Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:54:47
|
|
|
|
aqua77
|
jap, za v drugo se že ne bom delala nedolžne....... sexi, je moje drugo ime.........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:56:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja, jaz sem v zakon stopila kot nedolžno, prekmursko dekletce. V drugo več ne bom mogla očke farbat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:57:32
|
|
|
|
pikica36
|
face ste. album naredim ko pridem domov. špelči, a praviš device jauu pol res nobena ne bi imela bele obleke no, ko sem se poročila prvič sem imela belo obleko, zdaj pa se mi ni zdelo primerno in sem imela rdečo in bel korzet. se** ni panike- par napolitank gor ali dol (če verjameš) jaz tud bi rada sam šlauheke dol spravla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:59:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja, jaz sem v zakon stopila kot nedolžno, prekmursko dekletce. V drugo več ne bom mogla očke farbat no, Se* upam, da je vse kot v pravljici in ne bo tistega v drugo....... če....... pa slučajno, pa veš na koga se obrnit........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:02:56
|
|
|
|
~Biba~
|
jaoooo kak se dogaja tu gor mamica Eriiin in očka Erin čestitke za malega princa...čim manj nenaspanih noči, pa da se hitro navadite na svoj ritem....uživajte v čudežu življenja! moram še mal počekirat, kero geslo še rabim sama se bom spravla potem nalimat par slikic v album; upam, da mi bo ta podvig uspel. aja meni pa dieta uspeva....dane zjutraj sem mela na tehtnici -2,5 kg ..no če pomislim, da bo po kosilu teža večja..lahko rečem, da kaka kilca vode je že šla o oktavija ti si pa ja prava kuharca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:04:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 no, Se* upam, da je vse kot v pravljici in ne bo tistega v drugo....... To upam tudi jaz! če....... pa slučajno, pa veš na koga se obrnit........ ha ha ha .... Mi je pa šivilja razlagala, da je sešila nevemkoliko poročnih oblek in eno ločitveno. Neki stranki je šivala poročno obleko, nekaj let zatem je prišla nazaj in jo prosila, če ji lahko sešije noro sexi obleko, ker se gre ločit. In ji je sešila eno prav ''jebozovno'' rdečo oblekco. In se je srečno ločila do konca svojega življenja ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:04:51
|
|
|
|
oktavija
|
HVALA, HVALA!!!! Ja dekleta vas skrivnost takih dobrot je, da v testo vmešaš samo dve veliki žlici olja, eno čajno žličko soli in najbolj pocen moko kupiš , po občutku dodajaš mlačno vodo.... Poanta je v tem, da enakomerno zgneteš testo... jaz sem ga včasih na roke, zadj pa že nekaj časa uporabljam mikser saj je lažje in hitreje.... in potem pustiš testo stati nekaj časa (vsaj pol ure, medtem ko pripravljaš filo), da se spočije in zmehča... in ko ga razvlečeš na mizi v mali krog ga moreš ponovno pustiti stati 10-15 minut in malo ga pomastiš z oljem navrhu, da se ne posuši in ne trga testo... pol se pa razvleče kolikor si sam želiš... Filo pa si sam določiš po želji...... Aqua jaaaaaaaaaaaa oklagija ima odgovorno besedo.... Ko boste zorganizirale piknik vam napečem takih dobrot kolikor boste hotele.... Če pa želite pa vas bom v živo naučila razvlečit testo.... Špelči ja grem v drugi krog IUI in v petek imam UZ v MB... Se bom pa kar že prijavila na čakalno vrsto za IVF, da nebom čakala predolgo.... A domačo naloo ste naredile????
