Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:38:42
|
|
|
|
aqua77
|
Držimo pestke zate!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:39:45
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz pa danes Živo pogrešam..... Pa jazzziko......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:43:18
|
|
|
|
~Biba~
|
ajsika ....fajn zrihtaj pri dr si pa se res poročila v pravljični kulisi. kugla satena kake maš Islandija praviš? Že povezujem tvoj nick s tem krajem nič zaj paje skrajni čas, da grem jaz tui kuhat; drugače bom kaj nepremišljenega pojedla raje si skuham polnozrnate špageteke..ni jih ena omenjala danes?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:50:10
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jaz pa danes Živo pogrešam..... Pa jazzziko...... jazzika razlaga Živi na ZS kaj je včeraj mislila tisto z IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ko sem pa ajko vidla, sem mislila ,da je pa Živa not ušla BTW, kje pa je Živa?! Kaj točno je tole pomenil?? Ker jst ne vidim slikic od ajsike... oz. sploh profila ne vidim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:50:13
|
|
|
|
aqua77
|
kleja, ti se pa tolko preoblačiš, da komaj tvojim oblekcam sledim.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:51:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jaz pa danes Živo pogrešam..... Pa jazzziko...... jazzika razlaga Živi na ZS kaj je včeraj mislila tisto z IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ko sem pa ajko vidla, sem mislila ,da je pa Živa not ušla BTW, kje pa je Živa?! Kaj točno je tole pomenil?? Ker jst ne vidim slikic od ajsike... oz. sploh profila ne vidim aaaaaaaa,
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 12:57:21
|
|
|
|
~Biba~
|
aqua sem v fazi, ko se iščem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 13:09:11
|
|
|
|
vita80
|
Kleja imaš ZS.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 13:09:29
|
|
|
|
~Biba~
|
in končno sem se našlaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 14:41:33
|
|
|
|
oktavija
|
Čao bejbe!!!! Vsete po včerejšnjih pojedinah pa danes kar stradam............. LLLLLLLLLAAAAAAAAAAČČČČČČČČČČČNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAA!!!!!! So me moji BELORUSI danes čist zmozgal da sploh nemorem razmišljat.... Zato sem se prišla malo odklopit k vam... Je že kera videla danes Erin in Tilna??? Ledenka - res lepe fotke!!! Lahko ti pa povem, da sem si te predstavljala čist drugačno... Sodeč po tvojem imenu in avaru ...sem mislila, da si full visoka, temnolaska, ki je prijazna samo na RR, drugače pa opasna šefica, ki se jo vsi bojijo.... Zdaj pa vidim, da izgledaš prav tako prijazno in toplo, kot si tukaj... Očitno bom tudi jaz mogla odpret album s poroke.... Sej veste moje geslo ostaja nespremenjeno...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 14:43:09
|
|
|
|
ledenka
|
no, pa sem nazaj do dr sem sla po uspavalne tablete za mojega, ker gospod nima casa pa na trg sem sla, in zdaj imam namen naredit bucke. ima katera kak hiter in enostaven recept? po moznosti tak, da se kar same naredijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 14:44:12
|
|
|
|
ledenka
|
Oktavija, boga reva, Belorusi te lahko res izmozgajo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:10:07
|
|
|
|
ledenka
|
Oktavija, super obleka zelo dobra barva. in lep par sta, kar zarita
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:27:59
|
|
|
|
ledenka
|
naj ti ne bo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:32:47
|
|
|
|
Fargesia
|
oktavija, lepa!!!!! pa una fotka je tok dobra, bejbe blond, tipi pa temni!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:44:53
|
|
|
|
Serendipity
|
oktavija - WAU! Kaka lepotička! Full sta bila lepa!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:50:56
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, sej ti recepti so fajn... ampak pri vseh moras neki naredit za to noben se sam ne pripravi jih bom kar na hitro popekla... pa solatko zraven, njami
< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.8.2008 15:56:33 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:54:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, sej ti recepti so fajn... ampak pri vseh moras neki naredit za to noben se sam ne pripravi Ja ajsi moja draga ... saj si si malce sama kriva za to.. Zakaj si pa kupila bučke? Namesto tega bi raje kupila revijo z recepti - od tam bučke lepo serviraš le s tem, da jih izrežeš iz revije ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 15:58:17
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, tole pa je nekaj za naju....madonca sam brala sem recepte, pa sem mi že sline cedijo...sploh nisem do konca mogla prebrat...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:04:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, tole pa je nekaj za naju....madonca sam brala sem recepte, pa sem mi že sline cedijo...sploh nisem do konca mogla prebrat... *smijlikiseslini* ja, ampak jaz man tedensko prepoved bučk ... Se bo moj odselil, če bodo ta teden spet bučke .. Ampak jih bom jutri naredila kot polpete pa mu povem, da so sojine ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 16:08:12
|
|
|
|
aqua77
|
oktavija, jaz bi tudi slikice gledala....... lepo prosim.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?