|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
14.4.2008 8:58:26   
barbaw
Aurora sem zraven napisala, da to ni pravilo, če se spusti, da je hitreje. Gravitacija dela svoje tko ali drugače. Glih tako lahko gre hitro. Tako kot smo že pisale, pravila pri porodu ne, še manj pa recepta za hiter porod. Je pa vseeno boljše, če se spusti, če ne drugače lažje ješ. user posted image  Pač lulaš malo več. user posted image  Bom ti povedala ko bom rodila, če je bilo kaj hitreje. user posted image

Naty ti pošiljam vagon sončka. Mi imamo že skoraj 10 stopinj, včeraj pa je bilo sončno s 15-imi stopinjami. Mi je bilo kar čudno, ko sem danes poslušala, da so bile na notranjskem poplave. user posted image

Špelin@ moj škrat pa je tako cvilil ko smo mi jedli, da je precej hitro pristal na gosti hrani. user posted image  Saj dojil se je več kot 7 mesecev, vendar ne polno, ker ga je vse drugo bolj zanimalo. lubenico je sesal ful prehitro. Sigurno bi me kdo kregal, ampak tako je navalil nanjo, da jo je v trenutku sfalilo, pa nič težav ni imel. Lubenico je jedel tako, da je sesal ven sok iz koščkov. Prav hecen je bil. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.4.2008 9:06:13   
špelin@
Eh, če ležim, me še bolj boli user posted image  Sem se raje vrnila guncat na žogo user posted image

En vic o moškem firbcu:

"Potnika v najsodobnejšem letalu je nenadoma pritisnilo na potrebo.
Ker je bil moški WC zaseden, njemu pa se je mudilo, mu je stevardesa
odprla vrata ženskega, ob tem pa ga opozorila, da v nobenem primeru ne
sme pritisniti na gumbe z napisi CTV, CTZ, PDP, AIT.
Moški se je olajšal, radovednost pa mu ni dala miru in je pritisnil
CTV. Curek tople vode mu je oprhal zadnjo plat. Potem je pritisnil še
CTZ in topel zrak mu je posušil genitalije. Prijetno presenečen je
pritisnil še PDP in prš dišečega parfuma ga je lepo zaprašil.
Razmišljal je, kako so ženske privilegirane in pritisnil še AIT.
Nenadoma je začutil pekočo bolečino in omedlel.
Zbudil se je šele v bolnišnici, ob njem pa je sedela sestra.
Vprašal jo je:
Kje pa sem?
V bolnišnici. V letalu ste imeli nesrečo.
A zaradi AIT?
Ja, gospod.
Kaj pa je pomenil tisti nesrečni AIT?
Avtomatsko izvlečenje tampona."

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ moj škrat pa je tako cvilil ko smo mi jedli, da je precej hitro pristal na gosti hrani. user posted image  Saj dojil se je več kot 7 mesecev, vendar ne polno, ker ga je vse drugo bolj zanimalo. lubenico je sesal ful prehitro. Sigurno bi me kdo kregal, ampak tako je navalil nanjo, da jo je v trenutku sfalilo, pa nič težav ni imel. Lubenico je jedel tako, da je sesal ven sok iz koščkov. Prav hecen je bil. user posted image

Moja mala pika se mi je pri petih mesecih iz naročja dobesedno vrgla v krožnik nad pire krompir in ga je tako navdušeno lizala z rokic, da mi je bilo čisto jasno, kako stojijo reči user posted image  Sadje je navdušeno sesala že od dopolnjenega tretjega meseca naprej in ni imela zato nobenih težav. Moram pa povedati, da je na mleko (zdaj seveda kravje) nora še zdaj - popila bi ga litre, kar naprej prosi zanj, ampak ji ga ne upam dajati toliko, kot bi ona želela user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.4.2008 9:10:11   
kasso
Dobro jutro!
Katina, hvala za kavico user posted image

Mi smo včeraj končali s razbijanjem in potem me je čakalo pucanje. Sesanje cele hiše, pa pobrisat tla (to je bilo najhuje)...mojga pa sem kar pustila, glede na to, da je dve uri držal v rokah 8 kilsko štemarco ... HB user posted image je kosilo skuhala tašča in smo potem popoldne tam prepočivali, zvečer pa sem še prah brisala in prala, otroke kopala..... ni bilo konca... (zjutraj pa sem urco likala)... crknjena sem bila konkretno..... danes pa je k sreči bolje in nič me ne boli user posted image
Grem malo brat od zadaj user posted image ... me čaka kar nekaj literature user posted image bom pa bolj kratko komentirala, ker sem si naredila en dolg spisek delovnih obveznosti za ta teden in moram nujno končat preden grem rodit user posted image , pa sama taka opravila na kompjutorju, ki mi ne dišijo preveč...ampak moram.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Zdaj pa še mene nekaj zanima:
Ali imate ve še vedno napete, boleče prsi? Jaz opažam zadnje čase, mogoče kakšna 2 tedna, da prsa niso več napeta in boleča, edino kar mi je malo neprijetno, če se počoham po bradavicah, te pa so občutljive, ampak ne boleče.

