Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:26:01
|
|
|
|
pikica36
|
hm... polaris zakaj jaz ne najdem tvojega albuma
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:30:47
|
|
|
|
Fargesia
|
pikica, kaka fajn obleka!!! še lepša pa je nevesta!!! miška, jest bi tud geslo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:33:43
|
|
|
|
pikica36
|
hvala fargi, jaz sem si pa samo tvoje nečake lahko ogledala miška , a ti pa kar pohodniško razpoložena bravo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:35:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Hja, tak to gre - koj ko izginem se čvekice skup nagrmadite miški - ma mislim, da so tile naši tipsoni na istem zeljniku zrasli Bi jaz tudi lahko dobila geslo? :)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:36:37
|
|
|
|
miska73
|
miška , a ti pa kar pohodniško razpoložena bravo. Tole fotko sem na hitro našla, da sva oba gor. Najine poročne slike so še iz analognih časov pa jih ne morem kar tako gor pripopat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:37:07
|
|
|
|
trinity22
|
Pikica36 kakšne neumnosti pa govoriš to, o nekih konzervah, ne ga biksat no tud jaz nisem več tako mlada, mogoče sam zgledam, drugače pa jih imam že 30 tako, da to ni glih rosno mlado, ali ti si tudi ful lepa, daj še enkrat sliko poglej miska73 jaz bi tudi geslo, prosim ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:37:08
|
|
|
|
murkica
|
Punce vse ste prečudovite... Če se bomo dobile, bodo res fantje dol popadali, ko vas bodo videli. Bodite lepo. Jaz moram naprej delat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:37:44
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 miška , a ti pa kar pohodniško razpoložena bravo. Tole fotko sem na hitro našla, da sva oba gor. Najine poročne slike so še iz analognih časov pa jih ne morem kar tako gor pripopat kje sta bila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:38:53
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 hm... polaris zakaj jaz ne najdem tvojega albuma saj jaz ga tud ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:42:53
|
|
|
|
pikica36
|
polaris oo trinity- zgledaš full mlada, velik mlajša sliko že lahk še enkrat pogledam- ampak konzerva pa sem še vedno , saj počutim se ne , no
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:43:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: miska73 miška , a ti pa kar pohodniško razpoložena bravo. Tole fotko sem na hitro našla, da sva oba gor. Najine poročne slike so še iz analognih časov pa jih ne morem kar tako gor pripopat kje sta bila? Če misliš na fotko - na Kitajskem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:44:14
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa ne da je danes ceeeeeeloooo naša polaris gor? To pa mora bit za enega dneva .. so zvezde v nekem fajn položaju! pikica - kake konzerve? se bom kregale? murkica - neeee it. DELO POČAKA. Hm .. ti maš kak albumček? Zdaj pa idem še našo mišiko pogledat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:45:58
|
|
|
|
pikica36
|
aja sem ti dolžna odgovor Trinity- poročila sva se doma na vrtu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:46:22
|
|
|
|
trinity22
|
miska lepa slikca in kakšna je kitajska, tako na kratko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:48:12
|
|
|
|
Serendipity
|
oooo .. sta lepa miškica! Full fajn par!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:50:41
|
|
|
|
aqua77
|
čer pupe, aqua je na sceni.... alias ga. Bond....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:51:52
|
|
|
|
trinity22
|
pikica36 pol imate pa ful lepo, jaz sem bila prepričana da sta bila na kakšni zelo zrihtani gorski koči ali kaj podobnega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:53:02
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa ne da je danes ceeeeeeloooo naša polaris gor? To pa mora bit za enega dneva .. so zvezde v nekem fajn položaju! kaj bo šele v petek Čao Se* kako si kaj? So štorklje še vedno v nizkem štartu al so že poletele
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:55:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 miska lepa slikca in kakšna je kitajska, tako na kratko? Kitajska je predvsem ogroooooomna in jo itak vidiš na kratkem potovanju en manjši del. Kar pa sem videla, pa gre takole... Ljudje ful prijazni, pa skoraj nihče ne zna tujega jezika. Hrana dobra za dol ostat. Povsod preveč ljudi. Mestna središča ful sodobna, urejena. Veliko bolj kot sem pričakovala. Šoping laufa 100 na uro. Kitajci vse živo mečejo na tla in na vseh javnih krajih je ogromno enih ljudi zaposlenih, da sproti čistijo... Zanimo, precej druga kultura, navade... Je sicer še ogromno revščine, ampak se pa razvijajo tako hitro, da glava boli.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:56:46
|
|
|
|
aqua77
|
tako, prosim za gesla od pikepoke, pikice in polaris.... če bo šlo.... sem že pridna..... aqua je danes doma za spremembo in ne v službi in je tudi dve slikici gor dala, sicer iz leta 2004, ker novejših še nisem našla... ampak za prvo silo bo... pa še opozorilo za vse ogledovalce albuma, pričeska je sedaj blond - naravna, na slikicah smo bili v fazi umetne inteligence in je zato barva las temna..... slikice pa so narejene, ko je šel moj sine prvi dan v šolo v prvi razred.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 20:59:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pa ne da je danes ceeeeeeloooo naša polaris gor? To pa mora bit za enega dneva .. so zvezde v nekem fajn položaju! kaj bo šele v petek Čao Se* kako si kaj? So štorklje še vedno v nizkem štartu al so že poletele Ma so danes letele kar na žar- Mi ne verjamemo več v štorklje, zdaj so bolj in golobi .... Jah, petek .. to mene skrbi ... po moje bo zemljotres
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:05:06
|
|
|
|
Serendipity
|
Mrs Aqua B(l)ond ... daš pretty please geslo? Da te vidimoooo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:07:56
|
|
|
|
miska73
|
Aqua, zgledaš fenomenalno. Pa ful ti pašejo temni lasje. Si ziher, da si zdej blond, ups bond.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:07:58
|
|
|
|
polaris
|
ga. Bond, men brez gesla tud ne odpre
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 21:10:20
|
|
|
|
polaris
|
Ti Se* golobov imamo pri nas tud veliko te povabim... ne, pravzaprav si ti na vrsti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?