|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
30.4.2008 10:17:37   
ledenka
jutro, punce! še danes, pa mamo spet fraaaaaj user posted image user posted image user posted image  predvidevam, da naša Lunca namaka prste v morju, polaris pa je v nizkem štartu, da se ji pridruži user posted image  FAUŠ SEM VAMA!

Se* hvala za zajtrk user posted image  se je prav prilegel!

ja, češnje... še malo, pa bodo user posted image user posted image user posted image  in pol bom mela češnjev teden (japajada user posted image user posted image user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 676
30.4.2008 10:55:27   
sonček33
Evo, jaz sem danes ful boljše volje po Uzju. Je bil tomaševič, fajn dohtar, je reku, da so lepi, pa enakomerno rastejo in da je to najboljše - številke pa tudi ok 14,15,16,16,16,16,17,19 to je superca -v petek je ponovni Uz pa itak zvečer potem zihr stopka, pričakujem torej v nedeljo punkcijo. Jupi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
30.4.2008 11:03:22   
ledenka
sem ti že na IVFovkah čestitala user posted image  ampak dvakrat ne škodi! user posted image  super! še ena špika, pol pa UZ in akcijaaaaaa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.4.2008 12:16:01   
Erin
Ooooooooo sonček superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, samo še malo....user posted image smo pridno pestke držale...

TVOJ DAN SE BLIŽAAAAAA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
30.4.2008 12:55:50   
sonček33
Hvala punce. danes sem pa res vesela. Upam, da bo šlo tko fajn tut naprej...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 680
30.4.2008 15:01:18   
sonček33
Pa kje ste lepotičke? Pogrešam vas. Čisto vse:
Serendipity, Erin, matt, oktavija, ledenka, spelka12, maša82, polaris, pikapoka2, bumbum, LuNa, jazz27, pikica36, murkica, trinity22, beyba

Če sem slučajno katero pozabila, naj ne zameri -  se pa mora takoj javit in povedat, zakaj jo že tako dolgo ni blo tukaj gor.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 681
30.4.2008 15:11:11   
ledenka
sonček user posted image  razmišljam o morju in soncu... in upam, da me bo moj peljal na kak izlet na zahod user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 682
30.4.2008 18:11:42   
beyba
sonček 33...upam da se bo že takoj prijel vsaj en potem boš mela pa še 2 zmrznjenčka za naslednjič, ko boš spet želela bit mama!Toplo vrjamem v to, ker si zaslužiš, pri vsem špikanju,...(sploh ne bom naštevala)sam pesti bom stiskala.

Ledenka se strinjam s tabo, čez zakajjen žar ga ni...more po dimu smrdet, če bi blo to tko kancerogeno, bi naši predniki usi od tega pokrepal!

Matt jst tut upam da ne boš rabla inštrukcij...boš ko moja prijateljica in boš šla na pregled samo zato, da ti bodo tam potrdili nosečnost, ker bo test een teden oz.14 dni prej pozitiven

Erin- vsak dan je mal bolš...sam pa pogrešam,vsi jo. Ime zaenkrat še nič določenega čeprav me zaenkrat mikajo Maša, Ela , Iza   sam se mora moj tut strinjat. Danes sem mela UZ je šla mami z mano, je bla full navdušena nad vnučko. Mogla bi ga met že včeraj, je moj mel zato dopust, pa so mi ga potem prestavil na danes. Spol še vedno domnevno ženski...sam ni 100%, ker je rito tko tiščala v maternično steno, da se ni tko zlo lepo vidl.Ja naj bi bla a še vedno punčka. A veš da bom jutri lahko rekla da grem naslednji mesec rodit....aja pa mam slikico, kjer pošilja lubčka očiju...bom pripela kasneje...

Špelka pazi nase....

Sonček33 sem prebrala še zadnje tvoje poste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo boš vidla nakoncu boš mela pa cel kup zmrznjenčkov pa še vsi trije kobacajčki, ki ti jih bodo vstavil se bodo prijeli!!!!  Pol boš mela pa že vrtec!!!

Vsem ostalim lep dopust pozdravček in objemček...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 683
1.5.2008 8:27:23   
bumbum
Sonček, tako sem vesela za tvoje folikelčke! Še maaaaaaalo!!! Jupi!

Mene pa dolgo ni, ker sem spet v odklopu. Tokrat celo NE v prisilnem........ampak mi paše. Ne vem sploh kaj mi je. Malo sem čudna. Iz ene skrajnosti grem v drugo. Najprej vsa napsihirana, jočem za vsako figo.......če me kdo vpraša zakaj nimam otok, če vidim dojenčka..............zdaj pa čist v drugi skrajnosti...........mi je kratko malo vseeno.Lahko gledam 15 dojenčkov na kupu in vse polno nosečnic, pa me niti ne gane. In full fajn mi je tako. Se mi zdi, da spet živim še za kaj drugega in ne samo za to najino malo veliko srečo. Bo, ko bo in če bo!!! Seveda pa si še vedno želim, da bi blo.user posted image

Vsem pa pošiljam en veeeelik user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 684
1.5.2008 14:08:46   
ledenka
user posted image

najprej kavica user posted image  za tako grozno vreme, kot je danes... upam, da vsaj nase borke na morju uzivajo user posted image  

bumbum user posted image  lepo te je videt! kdaj gres v naslednji boj?

midva se boriva kar na naravni nacin user posted image  in upam... no, sej, racunala ne bom, ker ne vem, kako bo zaradi vseh hormonckov, pa se pustimo presenetit user posted image  

lepo se imejte in uzivajte! si grem skuhat zeleni caj, ki mi obicajno pomaga pri glavobolu in upam, da bo boljse user posted image  

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 685
1.5.2008 14:43:43   
polaris
Čao klepetuljice,

Ajsi, res sem že v nizkem štartu, vendar ne za morje, temveč za v Nemčijo (mora moj jutri poslovno gor, pa bova združila koristno s prijetnim user posted image ).