isto opažam pri meni...

darmar in buccka, dobro opravita na GP, ****, tebi pa želim, da bo danes kri boljša user posted image

špelina, jaz jih bi sigurno klicala in prosila za ostale dele lupinice, da vrnijo... sem to že počela in v takih primerih nemarnosti nisem tiho .

poganjalec.
..super zadevščina. Mojadva imata dva doma in dva pri tašči....

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jaz imam pa par vprašanj za vas drage moje, in sicer:
- katero kremo za bradavice boste kupile?
- ali je potrebno imeti tako 70% alkohol in fiziološko raztopino, ali imaš lahko samo fiziološko raztopino (tako za čiščenje noska kot tudi za popek)?
-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne?

Hvala že vnaprej za odgovore!!

1. imam bepanthen, ki ga bom rabila le v primeru razpokanih bradavic (k sreči ne vem kako to izgleda, čeprav sem prvega dojila 11 drugo pa 8 mesecev)
2. fiziološko imam (patronažna zehtevala le fiziološko) (če bom rabila alkohol...bo moj skočil v lekarno ponj)...je pa ista za popek, nos.....
3. ga nimam.... za dojenčka nisem nikoli rabila nič drugega razen fiziološko in vatirane palčke (ampak preden daš v nosek, potegneš malo vato dol), le zdaj imam tistio navadno pumpico ( Lumpi), če imata otroka muhe v nosku.

Ko ste že omanjale nedeljsko kosilo, smo včeraj pri tašči jedli...govejo juho s domačimi rezanci, svinjsko pečenko, piščančja prsa, pečen krompir na maslu iz pečice, motovilec, radič in kompot.... kasneje še kavica...njami je bilo vse... govedino iz juhe pa bodo najbrž danes jedli..
Jaz pa kuham odvisno od časa in volje...lahko tudi le špagete ala carbonara, če ni časa ali torteline s gorgonzolo....

špelina user posted image user posted image za tvojo ta veliko piko

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.4.2008 9:13:06   
barbaw
špelin@ user posted image user posted image user posted image  dober vic. Moj škrat je bil tudi 3 mesece star ko je sesal lubenico. potem pa sva začela s sokovi in kasneje s pirejem in zmečkano zelenjavo in ... Brez težav. Edino mleka ni nekaj najbolj maral. user posted image  Kolikor ga je pri meni spil in to je bilo vse. Sem mu pa še probavala dajati tekoči čokolešnik, ko se je prvič zbudil, ker se je non-stop zbujal in pil čaj. Prav nemogoče je bilo. Sem bila utrujena kot .... Pa tudi čokolešnik ni nekaj pomagal. Iskal je pozornost in bližino. Še danes jo. Samo ni več takšnega zbujanja. Pije pa še sedaj ponoči. Ne poznam nobenega otroka, ki bi bil sposoben toliko spit kot on. user posted image  počasi me bo ujel v pitju tekočine. Pije pa od a do ž vse. Voda ali blagi sok, ... Mehurčkov mu ne dovolim pa HB jih tudi ne mara. Mogoče sem čudna, samo tile mehurčki so res zoprna zadeva za želodec, osebno pa jih ful težko pijem, ker me dražijo po grlu, pa še celulitu pripomorejo in ...

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.4.2008 9:27:38   
Anonimen
Dobro jutro,

danes sve pa midve spale celo kakih 4-5 urcuser posted image user posted image , končno.

Pa kdaj se bo to vreme izboljšalo, jaz bi rada male cunjice oprala, pa bi rada da se na sončku sušijouser posted image .

No trebušček nimam občutka, da bi se spustil?? Pa se to vsaki spusti pred P?

Glede lege otroka, imam pa jaz tudi občutek, da se mi je mala na skivaj obrnila (glavca goruser posted image ), samo to je samo moj občutek, upam pa da mi bo G v petek, rekla drugačeuser posted image .

