Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:41:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja spps maš kake posebne nosečniške težave?moji nosečki sekici se full delajo sline zaenkrat moram potrkat,da nimam kaj ekstra apetita,sladkih stvari se mi ne lušta ,no sam občasno ,drugače sem pa tud ok,slabosti nobenih,edin kar me zdeluje je ta sparina in vročina
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:52:37
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz pa moram v trgovino, pa se mi še avta iz garaže ne da ven vzet....grem kar tu v najbližjo....pet min pa sem nazaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 11:57:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaz pa moram v trgovino, pa se mi še avta iz garaže ne da ven vzet....grem kar tu v najbližjo....pet min pa sem nazaj... lenitis pa menda itak vsepoprek grabi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:18:15
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa se moram na kosilo spravit pa se mi tud ne da
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:18:27
|
|
|
|
jazzz27
|
evo....sem že nazaj....kaj pa je zdaj to čvekice moje....a ste vse pobegnile....le spps še tu gor sameva.... a je treba kako sočno temo načet?? Živa a ti si svojega možeka pa že čist zmolzla???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:19:22
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa se moram na kosilo spravit pa se mi tud ne da A boš spet jabolko napadla? Z vilico in nožem ...kaj boš jedla, resno?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:21:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa se moram na kosilo spravit pa se mi tud ne da A boš spet jabolko napadla? Z vilico in nožem ...kaj boš jedla, resno? mislim, da bom kar polnjene bučke na hitro skup spacala več kot uro itak ne morem bit odsotna, tko da moram res nekaj na hitro spravit skupaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:23:51
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, hvala... sem se spomnila da klekljanja nisem dodala notr, tak da so spet nove slikice gor...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:26:23
|
|
|
|
jazzz27
|
a ti pa še takole med službo domov? Lepo, da si lahko vzameš čas za to! No pa smo spet pri bučkah.....sezonska hrana...ni kaj Ti si le skuhaj in pojej v miru...da te ne bomo preveč morile... ...pa dober tek Fragi....ti si pa umetnica....kapo dol!!!!! Res lepo, lahko bi imela kak krožek, pa nas mal naučila veščin spretnih rokic ....od mojga lubija tudi babi dela take prtiče....za čez celo mizo če je treba....ampak take sklede pa ne vem če bi naredila....pa angelčka, svaka ti čast!!!! Res lepo!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:28:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Fragi....ti si pa umetnica....kapo dol!!!!! Res lepo, lahko bi imela kak krožek, pa nas mal naučila veščin spretnih rokic ....od mojga lubija tudi babi dela take prtiče....za čez celo mizo če je treba....ampak take sklede pa ne vem če bi naredila....pa angelčka, svaka ti čast!!!! Res lepo!!! z veseljem vas kaj naučim!!! srečanje organiramo in pol dodamo še obvezno opremo za učenje npr kvačkanja in mamo učne uro...ni problem!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:31:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Samo jaz sem brezupen primer...po vsej verjetnosti bi si prst uštrikala ...upam, da imaš konjsko voljo in živce Pa teh reči tudi kaj prodaš? Sicer to prodajati je tako pod ceno, da kar ni res....če že komaj mal več kot za materjal dobiš.....dela je pa ogromno....po mesece!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:38:18
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Samo jaz sem brezupen primer...po vsej verjetnosti bi si prst uštrikala ...upam, da imaš konjsko voljo in živce Pa teh reči tudi kaj prodaš? Sicer to prodajati je tako pod ceno, da kar ni res....če že komaj mal več kot za materjal dobiš.....dela je pa ogromno....po mesece!! večine itak nimam več doma, ker sem dala za darila...mam pa še uhane in verižice...joj, tud to moram dat v album...evo grem zdaj rihtat...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:43:48
|
|
|
|
ledenka
|
v napotke sem dodala tudi telefon lekarne na Fernetičih ker se tale nesrečna telefonska zmeraj išče naokoli zdaj pa res grem jest
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:45:13
|
|
|
|
jazzz27
|
ldenkica, ti si zlata...sam kje pa so ti napotki....dober tek!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:47:12
