Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:36:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 no evo še mene nazaj... sicer ne za dolgo ampak vseeno... A je sploh kera tukaj?? Uh, vuva pa sta ''hitra'' ... Itaq ka smo tü, meni se še ne da küjate. Kk si?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
vütro iden v soboto!!!!!! vači san pa vredik... počivlen san mogla dragega zabavate, ka nede šou čemeren v slüžbo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:50:51
|
|
|
|
ledenka
|
grem na kosilo, pa je že ena stran več sulfinija, glede naročanja v LJ nimam pojma. midva sva komaj naročena na prvi pregled, ki bo oktobra - pri Zornu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:54:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 vütro iden v soboto!!!!!! vači san pa vredik... počivlen san mogla dragega zabavate, ka nede šou čemeren v slüžbo... Uh, lepo, lepo ... boš se lejko po avtocesti pelala tuj do Lendave, baje de vütro že odprejta .. no, meni pa moj raj in tišina popolnoma uničeniva - ka je kakšij 500 m krej od naše kuče ... grrrrrr! No, vupan ka si ga fajn zabavala, pa ka je šau nasmejani pa dobre v ole v slujžbo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:57:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No tolk o moji dijeti... ves čas pridna zdaej pa direktor prinese v pisarno VROČ VIŠNJEV ŠTRUDEL in jaz se mu nisem bila sposobna upreti.... Zdaj mi je pa fulll žal.... JAZ sem tak idijot!!!!!! Ma ne sekiraj se.. boš vidla, da malo akcije pa ne bo nobene štrudel reakcije... kaj za vraga, se meni vse danes rima
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:58:05
|
|
|
|
jazzz27
|
mislm DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!! Evo tud mene nazaj...nardila zrezke z gobicami.....pol vas pa še nč ne zastopm.... ....se matram ko , pa mi kaka beseda res ni jasna...... ...ko bi znala kitajsko, bi se maščevala Ledenkica...kako je bilo kosilo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija... prestroga si sama s sabo.... SE* fčera san mejla obisk... taščo pa tasta... sta mi ovadila ka de avtocesta odprejta samo se pa drugih stvari losaš nej??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:59:40
|
|
|
|
miska73
|
Oktavija, pa ja ne boš jokala zaradi enga štrudla. Saj ni problem, če si pojedla sam en kos. Samo danes popoldan boš morala izpustit kaj kar bi sicer pojela, pa bo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 14:59:52
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No tolk o moji dijeti... ves čas pridna zdaej pa direktor prinese v pisarno VROČ VIŠNJEV ŠTRUDEL in jaz se mu nisem bila sposobna upreti.... Zdaj mi je pa fulll žal.... JAZ sem tak idijot!!!!!! Ma ne sekiraj se.. boš vidla, da malo akcije pa ne bo nobene štrudel reakcije... kaj za vraga, se meni vse danes rima Pa ti si postala prava pesnica
< Sporočilo je popravil oktavija -- 13.8.2008 15:00:30 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:00:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No tolk o moji dijeti... ves čas pridna zdaej pa direktor prinese v pisarno VROČ VIŠNJEV ŠTRUDEL in jaz se mu nisem bila sposobna upreti.... Zdaj mi je pa fulll žal.... JAZ sem tak idijot!!!!!! Ma ne sekiraj se.. boš vidla, da malo akcije pa ne bo nobene štrudel reakcije... kaj za vraga, se meni vse danes rima mah itak....oktavija....ne se sekirat...vsak ma kako grešno....mogoče te pa je mal asociiral WTF...na vlečeno testo....plizzzzz tvoj recept.... se*...polna lunca je....mogoče ma to kaj veze z rimo!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:01:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 SE* fčera san mejla obisk... taščo pa tasta... sta mi ovadila ka de avtocesta odprejta samo se pa drugih stvari losaš nej?? no, v slüjžbo bom prišla prle .. tou je pa tou .. mij smo meli takšo idilo odza .. šuma, pa njive, pa travnike,..resno lepota od narave .. zdaj jo pa kazi ta avtocesta pa smetij, ka so jij delafci njali, pa ka jij bodo še šofejri pistijli ..pač nemremo meti fsega .. jazziii -
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheheh Jazzzika No to boš pa lejko še duže spala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:09:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ledenkica...kako je bilo kosilo? kosilo je bilo ok, samo premalo sem solila pa hvala za vse hvalnice, na ZS in tule bi še kaj več, pa je GUŽVA!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:10:15
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: živa25 jazziii - še slikca ni gor!!! Luca!!!!!!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 13.8.2008 15:11:21 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:12:57
|
|
|
|
jazzz27
|
pa mate
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:13:19
|
|
|
|
jazzz27
|
enga čedenga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
drek pa taka motivacija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:14:38
|
|
|
|
Serendipity
|
nice one ... simpatičen možakar, ni kaj. Me zanima kam hodi k zobarju, ker tja jaz ziher nejdem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:15:47
|
|
|
|
oktavija
|
EVO NAŠLA!!!! Ja dekleta vas skrivnost takih dobrot je, da v testo vmešaš samo dve veliki žlici olja, eno čajno žličko soli in najbolj pocen moko kupiš , po občutku dodajaš mlačno vodo.... Poanta je v tem, da enakomerno zgneteš testo... jaz sem ga včasih na roke, zadj pa že nekaj časa uporabljam mikser saj je lažje in hitreje.... in potem pustiš testo stati nekaj časa (vsaj pol ure, medtem ko pripravljaš filo), da se spočije in zmehča... in ko ga razvlečeš na mizi v mali krog ga moreš ponovno pustiti stati 10-15 minut in malo ga pomastiš z oljem navrhu, da se ne posuši in ne trga testo... pol se pa razvleče kolikor si sam želiš... Filo pa si sam določiš po želji...... Aqua jaaaaaaaaaaaa oklagija ima odgovorno besedo.... Ko boste zorganizirale piknik vam napečem takih dobrot kolikor boste hotele.... Če pa želite pa vas bom v živo naučila razvlečit testo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:16:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 drek pa taka motivacija tij, glede na tou ka je tvoj šau delat, ti je zaj jazzi samo uslugo napravla ... ka či bi biu kakšen sexi mladenič, bi tij zaj v škripcaj bijla od nevoule
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.8.2008 15:18:07
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavia kolk moke????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?