, tole si pa tako lepo napisala, da se samo še podpišem.

Tamara, res si bila pridna zadnje čase in naložila si si veliko dela, zato si le vzemi nekaj časa za počitek in lenarjenje! Bo vse lažje potem... Če se sama ne boš malce "šparala" in razvajala, te nihče drug ne bo user posted image

Še od mene: user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 12.4.2008 10:34:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
12.4.2008 10:37:48   
Aurea
Naty, ja, saj razumem glede srbenja, ampak nimam pojma, zakaj je tako user posted image  Mene samo včasih, ampak res redko, malo zasrbi po trebuhu, sicer pa HB ne.
Kaj pa kakšne kopeli z zelišči (kamilice, itd.)?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 479
12.4.2008 10:48:52   
Aurea

MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +12kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 23Xuser posted image  in user posted image : 39X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

11.04.2007: Tally (GP), **** (GP), aurora28 (GP + CTG)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
08.05.2008: TamaraJ (GP)

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 480
12.4.2008 10:59:51   
TamaraJ
No, zdajle sem imela kontrolo bolniškeuser posted image . In sem prišla taka odprt, da me ni nič kaj dost spraševaluser posted image ..Kot da sem napol mrtvauser posted image . Sem bila pa res presenečena ko sem odprla vrata in je gospod rekel, da kontrolira bolniško. Tok, da mi niso oči ven padle.. WTF??
No, pravico imajo... moram bit pa res bolj pridkana zdaj do porodniške. Nikamor hodit (čeprav do Logatca tudi vozit ni panike...kam dlje pa itak ne morem več..mislim, ne zaupam si večuser posted image )

No, grem nazaj posteljico gret

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 481
12.4.2008 10:59:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Timi je šel do babi in mislim, da bom šla probat mal posteljicouser posted image . Če pridem mal k seb...se po vse verjetnosti zapeljem do moje babi na Vrhniko popoldne. No če... ti sporočim in če boš imela čas (No...če, če, če...)user posted image ... se vidmo.

Punce...lahko nočuser posted image

Če obljubiš, da se naspiš, te peljem na tortico...user posted image user posted image

Aurea in Naty: se strinjam...

Glede srbenja pa nimam pojma...user posted image  Nimam težav pol pa ne vem kaj bi vam rekla...user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
12.4.2008 11:04:05   
Anonimen

No, zdajle sem imela kontrolo bolniškeuser posted image . In sem prišla taka odprt, da me ni nič kaj dost spraševaluser posted image ..Kot da sem napol mrtvauser posted image . Sem bila pa res presenečena ko sem odprla vrata in je gospod rekel, da kontrolira bolniško. Tok, da mi niso oči ven padle.. WTF??
No, pravico imajo... moram bit pa res bolj pridkana zdaj do porodniške. Nikamor hodit (čeprav do Logatca tudi vozit ni panike...kam dlje pa itak ne morem več..mislim, ne zaupam si večuser posted image )

KWA??? Mislim ej pa imaš šefe?? Celo nosečnost si delala, sedaj si komaj ne vem če 14 dni doma pa noseča pa še mal do porodniške... res nimam beseduser posted image user posted image
Ko jij je toliko ki bi res bili za kontrolirat....ne pa ena tik pred porodniško pa še celo nosečnost gurala....

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
12.4.2008 11:12:50   
Naty*

A dej nehi???? Js sm od novembra na bolniški, pa niti ene kontrole (no dons še lahk pridejo user posted image ), ti pa že zdej???

Ampak to je kontrola iz šihta ane, ker še nisi pod ZZZS??? Za popuser posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 484
12.4.2008 11:21:03   
mixi
ojla jutro vsem
jaz sem sicer vstala eno uro in kej od tega in ker sem bla prva sem se zguštirala pit kavico v smrtni tišini dokler niso drugi vstali iz postelje.
drugače pa vidim da smo mele vse noč u kuser posted image  mene je tako pekla zgaga pa še nikakor se nisem mogla naštimat za spat, ko pa me je primlo za zaspat ob 5 in pol sem mogla it na wcuser posted image . pa še dalo se mi ni po štengah dol pa gor lest

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
12.4.2008 11:24:02   
mixi
tamara sej niso normalni eni moji bivši sodelavki se je za kontrolo bolniške prikazal varnostnik, pa ga je baba poslala v tri krasne njega in še šefico zraven

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.4.2008 11:26:02   
mixi
user posted image  mislim da nobena od nas ne bi bla na bolniški če ji to ne bi bilo potrebno tako al drugače samo folk to ne šteka in misli da lahko iz tebe dela kar če in te izkoristi kolko hoče