Sem srečala, eno kolegico, je rodila pred 1 mesecem v P LJ
, pravi da je fuul zadovoljna, nobene gužva, osebje enkratno, skratka od srca mi je svetovala tisti čaj od MALINOVIH LISTOV pravi da je ona rodila oz. vse skupaj trajala 50 minuser posted image , tako da jaz grem danes v akcijo za njim. Se ta čaj dobi samo v lekarnah??

aurora: jaz tudi nimam več bolečih prsi na otip, se mi zdijo pa fuul polneuser posted image , težkeuser posted image

barbaw: popadki na 20 min??user posted image Jaz bi tudi počasi, že kakšnega za pokušino občutila, mislim popadekuser posted image

Naty: user posted image user posted image user posted image za 37 teden, madonca.

Mala princeska v bušiju že razgraja, mogoče je pa čas, da mami čokolino dol spustiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
14.4.2008 9:42:16   
mya26
Poganjalec je super stvar, naša je dobila malega za 1. dedka mraza, lani pa sva ji kupila takega ki je kot kolo le brez pedal in je super za ravnotežje. Sosedov fant ga tudi ima in je leto starejši (4 leta) od naše punči. Lani se je vozil s tem poganjalcem, letos pa je v 5min obvladal kolo brez malih pomožnih koleščkov. Tudi fiziatri (poznam jih kar nekaj) priporočajo ta kolesa. http://kokua-slovenija.blogspot.com/

Zanima me pa nekaj. Zadnje čase opažam na bradavicah nekaj belega. Izgleda kot bi postal vrh bradavice bel, enkrat je malo viselo stran in sem si spraskala stran, bolelo ni nič, je bial pa potem tam luknjica. Čez čas se je spet zapolnila in sedaj imam spet tako belo. Izgleda kot neka bela hrastica. Joj ful upam, da ne bom imela takih težav z dojenjem kot v 1.user posted image . Mi je zadnjič rekla babca v MŠ, da je možno da sem imela toliko težav tudi zaradi strahu. Z Lano sva se dojili do 5.meseca polno, potem pa sva počasi začeli uvajat gosto hrano. Dojila sem na vsaki strani 30-45min in vedno na obeh straneh. Če sem si poskušala samaiztisnit mleko sem ga zelo težko načrpala (sem črpala 10min in sem stisnila mogoče 5 ml). Groza! Upam, da bo zdaj boljše user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.4.2008 9:46:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Zanima me pa nekaj. Zadnje čase opažam na bradavicah nekaj belega. Izgleda kot bi postal vrh bradavice bel, enkrat je malo viselo stran in sem si spraskala stran, bolelo ni nič, je bial pa potem tam luknjica. Čez čas se je spet zapolnila in sedaj imam spet tako belo. Izgleda kot neka bela hrastica.

Točno tole opažam pri sebi user posted image  Po mojem so to zametki mlekca user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.4.2008 9:58:45   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro, dober dan drage moje!!!

No spanje je bilo spet bolj za en kuser posted image . Najprej ne zaspati, potem obisk WCja vsako uro user posted image , sedaj zjutraj bi pa spala, ko je čas za vstati. Joj bo tega kdaj konec???

ORIGINALNO SPOROČILO: šPELIN@
Sem namreč tako slabe volje zaradi lupinice, ki sem jo posodila in zdaj dobila nazaj vso bogo, da se ne da povedat... Še dobro, da moj danes ni našpičen, drugače stavim, da bi se hitro skregala, ker bi mi zameril zaradi tega, ker je bila posojena njegovemu bratrancu, jaz pa sem res zajedljiva in jezna kot Posodila sva kompletno lupinico s strehico in vsemi dodatki, nazaj pa dobila čisto oskubljeno: ni strehice, ni podložk za ramena,... Kar je ostalo, se je vsaj dalo nekako oprati. Lupinico bom veliko uporabljala, ker sem cele dneve sama z otroki in nonstop šibam sem in tja, ne morem imeti ene "podrtije" od avtosedeža Še od male pike se spomnim, da je najlažje smukniti v trgovino tako, da lupinico z pač postaviš v nakupovalni voziček in mimogrede opraviš. Očitno svoje delajo tudi hormoni, ker sem res žalostna Eh

