Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:29:59
|
|
|
|
jazzz27
|
buuuu!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:30:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* ja kje pa si ti danes, ko se men čvea?????? pa pozabila sem ti za tvojo okroglo čestitat pa nć ne komentiraš...nekje pr jajcih in bučah si se mi zgubila!!! Kak je zdaj pri vas? A kaj mislite na testek al še ne? O, hval hvala .. smo se trudili, da smo tolko čvekali Jah no ..jajčk ain bučka bodo še danes, ko se moj zelenjavni vrt domov privleče Testek? Ne ne. nič ne mislimo na testek. Ker po novem majo gospa M malo avanturistične prihode... Malo se nakaže (kot prejšnji mesec - 12. se nakazala) potem počakajo kaka dva, tri dni (je bilo skoro tri dni popolne pavze) in se veličastno prikažejo pred durmi in zahtevajo rdečo preprogo (jap..in je prišla 15.) tak da .. tam po 18., če je ne bo (v kar močno dvomim, sem preveč gostoljubna) bo testek prišel (mogoče) takrat na vrsto.. No ali testek ali zrcalce ali pa 100 €, bomo še videli katera metoda bo ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:32:33
|
|
|
|
Serendipity
|
ha ha ha - jaazzzziii - ma ti maš pa tak pretok misli, da ti komaj sledim Kaj zdaj? Luna? Asfaltira! Ziher!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:35:13
|
|
|
|
jazzz27
|
al pa ogledalo.... ...samo ti si že tako dolgo čakala, da ti že spol zna napovedat...... ....ja zelenjavni vrt praviš .....ne vem, če bo ta zelenjava kaj skuhala dans gostoljubje pa tako....pr men pa jaz lepo belo preprogco naštimam...s kaki modrim vzorcem....pol pa gospa vse popaca!!!! Ji bom jaz že dala gostoljubje po glavi!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:37:44
|
|
|
|
murkica
|
Sulfinja- Najprej pozdravljena na našem čvekanju. Žal mi je, da si morale skozi vse to. Držim pesti, da znova čim hitreje zagledaš + in da bo tokrat vse v redu in v roke dobiš svoj zakladek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:39:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce iz srca vam hvala,ker ste med sprejele med se bo že čakanje lažje.Vse nas čaka enkrat sreča. Mogoče je katera na tekočem za kateri mesec sedaj dajejo številke v LJ? LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:40:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja, ta M ziher ni hvaležna gospa. Ampak ne vem zakaj vedno znova prihaja, če pa ve, da ni zaželjena Ja, se bom šla: Zrcalce, zrcalce, na steni poglej ali je pojbič ali deklič, se mi nasmej... Neeeeeeeee... ta zelenjava se pa nede kujala, nooo. Bo le lepo obdelana na drugačen način ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:47:57
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja, ta M ziher ni hvaležna gospa. Ampak ne vem zakaj vedno znova prihaja, če pa ve, da ni zaželjena Ja, se bom šla: Zrcalce, zrcalce, na steni poglej ali je pojbič ali deklič, se mi nasmej... Neeeeeeeee... ta zelenjava se pa nede kujala, nooo. Bo le lepo obdelana na drugačen način ... Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:50:22
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Punce iz srca vam hvala,ker ste med sprejele med se bo že čakanje lažje.Vse nas čaka enkrat sreča. Mogoče je katera na tekočem za kateri mesec sedaj dajejo številke v LJ? LP Mojca Sulfinija...pa tu so vse dobrodošle, da čakamo skupaj in se spodbujamo...pa je nekako lažje.....sam moram pa priznat da so teme za v cirkus Žal nimam tega podatka...mogoče bi šla k IVF-jevkam prašat....al pa Ledenkico!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:52:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:58:08
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Ne vem, če ji nebi motiko pokazala Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ... Sej zato pa prhaja!! A boste dans res spet buške jedli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:58:42
|
|
|
|
Fargesia
|
mene nič ne trka...no mogoče mal luna, ampak to me itak že od rojstva... Luna, pogrešam te!!! se*, jutri ti pošljem sms kaj bom zvedla pri G, da boš naše čveke obvestila...ker midva greva pol direkt v toplice čofotat do ponedeljka!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:59:43
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Jaz razmišljam, da bi ji motiko pokazala, če ne bo nič efekta Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ... Saj zato pa pride...nema ništa ...naj se valja kjer hoče
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:01:37
|
|
|
|
jazzz27
|
