murkica
|
No punce, pa da se še jaz malo javim... Jaz sem pa uživala na počitnicah, pa mi je zdej ful hudo, da jih je konec in da moram biti v službi. Namreč 20.4. me kliče mami in mi reče, da če bi šla jaz namesto fotra v Jordanijo. Oči si je namreč poškodoval hrbet in je bil prisiljen v počitek, za dopust pa je bilo že vse plačano. In itak, da bi jaz šla samo nisem imela potnega lista in sem mislila, da je že vse padlo v vodo. No in moj dragi v ponedeljek kliče na zavod in oni rečejo, da če pridem do 12-ih da mi lahko še v istem dnevu naredijo potni list, samo ga moram iti iskati v Celje. In res jst direktno iz postelje letim delat potni list in seveda nisem imela prave slike in sem se mogla it še slikat, čisto zabuhla, nepočesana( v glavnem z eno besedo grozna) in to sliko bom zdej imela kar nekaj let.... No in potem se dogovorim, da popoldan ob 4-ih prevzemem potni list v Celju na pošti in ko pridem tja, mi rečejo, da se je nekaj zakompliciralo in da potnega lista še ni. No ker je bila z mano mama, sva seveda kot dve pravi ženski odšli v šoping in pač vsake toliko časa poklicale enega gospoda, če je že prišel potni list. NO in končno malo pred 6. uro naju je poklical in rekel, da je moj potni list prispel. Seveda sva morali še navrat na nos leteti na turistično agencijo, da so spremenili podatke na letalski karti iz očetovega imena na mojega in da so mi uredili vidzo za Jordanijo. No ko nam je to končno uspelo, smo seveda odšli(cela družina) še na eno zelo pozno kosilo in se je to zavleklo do 9-ih zvečer. Potem pa sem jaz prišla domov in sem delala do 1-ih zjutraj, potem sem do dveh urejala seminarsko in do 2.45 sem še vse spakirala, ker je takrat namreč prišla pome mama in tamala sestrica, in smo odšli proti brniku in na letalo. Jordanija je prečudovita in če je kdaj katera pomislila, da bi se odpravila tja, naj takoj pokliče agencijo in odpotuje. Jaz sem šla sicer s Palmo in je ilo vse super organizirano.... Je pa bilo seveda noro vroče, tudi čez 40 C in pa skoraj sama puščava... V glavnem vrnila sem se v ponedeljek, dala oprat vse stvari, ponovno spokala in odšla z dragim na počitnice na vikend..... Zdej pa sem tukaj v službi, vreme je kislo in čisto nič se mi ne da... Upam, da ste se imele tudi ve tako lepo kot jaz. Zdej pa moram iti res kaj še narediti, da me ne bodo brcnili v rit.... Sonček- sicer se ne spoznam na vsa ta špikanja ampak upam, da je vs etako kot mora biti in da boš čez 3 tedne ti naša nova nosečka. Aja P.S. moje M še ni, sam bi bil že pravi mali čudež, če bi bila ta mesec noseča... Ampak nikoli se ne ve LP Murkica