Joj Špelin@ ne moreš verjet kako take stvari mene razpuser posted image , kar pike dobim po telesu. Na zadnje je imela moja sestrična maturantski ples in me pokliče (ko me seveda nikoli drugače ne, samo kadar kaj rabi-beri 1-2x letno), če bi ji lahko posodila malo kozmetike, da jo bo frizerka pri kateri bo dala naredit frizuro, še namazala. In jaz kot dobra duša ji seveda rade volje osdtopim svojo kozmetiko. Jo pride iskat in mi zagotovi, da mi jo vrne še isto popoldne. JA VRAJT!!!! In potem čakam in čakam in še kar čakam, nakar ji po dobrem tednu pošljem sms, da mogoče bi pa tudi jaz rabila še kdaj svojo kozmetiko, ja? In misliš, da mi je odgovorila? Kuruser posted image  mi je!!! Me je čisto razpuser posted image . Sem rekla, da bom šla drugi dan tja in ji povedala ta svoje, samo potem sta bila moja starša tam na obisku in sta mi prinesla moje stvari nazaj.
Pa to je malenkost v primerjavi z ostalimi stvarmi ali pa tvojo lupinico, tako da te čisto razumem. Sem mojemu dragemu rekla, da ne bom nikomur nič več posojala, pa se mi je samo smejal, češ, saj boš pazabila, pa saj ko te kdo za kaj vpraša ne znaš reči ne, ampak bom!! Bom naslednjič 3x premislila, komu bom še kaj posodila. Mislim, da mora potem človek fehtarih in prosit za svoje stvari nazaj, potem pa še vse polomljene in na pol uničene dobi, mislim HALOOOO, pa kaj ljudem ni jasno????

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 658
14.4.2008 10:02:11   
Čmrlika
Če želite si lahko pogledate moj novo nastali album Kako trebušček raste od 18. tedna dalje , sem vse slike združila v en album. Hvala Čmrliki za idejo.

Joj kak lepo, meni je res ful v veselje gledat te rastoočeee bušije...si lepo pridelala bušija in slikice, zdaj pa še lep user posted image  ven pride in potem...veselje......user posted image

Pričakujem še druge s kronološkimi  slikicami...

Objave: 2543
Član od: 7.3.2004
Kraj: vsepovsod
Status: odsoten
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image

Špelin@- sem se kar zjokala zraven...Hval ti za tole, zdaj pa grem res z veseljem v Rim, in mirno vestjo user posted image ...
Hvala,user posted image user posted image user posted image res si zelo lepo in zelo kreativno to nardila user posted image in ko sem prebrala o mali čebelici...Jo midva tud včasih tako pokličeva, predvsem user posted image , ki tudi mene kliče čebelica- no od tod tudi moj nick name, ker čebelica ni šla skoz je nastala čmrlikauser posted image

Nekaj me boli v predelu desnega jajčnika, trebuh itak trd, sploh ne vem kdaj ni, ... Jutri se mogoče spravim k frizerju, da bom v soboto lepa na taščinem abrahamu pa se pofotkam, da me boste videle kakšna sploh zgledam. Trenutno me je pa kar sram, ker sem nikakva v glavo.

a je slikica že v albumu, končno si se odločla, da se nam cela pokažeš in da jaz vidim, če te poznam, ha? user posted image  user posted image

Aja punce, ko boste vstale, bi vas nekaj rada vprašala. Moj trebušček se je pa tolko spustil, da lahko dam celo dlan med trebuh in prsi, da komaj zatipam vrh maternice. Kaj se to dogaja?

user posted image  se pripravlja na nizek štart...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.4.2008 10:03:46   
darmar
Valentina in Sandra prideta danes?

Poročam ko pridem iz pregleda. Upam da bo ultrazvok, da vidim mere. Hvala vsem za user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.4.2008 10:06:52   
darmar
Včeri sem se po dolgem tednu sprehajala, šli smo okoli jezera na Bledu. Je tok pasal, razen 1 km na koncu me je že mal matralo. Ampak zvečer sem se pa bolš počutila kot cel teden, ko sem samo poležavala.

Naša punči je spet tok dejavna, telovadi po trebuhu in sklepam, da se še ne bo tako kmalu naveličala gnezdneja pri meni. Ma je je čist OK:).

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.4.2008 10:13:37   
jana81
Dobro jutro...

Pravkar sem vstala z bolečinami v trebuhu, drugač bi verjetno še spala, ampak ne najdem več položaja da me ne bi bolelo. Pa pe sanjalo se mi je da imam popadke, verjetno od teh bolečin.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Ali imate ve še vedno napete, boleče prsi? Jaz opažam zadnje čase, mogoče kakšna 2 tedna, da prsa niso več napeta in boleča, edino kar mi je malo neprijetno, če se počoham po bradavicah, te pa so občutljive, ampak ne boleče.

