Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:27:28
|
|
|
|
ledenka
|
aqua, v Oktavijinem podpisu imas geslo no, pa imam kosilo. bucke sem spekla v ponvi, cakam, da se malce ohladijo, in potem jih bom pojedla v solati njami! Se*, pri mojem imam popolno prepoved buck zato jih delam samo, ko se sama
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:36:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, v Oktavijinem podpisu imas geslo no, pa imam kosilo. bucke sem spekla v ponvi, cakam, da se malce ohladijo, in potem jih bom pojedla v solati njami! Se*, pri mojem imam popolno prepoved buck zato jih delam samo, ko se sama kolk sem jaz bond......... me je že kar mal sram..........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:52:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kolk sem jaz bond......... James Bond sorry, tole je ena od teh nasih legendarnih tipkarskih napak
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:53:23
|
|
|
|
pikapoka2
|
Erin, ČESTITAM !!!!!!!!!!! Tilen? Res? Lepo ime Sem opazila, da je trajalo... malo dlje... Lepo se stiskajta s tvojo malo štručko..aja, pa atek tudi! Tudi njemu čestitke! Si vas kar predstavljam kakšno veselje... ... ko si opomoreš in najdeš čas, pa slikice...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:54:50
|
|
|
|
pikapoka2
|
ledenka ga že serje Ista kot LuNa... Kje pa je LuNa????????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:00:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kolk sem jaz bond......... James Bond sorry, tole je ena od teh nasih legendarnih tipkarskih napak piz ja......... še ene besede ne znam več prav napisat............
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:04:20
|
|
|
|
ledenka
|
LuNa nasa je lost in space z dopusta je ze nazaj, kaj dosti pa se ne oglasa. Pikapoka, kako si kaj ti? Aqua, se zgodi! sploh ce hitreje pises kot mislis
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:06:36
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka hm, sem nekaterim poslala geslo, pa ne vem, komu - kar pocukajte me ku ku
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:08:13
|
|
|
|
pikapoka2
|
jaz sem super, hvala!! le da se bom počasi začela kotaliti...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:21:47
|
|
|
|
pikica36
|
hoj punce- uspela nardit album oktavija tvoje sem pa tud pogledala- prava Brbika- ni kaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:25:23
|
|
|
|
pikapoka2
|
pikica, album že, kaj pa geslo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:29:00
|
|
|
|
ledenka
|
pikica, lepa nevestica pa tvoja obleka mi je tud vsec sploh barva krila pikapoka, a morfologijo si ze imela? hocem vedet spol
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:29:02
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua, v Oktavijinem podpisu imas geslo no, pa imam kosilo. bucke sem spekla v ponvi, cakam, da se malce ohladijo, in potem jih bom pojedla v solati njami! Se*, pri mojem imam popolno prepoved buck zato jih delam samo, ko se sama Jaz sem tudi hotela bučke pečt pa mojega lubija želodec boli in sem se odločila skuhat zelenjavno juhico z veliko mesa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:33:08
|
|
|
|
Fargesia
|
pikapoka, lep bušiiiii!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:34:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pikapoka, lep bušiiiii!!!! se kar podpisem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:37:30
|
|
|
|
pikapoka2
|
Ledenka, lepe slikice! Hvala za geslo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:38:08
|
|
|
|
ledenka
|
punce, jaz pa jazzziko pogresam pa sem jo videla gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:39:15
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pikapoka, lep bušiiiii!!!! se kar podpisem Hvala! To je moj ponos! In sreča
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:48:05
|
|
|
|
pikapoka2
|
madonca, pikica ste imeli pa lepo nareto! Prav lep parček sta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 17:51:40
|
|
|
|
Serendipity
|
pikapooookaaaa - a tebe bomo pa tudi za ušeska, ker te ni nič gor. Buški je pa Pikica - *smijlizizbuljenimiočkami* kk sta luštna! Obleka je wau! Sem si te pa ksoraj tak predstavljala .. no, z rahlimi popravki (beri vražičkovi rogeci ) Šopek!! kk je dober! Eden najbolj domiselnih šopkov ever! E, pa ve ste vse prave pičkurice! Ko se bomo dobile bojo dedci v okolici vse učke ven vrgli, ko bodo videli take lepotičke na kupu!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.8.2008 17:52:27 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:08:04
|
|
|
|
oktavija
|
Se* se strinjam s tabo VSE borke ste take lepe punce, za dol padit!!! Pikica lepa obleka, lep par, vse lepo!!!! Punce moje jaz sem pa malo žalostna , vse ste tako lepe v poročnih oblekah, in vse ste imele tako lepo organizirano.... Midva pa sva se novembra morala zadekat ker je bilo mrzlo, pa časa za organizacijo ni bilo tako da nas je na poroki bilo samo 10.... No sej imeli smo se pa vseeno fenomenalno! Se bova mogla ženit še enkrat, da bom tudi jaz lahko pokazala kako lepo fotko in šopek in oblekico in.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:12:56
|
|
|
|
Serendipity
|
oktavija - a ti si resna? Ne nori - to je bil tvoj novemberski dan, poseben dan, ki je vama pomenil največ. Vajin dan. Mogoče je bil mrzel, siv novemberski dan ... ampak vajina srca so cvetela in vidva sta cvetela (kar je očitno s slikic ). Kaj bi s sončkom, ko je v srcu led? Raje naj bo led zunaj in sonček v srcih.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 18:13:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No sej imeli smo se pa vseeno fenomenalno! seveda, se vidi z vajinih učk! Se bova mogla ženit še enkrat, da bom tudi jaz lahko pokazala kako lepo fotko in šopek in oblekico in..... jaz navijam za rdečo!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?