Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 19:31:29
|
|
|
|
gigi1
|
Špelka Maca zelo ugodno vpliva na hormone in povečuje plodnost pri obeh spolih. Predvsem pa naj bi poskrbela za kvaliteto in kvantiteto plavalčkov in foliklov. Zraven pa deluje še antidepresivno, zvišuje libido, pomaga pri PCO, ker regulira hormone, omili učinke meopavze, moškim regulira delovanje prostate.... Midva sva začela pit. Bomo vidli kakšni bodo učinki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 19:54:17
|
|
|
|
ledenka
|
sem tukaj gigi, pocitniskih slikc se nisem dala na comp, tako da nimam novih slik. mojo necakinjo pa si itak videla se nekaj glede MACE - ne sme se je jemat takrat, ko delas kakrsno koli hormonsko stimulacijo, ker lahko negativno vpliva. sploh za vsa zelisca velja previdnost - razen za zadeve, ki se posebej priporocajo spelci, je pri Erin kaj novega?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 19:56:53
|
|
|
|
gigi1
|
Se*
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.8.2008 19:57:21 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 19:58:17
|
|
|
|
ledenka
|
gigi, mas ze spakirano?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 20:00:01
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi a res? Jst sem zastopla, da se jo pije do punkcije Ja, tvojo kjut nečakinjo sem vidla . Se napisala, da ko boš dala slikce z Madeire v album.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 20:01:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gigi, mas ze spakirano? Ne še. Zdej sem povečerjala. Pa se po Montijevi dijeti tolažim s kozarčkom rdečega . Mal pavze, pa začnem peglat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 20:57:57
|
|
|
|
ledenka
|
Gigi, glede mace - raje ne. tudi v tujini odsvetujejo nenadzorovano jemanje zelisc. mislim, da sem tudi pri kitty na MONu zasledila, da lahko vpliva negativno pri stimulaciji. slikce sem dala v album, nekaterim sem geslo ze poslala, lahko pa mi napisete na ZS, da hocete videt slike me pa neki zafrkava, noce mi ZSjev na vec oseb poslat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 21:02:01
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi hvala za nasvet in za geslo. Madeira je res lepa. Se že ene par let tja odpravljam, pa kaj ko majo tolk zaj* letališče . VAAAAAUUUUUU ker jebozovna majčka Nočko bejbike RES grem likat. Pridem še zjutraj pokukat kako je z Erin in njeno štručko. Pa pa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 21:06:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 VAAAAAUUUUUU ker jebozovna majčka ahem, hvala. letalisce je pa res zanimivo pa ti mi se ni blo tolk hudo. njihove ceste so ovinkaste, strme in z ogromnimi prepadi. sploh nisem mogla vozit, je moral moj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 21:14:15
|
|
|
|
jazzz27
|
spelkica...je kaj novega???? Upam, da Erin že drži svojega fantiča v rokah!!! ledenkica...vidim, da sta se imela super, dežela je lepa....in ti!! Zdaj sem se ti mal narisala, ker prej sploh nisem imela predstave!! Temnolasa zapeljivka!!! Je moglo bit pa fino vroče!! Pa fulll veliko marino imajo...a si kakega slovenčka vidla? Nič deklice, grem jaz ajat....pridem koj zjutraj!!! nočko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 21:14:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 AAAAAUUUUUU ker jebozovna majčka PODPIS! AJSI - hvala za geslo! kak lepa pokrajina in seveda model je prva liga
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 21:26:14
|
|
|
|
ledenka
|
Se* no, med pocitnicami si to lahko privoscim jazzzi, dejansko ni bilo vroce, bilo je pod 30 in zvecer se je zelo prijetno ohladilo, tako da je bilo veselje sedet zunaj. na eni sliki je pogled z balkona sem hotela dat podnapise, pa mi RR ne pusti na letalu sem sicer videla par Slovencev, ampak v toku celega bivanja pa nikogar
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 7:28:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutroooooo! A smo že tetke? Ena jutranja kavica za naše zaspanke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 7:29:26
|
|
|
|
sonček33
|
Že, Erin ima Tilna. Bravo mamica. čestitke!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 7:41:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Jupiiii!!!!!! ČESTITKE MAMICI IN ATEJU ZA PRELEPEGA KORENJAKA!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 7:51:05
|
|
|
|
murkica
|
Čestitke . Tilen, kako lepo ime . Mamici in očku čestitke in naj čim prej padejo kakšne slikce. Špelči- ti se boš sigurno kaj pogovarjala z njo in jo objemi v imenu vseh nas. Kar se pa tiče srečanja... boste povedale kdaj se boste dobile in če bom imela možnost se sigurno oglasim, da vas vidim še v živo.... Drugače pa Špelči jaz bi tudi imela geslo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 7:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!!! ČESTITKE ERIN Tudi jaz sem te včeraj spodbujala pri dihanju ampak žal nisem mogla odgovarjat (sem čekirala RR preko telefona) BTW.... JAZ SEM TUDI UGANILAAA!!! Samo mislim da me je Erin pozabila odpisat.... Kr pejte nazaj gledat Sem obljubila da bom danes bolj pridna tko da se moram tega držat... Kje pa ste čvekice zdej?? Jutrček P.S. Jaz tudi na seznaaaaaam!!!