Ne tud jst jih nimam več, bradavice me pa bolijo in srbijo ko user posted image

špelin mene tud grozno boli, ampak ležat pa ne morem, in ne vem kaj naj grem delat da bom pozbal mal na bolečino, mogoč bom šla pa po tleh pomivat.user posted image  
Dober vic..user posted image

edina HB vsa ena ki se je naspala..jst sem malinov čaj kupila v Bio topicu, majo ga v Sanolaborju tudi, za lekarno ne vem...ampak pri meni je problem ker si ga pozabim skuhat user posted image

Sončnica sandra jst sem ista..posojam, posojam, posojam, nazja pa ne dobim, dobr da si zdle to napisala, ker grem danes v akcijo za svojimi stvarmi.user posted image  ker je od tega že sigurno eno leto.

Zdaj pa grem nekaj popacat, verjetno mlečni gres, pa pridem nazaj.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 14.4.2008 10:23:09 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.4.2008 10:14:13   
špelin@
jana81, ko boš imela čas, te lepo prosim, če mi lahko ponovno opišeš pot do celjskega zdr. doma - zadnjič sem si pozabila skopirat tvoje napotke user posted image  V sredo zjutraj ima velika pika tam ortopan in se moram zorganizirat. Je to mogoče kje blizu bolnišnice??

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.4.2008 10:19:49   
Soncnica Sandra ***
No pa da še malce pokomentiram današnje zadvščine: user posted image :

Najprej se moram malce pohvaliti: danes imava z mojim user posted image  dopolnjenih 37.tednov, tako da še 21 dni do Rima user posted image user posted image user posted image

Darmar in Buccka user posted image user posted image user posted image  za pregled!
Eldomy, tebi pa želim, da bo danes izvid od krvi 1A!!! user posted image user posted image user posted image

Katina hvala za kavico!!!

ORIGINALNO SPOROČILO:Hijenca:
Aja punce, ko boste vstale, bi vas nekaj rada vprašala. Moj trebušček se je pa tolko spustil, da lahko dam celo dlan med trebuh in prsi, da komaj zatipam vrh maternice. Kaj se to dogaja?

Pri meni je bil vedno bolj nizko, sedaj pa se mi zdi da je že čisto nekje spodaj user posted image . Mi je moja G. na zadnjem predledu pred slabimi 14dnevi rekla, da se je že čisto spustil.

ORIGINALNO SPOROČILO: Aurora28

Tudi moje prsi niso več tako boleče. Bolijo pa me predvsem po tuširanju. Ne znam opisat, ampak je tak ful neprijeten boleč občutek.

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Drugače pa imam tudi jaz eno vprašanje. Kakšen sms boste pošiljale ob rojstvu otročkov?

Nimam pojma kaj mi bo takrat rojilo po glavi. Upam, da kaj izvirnega user posted image , drugače pa kakšna klasika v stilu: mamici v veselje, očku v ponos, ...... ali pa tega in tega dne sem prijokal/a na svet....
Bomo še videli...

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.4.2008 10:24:12   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: darmar
Valentina in Sandra prideta danes?

Jah kaj naj rečem, namen imam da pridem in moj dragi tudi (je za danes in jutri zamenjal šiht, v četrtek bom pa sama, tako, da se lahko zmenimo za kakšno pijačko po predavanjih, če nimata vidve slučajno še kakšnih vaj v četrtek?), upam pa samo, da ne bo spet kaj prišlo vmes. Imam občutek, da se mi zadnje dni vsi načrti nekaj spreminjalo, pa ne po moji lastni volji user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 665
14.4.2008 10:31:03   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro,

danes sve pa midve spale celo kakih 4-5 urcuser posted image user posted image , končno.

Pa kdaj se bo to vreme izboljšalo, jaz bi rada male cunjice oprala, pa bi rada da se na sončku sušijouser posted image .

No trebušček nimam občutka, da bi se spustil?? Pa se to vsaki spusti pred P?

Glede lege otroka, imam pa jaz tudi občutek, da se mi je mala na skivaj obrnila (glavca goruser posted image ), samo to je samo moj občutek, upam pa da mi bo G v petek, rekla drugačeuser posted image .

Sem srečala, eno kolegico, je rodila pred 1 mesecem v P LJ
, pravi da je fuul zadovoljna, nobene gužva, osebje enkratno, skratka od srca mi je svetovala tisti čaj od MALINOVIH LISTOV pravi da je ona rodila oz. vse skupaj trajala 50 minuser posted image , tako da jaz grem danes v akcijo za njim. Se ta čaj dobi samo v lekarnah??

aurora: jaz tudi nimam več bolečih prsi na otip, se mi zdijo pa fuul polneuser posted image , težkeuser posted image

barbaw: popadki na 20 min??user posted image Jaz bi tudi počasi, že kakšnega za pokušino občutila, mislim popadekuser posted image

Naty: user posted image user posted image user posted image za 37 teden, madonca.

