|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
13.4.2008 12:24:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Peče praviš... žal točno ne bi vedla zakaj..... mogoče kislina v želodcu, dvanajsterniku user posted image kaj v zvezi z nosečnostjo, pa ne bi vedla...mogoče ti mala preveč brska v organe user posted image . Če te peče v predelu mehurja pa so mogoče bakterije, sploh pa če peče pri uriniranju...
ali pa je normalno, ... user posted image
Sem te videla kako trpiš za bolečinami ... če pa te pekoče ne bodo v parih dneh ponehale vseeno bi mogoče bilo dobro, da pokličeš tvojo G ali pa vprašaš Pušenjaka na med.over.net.
ne vem, če sem ti sploh kaj pomagala user posted image   tutututututututututututu....

hvala kasso, veš pekoči občutek je šel, samo mi je že 2 dni tako slabouser posted image pa nič ne morem jesti, dragec mi je zdaj kupil moj najljubši sladoled snikersuser posted image pa tudi tega nisem mogla, mojemu želodcu se je nekaj zamerilouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
13.4.2008 12:29:01   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO:jana81
joj kajk pogrešam to igro, mi smo jo začeli igrali pred 4 leti in potem 2 leti non stop, zdej pa smo kar opustili igranje...jih morem mal požokat da gremo spet en turnir vžgat.

Ti jih kar malce požokaj, mislim, da bodo hitro za. Jaz se kar malce bojim kako bo po porodu, ko ne bo več toliko časa za take stvari. Ah bo že, za vse se najde čas, če se le hoče, kajne?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.4.2008 12:34:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Če želite si lahko pogledate moj novo nastali album Kako trebušček raste od 18. tedna dalje user posted image , sem vse slike združila v en album. Hvala Čmrliki za idejo.  user posted image

krasna zbirka bušijevuser posted image user posted image , fuul lepo boš imela za spomin, a ne?

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
13.4.2008 12:41:46   
Anonimen
Aurora:

Zdaj ko sem pa še slikce videla posebej tole 37 teden...tole bo ali zelo kmalu ali pa en velik dečko.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
13.4.2008 12:55:17   
aurora28
**** ja sej pravim, da sem ena velika kinder jajčka presenečenja. user posted image user posted image user posted image

Kaj boste danes kuhale? Midva imava na meniju govejo juhico, pražen riž z grahom, govedina in piščančji polpet in zelena solata. Sladico pa sva že zmazala : jagode s sladoledom. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.4.2008 13:09:47   
Anonimen
Ričet user posted image user posted image user posted image   Če sem sploh prav napisala???user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
13.4.2008 13:22:13   
aurora28
Ja si prav napisala, ampak jaz tega ne maram, aja pa ne maram vampov in krvavic user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.4.2008 13:26:58   
mixi
ojla pupike kako kaj?

tu na obali ubija turobno vreme pa še stokrat sem mogla vstat danes ponoči za na wc. poleg tega sem mogla klicat še v p mojo g ki je dežurna ker mi je v petek neki recept pozabla dat. popoldne pa akcija vse prištimat kar je potrebno pa torbo za vsak slučaj,...
in verjetno lenarit cel mili božji dan kar ga bo še ostalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.4.2008 13:29:56   
mixi
aurora kaj lahko pridem na kosilo?

moja tašča kuha govejo juho (lahko preskočim), meso z juhe pa pražen krompir in zeleno solato, brez sladice pa itak že 6 let vsako nedeljo isto jejo kako lahko

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.4.2008 13:31:42   
mixi
ampak pražen riž z grahom mi je zakon in tudi piščančji polpeti vi pa že veste kaj je fino za papcatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 585
13.4.2008 13:43:26   
Anonimen
****, pa tudi za ostale, ki jih zanima:  tedenska naloga v BB:

Ta teden bo pasji teden: hallo vsak gospodar, ima svojega psa, in lahko ugibate, kdo bodo psi, podložnikiuser posted image

Ne moreš verjet, v glavnem pes mora čisto vse ubogati svojega gospodarja, pije lahko samo vodo, in je le tisto kar mu njegov lastnik da, spi v svoji utiuser posted image , lastnik mora vsak dan svojega psa umiti v kadi (psi se ne smejo samo kopati, nikjer niti po intimnih delihuser posted image ), in sprehajati po vrtu, podložniki dobijo pasje kostume, ki jih ne smejo nikdar sleči (edino za wc, in kopanje)user posted image user posted image user posted image

