Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:49:06
|
|
|
|
gigi1
|
ERIN čestitke tebi in dragemu ob rojstvu vajinega Tilkota. Lepo se cartite. Špelka draga res si ena najlepših nosečk kar sem jih vidla. da kmalu spet srečka in tokrat bo vse OK. Tolk si močna in zlata pupika, da bo un gor moral kar kmalu naštelat, da boš zibala zdravo štručko Jazzzika bem mu mast kakšna mrhica si ti . Vauuuuu! No tkole! Sem se mislila prijavit za srečanje, če bo kje v osrednji Slo, pa po mojem povratku z dopusta. Zdej pa ne vem če upam , ker ste same mlade lepotičke in se kar bojim se pokazat . Punčke, če se dobite v tem času uživajte. Lepo se imejte, se cartite s svojimi dragimi in delajte na . Upam, da me pričaka čim več pluskov, ko pridem nazaj. Aqua nate bo pa še posebi mislila Pa pa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:17:41
|
|
|
|
oktavija
|
Drage jaz sem včeraj spet ne veliko pekla doma in sem se odločila da se bom tudi jaz pohvalila s svojimi specialitetami... Pekla sem BUREK!!!! Ampak narejenega iz domačega testa (ne tako kot Fergesija iz kupljenega testa...) Prvi burek je bil čist Bosanski, saj je bil s krompirjem, veliko čebule, suho dimljeno meso in bosanska suđuka.... Takole je bil videti prvi burek preden je izginil v najine želodce.... Tega je zanjkalo preden sem uspela spečit drugega, ki pa je bil malo bolj lahek saj je vseboval puranje meso narezano na kocke in čebulo..... No zdaj vam bom pa nekaj slikc pripopala, da se naučite tudi ve tako kuhat.... oz. pečt: Takole se razvalja testo preko cele mize in še čez.... Takole se pripravi masa iz puranjega mesa in se zloži na testo.... Takole pa izgleda končni izdelek..... in pečen....
< Sporočilo je popravil oktavija -- 6.8.2008 9:18:30 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:19:25
|
|
|
|
aqua77
|
DRAGA ERIN! Iskrene čestitke ob rojstvu malega princa Tilna. Želim ti, da bi bili čim bolj zdravi, čim več spali in bili čim bolj nasmejani in srečni..... To je tvoj prvi mali čudež, želim ti jih v prihodnjih letih še nekaj.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:21:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Opa oktavija! Tou te buje, pa tij si prava kujarca! Si mi lušte naredila.. tak sem lačna, nimam nič sadja, prazen hladilnik, nič od ničesar (razen napolitank ) Telegramček za Erin je čudovita ideja! Pošlji ji vse naše objemčke od RR tetk! pikica - geslo se že pošilja, ti pa hiter album narest, da te vidimo, pa gigi tebe tudi - bomo počakale počitniške slikce, se fajn nastavljaj objektivu! In seveda norrrro uživaj!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:30:42
|
|
|
|
aqua77
|
Ajsika, jaz bi tudi geslo, da te lahko pokukam...... ploooosim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:38:33
|
|
|
|
Fargesia
|
Draga Erin... Po mukah vseh, ki si jih prestala, nagrada, sreča v rokah ti je ostala. In ta sreča bo čez čas tebe mamica klicala. Dobila si najlepše ime na svetu: mama. ČESTITAM!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:39:02
|
|
|
|
Fargesia
|
JOJ, Oktavija....uf uf uf...kdaj lahko pridem na tele dobrote!??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:40:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Punčke, če se dobite v tem času uživajte. Lepo se imejte, se cartite s svojimi dragimi in delajte na . Upam, da me pričaka čim več pluskov, ko pridem nazaj. Aqua nate bo pa še posebi mislila Pa pa žižek, hvala, ker misliš name......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 9:51:28
|
|
|
|
murkica
|
Oktavija- Temu se pa reče dobrote... Sem noro lačna postala... za kuharico!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:06:03
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija neeeeeeeeeeee, prosim ne več, ne morem.........bureeeeeeeeeek. Nč sem že vse pojedla. Virtualni je bil odličen, enkrat se pa povabim na tapravga. žižika uživaj na morju, pol pa čakamo fotke. Aja pa s srečanjem bomo že počakale, da se vrneš domov. pikica36 sej tiste, ki nosijo enega nimajo tazega trebuščka. Jest sem že skoraj erin dohitela pri zadnjem srečanju. dieta - uspeva, včeraj nisem nič grešila.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:08:13
|
|
|
|
aqua77
|
čestitke za vztrajnost pri dijeti, špelči!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:21:22
|
|
|
|
pikica36
|
oktavijaaa- ne me basat! a ti sama tako razvaljaš testo prek mize , meni se pa kr trga šče ga preveč raztegujem , a ta tvoj "štil" igra vlogo pri vsem tem??? v glavnem - kapo dol prava majstrica si. glede na to, da si na dieti, priporočam da nehaš pečt take dobrote ob priliki pa prosim- RECEPT, do potankosti, ker naši obožujejo burek se**** čudovita nevesta , in obleka.. vauuu. bom naredila album - jaz si glede na moja leta nisem privoščila bele obleke špelka, no sam veš kaj , glede na slikce- mislim, da glih ne rabiš hujšat, ker če ne bi imela trebuščka si ja prava suhica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:22:34
|
|
|
|
spelka12
|