Mala princeska v bušiju že razgraja, mogoče je pa čas, da mami čokolino dol spustiuser posted image

user posted image user posted image za spanje user posted image

Meni se zdi, da je moj vedno isti. Sem si ga prej izmerila in je še vedno enak obseg???

Tudi jaz sem imela občutek, da je glavca gor na levi (se mi je zdelo, da jo otipam), ampak sem zgrešila na polni črti, ker je na UZ bilo lepo videti, da je na glavci user posted image

Čaj se najbrž dobi v lekarni, ja user posted image

Naty, tudi od mene user posted image user posted image za 37T

mya26, jaz pri drugem otroku nisem več toliko komplicirala kot pri prvem, ki sem ga do 6 meseca le dojila. Če se mi je zdelo, da je še vedno lačna, sem ji dala za povrh še malo Novalac mleka, pa čeprav je nareidila le kakšne požirek, se mi zdi, da me je pustila dlje časa pri miru. Pa tudi zvečer sem ji večkrat dodala, pa je spala kot ubita user posted image Pri 4 mesecih pa sem začela tudi s sokovi in je danes veliko bolj ješča kot prvi otrok, je več stvari, hitro poje, sin pa si od vedno izmišljuje... ne vem, če je to kaj povezano, ampak se mi zdi fajn, če začne otrok zgodaj okušat tudi kaj drugega in ne le materino mleko prvih 6 meecev. Pri user posted image bom tudi začela pri 4 mesecih uvajat tudi drugo hrano in več okusov.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.4.2008 10:31:18   
jana81
jana81, ko boš imela čas, te lepo prosim, če mi lahko ponovno opišeš pot do celjskega zdr. doma - zadnjič sem si pozabila skopirat tvoje napotke user posted image  V sredo zjutraj ima velika pika tam ortopan in se moram zorganizirat. Je to mogoče kje blizu bolnišnice??

ja zraven bolnišnice je (točno med Urgenco in bolnico).
Pelješ po strai cesti do Celja mimo Levca skos po obvoznici, no pri CMC Celje na križišču zaviješ:
desno, pelješ 200 m in na križišču zaviješ levo, potem spet pelješ po Ljubljanski cesti kakih 400 m naravnost in na križišču (tm je ena velika zgradba Maksimilijan-čudne oblike) zaviješ levo, pelješ 100m in na levi strani boš zagledala urgenco, vendar tam ne moreš parkirat.Zato se pelji še naprej in na križišču zavij levo skos naravnost do krožnega, na krožnem 3 izhod ven, in tam so parkirišča (skos po ulici so P, in tudi na koncu ulice je velik parkirni prostor).
Lahko pa že na Ljubljanski cesti greš v garažno hišo, ki je v bistvu vzporedno z bolnico.
Lahko me pa pokličeš pa ti še povem.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 667
14.4.2008 10:34:18   
TamaraJ
Dobro jutrooo

$Evo, danes sem oddala vse na CSD in zdaj čakam le še odločbo. Glede na to, da imamo v Cerknici eno fajn gospo, ki to ureja... pričakujem kmaluuser posted image

spelin@... kako simpatična odpustnica.. A jaz bom dobila modro?user posted image . Aja, pa sem videla, da si uporabila vilinske simbole... Nekomu sem enkrat posodila mojo knjigo od Ge. Jeršek... in NE VEM KOMUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tisti mi je v glavnem nima namena vrnitiuser posted image .
Tole s tvojo lupinico pa... jaz nebi mogla ostati tiho. In tudi mene bi bilo sram vrniti karkoli v takšnem stanju. Raje bi novo kupila, če mi je nebi uspelo ohranit...

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jaz imam pa par vprašanj za vas drage moje, in sicer:
- katero kremo za bradavice boste kupile?
lanolin in Bepanthen (za bradavice)

- ali je potrebno imeti tako 70% alkohol in fiziološko raztopino, ali imaš lahko samo fiziološko raztopino (tako za čiščenje noska kot tudi za popek)?

oboje (fiziološka za spirat in etanol za razkužit)

-kako pa je z aspiratorjem za nos, kakšne so vaše izkušnje (predvsem tiste, ki imate doma že kakšnega škrata ali princesko user posted image ), ali je nujen oziroma uporaben ali ne?

zelo uporaben..še posebno tisti, ki ga je omenila spelin@. Jazga nimam, ampak bi ga imela. Sem ga pri kolegici sprobala. Kje si ga kupila spelin@?

Hvala že vnaprej za odgovore!!