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ldenkica, ti si zlata...sam kje pa so ti napotki....dober tek!!!! čisto na vrhu tem tule!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:50:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Se mogoče lahko k vam pofočkam,bi me dodale na seznam? Sedaj je bilo malo pauze,urejanje M po abraziji plodu nehalo biti srce,opravljeni kariotop-genetika in sedaj se prična nova borba. 21.08 pregled izvidov od kariotopa in nato pogovor za naprej IVF ali????Prosim,če bi lahko klepetala z vami in bila na vašem seznamu za najino . LP Mojca _____________________________ Čas zaceli vse rane,...vsaj upam...13.06.2008 bom svojo 30.letnico praznovala na Slovenski obali,13.07-23.07. pa uživama na dopustu na Malem lošinju...Upam,da poletje pride čimprej in nama prinese veliko novih radosti,...vsaj upam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:54:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Objave: 1263 Član od: 25.7.2007 Status: prisoten Mojca...dobrodošla....jaz te sprejmem ...na kateri ambulanti si? kar se ti je zgodilo....ampak, teba je it s polno pozitivno paro naprej..... Aha..smo še na borbi II, da jo zapolnemo in potem tu štartamo na polno... Evo in še tukaj odgovorl. Sem LJ pri dr.Zornu.Sprva sem pa zdravila v MB ambulanti.Za se trudima pod maja 2003. Za mano so 5 IUI neuspelih,potem naravna zanositev ss v 8t5 dni plodu nehalo biti srce,partner slabši spermiogram,nato 1IVF nič uspeha,nato drugi IVF + vendar takoj spet ,nato 3 IVF LJ venadr spet -.Ntao letos februarja laparo histero v LJ,kjer so mi odstarnili zarastline nato pet tednov po operaciji naravna zanositev brez pomoči in nato ss v 10t1dan plodu nehalo biti srce.Histološki izvidi vse ok.Nato junija kontrola po operaciji pri dr.Zornu nato po pogovoru in ponovnem ss napotnica za oba za kariotop.Kri sma dala 7.7. v MB in so nama rekli izide se čaka tri tedne če bo vse ok bomo direktno poslali v LJ,če bo kajkoli narobe vas pokličemo za posvet nazaj,hvala bogu noben ni klical iz genetike smao se veselima,da so bili ss le slučajnost.In sedaj 21.8 drugi četrtek kontrola pri dr.Zornu in pregled izvidov od kariotopa in nato naredimo bojni plan za naprej ali naju čaka ponoven IVF ali pa doma naprej poskušamo.Na kratko. LP Mojca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 12:56:00
|
|
|
|
Fargesia
|
Mojca, dobrodošla nazaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:04:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Mojca.....tole pa je nekaj živcev in gorja!!! Ampak, kot sama praviš, na srečo ne kličejo....drug teden imata pregled in upajmo na najboljše!!!!!!!Jaz ti želim srečno...... Jaz pa se počasi spravljam v prvi postopek....recepte za zdravila imam že...smo še finance nabirmamo skp in gremo.....na vso srečo nisem imela še nobenega ss, kar pomeni da tudi zanosila nisem še. Za mano so že dve laparoskopiji,3 x klomifen, in še4 x klomifen in seveda kar veliko neuspelih krogov....sicer se sploh ne pritožujem, ko prebeem zgodbo podobno tvoji!!!! Sva pa pri Rešu v Dravljah....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:06:47
|
|
|
|
jazzz27
|
Fargi kaj se pa ti smejiš...nekaj imaš za bregom ...kar pogumno Fargi!!!! Aja...tole ni več Zs....tako da ne boste čudno gledale punce!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:17:49
|
|
|
|
Serendipity
|
Sulfinija - dobrodošla! In naj ti bo s srečo. jazzzi - joj, pupa komaj ti sledim Kaj našo fargi meče? Ljubaf?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:23:12
|
|
|
|
Serendipity
|
A zdaj, ko bi jaz čvekapekala pa vas nega gor, ha? Da vidimo, če vas privabim ... s teeeem:
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.8.2008 13:25:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:24:41
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* ja kje pa si ti danes, ko se men čveKa?????? pa pozabila sem ti za tvojo okroglo čestitat pa nć ne komentiraš...nekje pr jajcih in bučah si se mi zgubila!!! Kak je zdaj pri vas? A kaj mislite na testek al še ne? Pa kje je aquica....upam, da me ni preveč resno vzela in sedaj samo dela ....vzamem vse objave o šejku nazaj ledenkica...a je blo dobro kosilce? Pol pa prec na kolo in dol kalorije!! živa.....al je dost en plavalček
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 13.8.2008 13:26:42 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:25:55
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity A zdaj, ko bi jaz čvekapekala pa vas nega gor, ha? bla....jaz sem tle!! kje si pa ti bla? RDEČ KARTON
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 13:29:08
|
|
|
|
jazzz27
|
Fargi mal meče...al pa mene...ker jutri gre a lepše.....pa....bodo ritico namakal!!!!!! Men se dans mal rooooooooooolllllaaaaaaa!!!! Je pač en tistih dnevov...polna LUNA!!!!! To bo to!!!! Aja, kje pa je LUNCA? A maš delo danes? Pa oktavija...kaj je sedaj z receptom???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?