Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 14:52:02
|
|
|
|
ledenka
|
dejansko naj bi bilo (kao) kancerogeno vse, kar je pečeno na oglju, ker ima dim ene slabe zadevščine noter. sam... če ne pretiravaš, je ok, vsak dan jest žar je pa mogoče res škodljivo al pa kombiniraš z električnim oz. plinskim žarom, čeprav to ni tapravo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 14:52:26
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala vama punci. Saj bo, mora biti.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 14:56:12
|
|
|
|
jazzz27
|
razmišlajm kaj bi zakurila, da ne bi bilo rakavo!!! lepo gorilček pod rešetko, pa plin!!!! Zakon!!! Glavno, da je ogenj. Je pa res, da ni isto, elektrika pa te zadeve!!! Eh, dost o žaru, ker bomo še diplomerale na to temo.... maš ti potem čas med službo kar nečakinjo sprehajat??? Al delaš v kaki domačem podjetju?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 14:57:40
|
|
|
|
ledenka
|
sonček moj, seveda bo dva bodoča kobacljaja sta zagotovo med temi petimi pa še kak pingvinček bo tud in to je vse, kar potrebuješ, kajne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 14:59:10
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz a veš, danes si očitno zastavljava enaka vprašanja - kako hudiča ima naša ajski med delovnim časom sprehode...in to še z malim sončkom??? Res ji ni hudega.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 15:04:27
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzi, v vsakem primeru moram ven, ker nimamo menze moja nečakin ja pa stanuje par minutk od moje pisarne svakinja je imela ene opravke, tako da sva midve malce na sončku uživale. svakinji pa to ustreza, ker potem ne rabi varstva, če mora samo na hitro kaj uredit, it v kako trgovino ali kaj, da tamale ne vozi povsod zraven
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 15:04:28
|
|
|
|
matt
|
HAJ! vidim , da vam res ni hudega... ene se sprehajate med delovnim časom, druge pa visite tu gor na RR -ju ... ampak ste me pa nasmejale, pa ful lakoto v želodček nagnale...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 15:06:31
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da ste mi fauš matt, kako gre kaj pri tebi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 28.4.2008 17:59:54
|
|
|
|
Erin
|
sonček - sem držala pesti ampak očitno premalo...jih bom v sredo do konca "pritisnila" kot se le da, samo da ti prideš do težko pričakovanega Na mere se ne spoznam ampak upam da bodo v sredo vsa jajčeca pravilne velikosti...morajo bit in BOJO...ane?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 9:50:12
|
|
|
|
matt
|
ledenka ni mi hudega (sem šla hitr domov kuhat, ko je bilo tolko govora o žaru... mnjam,...) Na, sem že spet lačna. Saj vem da si hotela vprašat kako napredujem ... trenutno čakam in čakam, tam na postaji, že 30 let,.... pravi OTTO...... ......... na 14.maj ko imam pregled, moj ima pa šele junija... najbrž naju čaka umetna, se že psihično pripravljam in hodim vam na inštrukcije ... držim pesti vsem!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 9:54:32
|
|
|
|
ledenka
|
kavica kako smo, punce moje? jaz sem takooooo zaspana pa še danes imam precej za naredit. eh... matt, ti se kar uči kam pa bosta šla?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 15:29:00
|
|
|
|
jazzz27
|
dan!! jaz bom začela pa rdeče kartone delit!! No ja, ta teden vam je oproščeno, ker so počitnice (pa nisem mislila na ).... Ledenka tale kavica oz. kar koli že je izgleda fantastično!! Upam, da imaš razlog zakaj si zaspana matt...upam, da se že prej posreči preden boš rabila tole šolanje nč....lepo se imejte....napišite kaj!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 15:35:12
|
|
|
|
ledenka
|
veš kaj, jazzzi, jaz že cel dan skačem po forumu, pa nikjer nikogar niti tebe men pa je dooooolgčaaaaas, k sem lena in se mi ne da nič počet tko da men ne dajaj rdečega kartona (čeprav mi je rdeča barva čist všeč )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 15:56:57
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, jaz tudi nočem rdečega. kako ste? Tudi jaz se dolgočasim...Moj Lubk dela cele dneve, jaz pa danes res ne vem, kaj naj sama s sabo, pa še vreme grozno...pa jjačniki me bolijo...Tko da mal spim, mal berem, veliko jem...Mimogrede jazzz in ledenka - kaj sta kuhali?????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:00:07