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 487
12.4.2008 12:08:25   
barbaw
**** res je v vsakem hecu nekaj resnice. To da ima mamo pa ne moreš nič. Imel je bo verjetno še kar nekaj časa. Vem pa kako zna biti hudo. user posted image  Pri nas je to vsaj hitro minilo, pri tebi pa očitno ne bo. Je pa biti tiho vsakič težko, tako da včasih mora počiti. Kaj je kaj upanja, da bi se tale njegova user posted image  mama kaj stopila pri novem user posted image ? Vidva se raje posvetita drug drugemu in otrokom, ona pa naj malo, vsaj mičkeno počaka.

Tamara ti tudi rabiš Špelinin valjar. Malo se bi morala spočit preden greš rodit, ker se potem ne boš mogla poleg dveh, se popravljam treh otrok. user posted image  Jaz namreč tudi pravim, da bi moške morali prijavljati kot otroke (bi malo več otroških dodatkov dobile).
Glede kontrole si pa res imela srečo. jaz je nisem dobila niti enkrat v 5-ih mesecih. Še dobro, da nisi bila bela od barve ali pa prašnja od brusenja. Ti kar lepo počivaj dalje.

Jaz ravno nimam problemov z otečenimi stopali, mi pa zato gorijo. Bi najraje kar bosa hodila pa imam trenutno nogavice gor, pa me že rahlo peče od pregrevanja. Da o spanju ne govorim. Nobenega pokrivanja pa bog ne daj pižame, ker potem pa sploh nič ne spim, ker mi je vroče.

Katina jaz sem tudi imela rdeče pikice v prvi nosečnosti na področjih kjer me je srbelo. Pa sem se nehala mazat z mlekom, ki sem ga takrat uporabljala, pa so pikice tudi izginile v dveh dneh.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
12.4.2008 12:10:24   
barbaw
Kje pa je Čmrlika danes????

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 489
12.4.2008 12:22:31   
aurora28
Hajli hajlo! user posted image

Evo mene nazaj med vas, sem še vedno v enem delu user posted image user posted image . Bil je lažni preplah. Najprej, da vam dam poročilo, nato pa grem brat za nazaj vseh 22 strani user posted image , ki ste jih naklofale v moji odsotnosti. Bravo, smo že na 4. delu. user posted image user posted image user posted image

Skratka:
iz torka na sredo sem se prebudila ob 11. uri zvečer z močnimi bolečinami v trebuhu. Prva misel na katero sem pomislila je bila ˝zastrupitev s hrano˝ , ampak bolj ko sem razmišljala s čim bi se zastrupila, bolj sem prišla do ugotovitve, da sva s Petrom oba isto jedla in on je čil in zdrav. Ok, nič spijem mleko in grem probat nazaj zaspati. Nič, sploh ne morem spati, vse me boli. Ko pa se zjutraj prebudim bruhanje, bruhanje in še enkrat bruhanje. Grozno mi je bilo. Vse kar sem pojedla sem ven vrgla, v želodcu mi je obstala samo voda. Bljak user posted image
Kasneje pride mami k meni in mi prinese merilec krvnega tlaka in ta pokaže enkrat 150/90, drugič 152/100, tretjič 160/100 user posted image , sem kar poklicala v bolnico in povedala za situacijo, počakam moža in greva v bolnico. Hvala tamkajšnjemu osebju, ker so res ena A, takoj me sprejmejo, me tiste ženske v čakalnici tako grdo gledajo, ker sem vse prehitela in šla v ordinacijo pred njimi, sam kaj čem, one so bile vse ok in poleg tega, nobena noseča.