Sem zdaj nekaj gledala poročila in bi direktorja bolnice Topolščica kar z lopato po glavi tresnila. Kaj hudiča rabi plače čez 7100 euvrov, a v zdravstvu drastično primankuje denarja. Za gradnjo in opremljanje bolnic pa ni denarja. Joj, zdaj vem zakaj ne gledam poročil. Enkrat na mesec je več kot preveč za moje živce.  Kako so ljudje sebični. Špelin@ posodi mi valjar.

Se pridružujem mnenju...mafija

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Drugače pa imam tudi jaz eno vprašanje. Kakšen sms boste pošiljale ob rojstvu otročkov?

Še nisem razmišljala...

Dobro se naspite user posted image  in čimmanj nočnih obiskov na user posted image

Ja, sem sem šla spat ob 10:30 in se prvič zbudila ob 24, potem ob enih, ob dveh, ob treh, štirih in potem šele ob pol sedmih

darmar in buccka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za današnji pregled

katina
...vseeno hvala za kavico..ampak sem jo pila le nekaj minut preden si jo ti ponudila. Jo je moj dragi skuhal...no, zdej je spet moj dragiuser posted image user posted image

Aurora mleko lahko imaš ne glede na prsi. Moja sestra je ravna kot deska pa je imela mleka več kot dovolj. To sploh ni odvisno od prsi ampak od celega telesa in verjetno kakšnih hormonov. Jaz sem si že kupila čaj za dojilje.  Žganci pomagajo, baje pivo (kvas) in pa vem da sezamovo seme pomaga, ko je hudo primankovanje. jaz moram tokrat malo bolj pazit na prehrano, da ne bo spet kakšnih težav na štartu.

Jaz tudi spadam bolj med tiste ''ravne''. malo me je skrbelo na začetku..ampak sem potem dojila 2 leti in 3 mesece b.p.. Pa še to sem morala Timija prepričat, da mu bo slabo, če bo nadaljeval, ker je že velik. Glede dojenja moj nasvet...čim manj se obremenjujte in bodite čim bolj sproščene. Če bo dojenje steklo bo... če ne bo, pa se tudi ne sekirajte. Za svoje otročičke verjamem, da bomo vse poskrbele najbolje, kolikor je v naši zmožnosti. je pa zelo dobrodošlo prebrati link, katerega je pripopala....hmmmm.. No, grem pogledat nazaj.. Evo mya: KLIK

Aurora... meni tudi malo sončka prosim. ne vem, kaj je danes s Cerknicouser posted image .Ponavadi ne šparajo s sončnimi jutriuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
aurora js bi mela tud sonček, pa ga ni...   Moje bradavice oz. kr prsi so se na začetku tretjega trimesečja normalizirale in so zdej skoz v istem stanju. Ni napetosti, ni bolečin, ni kolostruma... Pa ne sekiraj se...veliko jih pravi, da so se jim orng spremenile šele po porodu. Še je upanje za nas !

Moje gospodične so prvo kapljico spustile šele nekaj ur po porodu... In nič več... šele drugi, tretji dan se je začelo pojavljati nekaj podobno mlekcu. Mali junak je sicer v porodni nekaj vlekel ven...kaj, nimam pojma. Po moje je bolj v prazno cuzal..in seveda podal povpraševanje. Potem so gospodične šle v akcijo in zadovoljile povpraševanje in komaj ustavile proizvodnjo v dveh letih

Mi je bilo kar čudno, ko sem danes poslušala, da so bile na notranjskem poplave.

Kje pa?????

spelin@... huud vicuser posted image user posted image user posted image user posted image

kasso...pridni steuser posted image user posted image . Jaz sem se zdaj malo umirila in grem, ko končam tale roman, malo cujnice zlagatuser posted image user posted image . Aja, pa bravo tašča...moja že doooolgo ni ničesar skuhala za nas. nazadnje 18. oktobra, ko je imela r.d....pa še takrat smo se skor skregaliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
 mogoče je pa čas, da mami čokolino dol spusti

Hvala za idejo

Sončnica Sandra...bravo za 37 tednovuser posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 668
14.4.2008 10:53:01   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro...