< Sporočilo je popravil oktavija -- 6.8.2008 11:06:46 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:12:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija A domačo naloo ste naredile???? Jap. Vestno in z užitkom !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:18:21
|
|
|
|
spelka12
|
AHa vidiš oktavija kak te spremljam. Ti pa sam tih pa žvižgaš - smajlikitižuga. Upam, da ti tale IUI uspe, ker IVF-ja ti res ne privoščim. No bolečin pri tem, ne postopka samega. Kdaj pa pol začnemo držat pesti? Jest sem tud že razmišljala, če bi kar malo poklicala Reša, ampak še nisem pripravljena. Bo treba najprej začet mal da vidim, če še znava . Če pa ti pečeš za piknik pa pridem tud z morja domov . Pa vidim, da si s Celja. Do tja pa res ni problem pridt. Jest sem delala na veliko porokah, kjer so mele punce rdečo obleko ampak mi je bila samo 1 všeč. Tista je bla pa res cool. Je mela tako kot hočta ve: oprijeto, dekolte, razporek skoraj do pol rit. Pa rdeč velik klobuček, še torta je bla ****čko rdeča. Vse v stilu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:23:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: oktavija A domačo naloo ste naredile???? Jap. Vestno in z užitkom ! jap, pri nas je bil pa danes petelinji zajtrk..........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:29:33
|
|
|
|
pikica36
|
ledenka - pogledala,full lepo. no zdaj vem kako zgledate , čist drgač kot sem si predstavljala oktavija tebe bi tud še pogledala, enkrat sem te že vidla, ampak bi rada še pogledala kako tvojo slikico. pri nas pa ni blo zajtrka , je bila včeraj popoldan malica oz. rekreacija po kosilu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:30:01
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! najprej cestitke nasi dragi Erin veliko prespanih noci, veliko veselja in smeha zelim tebi in g. Erininemu z malim Tilnom za telegram se strinjam Spelcika, to je megasticna ideja, ki se je kar prijela Oktavija, a bi nehala s takimi dobrotami vceraj sem se kar drzala diete - nekaj jabolk, in popoldan dva kosa polnozrnatega kruha s prsutom in malce sira pa caj in kup vitaminov, se ze pripravljam jaz sem se tud porocila v rdecem bom dala slikco v album
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:33:15
|
|
|
|
tinč407
|
hvala superca!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:39:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka .... vceraj sem se kar drzala diete pridnaaaa! - nekaj jabolk, in popoldan dva kosa polnozrnatega kruha s prsutom in malce sira LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! jaz sem se tud porocila v rdecem bom dala slikco v album Komaj čakam!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:47:24
|
|
|
|
ledenka
|
spet jem jabolko moja dieta se nadaljuje pa se prelena sem, da bi karkoli kuhala... ceprav imam polnozrnate spagete in no ja, zelo dietno omako Genovese
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:48:31
|
|
|
|
murkica
|
Ledenka jaz bi tudi geslo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:51:27
|
|
|
|
ledenka
|
hm, sem nekaterim poslala geslo, pa ne vem, komu - kar pocukajte me
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 11:54:51
|
|
|
|
Serendipity
|
ajsi - opa, kaka bejba! Kaj pa pred poroko? Si se tudi tak sladko smehljala? ps: Full ti paše rdeča barva
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 6.8.2008 11:55:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:01:35
|
|
|
|
murkica
|
Ledenka lepa nevestica si bila... Zanimivo mi je predvsem to, da je obleka drugačna in ne tradicionalna. Meni so vedno všeč malo bolj odpuljene oblekice. Rdečo barvo pa obožujem.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:01:37
|
|
|
|
ledenka
|
hvala hvala. rdece in crno mi pase, nisem pa tip za take lepe porocne obleke - sem premala in preokrogla, pa sem zgledala v njih kot kugla satena
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:03:40
|
|
|
|
vita80
|
Erin, ČESTITKE! Tilenčku pa želim velik zdravja, vama pa velik veselja!!!! cmok
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:07:59
|
|
|
|
ledenka
|
se grem umit, moram se do doktorce prit se potem tipkamo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:18:05
|
|
|
|
vita80
|
Ajsi prava mačka, ni kaj! Rdeča je pa super izbira, nekaj drugačnega, zakaj bi morale biti vse bele? Super! Kraj je pa tudi pravljičen! In kje je bilo to?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:32:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Kraj je pa tudi pravljičen! In kje je bilo to? na Islandiji sva se tam civilno porocila. zdaj pa res grem, moram bit v 15 minutah pri dr
< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.8.2008 12:33:22 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:36:20
|
|
|
|
vita80
|
Mega Ajsi!!!!Tej pa fajn zrihtaj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?