Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty upat je treba do zadnjega. Če ne pa boš šla v P in ti lahko probajo naredit zunanji obrat. Več kot prej rodit se ti ne more zgoditi. Mene so včeraj zvečer spet dajali špikanje v nožnici in lažni popadki. Kako dolgo pa lahko ti lažni popadki mene malo nateguj ? Teden, dva, ...??? Jaz sem še vedno prepričana, da bo luna naredila svoje in bo pikica prehitela škrata, ki ima 25. rojstni dan. Ja bolj ko se bliža dan D bolj sm optimist. Pred nosečnostjo sm razmišljala, da je porod neki najbolj groznega kar je možno (seveda kar se bolečin tiče), zdaj pa na vse gledam drugače. Ful mi je vse tko...kar bo pa bo, celo EA se mi ne zdi, da bi bla nujna varianta. Če se bo obrnu prav se bo, če ne bomo probal zunanji obrat, če ne pa... ga bojo že spravl ven no . Sem pa js tud v klubu, ko se mi nč ne da veš... po moje vreme tko vpliva. Upam, da bo dons take volje, da se mu bo dal kuhat, nabavil je že včeri, tko da mislim, da bo šlo . Polna luna bo pa zihr mela kak vpliv, me res zanima, katere majčice bo pregnala v P ... glede špikanja in lažnih popadkov pa tud mene zanima, kolk dolg bo to trajalo. Ampak mislim, da sem enkrat prebrala, da to čist nič konkretnega ne nakazuje. čmrlika 14 dni , kolk je to malo! Pa aurora ti tud sam 19... Sm šla js gledat kolk še mava, pa čeprav je proti vama veliko (28 dni) vidim, da smo že res blizuuuu !!!! Moj piškotek je mel spet včeri ful pester dan in pol sm mu razlagala, da tolk komi čakam, da pride ...