Pravkar sem vstala z bolečinami v trebuhu, drugač bi verjetno še spala, ampak ne najdem več položaja da me ne bi bolelo. Pa pe sanjalo se mi je da imam popadke, verjetno od teh bolečin.

tudi mene vsako jutro, ko se zbudim, boli trebuh kot hudič user posted image in potem, ko se malo razmigam, je precej boljše.

sončica sandra user posted image user posted image za 37t

mya26, tokolo mora biti res fajn....ampak cena pa je user posted image user posted image user posted image

odpustnica za čmrliko pa je tudi KRASNAAAA user posted image user posted image za špelino

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

kasso...pridni ste . Jaz sem se zdaj malo umirila in grem, ko končam tale roman, malo cujnice zlagat . Aja, pa bravo tašča...moja že doooolgo ni ničesar skuhala za nas. nazadnje 18. oktobra, ko je imela r.d....pa še takrat smo se skor skregali

ma jaz sploh ne razumem teh tašč, mam in sorodnikov, ki niso pripravljeni pomagat svojim otrokom...enostavno ne razumem.... imam srečo, da sem sama iz take družine (čeprav mama več kot toliko ne more več in je 30 km oddaljena), pa moj tudi, ki si vedno pomagajo med seboj z veseljem... in jaz tudi njim, če le morem....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.4.2008 10:54:37   
Anonimen
Evo jaz sem doma...Izvide itak zvem šele jutri zjutraj. UZ pa imam v petek 18.4. ... baje da v P. ne bodo štrajkali.

Sem pa čist šokirana...Punce na busu sem srečala sošolko iz OŠ in jo mal povprašam za druge in mi pove da je ena umrla januarja in to v 3 tednih. Rak trebušne slinovke.Toda  to ni vse ženska je zapustila dva majhna otroka eden nima niti 3 leta in sta od različnih očetov in so jih sedaj te dva bratca ločili...vsakega k svojemu očetu, čeprav so skupaj živeli...
A ni dosti tistemu starejšemu fantku da je izgubil mamico in sedaj so ga še ločili od bratca in dali k očetu ki ga sploh ne pozna saj je skoz živel z tem drugim možem...??

In pa še sedaj že cel cajt študiram, kako minljivi smo...ej zdele si in čez 3 tedne te ni več....

sorry če sem kero zamorila, ampak sem res čist  šokirana.... sploh ne morem k sebi pridet.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
14.4.2008 10:54:50   
špelin@
jana81, najlepša hvala user posted image user posted image user posted image  user posted image  Potem ne bo problem najti user posted image  Če vseeno zabluzim, te pa pokličem user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 671
14.4.2008 10:59:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Sem pa čist šokirana...Punce na busu sem srečala sošolko iz OŠ in jo mal povprašam za druge in mi pove da je ena umrla januarja in to v 3 tednih. Rak trebušne slinovke.Toda  to ni vse ženska je zapustila dva majhna otroka eden nima niti 3 leta in sta od različnih očetov in so jih sedaj te dva bratca ločili...vsakega k svojemu očetu, čeprav so skupaj živeli...
A ni dosti tistemu starejšemu fantku da je izgubil mamico in sedaj so ga še ločili od bratca in dali k očetu ki ga sploh ne pozna saj je skoz živel z tem drugim možem...??

In pa še sedaj že cel cajt študiram, kako minljivi smo...ej zdele si in čez 3 tedne te ni več....

sorry če sem kero zamorila, ampak sem res čist  šokirana.... sploh ne morem k sebi pridet.

Ojej... user posted image user posted image user posted image  Iskreno sožalje vsem, ki ste jo poznali user posted image user posted image user posted image  
Ja, o minljivosti tudi sama dostikrat razmišljam - mogoče ne toliko bolezensko, kot kadar sem v avtu user posted image  Ampak ravno zato moramo življenje živeti polno, se ne predati, se imeti radi user posted image

Aja, 18. je res napovedan štrajk - moram preveriti v naš ZD, kakšno bo stanje, ker je user posted image  takrat naročen pri pulmologu.

****, stiskam pesti, da bodo izvidi ok user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
14.4.2008 11:01:18   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +12kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 23Xuser posted image  in user posted image : 39X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
08.05.2008: TamaraJ (GP)

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.4.2008 11:06:59   
kasso
****...ojoj pa tako mlada....user posted image user posted image .

Prejšnjo noč nisem spala, ker je bila mama v soboto na UZ v LJ, ker ima   benigen tumor že 5 let kar vemo  6x5 cm v glavi slinavke in jo je una zdravnica čisto preplašila ker je malo zrastlo v 6 ih mesecih ... jutri gre k zdravniku, da ji da pregledat markerje, pa cukr ji je malo zrastel.. mogoče prav zaradi tega... potem pa še k kirurgu, ki jo je že enkrat operiral (odprl in zaprl)... user posted image

špelina, lupinice maxi cosi so ceneje v BC 89,99 eur...ravnokar sem dobila novičke.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.4.2008 11:07:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo jaz sem doma...Izvide itak zvem šele jutri zjutraj. UZ pa imam v petek 18.4. ... baje da v P. ne bodo štrajkali.

res žalostna usoda mamice in otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?