Najprej mi zmerijo pritisk, ki pokaže 162/100. Grem naprej na vaginalni pregled, kjer zgleda vse ok, ampak mi pravi dr. da ostajam v bolnici. Hvala bogu sem imela vse s seboj in me ni sploh skrbelo. Mi vzamejo kri, dam vodo, nič ne pokaže, vse je bilo ok. Amak ker sem bruhala vse dopoldan me priključijo na infuzijo za ves dan user posted image in tam ležim in razmišljam kako je z mojim sinekom.
Ostajam na opazovanju. Naslednji dan se grem ob 04.30 uri tuširati in glej, glej, čep se odlušči, ampak sem ga zadržala na roki. V bistvu ko sem se še zadnjič spirala z toplo vodo, čutim nek topel občutek v nožnici in grem s prstom not, nakar vidim gospo sluz in to je potem to. Se mi je kar malo nasmejalo. user posted image
Še isti dan me dajo na CTG in zaznani so popadki, ampak jaz sem jih čutila, kot, da bi mi tamali tiščal komolec v jajčnik, ni bilo neke bolečine. user posted image Sestra pa pravi, da so popadki. Nato me G pregleda še enkrat vaginalno in pravi, da je MV zaprt, mi naredi UZ in pravi, da po njegovem mnenju bo tole definitivno prej kot določa PDP, torej enkrat aprila, ker je tamali že velik. Nato so mi vsak dan merili obseg trebuha, pritisk, temperaturo, dvakrat dnevno CTG, ki pa v naslednjih dneh ni pokazal popadkov. Voda mi ni še odtekla in ker je MV zaprt sem lahko danes šla domov. user posted image user posted image user posted image Ponovni pregled imam v četrtek 17.4.2008. user posted image
UZ pri 36 tednih in 5/7 je pokazal, da je z otrokom vse ok, plodovnice primerno, glavična vstava, tehta pa dobrih 3.023 g. user posted image Je že pravi dedec. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.4.2008 12:52:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Je pa biti tiho vsakič težko, tako da včasih mora počiti. Kaj je kaj upanja, da bi se tale njegova user posted image  mama kaj stopila pri novem user posted image ? Vidva se raje posvetita drug drugemu in otrokom, ona pa naj malo, vsaj mičkeno počaka.

Uf, veš kaj je to dolga zgodba.Ampak samo malo namigov, ker imam glih cajt...user posted image
Ženska me ima drugače rada ampak mentalno z pametjo ne prideva skupaj...
Trenutno mojega 13 letnika, ki je bil navajen da si tud sam speče jajca ali iz omare vzame za oblečt streže kot da ima 2 leti in ga razvaja do onemoglosti...
Seveda mi potem ta moj sine pribije kako je ona super in oh in sploh... Z drugimi besedami mami ti si za en k  user posted image ...  Vse naredi namesto njega - samo še kopa- umiva ga ne.
Jaz se trudim da naredim deca iz fantka,ki bo znal tud kaj sam narest ona bo v 4 mesecih naredila dojenčka...
Tudi ne misli nič z glavo ,recimo glede hrane. Ja normalno da če vprašaš 13 letnika kaj bo jedel da je to samo junk food, pizza, mc donaldsi in razni pomfriji in cvrtje...
In seveda se mu cepijo nohtje in tudi imunski sistem mu peša... ampak njej to dopovedat...
Namesto da bi sama skuhala kaj pametnega in jej pa basta... ga razvaja do onemoglosti...

Potem pa kaj mi je sedaj dva dni nazaj dvigni lo pritisk: ona mene kliče in me sprašuje zakaj jo ne maram, pa da če bi jo imela rada bi jo že vzela k sebi v Slovenijo. Ampak ko smo ji že 100x povedali da nam ne dajo vize zanjo. Smo res vložili že najmanj 10x pa nam zavrnejo, seveda razloga zakaj niso niti dolžni povedat.
Res sem se še 2 leti nazaj skor raztrgala da bi ji dalo vizo na vse mogoče načine in če ni ni, pa kaj naj naredim??
Ampak ona pravi da jo ne maram in da nočem da pride...pa mi joka in me sam čist ob živce spravi.

Pa glede otrok... od mojega setra ima dve krasni punčki ampak ona- moja tašča vidi samo našo Samio... In seveda to ni prav in ji probam dopovedat da mora biti do vseh ista ampak ona kot trda kot kamen ob steno...
In seveda ko smo tam ji kupuje vse žive neumnosti, ko sem ji že 10x povedala da naj pogleda na škatlo in če je znak da ni primerno do 3 let oni že vedo zakaj ne. Ma ko bi govoril steni ji že čez dva dni privleče spet kako neumno igračo s katero imam jaz več dela že s tem da gledam da se tamala ne zadavi...
Isto pri oblekah... bolj ko ji govorim ne bleščic in kuglic in ne vem kakšnega kiča nosit ker bo tamala pojedla..Ona bolj nosi take stvari. Seveda ko tisti kič porežem dol z majčk da zaščitim otroka sem tok žleht v njenih očeh in sem namerno uničila lepe majčke...

Ma joj, ej do jutri bi lahko govorila... saj itak dvomim da se komu da to brat... ampak evo mal sem se zlajala...

