sonček33
|
Ja, tudi meni se zdi, da ni več prave debate tukaj gor. Se pa ob takih trenutkih sprašujem , če nisem morda jaz malo čudna, ker pričakujem, da bom vsakič ko se vsedem za računalnik, gor našla cel kup vas. Je pa res , da sem jaz kar malo odvisna. Ko vstanem, si nalijem kozarec mlačne vode in hop za računalnik ...prvim 15 minut zjutraj torej prirada Vam , drage moje. Potem se to nadaljuje vsakič, ko grem iz hiše in se vrnem. Najprej RR, potem vse ostalo. In itak, da je zadnja stvar zvečer ...ko zaspim na kavču in me lubi zbudi, da se prestavim v posteljo( seveda tečnarim in preklnjnam, ker je to treba storiti in ker bi res najrajši kar do jutra spala na kavču..je pač težko napol mrtev naredit 10 korakov do spalnice) itak da grem pol ne samo na WC ampak tudi še na RR zadnji čeking nardit, čeprav sem bila 2 minuti prej že koma. Torej jaz resno upam, da gre le za počitnice...tudi midva bi jo najbrž kam mahnila, pa moj dela, jaz pa itak s tako polnimi jajčniki nisem sposobna kaj velikega... Torej čekiram našo borbo, ki pa je žal...osamljena. Torej - najnovejše novice - danes si dam stopko, v ponedeljek pa punkcija. Upam, da pridelam vsaj ene 6 celic, pa da se lepo oplodijo in da bom čez 3 tedne srečka nosečka. Sej drgač se mi bo pa kar zmešalo. Sicer se pa zdaj ukvarjam s poroko - vabila so narejena in po večini tudi že predana. Zdaj se lotevam konfetov, ki ne bodo klasični, pa brskam po netu za kakšno fajn idejo za mojo poročno frizuro - kratki lasje, pa prstančke gledam (res , to mi je pa kar nekako mučno, jaz nisem namreč za nakit, res ne.... no ampak bom sigurno našla ene lepe iz belega zlata), pol pa še njegova obleka, danes sem si kupila samostoječe nogavice, perilo še čekiram .... Dolgčas mi ni...no, naj bi mi ne bilo. Včeraj sem pomila 3 okna. Jupi, ker ko bom noseča se ne bom naprezala... Posadila sem sivko in vrtnice... Skartka male moje...jaz vam vsem privoščim vse naj naj. Pa res upam, da nam bo v času poletja uspelo najdt eno lokacijo, ki bo vsem ugodna in se dobimo na kavici in tortici.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 3.5.2008 18:25:46 >