< Sporočilo je popravil živa25 -- 6.8.2008 7:55:44 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:07:41
|
|
|
|
spelka12
|
Danes 6.8. ob 3.35 sem se rodil na ta svet - 51cm velik in 3190g težek fantič. Z mamico se super počutiva. LP Tilen. Erin in mr. erin iskrene čestitke ob rojstvu vajinega Tilna pa veliko cartanja in mirnih noči vam želim. Punce Tilen je taaaaak srček pa tolk ma velik las. Pravi lepotec. Beyba da se nebi kej šla, je že rezerviran za mojo punčko .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ČESTITKE ERIN in mr. ERIN Potem pa nisem zadela No pa sej ni važn... ampak jo je pa kr dolgo matral
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:18:40
|
|
|
|
spelka12
|
Aha živa pol si ti tud zaslužiš virtualno kavico. Dobiš, ko erin pride domov. Punce za telegram bom poskrbela jaz. Se strinjate? Sem bila pa skoraj celo noč pokonc, ker sem čakala novice o erin. Vse vas lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za pomoč pri dihanju .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:18:49
|
|
|
|
pikica36
|
jutroooo Bravo erin ČESTITKE !!!! ŠPELKA - vauuu kak trebušček aveš da sem že pozabila da je v21 tednu že takoo velik buši , full si lepa!!!!!!!! se** ledenka ajsi.... a lahk tud v vaše albume malo pokukam-??? zdaj se pa morem jaz dat malo zraven in narest svoj album - lenooba sonček33- kmalu boš ti na vrsti za veselo novičko kar se pa hujšanja tiče- jaz sem včeraj grešila soseda je spekla fulll dober borovničev štrudelj in se nisem mogla upret prava koza sem!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:24:29
|
|
|
|
beyba
|
erin, čestitke!!! Zdej sem pa tut jst teta iz RR-a Špelka če mi na sms posredu eš njene podatke ji bom jst v imenu vseh napisala in poslala telegram v porodnišnico ( vrjetno na jesenice) da ne boš vedno ti tista, ki si boš stroške delala normalno bom podpisala vse RR-ovke oz . tetke z borbe.... Špelka pa ko boš šla kaj k njej jo stisni še v našem imenu...Kar pa se tiče reze vacije za tilna...Pa se bomo še pogovarjal...Ela že dela spisek za ožji izbor...oz. mami ga tko da se bomo to kje drugje pogovarjal.... Ostalim lp danes mam bl mal časa pa sem prišla sam čekirat če sem tetka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:24:45
|
|
|
|
murkica
|
Ja Špelči valda i poskrbei za telegamček. Res sem ful vesela za našo Erin Kar se pa tiče hujšanja: No jaz sem se tudi mislila prijaviti na tale seznamček in sicer ne z nobeno drastično dijeto, ampak sem pač samo nehala zvčer jest... Na koncu pa me je zdele že dva dni bolelo v križu in včeraj ko sem šla spat, so se bolečine tako povečale, da nisem mogla več in sem ob 2h zjutraj vzela tablet proti bolečinam, ker sem mogla ustat ob 6.30. No in seveda sem mogla pol neki prej jest, da me nebi na koncu bolel še želodec. Tako da sem ob 2h jedla banano in piškote. Pa tako sem bila pridna, da sem nazadnje jedla ob 6-ih. no upam, da me danes ne bo več bolelo in da ne bo treba jemati zdravil, ker pol bom spet mogla jest. Špelči res si imela prečudovit buši. Sploh ne dvomim, da boš zopet kmalu zagledala +.
< Sporočilo je popravil murkica -- 6.8.2008 8:25:40 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:25:40
|
|
|
|
beyba
|
aja šppelči jst bi tut geslo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 6.8.2008 8:44:44
|
|
|
|
oktavija
|
ISKRENE ČESTITKE NAŠI ERIN IN NJENEMU DRAGEMU ZA MALEGA SINČKA!!! ZDAJ PA UŽIVAJTA ŠE V NAŠEM IMENU IN PRIČAKUJEMO FOTKE!!!!!!!! No kar se pa tiče dijete sem tudi jaz na veliko grešila in včeraj in danes... tako da nevem kako bodo kile same splahnele....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?