Bistvo je da ni slaba ženska samo po pameti enostavno ne prideva skupaj...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
12.4.2008 12:56:00   
Anonimen
AURORA:

Dobrodošla doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
12.4.2008 13:02:11   
mixi
**** nimaš kaj tudi taki morajo obstajat in kar je najhujše pri vsem tem da so vsi ostali krivi za to kakšni so, kaj pa če ne razumejo kaj je prav in kaj ni kaj jim moreš več kot jim to tupiš v glavo slabše je pa naj si mislijo kar čejo taki itak vedno rečejo da jih noben ne mara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
12.4.2008 13:10:29   
mixi
aurora pa so ti mogoče povedali v bolnici kdaj naj bi približno rodila glede na to da se ti je odlušču čep pa če se moreš zaradi tega česa pazit ker je to baje zaščita pred vdorom bakterij in tega sruser posted image .
pa zdej se itak moraš full pazit ker se ti bliža dan d

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.4.2008 13:23:23   
mixi
pupike jaz grem dokončat kosilo see ja

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.4.2008 13:27:17   
aurora28
Ženske zlate ste ker ste tolk mislile name in mojega sineka. Hvala vam za vse lepe želje in pikapoke, rada vas imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty me veseli, da je s tvojo psičko bolje user posted image user posted image user posted image . Veš mene je moja bila tako vesela, ko sem pokukala skozi vrata, mi je skoraj na glavo skočila user posted image . Joj te živalce, so tak luštne in prisrčne in pokažejo ta pravo nesebično ljubezen.

Jana hvala ti za obveščanje o mojem počutju ostalim majčicam. Kot vidite, sem še v enem kosu. In čestitke za nov avto, pa veliko sreče in varno vožnjo. user posted image user posted image user posted image

TamaraJ kajjjjjjjj kontrolo si imela, pa sej niso normalni user posted image user posted image . Jaz moram potrkati, da sem vso bolniško hodila naokrog in hvala bogu ni bilo nobene kontrole, zdaj pa sem že itak na porodniški. Ampak se mi ne zdi fer od tvojih šefov, pa tolk se trudiš in delaš in ko si končno doma, ti pošljejo kontrolo user posted image . Sej imajo vso pravico, ampak ni fer. Še hvalabogu, da si bila doma. user posted image user posted image

Špelin@ hvala ti za odpustnico, res je luškana. user posted image Dobro je, da jo že imam, ampak zaenkrat še ni prišla v poštev. user posted image

Čmrlika lepo, da ne boš jezna, če te prehitim user posted image user posted image user posted image , mislim, pa da te ne bom. Sicer je šlo za lažne, ampak nikoli se ne ve, mogoče ja, mogoče ne. user posted image

Mixi G mi je svetoval, da naj počivam, kopanje itak odpade in spolni odnosi prav tako, bolje, da se mirkam in počakam, ko se začne zares. user posted image Kontorlo oz. pregled imam v četrtek, če pa bo kaj prej, pa takoj v P. Ampak ti povem, da že komaj čakam, da rodim in sem si v bolnici prav želela, da bi se že začelo, ampak žal še ni ta pravi čas. Se pa tolažim s tem, da nikoli ne veš, danes je takšno stanje, jutri pa že lahko rodim. user posted image

Vsem, ki ste dopolnile polne tedne nosečnosti in vsem, ki ste dobro opravile GP čestitam. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.4.2008 13:32:52   
Anonimen

A to so ti iz službe prišli v kontrolo??? Mislim, halooooo pa do zdaj si vedno delala!!! TO JE PA RES VIŠEKuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
12.4.2008 13:33:50   
Anonimen
Zdaj pa grem brat, kaj nam je aurora pisalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
12.4.2008 13:41:44   
Anonimen
O aurora, za las pa bi šlo zaresuser posted image , je pa res že konkreten dec, tale vaš sinkouser posted image pa verjetno bo še pridobival na teži. Dej plisss povej, kakšen je občutek tale čepek?

****: pri taščah pa sve približno na istem, samo da sem jaz svoji gospe že dala JASNO VEDET BAZZZZZZ OFFFFF, ne dovolim ji niti najmanjšega vtikanja v najino življenje!!!! Zdaj imam pa mir pred njo, sem si pa vedno želela fanta z veliko familjo, da bi se fuul obiskovali, družili.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
12.4.2008 13:43:41   
Anonimen
Vidim, da smo danes vse notranjke vstale na levo nogo, no jaz za spremembo nisem huda na svojega, sem pa zelo slabe volje kar tako, pomoje zaradi nespanjauser posted image

Pa kje ste zdaj vseeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?