aqua pri meni drugač to sploh ni težko. Hladilnik imava skoraj prazen. Notri je samo pir, jogurti, sir, tune in ene par paštet. Za kosilo pa kuha tašča, ki je alergična na debele ljudi , na vse vrste maščobe in kuha večinoma samo makarone, rižotke al pa jemo paradajz pa pršut. A vidiš zakaj to ni problem. Sej ko bom enkrat začela sama zase kuhat bo pomoje težje. Najprej bom šla k oktaviji na tečaj pečenja burekov . oktavija kaj jest to berem? Kaki UZ imaš v petek? A se ti že kaj začenja pa ne poveš?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:24:52
|
|
|
|
aqua77
|
Oktavija, a ti pa to z oklagijo delaš??? opa.........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:27:37
|
|
|
|
spelka12
|
pikica36 med nosečnostjo sem se zredila za 8kg. Zato bi pa dala dol samo 4kg, da pridem na prejšnjo težo. Mam pa srečo, ker je nosečnost propadla ravno takrat, ko sem se začela redit tud drugam, ne samo v trebuh. Tko da moj cilj je samo šlaufki okol trebuha in bokov. Ostalo naj ostane tko kot je (sanjam a ne? ), sploh pa joške. Moj je navdušen nad rezultatom. Zakaj pa nisi imela bele obleke? Ta naj bi bla itak samo za device, ta vlak smo pa pomojem že vse zamudile. Hočmo slikce pikica.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:29:18
|
|
|
|
aqua77
|
se podpišem pod špelči, pikica hočmo slikice.......videt..........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:33:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Kaj je tega treba bilo .... od lakote (pa imela sem zajtrk - sicer ob pol sedmih) sem se zdaj nažrla napolitank... kak so pasale !!! Bom pa bolj pridna danes in bom šla na daljši sprehod pa še rit na orbitrek spravim, obljubim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:38:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Pikica! SLIKCE!!!! Jaz sem hotela met rdečo obleko. Tako s sexim dekoltejem in lepo prilegajočo se telesu. Pa sem si premislila.... Razlog? Ne vem točno, ampak načeloma ( ) se poročim le enkrat pa se je fajn počutit malo nedolžno v beli oblekci ... rdeča pa bo mogoče kdaj prišla na vrsto ... le ne vem točno, kdaj bi si jaz kaj takega spet na rito spravljala....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:39:17
|
|
|
|
aqua77
|
Se*, ne preveč orbija gont, da ne bo rit premajhna ratala..... Jaz se držim tega: bolje, da lulja, nego da žulja......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:44:46
|
|
|
|
tinč407
|
a i lahko katera da geslo od serendipy? rada bi videla slikce iz poroke..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:45:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pikica! SLIKCE!!!! Jaz sem hotela met rdečo obleko. Tako s sexim dekoltejem in lepo prilegajočo se telesu. Pa sem si premislila.... Razlog? Ne vem točno, ampak načeloma ( ) se poročim le enkrat pa se je fajn počutit malo nedolžno v beli oblekci ... rdeča pa bo mogoče kdaj prišla na vrsto ... le ne vem točno, kdaj bi si jaz kaj takega spet na rito spravljala.... Jaz bom imela rdečo obleko!!!! Sem belo že imela, 11 let nazaj, zdaj v drugo pa pade krvavo rdeča, z globokim dekoltejem, visooookim razporkom na desni nogi in prvi skupni ples........ tango...... rrrrrrrrrrrrrrrrr....... samo datum sva prestavila, ker bova zdaj septembra stanovanje naredila, drugače je bil datum 06.07.2008..... sva že vse dogovorila, moj čisto navdušen..... sva se zmenila, da bo naslednji september..... ko bo stanovanje že fertik.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:45:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, ne preveč orbija gont, da ne bo rit premajhna ratala..... Jaz se držim tega: bolje, da lulja, nego da žulja...... PODPIS! Hja, primeni ni panike za orbija in mini rit ... Ponavadi se spravim gor, gonim in gonim in goooniiiiim, mislim, da j eže cela večnost pa vidim da je le kaka minuta pa pol pa le nekaj metrov .. Potem seveda vztrajam in si mimogrede mislim, kak fajn vztrajen človek sem in po štirih minutkah cela zadihana in zmatrana komaj padem z njega ... Če se mi po takem ''naporu'' rit zmanjša vam vsem kijšto pive kupim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:48:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Se*, ne preveč orbija gont, da ne bo rit premajhna ratala..... Jaz se držim tega: bolje, da lulja, nego da žulja...... PODPIS! Hja, primeni ni panike za orbija in mini rit ... Ponavadi se spravim gor, gonim in gonim in goooniiiiim, mislim, da j eže cela večnost pa vidim da je le kaka minuta pa pol pa le nekaj metrov .. Potem seveda vztrajam in si mimogrede mislim, kak fajn vztrajen človek sem in po štirih minutkah cela zadihana in zmatrana komaj padem z njega ... Če se mi po takem ''naporu'' rit zmanjša vam vsem kijšto pive kupim! , jaz pijem heinikena.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 10:52:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jaz bom imela rdečo obleko!!!! Sem belo že imela, 11 let nazaj, zdaj v drugo pa pade krvavo rdeča, z globokim dekoltejem, visooookim razporkom na desni nogi in prvi skupni ples........ tango...... rrrrrrrrrrrrrrrrr....... Oja! You do that! Meni je zdaj malce žal .. ampak po drugi strani sem se pa full dobro počutila v oblekci! Hm.. jap, izberi pa tako noro sexi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?