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, žal sem v službi in ne kuham. me pa čaka doma solata in zrezek sej če te špika, pomeni to, da folikelčki veselo rasejo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:05:06
|
|
|
|
sonček33
|
veš da se jaz tut tolažim s tem - če špika pol se zihr nekej dogaja jaz bi jedla skoz...pa bi mogla mal dol dat ne pa gor....drgač bom na poroki kot slon
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:05:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla babuške - saj jaz se tudi tu okoli potikam, le lena sem in se mi ne da pisat ... Pa tudi ne bi rdečega kartona, le kak deci rdečega bi šlo danes (al pa dva, če nisem zahtevna...)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:07:25
|
|
|
|
sonček33
|
Ja Se, sem te glih barla na unem forumu o p. pa sem si prav rekla, glejo punco tukaj je, na borbo pa ne pride Kkao si? lena praviš? jah tak dan je. Nimamo kej. Bi pa jaz tudi deci rdečga, sam ne smem..pivo mi pa ne paše. Kaj si pa ti kuhala??? Zbioram ideje...ker ene trikrat bom danes zihr še jedla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:11:24
|
|
|
|
Serendipity
|
sem se tako zaposlila s tisto temo o dogodivščinah na poroki, da sem kar not padla, nasmejala pa do solz... Kuhala sem pa juho, solato in puranje zrezke na naraven način zraven pa (za mojega, ker jaz se špilam kombiniranje) pečen krompirček...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:30:15
|
|
|
|
jazzz27
|
evo, tudi mene malo nazaj....da na koncu jaz ne dobim kaj rdečega (ne želim vidit te barve v nobenem smislu) ... jaz sem malo prej sicer domov prišla, še prej sem se pa v trgovini ustavla in kupila kislo zelje...bomo imela kislo zelje in klobase (domače)...kar ok!! Drugače pa sonček naj te potolažim jaz tudi non stop kaj meljem.....sem kot mlinček!! Če se bojiš, da bi se preveč zredila za na ohcet pa pred obrokom 2dcl vode v želodček pa se veliko manj poje. ledenkica....jaz sem pa mislila, da imate full dela (no ja saj očitno ga imate, samo tebi se ne da) ....aja, sem brala nekje, pa mogoče nisem dobro zastopila....si šla ti na plačljivi postopek?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 29.4.2008 16:31:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 16:38:46
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz jaz se z vodo nalivam cele dneve, ker se bojim hiperstimulacije...se mi ap zdi, da je edini stranski učinke tega - lulanje---jem pa glih tako...porkaduš no Se* - hiter iz rokava stresi naslov kakšne fajn knjige... No, tudi jazzz in druge lahko kakšnega dodate...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 20:55:23
|
|
|
|
Erin
|
beyba - upam da si kaj boljše in bosta z dragim z avtodomom te dni odšla na kakšen lep kotiček kjer boš pozabila na zadnje žalostne dni....mislim nate in ti pošiljam 10000 objemčkov .... Javi se kaj.... Kako se počutiš? Noga še boli? Kaj pa ime...sta že izbrala? Midva jih nekaj imava ampak še vedno premišljujeva katerega izbrat, nočeva pa navest katere imava da ne bi bilo potem presenečenih obrazov kakšno ime sva izbrala, pa da si nebi zadnji moment premislila itd... Špelka - kje se pa ti potepaš? Si dobro? Počivaš ali te mora LuNa spet kregat? Pazi nase, da nas ne bo skrbelo velja? Še malo pa imaš NS Glej da boš poročala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 21:13:46
|
|
|
|
ledenka
|
za moje borkice a bo? nosecke, ve pa lahk sam gledate za vas pa je tole komaj cakam cesnje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.4.2008 22:41:44
|
|
|
|
Erin
|
ledenka - jaz si tisto prvo predstavljam kot kokto, potem pa lahko pijem ane ane? S češnjami si me pa sedaj tako zrajcala da bi kar ekran obliznila..ma kaki regrad, kake jagode, prihajajo češnjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.4.2008 7:27:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutrooo - eto nekaj za zajtrk/malico: OMG čeeešnjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jaz bom kar umrla. Lušteeeeee! :smilikisesliniinjočeinseslini:
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?