Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:11:19
|
|
|
|
aqua77
|
punce moje drage, aquica gre pa zdaj počaši domov iz službe na en pir nekam na teraso..... vas pa vse skupaj pooblaščam za urejanje seznamčka in dodajanje potencialnih članic......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:14:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Spelka12: samo si res lepotička :) Ja danke no Aqua: mene tudi na seznam - a datum sem spregledala???? Ga še ni - zaenkrat Prinesem 5x6pack hajnikena!!!!! ampak...NOSEČKE NE PIJEJO ALKOHOLA!! še dobr, da nisem več noseča Bom sama vse spila pa je ne pa ne boš Fino bi blo it nekam tako, da zna vsaka do tja pridt tko da obala je res dobra možnost. Pa mene tud dat na seznam pleeeeseeee. špelči moja, sej si žeeee!!!!! a te dam 2x??? ja obala je v tej vročini kar fajn.... men kar paše.... ampak pridem pa tudi kamorkoli drugam.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:14:34
|
|
|
|
spelka12
|
NOVICA DNEVA, KAJ DNEVA TEDNA oz. MESECA. NAŠI ERIN JE RAVNO ODTEKLA VODA. erin lubica drži se, me smo s tabo. Dihaj, dihaj, dihaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:17:08
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 NOVICA DNEVA, KAJ DNEVA TEDNA oz. MESECA. NAŠI ERIN JE RAVNO ODTEKLA VODA. erin lubica drži se, me smo s tabo. Dihaj, dihaj, dihaj. super!!!!!!!!!!!!! Erin, draga moja, drži se!!!!! Smo s tabo!!!!! Navijamo, da ti bo čim lažje.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:21:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 NOVICA DNEVA, KAJ DNEVA TEDNA oz. MESECA. NAŠI ERIN JE RAVNO ODTEKLA VODA. erin lubica drži se, me smo s tabo. Dihaj, dihaj, dihaj. super!!!!!!!!!!!!! Erin, draga moja, drži se!!!!! Smo s tabo!!!!! Navijamo, da ti bo čim lažje..... DIIIIHAAAAJ DIIIIIHAAAAAAJ DIIIIIIHAAAAAAAJ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:22:31
|
|
|
|
benika
|
hi, hi, hi, hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ha,ha,ha,haaaaaaaaaaa DIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:25:28
|
|
|
|
jazzz27
|
OPA....ZDAJ GRE PA ZARES!!!!!! VSO SREČO TI ŽELIM ERIN...ČIM MANJ BOLEČIN....Z MISLIMI SEM S TABO IN TE SPODBUJAM.....DIHAJ, DIHAJ, DIHAJ....GOOOOOOO GIRL!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:37:43
|
|
|
|
jazzz27
|
spelkica...ti pa le poročaj kaj se je in bo zgodilo!!! Zakaj ni to k big brother....da bi me vse vidle kaj se dogaja!!! Aja jaz bi šla na srečanje...sam datum me skrbi.... Poletja so vedno polna nepričakovanj!! Kje ste zdaj čvekice?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:46:49
|
|
|
|
sonček33
|
Mene tudi na seznam. Sicer je vse odvisno od počutja. Ampak volja in želja sta.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:48:21
|
|
|
|
sonček33
|
Erin...želim ti, da čimprej stisneš svojega fantka k sebi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:56:26
|
|
|
|
ledenka
|
uspelo mi je, da sem se oblekla prej sem v domaci obleki okoli lutala. v trgovino moram kaka mukaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:58:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika hi, hi, hi, hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ha,ha,ha,haaaaaaaaaaa DIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ a ni še pol tud hu hu huuuuuuuuuuuuu? Erin, zdaj gre zares...stiskam pestke da ti čimprej mine porod in s čim manj bolečinami!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:01:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 NOVICA DNEVA, KAJ DNEVA TEDNA oz. MESECA. NAŠI ERIN JE RAVNO ODTEKLA VODA. erin lubica drži se, me smo s tabo. Dihaj, dihaj, dihaj. DAJMO ERIN DIHAMO S TABO
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:32:52
|
|
|
|
spelka12
|
Zdej je že na Jesenicah. Ko bo kaj bom sporočila. Upam, da še danes rodi. Me je klicala ravno takrat, ko ji je odtekala voda . Če bi bla kje v bližini bi ji šla spucat poplavo . Kje je pa seznam za erin? Kera je uganila?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:39:38
|
|
|
|
sonček33
|
Spelka - Erin in beyba sta uganili, da se bo danes rodil fantek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:39:44
|
|
|
|
spelka12
|
Stavnica za našo Erin: 26.7. - Aqua 29.7. - Spelka12 30.7 - Murkica 31.7. - soncek 1.8. - Fargesia 2.8. - ledenka _________________ 3.8. - polaris 4.8. - spps 5.8. - Erin 5.8. - beyba Našla seznam. In zmagali sta...............tamtadadam.....beyba in .......erin . Beyba za nagrado dobiš virtualno kavico od erin. Erin bo pa sama sebi dala....najbrž sinčka A zdej ko se je začelo dogajat pa nobene ni tuki gor?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:40:32
|
|
|
|
sonček33
|
O spelka, jaz sem tukaj in čakam čakam novico dneva, tedna , meseca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:41:18
|
|
|
|
spelka12
|
sonček za 6 sekund si me prehitela . Naslednja nosečka - bodoča mamica si pa že ti . Tebe bomo tud takole spodbujale in dihale s tabo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:42:21
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, soelka kok časa bom še mogla čakat . jaz sem tako neučakana. Je pa lepo slišat, da bom imela toliko navijačic in dete toliko tetk.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:47:05
|
|
|
|
sonček33
|
spelka - a je/bo njen dragi pri porodu?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 17:49:25
|
|
|
|
spelka12
|
Seveda da bo. Razen, če ne bo padu skup.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 18:04:41
|
|
|
|
Fargesia
|
jupijaaaa, komaj čakam na veselo novico!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 18:12:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma me ni nekaj ''sekund'', pa že skoro naraščaj dobimo!!!!! dajmo Erin, dajmo - dihaj, potiskaj, dihaj (pa še kaj kar se dela pri porodu )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 18:46:04
|
|
|
|
gigi1
|
TOOOO!! MI deli! ERIN . GREMO ZDAJ ZARES. DIHAJ, DIHAJ, DIHAJ, DIHAJ, DIHAJ, DIHAJ, DIHAJ! LUBICA UPAM, DA BO ČIM MANJ BOLEČE IN ČIM HITREJE
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 18:52:23
|
|
|
|
gigi1
|
Se*,Špelka, Jazika, Ajsi (ko boš napopala) puppe a lahk jst tud prosim za gesla? PLIIIIIIZ Matr maste skor vse nove lepe oblekce . Sm kr fouš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?