mah tale RR je mal hecen.... dvakrat prtisnem, pa dvakrat me ven vrže..... ...no sem pa vsaj še nekaj dodala Fargi...zakaj pa si ti izjema, da te nič ne trka....nobena zelenjavca?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:01:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Ne vem, če ji nebi motiko pokazala Probaj pa poročaj... Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ... Sej zato pa prhaja!! Aha ... Kaj pa te naj? A boste dans res spet buške jedli Ne ne (mogoče bodo tiste z jajci za posladek ali večerjo ...) IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, jutri ti pošljem sms kaj bom zvedla pri G, da boš naše čveke obvestila...ker midva greva pol direkt v toplice čofotat do ponedeljka! OK! Jaz bom poročala, ti pa fajn opravi in maksimalno uživaj v toplicah! Ha ha ha - se mi je kar v glavi začala vrteti: http://www.youtube.com/watch?v=WNh-U9_-BHw&feature=related
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.8.2008 14:05:10 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:03:46
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 mah tale RR je mal hecen.... dvakrat prtisnem, pa dvakrat me ven vrže..... ...no sem pa vsaj še nekaj dodala Fargi...zakaj pa si ti izjema, da te nič ne trka....nobena zelenjavca? veš jazzzika, mene tak trka celo življenje da me vsi mal postrani gledajo...zelenjavca...bučke so zakon!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:18:09
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Ne vem, če ji nebi motiko pokazala Probaj pa poročaj... MISLIM, DA BOŠ SLIŠALA Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ... Sej zato pa prhaja!! Aha ... Kaj pa te naj? Maš nadaljevanje, dete moje!!!! Malo nižje.....mater in rdeča barva...mi je kar sam v roke skočila....a je to kak znakec....vsevedna Se*? A boste dans res spet buške jedli Ne ne (mogoče bodo tiste z jajci za posladek ali večerjo ...) Kako pa tisto kar zraven raste prpravte? Neki rezanci al špageti? IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, jutri ti pošljem sms kaj bom zvedla pri G, da boš naše čveke obvestila...ker midva greva pol direkt v toplice čofotat do ponedeljka! OK! Jaz bom poročala, ti pa fajn opravi in maksimalno uživaj v toplicah! Ha ha ha - se mi je kar v glavi začala vrteti: http://www.youtube.com/watch?v=WNh-U9_-BHw&feature=related
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:19:33
|
|
|
|
jazzz27
|
ga, ga, ga ,ga!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:23:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Ne vem, če ji nebi motiko pokazala Probaj pa poročaj... MISLIM, DA BOŠ SLIŠALA vseeno me zanimajo tudi tvoji občutki ob tem ... Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ... Sej zato pa prhaja!! Aha ... Kaj pa te naj? Maš nadaljevanje, dete moje!!!! Saj zato pa pride...nema ništa ...naj se valja kjer hoče a to, kaj? ja naj se vala ko prase v hleve ... mater in rdeča barva...mi je kar sam v roke skočila....a je to kak znakec....vsevedna Se*? a kar sama jo kličeš, kaaaj? A boste dans res spet buške jedli Ne ne (mogoče bodo tiste z jajci za posladek ali večerjo ...) Kako pa tisto kar zraven raste prpravte? Neki rezanci al špageti? ha ha ha, viš ..tisto je pa pač dekoracija
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.8.2008 14:26:08 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:24:08
|
|
|
|
jazzz27
|
ga,ga mi je bolj všeč...ker to sploh ne drži ...bi men moj motiko pokazu, če bi blo tako
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:26:41
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jaz bom sedaj začela tud bučke pa jajca natepat .....no sicer to že delam na nek način... ....obdelana zelenjava je najlepša na svetu ....sam mi ni jasno zakaj pljune hmmmmm ha ha ha ha ha. Če jo preveč toplotno ''obdelamo''??? Ne vem, če ji nebi motiko pokazala Probaj pa poročaj... MISLIM, DA BOŠ SLIŠALA vseeno me zanimajo tudi tvoji občutki ob tem ... Prihaja, ker ji lepo pogrnemo....packa nemarna!!! Pa le glej, da ta mesec nič ne pogrneš!!!!! Ja, ampak jaz ji pogrnem PO tistem, ko pride ... Sej zato pa prhaja!! Aha ... Kaj pa te naj? Maš nadaljevanje, dete moje!!!!malo dukša lajtonga Malo nižje.....mater in rdeča barva...mi je kar sam v roke skočila....a je to kak znakec....vsevedna Se*? a kar sama jo kličeš, kaaaj? Mah, ji ne pogrneš, pa naj se vala kjer hoče A boste dans res spet buške jedli Ne ne (mogoče bodo tiste z jajci za posladek ali večerjo ...) Kako pa tisto kar zraven raste prpravte? Neki rezanci al špageti? ha ha ha, viš ..tisto je pa pač dekoracija Se*...ku*rc pa taka dekoracija...za zobmi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:29:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*...ku*rc pa taka dekoracija...za zobmi Saj dekoracija ni obligatorna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo še mene nazaj... sicer ne za dolgo ampak vseeno... A je sploh kera tukaj??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?