beyba
|
oila punce. Midva sva iz takreatkega dopusta, avtodom sva sprobala, in je super zadevca, sam ne za visoko noseče babežabe. Problem je namreč v tem da sem morala od 11.30-10ih zjutri it vsega skupi 6x lulat. Pa potem se morš vsakič oblečt ko je blo v kobaridu ponoči full mraz pa še dež je padov, pa potem 70m do WC-ja pa 70m nazaj seštevek z mrazom je prijetna budnica. Potem predno zaspiš te pa itak spet lulat prime. Ne prakticirat. Odpriporočam. Edino če boste šle za več časa da se splača mazat WCv avtodomu. Drugače kar se tiče mene : JA še vedno sem v enem kosu in upam da bom vsaj še do konca maja v enem kosu, ker mam rok šele 18.6. tako da do konca maja mora zdržat nor. Boh ne daj da bo bikec kot jaz, se bova sam kregala. Zadnje čase me je začel skrbet kaj če bo fantek, jst mam pa že tolk stvari za punčko. Kako mu bo sploh ime če bo fantek, še za punčko se ne morva zedint....Kaj če ne bom dobra mama...kaj če bom kar naprej živčna.... Ampak pravijo da je to normalno. Noga še vedno v nespremenjenem stanju- okrogla, zatečena in boli, če sem preveč na nogah, tako da sam lenarim, pa nogo držim v luft. Čist se bom polenla.Prav manjka mi mal švicanja od športa... SE*, sonček 33,trinnity vaši dnevi se hitro bližajo in priprave so v polnem teku. Nisem vam nič fouš, te živčne vojne, ampak se boste mele pa full lepo. Tako lepe boste samo še v trenutku, ko boste na svet spravile svojo prvo pikico in boste žarele od ponosa. Tako da pričakujem podrobna poročila o poteku, pa kako slikico o tem kako boste lepe, kake prstane mate, kakšne šopke, frizure.... Aja pa za nosečke najpomembnejša zadeva, kakšni bodo jedilniki in pa torta a ne Erin se mormo mal skominjat po netu. Ker če gremo mimi gostilne bomo takoj 2 kg težje. Sonček33 jutri bom full stiskala pesti , jezik...če bi se lahko bi se še jst cela zvila v pest, da bi jih blo več, sam ne gre. Bom pa z mislimi s tabo in upam da bo postopek stekel brez bolečin čimhitreje in 100% Vrjamem da boš čez 3 tedne srečna nosečka in življenje bo popolno. Aja se*,trinnity vidve pa s slončkanjem na poročnem potovanju, če ne prej je pa treba vsekakor vsak dan pa bo!!! ERin napiši kaj kako si , sej vem da si zaposlena pa maš full dela sama s sabo, sam se spomni kaj tetk iz RR-a kako navijamo za pridno rast nečakov in nečakinj in smo vesele vsakih novic. Moja pikica je bila 1 teden nazaj že velika velika in težka težka... malo manj kot 2400g obrnjena na glavo.... bom jutri pripela v album vse slikice iz uz do sedaj, pa še bušija, ko je že ko balon, včasih mam občutek da me bo kar razneslo.... Polaris ne balončka jest, kremšnite, čevape,kupe, sladoled,pizze...posod trebuh zrase...ampak najbol priporočam slončkanje...V tem primeru se za malenkost tut manj na zadnjici nabere.... Špelči...kaj zdej doma si pa tko mal se tuki gor paseš....Daj no boš pa ja bodrila tete, da bodo šle za tabo...sej knjiga je tiskana s trajnim črnilom, počaka tut kak dan, me te mamo pa tko rade vsak dan tuki gor...Je treba poživet tole borbico...treba vrnit vzpodbude prihajajočim nosečkam.... Ledenka kaj ste delal v soboto... pomoje se je do Kobarida tresla zemla, so ble neke močne vidracije sem rekla da ledenka sigurno pridno skače po svojem dragem ko zajček in prav je tako... Zjutri sem pogrešala tvoje kavice.... Pikica 36 Sej veš kako pravi smolar...ti kar na valiratalbo ni hudič.... Držim pesti!!! Lunca, maša.....pa še katera dejmo babe kje ste jas vas pogrešam......pa ostale vrjetno tudi!!!! Objemček in topel nasmeh za vse.... Zdej me pa že moj sekira da je treba za romane zahtevat avtorske pravice.... Grem z njim pogledat en film pa se jutri zjutri tipkamo...Če bo film fejst zanič pa lahko že danes če bo katera za družbo!!!
|