Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:26:13
|
|
|
|
ledenka
|
aqua lep avatarcek!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:26:36
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz pa gladovno štrajkam , ker nisem še videla par mojih borkic!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:27:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aqua lep avatarcek! ajsi, midve sva pa itaq na isti frekvenci z čeveljčki......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:28:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaz pa gladovno štrajkam , ker nisem še videla par mojih borkic!!! jazzzi, tako hudo pa spet ni noooo!!!! aqua je trenutno v službici, pa na more nobene fotke gor dat..... ko bom doma, pa že mogoče.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
niste resne punce... No evo mene... M od nikoder, špikanje ostaja, utrujenost tudi (drastična utrujenost), 6.čut mi tudi še veleva da sem na pravavi poti... ampak testek pa..... Kaj pa ve??? Ko sem nazadnje danes pogledala ste o hrani govorile pa sem se kr umaknila ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:29:38
|
|
|
|
ella.
|
Punce, mene ful firbec matra, kakšne dekline se skrivate za telimi nicki. A ste tok prijazne, pa še men kakšno geslo pošljete, da vas vidim? Se*"pašeneki", pa Špelka pa še kakšna ;) Sem že videla sijoče neveste crvicka in živo in sončka33. Dejte neporočeni Elli mal sline cedit!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:30:17
|
|
|
|
aqua77
|
Punce, dejmo naredit še seznamček za srečanje!!!!! Kje, kdaj in najbolj pomembno..... kdo!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem za!!!!! Dejmo v prekmurju ker je najlepši konec SLO in ker tam ZIHER ne bomo lačne !!!!! Sploh če bomo do takrat že nosečke Jst sem iz LJ, pridem pa kamorkoli in kadarkoli samo da vas v živo OBJAMEM!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
no ne bit jezne ampak jst morm po svojega možeka tko da se tipkamo še kej zvečer ali pa jutri... Sem tudi še doma in obljubnim da bom bolj pridna kot danes Zmenjeno?? Mene štejte na seznam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ko sem pa ajko vidla, sem mislila ,da je pa Živa not ušla BTW, kje pa je Živa?! Kaj točno je tole pomenil?? Ker jst ne vidim slikic od ajsike... oz. sploh profila ne vidim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:38:03
|
|
|
|
spelka12
|
aqua kakšni štriki - smajlikižvižga. Pa kakšne štikle . Tele bi ble idealne poročne. Jest sem tud za srečanje. Pa ni važno kje je. Bom pa izlet nardila. Samo kriza je s časom. Prvi vikend frej mam šele 30.8. pol pa šele konc septembra . Kaj pa zdej - smajlikigrizenohte. Če nam bo pa tole uspel se pa lahko večkrat dobimo pa vsakič na enemu koncu slovenije.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:39:59
|
|
|
|
jazzz27
|
ledenkica si že vse poprala in poštimala, al ti je še kaj ostalo? Lahko mene pokličeš, jaz sem imela včeraj dan snage ....je pralni stroj pop .... Se*...kje je bla tale ohcet!!!?? Aja kaj pa slikce iz dekliščine...kake sočne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:42:20
|
|
|
|
benika
|
Jaz bi tud rada vidla borke...madonca, sej samo špelko poznam Tako da bi bila zelo vesela, če bi še meni katera mogoče zaupala geslo od slikic.....kakršnihkoli....samo da ste ve gor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:44:51
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, sele prvo rundo sem oprala tako da rabim pomoc
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:52:26
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Joj fargi - zloba, hudoba...... burek - smajlikimucurljadol Kaj pa, če nehamo hujšat pa se rajš dobimo nek na enemu pikniku . jaz sem za! pa še spečem lahko!!!! burek je pečen in je zelo okusen...hi hi hi...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:53:45
|
|
|
|
aqua77
|
SREČANJE BABNIC II. BORBE SREČANJA SE BODO UDELEŽILE NASLEDNJE BORKE: OBVEZNA OPREMA OZIROMA PREPOZNAVNI ZNAK NA SREČANJU PA JE.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:55:38
|
|
|
|
aqua77
|
tako seznamček mamo, samo še ura in plac, vpišite se pa vse, katere boste prišle... predlagam obalo..... p.s.: upam, da niste jezne, ker sem seznamček naredila.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:56:28
|
|
|
|
Fargesia
|
hej, mene tud na seznam!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:58:49
|
|
|
|
ledenka
|
mene tuuuudi na seznam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:00:55
|
|
|
|
aqua77
|
SREČANJE BABNIC II. BORBE SREČANJA SE BODO UDELEŽILE NASLEDNJE BORKE: OBVEZNA OPREMA OZIROMA PREPOZNAVNI ZNAK NA SREČANJU PA JE.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:04:19
|
|
|
|
aqua77
|
uf, smo že tri.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:05:17
|
|
|
|
ella.
|
Spelka12: samo si res lepotička :) Aqua: mene tudi na seznam - a datum sem spregledala???? Prinesem 5x6pack hajnikena!!!!! ampak...NOSEČKE NE PIJEJO ALKOHOLA!! Bom sama vse spila pa je
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:06:23
|
|
|
|
spelka12
|
Lažeš, smo že štiri .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:08:33
|
|
|
|
aqua77
|
SREČANJE BABNIC II. BORBE SREČANJA SE BODO UDELEŽILE NASLEDNJE BORKE: aqua77 fargesia ledenka ella spelka12
OBVEZNA OPREMA OZIROMA PREPOZNAVNI ZNAK NA SREČANJU PA JE..... DEJMO SE ZMENIT ŠE ZA DATUM, URO, KRAJ.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 16:09:07
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Spelka12: samo si res lepotička :) Ja danke no Aqua: mene tudi na seznam - a datum sem spregledala???? Ga še ni - zaenkrat Prinesem 5x6pack hajnikena!!!!! ampak...NOSEČKE NE PIJEJO ALKOHOLA!! še dobr, da nisem več noseča Bom sama vse spila pa je ne pa ne boš Fino bi blo it nekam tako, da zna vsaka do tja pridt tko da obala je res dobra možnost. Pa mene tud dat na seznam pleeeeseeee.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?