Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:37:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ups, pa nisem ! pikica!!!! ti si pa huduček v mali flaški.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:41:37
|
|
|
|
spelka12
|
pikica36 nekam rdeča si, ti je vroče, si pojedla feferon.... super avatar
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:41:51
|
|
|
|
ledenka
|
pikica aqua, meni so tvoji ceveljcki tud super
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:46:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pikica aqua, meni so tvoji ceveljcki tud super , bi tudi jaz počasi lahko kaj zamenjala, sem že dolgo časa ista....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:47:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Premišljujem ... A se moram jaz tudi preoblečt, če vse svoje ''cote'' menjavate? Mogoče ... Čeprav sem že zdaj napol brez obleke, se kar bojim, kako bo potem ajsi - ta mi je eden tvojih the best avatarjev! pikica - Sem vedela da si tak hudiček! aquica - pošljem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:47:34
|
|
|
|
miska73
|
pikica, vrhunski avatar
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:49:17
|
|
|
|
aqua77
|
špelči moja, pa tak lep buši....... ah, sej bo kmal spet, pa boš še bolj ponosna na njega, pa vse bo ok, boš vidla, jaz to kar vem!!!!! aja, pa da še to ne pozabim.... ZELO SI LEPA.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:52:23
|
|
|
|
pikica36
|
mogoče pa res , bi mogla mojga vprašat, ampak on itak pravi, da je v malih flašah strup , čeprav pa se meni zdi da nisem glih tk mala(168 cm) no, proti njemu 190cm je pa kr nekaj špelka jaz bi tud gledala tvoje slikce- posiiim!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:55:40
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, lahko prosim za tvoje geslo? miska, men je pa tvoj avatarcek kjutast... pa k imenu ti pase
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:56:24
|
|
|
|
aqua77
|
Se*, kakšna lepa obleka........... smajlikimujejeziknatlapadu..... Pa da ne omenjam kakšna LEPA NEVESTA................ a na avtarčku si tudi ti????? je čisto ena ista..... punce, tako ste lepe na slikicah, da aquica svojih sploh ne upa gor napopat..... je pa lepo videt, kdo se za nicki skriva.... bom jaz tud eno gor dala, tko mal za predstavo......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 14:59:45
|
|
|
|
Serendipity
|
aqui - tnx meni je bila to sanjska obleka! (no, na manekenki se je itaq bol pasala, mi jo je pa res lepo zašila ) Je pa res, da kar paše videt kaj se skriva za nicki! ajsi -maš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:01:03
|
|
|
|
jazzz27
|
Se*...pa ti si tako pipi!!!!! Ja srečo ma tale tvoj, da te je ujagal ....no saj tud ženin ni tako švoh!! Drugače pa čudovite slikice !!! Jaz tudi mislila, da se ti razkazuješ na avatarčku!! ko sem pa ajko vidla, sem mislila ,da je pa Živa not ušla BTW, kje pa je Živa?!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:10:54
|
|
|
|
jazzz27
|
spelka...kolk si ti luškana...pa kakšenga bušija si že imela!!! Pa tako si lepa!!! Veš kaj, če te še en ded zaj , tako, kot si prej napisala te jaz vzamem!!!! Če boš že glih menala!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:11:51
|
|
|
|
spelka12
|
aqua hvala . Še ti svoje slikce daš na ogled pol pa že skoraj vse poznam. Mene pa zanima kje se danes skriva naša skorajžemamica erin . Klica nobenga tko da rodila še ni. eeeeeeeeeerrrrrrrriiiiiiiinnnnnnnn. A ni zanimivo? Si predstavljaš eno osebo, pol pa pride ven čist ena druga slikca. Vem, da smo z vseh koncev slovenije ampak zdej ko ni cestnin pa je že več avtocest se mormo pa res enkrat dobit. NUJNO. jazzz ni panike. Te vzamem. Sam tale zdejšnji je kar predober, ga ne dam stran.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 5.8.2008 15:12:36 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:13:45
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, super slikce lep par sta spelcika, jaz sem za srecanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:16:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Srečanje? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Samo nej jako deleč ... Jaz tudi živo pogrešam ajsika - si našla kabel? Hvala za komplimente, mi je kar nerodno ratalo , bom pa še jutri dala zraven slikce nečakinje in našega tamalega nečakca, ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:18:26
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, super slikce lep par sta spelcika, jaz sem za srecanje JAZ TUDI ZA SREČANJE!!!!! Pomoje bi nas vrgli iz gostilne kjer bi bile na kavi, ker bi bile tokl glasne!!! SE* prelepe fotke, se vidi da je ljubezen prisotna!!! Špelči čakam geslo...ppppprrrrooosssiimmm!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jel me netko tražio???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:21:19
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz tudi za srečanje!!!!!!! Obvezno!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:21:41
|
|
|
|
jazzz27
|
AQUA....uouuuuuuu....kaka nogica!!!!!! spelka...nikol se ne ve....mene kar za rezervo uzem Sedaj pa res, samo še pikice, ledenkice in aquice nismo videle!! Dajmo dekleta najdit tisti kabel!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:22:35
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jel me netko tražio??? tražio, tražio....kje se potepaš? te bo treba za ušesa!!!! RAPORT!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:22:38
|
|
|
|
oktavija
|
HVALA sem že dobila!!! Špelči nimam besed tako lepa si, občudujem te kakp si močna, pogumna in pozitivna, da ti še po taki izkušnji ni zmanjkalo energije..... KAPO DOL!!!!! Jaz sem prepričana, da boš kamlu spet tako lepa!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:23:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Opa opa! Nekdo se je pa preobul.. Kak sexi nogica. A je bil zraven silk epil (ali kaj že ) ali pa weet? Super avatarček! You go girl!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:25:07
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 AQUA....uouuuuuuu....kaka nogica!!!!!! poletje je na obali vroče, pa sem malo gole kože pokazala.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 5.8.2008 15:26:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Opa opa! Nekdo se je pa preobul.. Kak sexi nogica. A je bil zraven silk epil (ali kaj že ) ali pa weet? Super avatarček! You go girl! , a dej noooo, k mi bo še nelooodno ratal....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?