Podložniki, pravijo da ta naloga je pa preveč krutaaauser posted image

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
13.4.2008 13:50:12   
mixi
pa sej tej na bb-ju niso normalni vsak teden jim dajo bolj kruto nalogo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
13.4.2008 13:51:14   
mixi
oj jaz pa se odpravljam na kosilo dober tek vsem ki še niste pa boste jedla pa tudi tistim ki jeste pa se še kej vidimo

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 588
13.4.2008 14:05:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ja si prav napisala, ampak jaz tega ne maram, aja pa ne maram vampov in krvavic user posted image

Vampov tud jaz ne, svinjine pa itak ne jemo... tako da krvavice sploh ne vem kako izgledajo HB, ker me že ob imenu spreleti srh...

Ampak Ričeta , se pravi ješprena sem si pa jaz tok zaželela... tako da ga enkrat na teden kuham zdaj v Sloveniji...

Drugače pa tvoje kosilo je pa že kar praznično...user posted image user posted image  Ali pa ,ker je nedelja...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
13.4.2008 14:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

aurora kaj lahko pridem na kosilo?

moja tašča kuha govejo juho (lahko preskočim), meso z juhe pa pražen krompir in zeleno solato, brez sladice pa itak že 6 let vsako nedeljo isto jejo kako lahko

Ma to je klasični nedeljsko kosilo...pol Slovenije je to pa ne samo 6 let, celo življenje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
13.4.2008 14:11:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ta teden bo pasji teden: hallo vsak gospodar, ima svojega psa, in lahko ugibate, kdo bodo psi, podložnikiuser posted image

Ne moreš verjet, v glavnem pes mora čisto vse ubogati svojega gospodarja, pije lahko samo vodo, in je le tisto kar mu njegov lastnik da, spi v svoji utiuser posted image , lastnik mora vsak dan svojega psa umiti v kadi (psi se ne smejo samo kopati, nikjer niti po intimnih delihuser posted image ), in sprehajati po vrtu, podložniki dobijo pasje kostume, ki jih ne smejo nikdar sleči (edino za wc, in kopanje)user posted image user posted image user posted image

Uff, tole bo pa zanimivo. Ampak privoščim pa samo Sari,ker je res zlobna... in pa upam da Sandijev gospodar ne bo usmiljen z hrano, tako kot on ni bil...
Joj,kak, bi bilo fino če bi tole doletelo Dado...

Ja, težko bodo prislužemi tile eurčki,ki so za nagrado...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
13.4.2008 14:13:42   
Anonimen
Kaj je zdaj??? Kje pa ste vse? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
13.4.2008 14:33:41   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!!

Sam je res bedno vreme......midva z mojimuser posted image  sva šla danes mau c LJ v City-a, kjer si je "mami" privoščila ene pumice in spodnji del trenerke!!!Zadnji čas sva kupovala samo za našo dojenčico, danes pa sem prišla še jaz malo na vrsto.

Kosilo sva jedla pri taščici, zdej pa moj gleda motorje....

NATY upam, da se bo tvoj čimprej obrnil na glavco!!

BARBAW tud mene je začelo špikat v nožnici, trebuh otrdeva, da o bolečih bradavicah sploh ne govorim....user posted image

ČMRLIKA-čestitke za 38 teden!!!!!!!Še malo!!!!!!!

ŠPELIN@ čestitke tvoji pupiki!!!Pomoje ni lepšega kot pa gledat svojega otročka kako dosega take lepe uspehe a ne!!!!

****-tole s tvojo taščo....že tist kar si na srečanju razlagala, da ti odpira in poskuša hranouser posted image  ne vem kaj naj rečem.Težko je ohranit mirne živce pri vsem tem.....Drži se punca!!!!Samia pa verjamem da je najsrečnejša s novo igračko!!!Bravo za Samio!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
13.4.2008 14:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Uff, tole bo pa zanimivo. Ampak privoščim pa samo Sari,ker je res zlobna... in pa upam da Sandijev gospodar ne bo usmiljen z hrano, tako kot on ni bil...
Joj,kak, bi bilo fino če bi tole doletelo Dado...

