spelka12
|
ajsikaaaaa in ostale borke kolk sem vas pogrešala . Najprej tebi beyba - res mi je žal za tvojo lubljenko. Imam labradorko in točno vem kako je to, tudi naša počasi izgublja bitko. ajsika - flek spremeni v kako rožico pa reči, da je kikla pač unikatna . lunca da se ne bi slučajno še enkrat tako zafrkavala. kaj se to pravi izpisat od nas. Pa hvala, ker si jim sporočila mojo zagato, srček si. erin lubica kako kej dete? Hlače so pa bomba. Mal še prevelke ampak jih pridno filam. sonček držim pesti danes. Upam, da si si dala zadnje špikice. polaris, evo končno se več javljaš mene pa ni gor. oktavija - sem počla od smeha pri tvojih rumovih kroglicah . Kaj čmo, včasih si morš dat duška, drugač bo še slabš, se boš od zraka redila . titi in ostale nove in stare borke npr. Se*, pikapoka, argojuhca, nf, štumfek, tinkamiška - dobri recepti, čebulno omako bom sigurno probala narest. Jest sem namreč nora na čebulo, povsod jo dam zraven, če le paše. Najrajš jo imam pa ob mladem krompirčku, pa svež peteršilj pa......hudiča sem že lačna. Drugač pa čimmanj hujšat in več uživat, življenje je kratko, mi se pa staramo. Zredila sem se že za 1 kg, ampak sem v prvem mesecu 5kg izgubila, tko da še 4 dobim pa bom na isti teži kot prej. Najin stari avto se že prodaja na internetu in komaj čakam da gre, ker je nov že zagledan. Pa spalnico sva naročila prejšnji teden tko da se bom končno lahko preselila k mojemu. Tele bolniške mam že polhn kur..., samo ležim, gledam tv al pa berem knjige . Za znoret. Včasih grem kar v službo ker me res tolk matra, pol pa samo zdim na klopi pa se smilim sama sebi. Zdej grem pa na balkon dat stol in brat knjigo, da malo barve dobim. Lepo se imejte pupe, se tipkamo kasneje. Aja mi smo pa včerej odprli sezono pečenja na žaru. Mi je kera folš? Pa toooolk je blo dobr. Ati mi je celo prinesel wurštle iz Avstrije, ker jih obožuuujem.
|