Sonček super, še malo... držim pesti.

Bumbum, to stanje je lahko samo pozitivno,... vse ostalo bo prišlo samo po sebi.

Se* kako kaj user posted image a fejst rjove user posted image user posted image user posted image

Punce uživajte v prostih dneh... ponedeljek bo prehitro tukaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.5.2008 14:48:06   
ledenka
polaris, jaz pa sem se ob 8h zbudla in mislila, da sta z Lunco na kofetu v Medulinu user posted image user posted image user posted image  te pa nic, no user posted image  lepo se mej v Nemciji in uzivaj, ko tvoj dela user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 687
1.5.2008 14:52:26   
polaris
Ja veš, bi bila tud jaz raje zjutaraj z LuNco na kafeju pri Feriju, kot pa v tem turobnem vremenu doma. Ampak še bova nadoknadili, pa tebe tudi s seboj vzeli user posted image . Kaj delaš lepega, razen da zdraviš glavobol z zelenim čajom (jaz ga ne pijem, ker sem po njem čist user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.5.2008 15:03:47   
ledenka

pa sej v takem turobnem vremenu je najboljse bit doma user posted image  kosilo kuham, ravno sem dala vodo za riz na stedilnik. glavobol pa ne mine... to pomeni, da bo treba zal po kemiji posect, ampak sele po kosilu, ker na prazen zelodec tablete jemat je user posted image  se dobro, da mam se zalogo mojega ljubega ibubrofena user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.5.2008 15:12:23   
polaris
mogoče pa po kosilu ne bo več potrebno in imaš glavobol zavoljo praznega želodčka user posted image . Tud jaz ne jemljem tablet, raje mal stisnem zobe in potrpim, po tabletah pa posežem šele, ko stanje postane že nevzdržno...

Ti kar pridno kuhaj, jaz pa sem se pravkar spravila k pranju in likanju perila user posted image pa mi ni preveč...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
1.5.2008 15:15:53   
ledenka
praznega zelodca nimam... sem imela ze kar par stvari za jest danes user posted image  po moje je zaradi vremena, imam notranji barometer user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 691
1.5.2008 15:21:20   
polaris
user posted image user posted image user posted image še dobro, da moj ne dela, ker me zaenkrat še nič ne boli user posted image . Ti, a so že iznašli likalnik, ki sam zlika in zloži perilo user posted image

Pri nas pa se bo vsak hip vlilo. Je ful črno in vetrovno,... nič fajn. Kako pa kaj pr tebi?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.5.2008 15:39:20   
ledenka
zdaj je pa sonce user posted image

grem dokoncat kosilo, preden se zazge user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.5.2008 15:42:37   
polaris
dober tek user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
1.5.2008 17:50:47   
Erin
Oj punce...med prazniki je pa res prazno tukajuser posted image

Špelka se sploh noče več javituser posted image ..pišuka pa sem bila včeraj v Kranju pa sem ji pozabila it ušesa navituser posted image user posted image user posted image Špelka -če bereš-poročaj nam kako si da vemo da je s teboj vse ok - a vela?user posted image

sonček - tebi pa pošiljam user posted image za jutri...naj ti prinese srečouser posted image

beyba - Maša in Iza sta zelo lepi imeniuser posted image user posted image user posted image samo Ela mi ne gre in ne gre v uhouser posted image Ja drug mesec greš pa že v Rim...jaz pa potem veselo za tebojuser posted image

Lep pozdravček in tople user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ostalim user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 695
1.5.2008 18:31:42   
sonček33
Hvala bejbike. Jaz tudi upam, da bo jutri veselo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.5.2008 20:42:26   
Serendipity
Ejla miške!

sončece - upam, da bo jutri res veselo! Kaj upam. VEM!

beyba - meni je Iza wau user posted image  ime! Navijam za to!

Erin - kako kaj vajin nogometaš?

LuNca - Upam, da uživaaaš!

polaris - ne tak glasno rjovet, nooooo. Ker meni so še danes tipke preglasne.... Bi tudi rabila neko ''terapijo'' za pregon tega glavobola ....

ajsika, bumbum & ostale čvekuljice - user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.5.2008 23:33:56   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

polaris - ne tak glasno rjovet, nooooo. Ker meni so še danes tipke preglasne.... Bi tudi rabila neko ''terapijo'' za pregon tega glavobola ....

user posted image user posted image user posted image klin se s klinom zbija...

Neposredna povezava do sporočila: 698
2.5.2008 7:33:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image klin se s klinom zbija...

user posted image  user posted image  Ja, ampak ko si klin not zabijam je le še hujše user posted image

sončeeecee - Držim pesti! Lepo opravi! user posted image

Pa še jutranja kavica za vse zaspanke .... user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.5.2008 10:57:48   
bumbum
Sonček naš!!!! Fulll mislim nate! Dajmo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?