Ja, težko bodo prislužemi tile eurčki,ki so za nagrado...user posted image user posted image

ja gospodična Sara je dobila novega lastnika SEBATAuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
13.4.2008 14:52:59   
aurora28
Mixi na kosilo bi lahko z veseljem prišla, ampak smo ga že popapcali, presoaten pa itak dobi user posted image , ki obožuje, če kaj ostane od kosila. user posted image user posted image

Edinaos ja tila naloga v BB je pa totalno ponižujoča, bi rada videla Dado kako psica bi bila user posted image user posted image . Me zanima če si bodo gospodarji dali duška.
Sandi bi moral en dan dobiti samo vodo in kruh, pač sej pes ima tudi en dan dieto user posted image user posted image

Martina bravo za nakup user posted image . Jaz pa si ne upam kaj kupiti, ker imam noge otečene in ne bom prav utrofla v številki, potem ko bom rodila grem v šoping po sp. perilo, to je nujno, pa kavbojke, pa kakšno jopico....komaj čakam. user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 595
13.4.2008 15:01:24   
valentina2006
OJLA user posted image

Kljub nedelji ste full neki pridne user posted image . Mi smo mel za dons načrte za obisk sorodnikov na Štajarskem, pa so nam norice spremenile plane. Joj, sej ne nom verjet... pika, pr pik... full je boga.

Zdej pa namest kofetkanja in čičkanja... user posted image  in podobno... ja takule mamo user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 596
13.4.2008 15:36:38   
Anonimen

ja gospodična Sara je dobila novega lastnika SEBATAuser posted image user posted image

Joj, ne bi mogli bolje izbrat...upam da ji zagreni tale teden...da bo občutila tudi sama, kako je občutiti zlobo na lastni koži z strani druge osebe...
Saj me je kar sram,ko ji tako privoščim, ampak...res mi je antipatična do konca...

Martina: Ja... to kako mi tašča odpira vsako embalažo in šnofa - raziskuje omare se sploh nisem upala pisat tukaj, ker bi lahko katera še popadke dobila...user posted image user posted image
Mah..res škoda besed.

Je pa lepo da si ti mislila tud nase in si nabavila nekaj za svojo dušo, tud jaz sem si v sredo, kupila 3 tunike pa dvoje spodnje dele takih bolj lahkih trenirk za po porodu, da ne bom glih skoz v pidžamah...Čeprav se v pidžami najbolje počutim.
No v glavne paše sem in tja tud zase kaj kupit, pa čeprav nam je verjetno vsem v veselje za user posted image  nakupovat...

Valentina: user posted image user posted image  zate in za tvojo pupo...

Aurora: Joj, kak bi bilo fajn, če bi tudi v BB, dajali le ostanke za jest svojim kužijem...Pa se strinjam za Sandija obvezno en dan samo voda...pa salama samo za vohat. (he,he sem žleht ampak še zmeri mu ne morem oprostiti ko se je pokazal za res škrtuha...)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
13.4.2008 15:44:50   
Anonimen
Edina;

daj če ti ni odveč mi napiši vse pare...pes in gospodar. Moja mami sprašuje???
Saj sem ji odprla tisto direktno povezavo,ko lahko zastojn gledaš (sara, dada, sara, sara marko fora). Ampak je tok mejhna slika da tud z očali nič ne vidi...

Men se pa ne da gledat...oziroma moram v ležeč položaj, ker imam turnir v trebuhu...auuuuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
13.4.2008 16:10:50   
jana81
omg tale tedenska naloga BB je pa res poden ... no al pa tud ne, bodo vsaj prišli bivši gospodarji na svojo kahlo...kr nej mal trpijo, jim prav privoščim.

martina moj je tud gledu motorje, ampak sva tolk bla utrujena da sva oba zaspala zraven in se zbudila 10 minut nazaj...zdej pa naprej delat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
13.4.2008 16:16:10   
MARTINA25
JANA sej jst tud ponavadi zaspim če gledam motorje...al pa formulo, tm še celo prej.Sam pr formuli me ponavadi un Alešič zbudi z njegovim kričanjem (komentiranjem)....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?