Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:20:10
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 polaris....kuku, kje je naša nočna ptička....več se ne oglasi. Jaz pa bi mal poklepetala s tabo in ti spet zastavljala vprašanja...a se je pr VAS KAJ PREMAKNILO? ku ku premaknilo? seveda da se je. Moj jolly je doživel karambol s smetišno kanto in žal, kjub kasnejšemu prizadevanju, podlegel poškodbam bomo pa pa po dopustu nabavili novga (če še bo seveda potreben ) Punce moje, tolk ste spet nakloftale, da vas sploh več ne sledim, ko pa mi uspe kaj prebrati, pa postanem neizmerno lačna bučke, bureki, čevapčiči,... jaz pa še tešča bodite lepo do jutr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehhe v bistvi pa maš prav ja.... Boukše tak kak ka bi mejla zaj nevoulo do vütro Ges v soboto nejden več k zobari Tale slika je pa in taki imajo srečo in dobijo takoj in brez težav... pa še donosijo bp
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:20:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Eto, da malo zaplešete ta čas, ko bo moja kuharska malenkost kuhala - http://www.youtube.com/watch?v=JqvSMK5MoDs&feature=related sem mal prej telovadila in vsa prešvicana šla mal sem gor in kaj vidim?!!! ples!!! ja, moj pes me je gledal ko sem plesala in ful lajal!!! a je še katera res plesala, al sem sam jst tok utrgana?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:24:16
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Eto, da malo zaplešete ta čas, ko bo moja kuharska malenkost kuhala - http://www.youtube.com/watch?v=JqvSMK5MoDs&feature=related sem mal prej telovadila in vsa prešvicana šla mal sem gor in kaj vidim?!!! ples!!! ja, moj pes me je gledal ko sem plesala in ful lajal!!! a je še katera res plesala, al sem sam jst tok utrgana? Pa še mene tolk luna ne nosi!! Pa deklce...saj se smejka tetka na slikci
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej bom pa spet mogla it počasi Sej se danes še kej oglasim... ČAAAAAWWWWW
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:25:29
|
|
|
|
Fargesia
|
no pol sem pa res očitno sam jst tuk utrgana...hja, tud taki moramo po svetu hodit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:28:00
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 gremo z jahtico in ne z jadernico, ker je tako bolj komot..... ja mamo skupaj kučo putujučo, tako da bo zanimivo. mamo dve spalnici za odrasle in eno otroško spalnico za dva otroka, tako da za prvo silo bo, ko bo pa več dinarčkov, bo pa še kak meter večja padla.... štartali bomo nekje pri Umagu in potem tura dokler se nam bo dalo, lahko tudi čisto do juga, obvezna postaja so pa itaq Kornati.... O ga. Bond, potem pa se morda kje srečava
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:31:17
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 gremo z jahtico in ne z jadernico, ker je tako bolj komot..... ja mamo skupaj kučo putujučo, tako da bo zanimivo. mamo dve spalnici za odrasle in eno otroško spalnico za dva otroka, tako da za prvo silo bo, ko bo pa več dinarčkov, bo pa še kak meter večja padla.... štartali bomo nekje pri Umagu in potem tura dokler se nam bo dalo, lahko tudi čisto do juga, obvezna postaja so pa itaq Kornati.... O ga. Bond, potem pa se morda kje srečava polaris..pa ne ga.Bond....ga.blond je njeno ime....se vidi, da si manjkala pr pouku Daj prever, če ne gresta skup nesrečnik, ta tvoj jolly....si ga tolk cajt izkoriščala, da je čist izdahnu ....sam ne Hrvata prešvercat ....nardita to v Slo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:31:23
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 enga čedenga Protestiram!!! Hočem kakega nageca. Aqua kje si, da enga frišnga gor pripopaš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:38:33
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa nej ka san polaris zamidijla? Pupa - si šče gor? Če je tak, se odpovedujem kuhanje .. vedno dobre stvari zamudim ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:39:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 enga čedenga Protestiram!!! Hočem kakega nageca. Aqua kje si, da enga frišnga gor pripopaš nekaj strani nazaj poglej ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:41:59
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 polaris..pa ne ga.Bond....ga.blond je njeno ime....se vidi, da si manjkala pr pouku Daj prever, če ne gresta skup nesrečnik, ta tvoj jolly....si ga tolk cajt izkoriščala, da je čist izdahnu ....sam ne Hrvata prešvercat ....nardita to v Slo Oj Jazzzi, ko sem vas še uspela sledit, je še bila ga. Bond Če greva skupaj? Ah, nikdar se ne ve zaupam le, da greva istočasno če pa prišvercamo kakega dalmoša... pa bit če čak i odlično
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:42:37
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity nekaj strani nazaj poglej ... Ups, pa sem res falila današnje nagce. Ko pa tolk naklofate, da ne uspem vsega sproti prebrat... Sem zdej pogledala... sem že bolš vole... hvala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:43:00
|
|
|
|
polaris
|
Hi Se* ti kar kuhaj, jaz grem jest
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:44:26
|
|
|
|
Serendipity
|
dober tek, pa naj bo užitek božanski, kalorije pa ničevne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:45:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity nekaj strani nazaj poglej ... Ups, pa sem res falila današnje nagce. Ko pa tolk naklofate, da ne uspem vsega sproti prebrat... Sem zdej pogledala... sem že bolš vole... hvala Me veseli, pa da bo ja za hasek:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:47:53
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity dober tek, pa naj bo užitek božanski, kalorije pa ničevne hvala enako punce uživajte!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:49:13
|
|
|
|
jazzz27
|
a se tud vam zdi da je od popka dol bol bel?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:50:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 a se tud vam zdi da je od popka dol bol bel? Ej, v učke ga glej, v učke ... packa! Je pa res čudno retuširan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:52:20
|
|
|
|
miska73
|
Se*, to mi deli... si kr enga lubčka zaslužiš. Se vidi, da imam pomankanje - nismo že en teden nič telovadili zaradi moje M... bo treba malo nadoknadit, da ne bom tle na RR za tipčke žicala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:56:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se*, to mi deli... si kr enga lubčka zaslužiš. Se vidi, da imam pomankanje - nismo že en teden nič telovadili zaradi moje M... bo treba malo nadoknadit, da ne bom tle na RR za tipčke žicala Bo bo, ko madam M odide k vama akcija pride.. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooo -- } ma meni pa gre ta rimaluna na jetraaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:57:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* kako pa naj ga gledam, če ma očala ko sršen ....se mi zdi, da se je samoporjavitvena krema mal premal utrla .... a miska...ti boš pa kot Živa....je rekla zjutraj, da gre svojga kar naskočit!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?